- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
-
-
Gloob
addikt
válasz
impalaman #14601 üzenetére
Szia Impalaman
Akkor ezek szerint a Te romodat, amit én használok változtatás nélkül fel lehet nyomni az RBM2-re? Csak azért kérdezem meg mégegyszer, hogy biztos legyen a dolog. Nagyon nem szeretném elba... a haver telefonját, még akkor sem ha az ő beleegyezésével történik. A lépései gondolom ugyanazok. 2.1 fut rajt jelenleg. Még egy fontos kérdés. Feltehetjük a Te romodat az engedélyeddel? -
-
Gloob
addikt
válasz
impalaman #14382 üzenetére
No köszi a választ Impalaman. Gondoltam rá én is hogy valami ilyesmi lehet a háttérben, csak valahol mégsem voltam biztos a dolgomban. Arra is gondoltam hogy valamit én bénázok el, valamit nem jól csinálok. Az R8-asban lévő A2SD már jó ilyen szempontból? Ismeri ezeket a dolgokat? Ha igen akkor hamarosan ROM csere következik. Csak a sok beállítástól, telepítéstől szerettem volna megkímélni magamat, de mindegy megcsinálom, ha a válaszod kedvező.
-
Gloob
addikt
válasz
impalaman #14061 üzenetére
Impalaman
Köszönöm a segítséget, én úgy nézem hogy működik a dolog. A SetCPU infójában van swap file 32 MB. Eddig ott 0 volt. Esetleg valami terminál parancsot ha adsz akkor megnézem pontosan. Azért várom(juk) az R8-at. Engem nagyon nem zavar az angol menű, azért eligazodok bent, persze furcsa lesz a magyar után. Azért egy hogyan csináljuk majd biztosan elkel, gondolom vissza kell térni az1.5-re, és onnan előlről kezdeni. Gondolom (remélem) bent lesz már ez az okosság is (swap) Még egyszer köszi a segítséget. -
Gloob
addikt
-
Gloob
addikt
válasz
impalaman #14050 üzenetére
Szia
Hát ez sajnos nem működik, sőt teljesen elszúrt valamit. Abban a pillanatban amikor a WiFi-t be akarom kapcsolni újraindul a telefon. Az pedig nekem nem jó, mivel nincs más net elérési lehetőségem csak ez. Igy a marketról a progit már le sem tudtam szedni. Most megy vissza a backup-ból a rendszer. Szóval nem tudom mi a baja. Esetleg ránézhetnél ha van időd és kedved hozzá. -
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #13986 üzenetére
Azért az 1.5 és a rootolt T-s eléggé messze van egymástól. Mert ez az 1.5 nagyon-nagyon jól sikerült. Már alig használtam előtte a telómat. De most azzal a rakás appal és widgettel is amiket én használok azzal is gyors.
Én még mindig nem értem,hogy minek kellenek a task killerek 2.1 alatt. Pont azok lassítják a rendszert, mert kilőnek egy rakás olyan appot amik alapból kell, hogy menjenek. Ezt a memóriahajhászást sem értem, mert annak sincs sok értelme. Nekem ment 18-19 megával is gyorsan. Igaz nem néztem minden másodpercben mégcsak naponta sem.
-
Watt25
veterán
válasz
impalaman #13986 üzenetére
Nekem azért inkább úgy rémlik, hogy a multitouch-csal nem az OS, kernel forráskód a nagyobb probléma, hanem a digitizer (maga az érzékelő felület) firmware-e. Vagyis jelenleg biztos, hogy ha a firmware-t nem tudja kicserélni benne, akkor nem lesz multitouch sosem. De azért van rá esély, hogy sikerül.
-
törölt tag
-
-
tomeedey
csendes tag
válasz
impalaman #13876 üzenetére
3 szor próbálkoztam, 3szor irta ki a parancsra hogy - new state: disabled, és harmadjára már sikerült. Az első kettő után még mindig megvolt a probléma, pl úgy is hogy lejátszok egy videót, rádugtam a fülest, leállt a film és elkezdte játszani a zenét. A harmadik után már minden okés, megoldódott a probléma. Kösz mesterek.
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
impalaman #13772 üzenetére
én megértem, hogy nincs benne... először az alapfunkciókat akarja ő is tökéletesre csiholni ahogy nézem...
remélem a petíció segítségével még kiadják a forráskódot is és akkor a multitouch is működni fog
csak akkor szegény Tom G fog mérgelődni, hogy ennyit szenvedett
amúgy egyetlen dolgot vettem észre ami "zavart", hogy a data service kikapcsolására nem kérdezett rá az elején -
Sh4rKy
senior tag
-
Gloob
addikt
válasz
impalaman #13706 üzenetére
Szia
Esetleg ilyen "alap Android 2.1-es Phone.apk lenne, amiben engedélyezve van a hangdriver" nincs véletlenül a tarsolyodban? Vagy nem lehet valahogy megoldani? Csak kérdezem. hátha. Emlékszem egyszer kísérleteztél vele, de az nem jött össze.
Az sms-re viszont annyit, hogy az android tudja, hiszen felraktam (ajánlásra) DialerOne-t és az tud névjegyet küldeni SMS-ben. Én más tárcsázót használok. Most fentmarad a DialerOne is, az app2sd-vel elfér nem gond, és ha szükség van erre a funkciójára, akkor azt lehet használni. Jobbat jelen pillanatban nem tudok. Esetleg még megoldás lenne külön app erre a célra. Ha valaki tud ilyet ( SMS-ben elküld egy a telefonban lévő névjegyet egy másik szintén a telefonban lévő, vagy beírt számra) az szóljon. A lényeg az SMS, mert nincs mobil net, és a fogadó fél oldalán sem biztos, hogy van, tehát amit felajánl küldésre (e-mail) az nem használható. Az SMS viszont minden mobilra megérkezik. (Nálam még a PULSE-ra is) -
-
-
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #13552 üzenetére
Ez már az 1.2-ben is volt. Most már értem, hogy miért lépett ki olyan gyakran a HOME hiába állítottam bármit is az Autokillerben a memória kezeléshez.
Akkor itt az ideje csinálni egy saját ROM-ot ismét.Mostanában úgyis hanyagoltam. Még dolgozom a backupon. Egy alap script már van, de fel akarom turbózni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest