- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaba_20_
őstag
-
Csaba_20_
őstag
válasz
george11 #1159 üzenetére
Fogalmazhatnék pontosabban, talán akkor érthetőbb lenne. De egyébként nem bonyolult dolgokról van szó. Az elektronikai alapismereteket első félévben lenyomják fősulin, bár igazából a nagyon alapokat már első órán leadta múltkor az előadó tanár. Emlékeim szerint 20 A/4-es oldalt írtam én tele úgy, hogy csak a felét írtam le annak, amit mondott.
-
venember83
nagyúr
válasz
george11 #1099 üzenetére
nem tudom mi koze van a puskanak a csapagyhoz, de szo szerint forditva ez bizony olyan fajta... S h mit keres a ZEN-ben a venti... jo kerdes! Esetleg jar hozza, h jobb legyen a haz szellozese, szvsz, de akkor is lottek a halk gepnek, mert csak van benne 1 zajforras, nem ertem.
-
tts
addikt
válasz
george11 #1063 üzenetére
no azért a kollégának van némi igaza - én vigyáznék a F1 hasonlattal, azt is mondhatnád, hogy a repülők csak bizonyos sebességre vannak tervezve, mert az alatt nemes egyszerűséggel lezuhannak
- de ennek semmi köze a Zen-hez - szerény tudomásom szerint ez a világ egyetlen tápja, ami olyan faszányosra sikeredett, hogy el sem akar indulni, de amúgy semmi baja, és ha véletlenül sikerül elindítani, akkor már üzemel, ami egyszerűen eszméletlen
visszont azzal én sem értek teljesen egyet, hogy ebből kifolyólag az egész céget temeti - habár elvileg minden a joga megvan rá, mert ő a cég ezen egyetlen termékéért adta a saját pénzét és egy nem működő cuccot kapott a működő zsetonjáért, és ezek után nem köteles újabb cuccokat vásárolni, hátha mégis fasza cég ez felkiáltással
-
-
Dare2Live
félisten
válasz
george11 #1058 üzenetére
jellemzően nincs de évente mindig belefutok 2-3nemkompatibilis ez azzal dologba.
anno az asus mb + asus vga nemmegy együtt volt a leg''viccesebb''
Egyébként tényleg partalan a vita, nemistudom min vitázunk egyszerűen leakartam írbni senki se vegyen ilyen tápot mert kutya se tudja, hogy használni is fogja tudni vagycsak lesz egy 20Ks kék doboza. -
Dare2Live
félisten
válasz
george11 #1001 üzenetére
core2 rendszer:
e6300@3360mhz 1.35V
2*1gb ram @2.2V 480 5-8-8-23
2-3hdd
7600GST (vagyha játtszok akkor kölcsökért 7900GT)
benq 1655 dvd író
kiscsillió usbs eszköz.
7600GTS/7900GT vel atomstabilan megy a rendszer deha egy 2000FTs vga karit használok akkor táp megse moccan.
''vicces''
szerk: másik gépnél mi érdekelne?
[Szerkesztve] -
Smallger
csendes tag
-
tts
addikt
válasz
george11 #977 üzenetére
kérlek szépen érdekes dolgok történnek ezen a fronton - nyöszörög, ciripel, akkor ezek a nemindulások, amihez már indító herkentyű is született
úgy néz ki, hogy tiéd az első, de nem az egyetlen, az enyém a 2. meg a 3. (de van még jó pár ezen kívül)
az enyémek ráadásul 400W Silentmaxx-ok, mind kettő tökéletesen indul és működik, hangtalanul és megbízhatóan, pedig a vicc kedvéért én kipróbáltam egy extrém cuccal - 479 asztali microATX lap, intergált VGA egy 80 GB IDE HDD és a proc egy 1,6 Dothan - nem hiszem ez alatti fogyasztású konfigot lehet csinálni - de ezzel is mindig gond nélkül indult és ment
bennem már felmerült az is, nem került-e be az országba egy egész selejt szállítmány? -
[SiLveR]
csendes tag
válasz
george11 #957 üzenetére
Megtudja azt más is erősíteni, hogy a memória terhelésekor a leggázabb a hangja?
Pl: audio samplerek sok hangmintával, Video editorok, NFS-MW, MemTest, stb
Leadtam 3 napon belüli gariban a tápot, de mivel a hibát nem tudta a helyszini szervizes srác előállítani, hétfőn elküldi a nagykerbe.
Majd megírom hogy mi lesz az eredménye.
Találtam egy egész jól configolható fogyasztás kalkulátort:
[link]
Jó számolgatást -
[SiLveR]
csendes tag
válasz
george11 #949 üzenetére
Ha nem megy a cucc, oda kell kötni a plusz terhelést (vasalót, felhőpásztát) hogy elinduljon a táp.
Az FSP-től lehet is rendelni átalakítót.
Este, de lehet hogy már csak holnap majd behallgatom hogy mi zenél pontosan a tápban.
A RAM-ok feszültségét hány V-ról állítja elő az alaplap?
[Szerkesztve] -
[SiLveR]
csendes tag
válasz
george11 #931 üzenetére
Megvettem, hazavittem, örültem.
Beszereltem, elindult, szép kéken világít a picibepöckölője.
Elöl-hátul megtámogattam 1-1 8 centis ventillátorral 5 V-ról.
3 perc dupla Prime 95 után elkezdett ciripelni. 5 perc után abbahagyta 1 percre, majd újrakezdte. Elkezdtem kevésbbé örülni. Csak akkor hagyta abba újra amikor leállítottam a 2 Prime95öt.
http://web.interware.hu/seven/server/a_zen_hangja.mp3
Egy AKG D50S-sel vettem fel, vágtam rajta mélyet és normalizáltam.
Van a felénél egy koppanás, akkor nyomtam hozzá a mikrofont a táp rácsához.
A zúgást meg egy kis elektromágneses tér okozhatta.
Mindenkié zúg és sokaknak elnyomja vmi más alkatrész, vagy én vagyok peches?
Vagy pont eltaláltam egy olyan terhelési arányt ahol interferál?
Van rá 3 nap hogy kitaláljuk ;)
Jó hallgatódzást!
Valszeg elküldöm az FSP-nek, kíváncsi vagyok mit aszondanak rá.
Lehetne a reklámuk aláfestése, hogy 'Hallgasd a Zent' és megy a ciripelés. -
Gh0sT
addikt
válasz
george11 #920 üzenetére
Nálam kb. +3-5 C-ot emelkedett az átlaghőmérséklet a házban, amióta Zen-t használok. Igaz, egy darab ventim sincsen, szóval az értékeket így igen jónek érzem. A procim terheletlenül 52-55 C között alakul, terhelve max 60 C-ig megy fel. Szerintem a táp is hasonló értékeken üzemel, ami nem tudom, hogy mennyire használ neki. Mindenesetre eddig semmi probléma nem volt vele. A meleget elég jól bírja, néha napokig megy bekapcsolva zökkenőmentesen. A szép az egészben az, hogy a levegő csak a táp felett távozhat a házból, szóval tesztelve van a kicsike rendesen. Gondolom az éllettartama így valamelyest le fog rövidülni, de ha kiszolgál 1,5-2 évet, akkor nagyon megérte.
[Szerkesztve] -
Quentin Ruby
senior tag
válasz
george11 #909 üzenetére
24x8 az nálad hogy oszlik el?
Tapasztalataim szerint,a plussz 4 pinre a 24-ből igazából csak crossfire vagy sli lapoknál van szükség ha egyszerre 2 videókarcsit nyomsz.
egyébként meg elég a 4 pin-es 12v-os plussz a 20-as csati..
de egyébként mi az a plussz 4??Kiváncsivá tettél...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Fali konzol lapos tévékhez
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Eladó Be Quiet! PURE BASE 500 WHITE ház
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Keresünk dokkolókat
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest