- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
Veriakilis #1572 üzenetére
Mazli.
-
nyunyu
félisten
Akkor neked szerencséd volt, és az újabbat kaptad.
2005. decemberben meg nem nagyon volt olommentes.
Legalabbis en 2005. novemberben vett elso Zenem meg nem volt az, meg is gyult a baja a kis terhelessel, 4 vinyo nelkul el sem indult.RoHS matricasak kb. 2006. februar kornyeken tuntek fel a boltokban.
-
nyunyu
félisten
válasz
venember83 #1540 üzenetére
Nem hinnem, hogy az a gep tobbet fogyasztana, elvegre joval gyengebb VGA van benne.
Plusz o a teljesen mas tervezesu 400W-osat probalta. -
nyunyu
félisten
-
nyunyu
félisten
Fogyasztas: vannak mas 85% koruli hatasfoku tapok is, pl. BlueStorm II, Seasonic S12/M12 (es matricazott verzioi, lasd Corsair), Chieftec CFT szeria.
Nalam a szunetmentes ugyanakkora terhelest mutat Corsairrel, mint elotte Zennel.
-
nyunyu
félisten
Nem erdemes szenvedni a Zennel.
Nalam A64+7900GTO-t hajtott, ugy hogy mind a proci, mind a VGA hoje ki volt vezetve vizzel a hazon kivulre, igy a tapot nem melegitette alulrol semmi.
Ehhez kepest ettol a ~150W terhelestol megfozte magat, es egyre jobban nyikorgott az elektronikaja, es 30+C-s szobahomerseklet mellett folyamatosan lekapcsolt a tap tulmelegedes vedelme.
Eleraktam egy ventit, igy mar kibirta a nyari hoseget, de a nyikorgas egyre idegesitobb merteket oltott.Ja, ez v2 Zen volt, ugyanis az elso, aligterheles miatt el sem indulo v1-esem 3/4 evesen teljesen megdoglott, be se lehetett kapcsolni 4 vinyoval sem.
Probaltak megjavitani a v2-ot, de meg jobban nyikorgott utana, ugyhogy vegul sikerult kivernem egy ventis Corsairt a boltbol, annak a ventije JOVAL halkabb, mint a nyikorgo Zen.
Plane, hogy a Corsair VX450 picivel olcsobb is, mint a Zen.
(Nekem mondjuk HX520 van, mivel akkor nem lehetett kapni VX450-et) -
nyunyu
félisten
válasz
Johnny Cage #1138 üzenetére
Errol jut eszembe a vicc:
-Hogyan lehet megduplazni egy Trabant erteket?
-?
-Ha teletankolod.
Zen ennel a konfignal tipikusan agyuval verebre.
Egyebkent sokadik gepemben nekem is CUBX-E van, jo lap, 800@1200-on hajtom, dognehez regi DTK 300W-os tappal.
Az legalabb halkabb annal a terhelesnel, mint a zizegos Zen.
[Szerkesztve] -
nyunyu
félisten
Alul/tul van terhelve?
Van olyan konfig, amin egyaltalan tokeletesen mukodik a Zen?
Nalam A64@2700+Gef6600GT+3HDD+2ODD-vel nem birt bekapcsolni, amig ra nem dugtam meg valamit.
Emiatt volt a gepem melle odakeszitve egy regi retek vinyo, hatha veletlenul ki kell kapcsolni a gepet...
Aztan csereltem 7900GTO-ra, ezzel a bekapcsolasi mizeria ugyan megszunt, viszont a korabbi idegesito zizegese elviselhetetlenne fokozodott, illetve rendszeresen lekapcsolta gepet jatek kozben, mert tulmelegedett nyitott haz mellett!
Vegen mar egy ventit toltam a kepebe, hogy egyaltalan mukodjon...
Ha mar adatok:
P/N: 9PA300B001
S/N: S5282002312
Eredetileg azert vettem tavaly novemberben, mert nem akartam latni mozgo/hangos alkatreszt a gepemben a HDD/ODD/vizhutes szivattyun kivul, erre a Zen siman tulorditotta mindet...
Most mar 3 hete szervizben van, mert vegleg elegem lett belole.
Bolt szerint cserelni fogjak, most az importorre varnak, hogy legyen Zen.
Nem tudom, megvarjam-e a cseredarabot, vagy kerjek inkabb Seasonic S12-430-at helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- ASUS routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Túra és kirándulás topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest