- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
xlzx
csendes tag
szevasztok!
cm0.40 alatt talált már valaki megoldást a wifi "kiakadásra" ? egy nap kb 10 rebootom van, a wifi miatt :/
-
xlzx
csendes tag
rendesen működő a2sd, laggolás nélkül, [itt]
-
xlzx
csendes tag
válasz
szaboknak #15111 üzenetére
I deleted some unneeded apps from CM6 (calculator, and more) and GApps package (Maps, office app) aswell, these are replaceable and installable from Market.
After this my setup is the following (DO A NAND BACKUP BEFORE):
1. CM6 0.3 flash
2. GApps flash
3. OC bootimage flash (690/614 version)4. Rebooting, and wait for the new system installs itself!!! It's neccessary for working Darktremor setup!
5. Reboot into Recovery, do a nand backup again (for safety), and
6. Flash the latest Darktremor!7. Reboot phone. Darktremor installs itself, so after this boot every programs installing and running from SD-EXT.
With this metod I managed the fully working APP2SD, Dalvik on SD, SWAP, etc., every DT feature is working.
SWAP partition is automagically activated, working together with Compcache, no reboots!
But I switched off Compcache, it's little slowing the phone sometimes for me.And one important thing!!!! Only EXT2 format SD-EXT partiton is supported! I had EXT3, so I reformat my SD-EXT under Ubuntu (simply attach the phone with USB Storage), so don't need the full SD repartitioning.
I have more than 60 MB free space left on phone with tons of installed apps, every program run from SD regardless froyofat settings, Dalvik too. Stable and fast.
itt a leírás. a tömörített fájlból kiszedsz ezt azt majd a leírt sorrendben flasheled a dolgokat. Nekem borzasztó lett a telefon. 512 mb ext és 32 mb swap, comp és jit nélkül szaggatott összevissza,sok rebootom is volt. minden bekapcsolás kb 6percig tartott mire az adw észhez tért(próbáltam launcher proval,szintén). sokszor nem tudtam fogadni a hívásokat sem:S
lehet én rontottam el valamit,talán nem kellett volna 32 mb swap??
-
xlzx
csendes tag
Találtam megoldást a problémámra! már csak az lenne a kérdésem, hogy egy adott romból,pl cm03, hogyan tudok kitörölni alkalmazásokat adb nélkül? elég ha csak megnyitom a zipet és kidobom az app mappából ami nem kell?
-
xlzx
csendes tag
Remélem valamelyikőtök tud majd nekem használható megoldást modani
(szóval a lényeg,hogy a2sd-t szeretnék,cm03 alatt.szűz sd kártya és wipe-olt teló adott
)
ui.: Bocs Impalaman, az előbb elírtam a nickedet
-
xlzx
csendes tag
válasz
rum-cajsz #15062 üzenetére
arra gondolsz amikor megadhatom neki hogy externalra telepítse a dolgokat? azért nem jó,mert nem marad helyem. pl egy igo már nem megy fel rá.. hogyan tudnám megoldani? szerintem csak A2SD de az meg nem akar menni. valaki segíthetne, hogy csináljam...esetleg mivel particionáljam a kártyát.. Eddig úgy csináltam hogy teljes wipe,kártyáról is. AmonRa-val ext 1 partició. utána fel a clockwork, cm03, dt a2sd majd gapps majd Impalan féle kernel. de a particiót nem látja és error írt a terminalban az a2sd
ötleteket várom!
-
xlzx
csendes tag
valaki segíthetne nekem,hogyan menjen az a2sd. már mindent leszedtem a kártyámról,feltettem a romot,utána a DT a2sdt,felment szépen és hiába teszek fel programokat, nem mennek az sdre
-
xlzx
csendes tag
sziasztok!
most tűnt fel,hogy nincs multitasking..
-
xlzx
csendes tag
sziasztok!
nekem is megy minden,jó a rom. sajnos nem tudom,megoldani hogy mindent a kártyára tegyen
nem ismerte fel a particiómat. így az Igonak nincs már helye. próbáltam az a2sd-t feltenni,de line 47es errorral nem engedte
-
xlzx
csendes tag
illetve még egy vanilla framework linket tudna adni nekem valaki?
köszönöm
-
xlzx
csendes tag
de úgy értem hogy vanilla kinézetűre hogy tudom megcsinálni? szóval úgy szeretném hogy a menü "felhúzásra" jöjjön elő
köszönöm
-
xlzx
csendes tag
sziasztok! jól muzsikál ez a DMC, lenne egy kérdésem,nem lehetne vanillásra megcsinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest