- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
válasz
llaszlo #12672 üzenetére
Ez megvolt?
- Linux (Ubuntu 9.10-t feltételezve): lépjünk át super user módba, majd hozzuk létre az alábbi elérési útvonalon található fájlt:
/etc/udev/rules.d/51-android.rules
Ezután nyissuk meg azt szerkesztésre és szúrjuk bele az alábbi sort:
SUBSYSTEM=="usb", SYSFS{idVendor}=="12d1", MODE="0666", OWNER="linux_felhasznaloi_neved"
Ez után indítsuk újra az udev szervert:
service udev restart
Végül indítsuk el az adb szervert (én türelmetlen voltam és elindítottam korábban, ekkor szükséges hogy leállítsd kill-el) root felhasználóként onnan ahová feltettük (pl. a később részletezésre kerülő Amon RA recovery csomagban is benne van adb-linux néven a bináris)!
adb-linux kill-server
adb-linux start-server -
janez
aktív tag
válasz
llaszlo #12672 üzenetére
Nem megy, nem is ment soha. Igaz sokat nem vacakoltam vele, mert nem létfontosságú. A demon elindul, de nem látja, vagy nem tud kapcsolódni a telóhoz. A fastboot működik és az android commander is, ami elég kényelmessé teszi a dolgokat. Igaz még nem annyira jó mint a windózos változata.
-
Gergő_
őstag
válasz
llaszlo #12624 üzenetére
hardverapró! tele van vele...
-
Joeker67
aktív tag
válasz
llaszlo #12604 üzenetére
Igen. A médiamánia csomagokban alapból van x óra, az M-ben pl. 20 óra.
Bár lehet, hogy az általad adott fórumban leírt módszerrel előfizetés nélkül is megy, csak akkor az adatforgalom után kell fizetni esetleg ha megy wifin keresztül akkor azért sem.
Kipróbáltam, sajnos nálam wifin nem működik. :-(
-
janez
aktív tag
válasz
llaszlo #12601 üzenetére
Nálam sem működik már generációk óta. Nem is tudom már melyik rommal működött utoljára a dolog.
JanezCustomRom_2010.07.25_maxi. Bővebben janez blogjában.
-
Pocok256
veterán
válasz
llaszlo #12594 üzenetére
Kétszer az alap rendszer fc -ett egyszer meg egy game. Olyan 15-20 plus app van szóval nagyon nincs megterhelve.
Ettől függetlenül meg vagyok vele elégedveDe, ha azt mondjátok, hogy sokkal jobb akkor elhiszem csak olyan véleménye kéne aki mindkettőt használta már jó ideig hisz az tud számottevően nyilatkozni.
-
Joeker67
aktív tag
-
bucsupeti
senior tag
válasz
llaszlo #12509 üzenetére
Nem írtam volna ezt a tapasztalatot, ha nem mást tapasztaltam volna mint eddig. Eddig minden magyar ROM-ot kipróbáltam, valamint az FLB 1.0 -át. Ezek közül nem volt egyikkel sem ilyen gyoprs és kényelmes a teló mint az FLB 1.1-el frissen telepítve sem! Tehát igenis mérvadó! Kíváncsi leszek én is a kritikus 3. napra. De induláskor mindenek felett produkált!
Közben telpítgetem az általam használt appokat is. Kitettem a widgeteket amiket használok. A mai napon ez lesz a terhelése a ROM-nak (természetesen még mindíg ujraindítás nélkül)
Egyelőre a zenelejátszás és online rádióhallgatást próbáltam a mai napon. Szépen használható, ha jön hívás akkor átvált rá a teló, a hívás végén meg vissza. -
RatSon
aktív tag
válasz
llaszlo #12488 üzenetére
igen, azokat. az Autorun Killer a startup appokat listázza és engedi hogy kinyírd kapásból boot után.
ha valakinek van kedve magyarra fordítani vagy bétát tesztelni csatlakozzon a beta csoporthoz.
-
bucsupeti
senior tag
válasz
llaszlo #12464 üzenetére
A szabad memóriát azért vizslatom mert ez egy nagyon fontos jellemzője annak hoyg az erőforrásaival hogyan bánik a rendszer ÖNMAGÁBAN. Tehát egy jó mutatószám lehet és ráadásul ilyen értékekekt (40M körüli) csak 1.5-ös rommal láttunk utoljára (most nem szélső értékekre gondolok, hanem átlagos értékre)
Egyébként hogy jött most előr részedről megint a task killer téma? Rég nem említette senki, erre benyomod hogy "ilyen nehéz ezt megérteni?" Te hoztad elő, senki nem beszélt róla.... -
bucsupeti
senior tag
válasz
llaszlo #12452 üzenetére
Ahogy olvasom Kernel downgrade volt az előző verzióra, mint ahogy impalaman is írta.
Én még nem tettem fel mert tényleg szépen fut egyelőre a DMCr6sp1. Pár napig biztosan nem cserélem le mert mindenképp kíváncsi vagyok arra hogy felemészti-e, menniyre emészti fel az erőforrásokat néhány nap alatt.
Mindenesetre én kezdek gyanakodni a launcherekre is. Az alap gyári home lehet hogy sok dologra gyógyír. -
Gloob
addikt
válasz
llaszlo #12450 üzenetére
Sziasztok
Laci!!!!!! Szerinted mit fognak neki ott mondani? És mit fog ő mondani amikor megkérdezik, hogy mégis milyen verzióról van szó. Szóval a supportot nem kéne erőltetni.
CoolBoy!
Szerintem a GPS segéd bekapcsolásával nem lesz az pontosabb, legfeljebb gyorsabban fog jelet.
Echoo!
Ha van olyan a progiban, és szerintem van (megnézni most nem tudom, mert nincs fent), hogy útraillesztés bekapcsolása, akkor azt kapcsold be. -
impalaman
aktív tag
válasz
llaszlo #12433 üzenetére
Modaco-n az FLB topikjában is volt szó arról, hogy az új kernel nem a legjobb és a saját tapasztalataim is ezt bizonyították. Volt olyan hogy a GPS beltéren egyáltalán nem, vagy csak 1-2 perc után talált jelet, régebbi kernellel pedig szinte azonnal. Szóval szerintem megéri visszatenni a régebbit, az új szvsz. semmivel sem jobb, legalábbis én semmi javulást nem tapasztaltam.
-
akos727
senior tag
válasz
llaszlo #12407 üzenetére
Nekem az 1.8as Romod nagyon jól működött, ez az 1.9essel sincs nagyon bajom, de "kedv függő" volt a telefon, volt amikor gyors volt, volt amikor nagyon lassú. Smsekbe több mint 10mp alatt lépett be ha rossz kedve volt. Viszont ez a home swither nagyon király az új romodban.
-
bucsupeti
senior tag
válasz
llaszlo #12407 üzenetére
Úristen mekkora demagóg és cinikus vagy barátom! Nehogy már az a tény létezzen csak amit te tapasztalsz! Fogadd el hogy nálam ez másként van. És én nem tartom ezt hibának se nálam, se nálad. Nem a romoddal van a hiba értsd meg. Egyszerűen nekem jobban fekszik az FLB 1.0. És ez tény, nem vélemény.
És látod nem vagyok egyedül ezzel. -
bucsupeti
senior tag
válasz
llaszlo #12396 üzenetére
Nem mondtam hoyg nekem nem működtek ezek a romok. Minden elismerésem a tietek hoyg létrehoztátok és folyamatosan fejlesztitek ezeket.
Használtam én is megelégedéssel a DMC és az LCR romokat. Viszont keresem a "jobbat" ha lehet ilyet mondani. Nem elégedetlenségből, hanem azért mert nagyon szűkös a pulse adta keretek és ezért nagyon a határon mozog a készülék (főként a RAM mennyiség miatt) ezért gondoltam hoyg megnézem az alap FLB 1.0-át. Kipróbáltam és a tapasztalatom az hogy - hangsúlyozom - bár szépen működik a DMC és az LCR romok is, de kipróbálva az FLB 1.0-át mégis ez mellett maradtam, mert egyszerűen több szabad memóriát képes produkálni.
Ez egy egyszerű tapasztalat és mégegyszer hangsúlyozom hogy nem azt akarom mondani hoyg használhatatlanok a ti romjaitok, hanem azt hogy az alap FLB mégiscsak fürgébb.Tehát a #12396 hozzászólásodban leírtak azért nem helytálóak mert én nem írtam hogy nem működnek jól a romjaitok, hanem azt szerettem volna kifejezni hogy az flb nekem kényelmesebb felhasználói élményt nyújt. (Faster Lighter Better)
Ezt pedig nem kell félremagyarázni. Nyilván nem nálam van a hiba, mert hiba nincs nálamLásd a fenti okfejtést, hanem a felhasználói élmény jobb az FLB-vel. Ennyi az egész. Ez egy szubjektív vélemény. Ennyi.
-
-
-
resch13
tag
-
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #12161 üzenetére
Siker!!!
Megcsináltam az első módosított Settings.apk-mat.
adb-vel simán push paranccsal átraktam az éppen futó rendszerre. Annyi volt a hátránya, hogy a háttérkép visszaváltott alapra. De utána minden működött tovább, csak a hátteret kellett beállítani.
Ugyanúgy csináltam, mint ahogy a theming videón van. Igaz, hogy linuxszal.
Már csak OSX alatt kellene megtalálni a megoldást. -
impalaman
aktív tag
-
NPeete
tag
válasz
llaszlo #12088 üzenetére
Azt hadd kérdezzem meg, hogy ha pl linux alól leformázom a kártyát ext2+fat32-re, akkor a fatot a telefon miért nem látja?
Azt írja, hogy be van helyezve sd-kártya, de hibák léptek fel, és rámehetek arra, hogy leformázza. Ekkor azonban elveszik az ext, gondolom mert az egész kártyát újrapartícionálja. -
komloskaroly
tag
válasz
llaszlo #12079 üzenetére
Szia LLászló én is az 1.8 up1-es romodat használom kb 1 hete
azért nem jeleztem még igazából vissza mert minden rendben volt nekem ez a rom tökéletesen megfelel csak egy progit nem tudtam feltenni a skyfire nevű böngészőt
jókat írtak róla kipróbálnám de sajna az valamiért nem fut nem indul el esetleg ha valaki megnézné aki ezt a romot használja hogy nála mi a helyzet megköszönném.
Üdv mindenkinek
Köszönet a fáradságos munkáért -
impalaman
aktív tag
-
Joeker67
aktív tag
válasz
llaszlo #12079 üzenetére
Üdv!
Én teszteltem néhány napot, nem rossz,de nekem a LauncherPro jobban bejön.
Különösebb gondom nem volt vele, az elején néhány FC, de azután beállt és stabilan ment.
A framework is szép benne, egyszóval GOOD JOB, ahogyan a művelt német mondja.Most impalaman romját tesztelem, ebben launcherPro van. Kicsit talán gyorsabb,
ami az iGO indulásánál (tesztverzió) vehető észre legjobban.
Köszönet mindkettőtöknek!!
-
n00n
őstag
válasz
llaszlo #12066 üzenetére
Azóta találtam egyet ami szinte teljesen megfelel az igényeimnek.
Weather Widgets (yr.no)
Marketen fent van, ingyenes.
Weather widgets (yr.no) is an application for Android 1.5 and later which automatically collect the latest weather forecasts from www.yr.no and presents the forecasts in details for the next 9 days or summarized in widgets. Forecast information includes: Temperature, Weather type, Percipitation, Wind, Wind direction, Pressure, Sunrise and sunset.
-
-
flacink73
csendes tag
válasz
llaszlo #12045 üzenetére
Szia!
Akkor lesz némi beszélgetésem a főnökömmel az ügyről.
Kösz,hogy szóltál. Eddig Wines pda-k voltak arra volt hivatalos.U.i:Ezt a linket most találta.
http://www.igomyway.com/android/hu/overview.html
Igaz itt a kompatibilis gépek között nincs a Pulse ,de az sincs ideírva ,hogy nem lehet rajta használni.Üdv.
-
Watt25
veterán
válasz
llaszlo #11778 üzenetére
Franc egye meg, befrissítettem a Super KO Boxing 2-t és most már nekem is csak fekete képernyővel jön be a menü.
Mivel tudom, hogy hová kell kattintani, ezért el tudom indítani a játékot és működik is, csak éppen nem látok semmit csak a power bar-okat.
Szóval, senki ne frissítse, akinek még működik. Sőt, akinek még megvan a jó verzió, az megoszthatná a közönséggel. -
petertel
csendes tag
válasz
llaszlo #11976 üzenetére
Kedes ILaszlo!
Igazad van. Teljes mertekben igazad van. Az lenne a helyes, ha az ember mindenert fizetne. De ha ebbol indulunk ki, az is helyes le, ha az eber a fizeteset megkapna. De kishazankban mindent lehet .Azt is, hogy en ugy 200 kolegammal egyutt, december 22.en kaptunk utoljara fizetest. Nem viccelek!!! De, a torveny mellettunk all! ki is mondta, hogy majd ugy masfelev mulva, egy reszet megkapjuk.
De lepjunk tovab, vasaroljunk kicsit. ha en annak idelyen az Ndrivot penzert megvettem volna, alig egy honap mulva az mar kidobott penz is lett volna, mert ugye a szerintem jogosigenykent belepo 2.1alatt mar nem megy. Sebaj, utana olna az Igo ert is, azonban az csak hasznalat kozben derul ki, hogy mivel sok helyet foglal, igy a telefonunk mint ahogy jelzi is, mar nem hajlando sem sms fogadasra, sem email, sem megcsak csatlakizni sem a google talk ba. Amin monjuk pl en a kapcsolatot tartom. Tehat monduk ki, meveheto, de nem ajanlott a mi telefonunkra. Laszlo elmondjak ezt a boltban is? Terjunk at a Sygicre. Ha jol elolvassuk a tesztet, nagy dicsergetes nincs. Igazabol az derul ki, hogy nemannyira rossz mint az elodje. Akkor mist ezert szaladjak a boltba?
Tudod ILaszlo az a ket ember latja ugyan azt a talyat, akik egymas mellett alnak!
En senkitol nem irigylem hogy o egy sieres ember. Annak is nagyon orulok hogy te mindent megvehetsz. Amitmeg itt a forumon teszel, azt szerintem minjaunk neveben koszonom.
Udv. -
n00n
őstag
válasz
llaszlo #12003 üzenetére
Eddig nem láttam semmi hibára utaló dolgot.
Más: Felraktam a ROMod, telepítettem az Ndrive-ot, de mikor elindítom újra bootol a teló az MCR androidos boot logótól és újra be kell írnom a pin kódot. Ez mitől lehet?
bluetooth megy nektek? Nekem se Ubuntu, se Windows alatt nem megy. Meg találja az eszközt, de tényleges fájl küldésnél nem történik semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- Nintendo Switch 2
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Linux haladóknak
- Formula-1
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest