- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stol
addikt
-
Csaba_20_
őstag
Lehet, hogy túl lassan kapcsol át akkus üzemre. Elvileg 17ms-et át kéne hidalnia az ATX12V-os tápoknak, de ki tudja mennyire képes a ZEN e tekintetben. A PFC-vel kapcsolatban egyébként én is úgy gondolom, ahogy te.
Szerintem vidd vissza és derítsétek ki, hogy mi lehet a baj! -
gorlin
őstag
Szerintem a rácsos fele lefelé nézzen,én legalább is így csinálom.Mivel ha a hátsó ventillátor befelé fujja a levegőt akkor közvetlenül tud érintkezni a hideg levegővel az egész táp.
De ha kifelé fujja a levegőt akkor is jobb mert több hőt tud kibocsáltani a táp,tööbet tud kiszívni a ventillátor.
A másik hogy te fejtetőre állítottad.A táp tervezői is úgy akarták hogy a teljesen befedett része kerüljön felülre.Legalább is a cimkékból ,kapcsolókból kiindulva.
MOD:most tudatosodik bennem a ház tetejének kivágása amit írtál
Akkor nem szoltam,ha pluszba így barkácsolod akkor tényleg jobb lesz a hatásfoka a hűtésnek.
[Szerkesztve] -
gorlin
őstag
ÁLJ!!!!!!! Ezt most azonnal védesd le!!
Én nem így gondoltam de aki jobb az jobb.
Elismerem ez a legjobb ami ehhez a táphoz passzol.(Talán lehetne kékes lila a betűtipus mint a táp)
[Tényleg hívd fel őket ,egy ilyen szettet muszály mellékelniük!!!!]
Ha tudod tedd ki úgy ezt a képet hogy ne kelljen rákattintani ,hanem minden betévedő láthassa!(persze kisebb méretben)
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
-
gorlin
őstag
Ez tökéletes.
Csak tedd bele egy lámpaburokba amit egy ötnegyedes helyre lehet illeszteni mondjuk a dvd felé.
És a lámpaburokba legyen beleírva hogy :Starting ZEN...
De az ötlet tényleg jó amit csináltál.lehet hogy nekem is kell majd egy ilyet barkácsolnom ha átteszem egy másik gépbe.(az meg aztán egy külön fejezet amikor én nekiállok forrasztgatni
)
-
gorlin
őstag
Le a kalappal.
De azért valahol ez nagyon nagyon szemét dolog(már az FSP részéről)
Egy ilyen tápot hidegindítani?
Még a 1200Ft os Codegen-t se kell.
Ez pont olyan mint betolni egy ferrárit.
Na mindegy ,remélem csak szériahiba és magyarországra jutott az egész széria
(de maga az eszköz amit csináltál tényleg jó lett,esetleg írhatnál az Fsp-nek hogy a következő passzív tápjuk mellé betehetnének egy ilyet).
[Szerkesztve] -
Adi
senior tag
Hát a tapasztalatok meg azt mutatják, hogy hiába agyonajnározott táp, bizony gondok vannak vele 4-5 embernél, ha jól számoltam. Beleértve azt a srácot is, aki e-mailben írt nekem, pusztán, hogy kiöntse a lelkét egy sorstársnak.
Ja, és ő már a második Zenjével is megszívta. Egyébként idemásolom a konfigját, remélem, hogy nem orrol meg rám miatta.
CPU: AMD Athlon 64, 3200+
Alaplap neve: Abit KN8 Ultra
Videokártya: Asus Silencer GeForce EN 6600 (256 MB)PCI-E
Hangkártya: Creative, Audigy 2
HDD: Hitachi 160 GB, 7200 RPM, SATA-II
Optikai meghajtó1 : <http://www.sw.nec.co.jp/products/optical/en/products_lineup.html> NEC DVD_RW ND-4550A
Optikai meghajtó 2: <http://benq.com/products/product.cfm?plid=14> BENQ DVD DD DW1625
Memória: 1*512 MB
CPU hûtõ: Arctic Cooling Freezer 64
Ház: THERMALTAKE Swing VB6000BNS, benne 1 db 12 cm-es házhûtõ
Táp: FSP ZEN 300 W
Op.rend.: Windows XP Prof. SP2
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest