- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PapG.
tag
válasz
canniball #1641 üzenetére
Azt látom hogy nem túl pörgős...
, nem tudom erre gondoltál: Modding és elektronikai kérdések.
Mert ide még beírtam, hátha valaki..
Azért kösz!! -
Dare2Live
félisten
válasz
canniball #1576 üzenetére
Tapasztalat az amit tapasztalsz. Az nem amiröl olvastál a forumon. Vagy neked mást jelent a tapasztaltad szó?
A 100%ot pedig nem azért írtam mert 1 vgy 2 vagy akár 3 darab Zennel lett volna dolgom. Nem mindha egy szervizes véleménye meghatározó lenne de azért messze meghatározobb mint az átlagé.
-
X@b3e
addikt
válasz
canniball #1529 üzenetére
Értem és köszönöm, hogy segíteni próbálsz
Csak úgy gondoltam, beszereztem az összes alkatrészt egy néma géphez, és most, amikor belerakom az utolsó alkatrészt is, kiderül, hogy nem lesz így jó, és ez eléggé elkeserít. Most megint találgathatok, hogy hogy lenne jó
Majd lesz valahogy, mindenesetre a jelenlegi házamba ha egy 12cm-es ventit kell rakni, akkor egyszerűbb táppal együtt, sajnos..A régi HDD meg már elment
-
X@b3e
addikt
válasz
canniball #1526 üzenetére
Bocs, de nem tudok egyetérteni egyik alpontoddal sem.
Adjam el a kicsi, hangtalan, alacsony fogyasztású notivinyót, vegyek helyette egy hozzá képest "böhöm" nagyot (nem csak a méret, hanem a többi paraméter alapján), meg hozzá még tizenX Ft-ért egy dobozt, ami hangszigeteli. Nekem kicsit ésszerűtlen lépés.
Én is azon a véleményen vagyok, hogy a passzív tápnak akkor van értelme, ha nincs ventillátor. Ezért is szedtem ki a 3,5" HDD-t, mert jókora plusz hőt csinált a házban, gondoltam így a többi alkatrész sem melegszik+ a tápot is kevésbé terhelem, és beválik a passzív koncepció, de nem.
Házválasztás szempontjából HTPC-ről beszélünk, nem pedig egy ATX toronyról, amiben
pl. Te is használod. Ebbe belemegy hátra 2x4cm előre meg 1x5cm venti. Max a tetejét lehetne szétfarigcsálni, de nem tudom, megéri-e... Kicsit olyan íze van a dolognak, hogy nem egy tápot veszel, hanem ha van egy Zened, akkor a köré kell kiépítened egy gépet, ez kicsit nonszensz.
Megpróbálom a táp leterhelésát, ha gázos, akkor nem 5-6 alkatrészt fogok kicserélni, hanem ilnkább megválok attól az aminózus egytől, amivel a galiba van. -
X@b3e
addikt
válasz
canniball #1524 üzenetére
Azt elhiszem, de a noti vinyó már adott..
Még így is kell valami hűtésről gondoskodni a rendszerben, mert terhelésnél azért voltak melegedési problémák (megelpő módon a VGA melegedett a legjobban), ami a ventis táp esetében nem jelentkezett. Akkor meg már szinte mind1, hogy egy plusz ventit raknék a gépbe (ami mellesleg nem lenne egyszerű, mert egy 12cm-es beépítéséhez át kellene farigcsálni a házat), vagy egy nagyon halk 12cm-es tápot (Seasonic, Corsair) és nincs leterhelési gond sem és a levegőmozgás is megoldott.
Megpróbálkozom még ezzel a műterheléssel, ha nem megy, akkor nme éri meg küzdeni a táppal szvsz. -
X@b3e
addikt
-
X@b3e
addikt
válasz
canniball #1511 üzenetére
Természetesen 350W FSP, elírtam. És mindjárt nekemtapadnak ketten is
#1434, #1441 : ''The 2-wire connector is designed to operate a separate case fan if needed. It is temperature controlled from the PSU. Most of the time the 2-pin connector will not have power, however when the PSU becomes extremely hot it will activate the auxiliary fan connector providing power to operate a separate case fan.''
Orc meglátjuk a hőmérséketeket... Nem akarok ventit, de ha muszáj, akkor tolunk neki egyet. A cpu például 30fok körül jár terhelve, full passzívan, c'n'q-val.
Meglátjuk először, hogy egyáltalán viszi-e a konfigomat
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest