- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cuco
tag
Még csak tesztüzemem volt (asztalra kiborított alkatrészekkel), de nem volt vele
gond. Amin meglepődtem, hogy alig melegszik. Amikor a videókártya forró volt
(9600GT passzív) és a proci meleg (Ninja passzív), a táp "erős" szobahőmérsékletű
volt, igaz az alja volt felfelé. Szvsz full passzívban csak fordított (jó nagy házban),
vagy külső szereléssel merném használni.Sajnos -helyhiány miatt- a házba kell szerelnem, de úgy tűnik egy 300rpm-es Noctua bőven elég lesz neki. Lehet bennem van a hiba, de szellőző nyílások és bordák elrendezését nem értem, különösen a perforált oldalakon belül végigfutó 5cm széles fóliacsíkot, ami szerintem értelmetlenné teszi az oldalsó lyukakat.
-
Dare2Live
félisten
OK, hogyan próbáljam ki?
Mi legyen a metódus?Hát berakod egy, két másik gépbe.
"Amúgy mitől döglik? A melegtől?"
Nem mondanám, hogy a melegtöl nálam 1gép kivételével mindegyik gépben volt 2+db 120as venti tehát a minimális légmozgás + a nem 40Cs belső hőmérséklet bőven biztosítva volt és mégis sorba meghaltak.
"Ha tényleg nem jó a Zen, akkor mi legyen helyette, ami csendben van?"
Én a corsair VX450Wt ajánlom. halk, 80plus+ os(magas hatékonyság), rendesen müködik a hő és tulfeszvédelme(tápok 90%nak ezek közül legalább az egyik nem müködik) és ha véletlen 500W al terheled azt is lazán viszi max a ventije felpörög. Ja és 5év garival árulják a legtöbb helyen, ez se mindegy. Ára olyan 14-15K körül van.
Ha kevésnek érzed a VX450W teljesítményét ami az általam ismert userek 99%nak elég akkor én az Enermax modu 625Wt javaslom persze ennek már elég "szép" ára van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest