- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reverend
tag
Ne becsüld le a kereskedőket. Én ma vettem át a 400-asomat (igazából már tegnap megjött, de nem volt időm elmenni). A 300-as sajna nem hajtotta meg a konfigomat (6800GT), ez viszont fullos. Levett oldallapokkal külön házventi nélkül vidáman megy (oldallapokkal sajnos kapcsol a hővédelem). Egyébként az A4Team hozta. Az árára pontosan nem emlékszem (nincs nálam a számla) de valahol Br. 36 körül volt.
-
Petek
tag
A te konfigodat nem látom, de az enyémmel ( nevemre kattintva látható ) alapórajelen, terheletlenül sem sípol, és a procit 50%-kal, videokarit 25%-kal húzva, max terheléssel sem sípol ( bár ilyenkor adok kakaót az egyébként néma, minimumon járó vga, cpu, ház ventiknek, és ezektől akkor sem hallanám ha sípolna.
Amúgy ha összejön a 8800gtx, akkor lesz egy eladó Zen-em ( sajna ) -
Petek
tag
Nem füstölnek azok még a melegben sem
Sztem próbálj meg egy nagyon fiatal és garanciális használtat venni ( én is így tettem szert a kicsikére ) mert akkor az eladónál ki is próbálhatjátok hogy sípol-e.
Amúgy most volt hír itt a ph-n hogy jön a 400W-os változat, igaz nagyon durva áron, de lehet hogy megéri majd...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ford topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 6
- Projektor topic
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest