- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veriakilis
senior tag
Érdekes, akkor hogy lehet, hogy az én 300W-os első szériás FSP-ZEN-em már több, mint két éve kifogástalanul üzemel?
-
venember83
nagyúr
Kivancsi lennek ra, az hogy birja a nyari kanikulat.
300-as nagyon nem szerette, allandoan lekapcsolt a tulmelegedesvedelme.az = 400as Zen s errol is szol R.Zoli hsz-e.
Na mindegy, ugyse vagyok hive a passziv tapoknak, csak bizonyitani akartam, hogy legaramlat nelkul is birja a 400as Zen.
-
george11
addikt
''Eredetileg azert vettem tavaly novemberben, mert nem akartam latni mozgo/hangos alkatreszt a gepemben a HDD/ODD/vizhutes szivattyun kivul, erre a Zen siman tulorditotta mindet...''
Magyarul egy olyan házba tetted, amiben(ha jól értem) nincs szellőzés. Így ne csodálkozz, ha lekapcsol terhelés alatt.
Mellesleg a géped többi részének sem tesz jót, ha full passzívan megy. -
Johnny Cage
addikt
Persze a ZEN-t eredetileg nem ehhez a konfighoz szántam, ahogy a P180-at sem. Csak gondoltam a jó ház stabil alapok épitésével kezdődik (főleg, hogy nekem régi vágyam volt egy relative halk rendszer kiépitése), viszont technikai okok miatt (időközben felmondtak a munkahelyemen) a fejlesztés kicsit váratott magára - mostanáig. Most már csak egy újabb reviziós P5B-E-re várok... jó lenne tudni, mikor cserélődik le nálunk a készlet 1.02 revizióra.
-
[SiLveR]
csendes tag
Jelentem megoldódott a Zen problémám!
Na persze nem a ciripelés múlt el, hanem vettem helyette egy teljesen más tápot.
3 napon belül beadtam gariztatni, 2 hétig volt a szervízben (állítólag cseréltek benne vmit, rá is tettek egy zárjegyet). Átvételkor bevittem a gépem, helyben kipróbáltuk, és a nappali forgalom zaja mellett is lehetett hallani a nyikorgását továbbra is.
A zaj pedig nem 0dB ugyhogy visszakaptam a vételárat és boldogan élünk amíg meg nem halunk.
És hogy vmi jót is halljunk az itthoni kereskedőkről hozzátartozik a történethez, hogy az eladó nagyon korrekt volt, tehát nagy respect az iPonnak!
ui: A Zen előtt egy 425ös Enermax Noisetakerem volt egy nagy augusztusi villámig. Most egy 485öset vettem. Full elégedett vagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest