- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
samuki
tag
Sziasztok.
Tudom régi telefon, meg már a kutya sem használja, de én szeretném megjavítatni ha lehet (olcson) és megéri. Olvasgatni, navinak, filmet nézni jó lenne még. A hiba az alaplappal van. Egyszer már volt cserélve még fiatal korában. Most megint ugyan az. Többet fogyaszt, mint amit tölteni tud. Nem is lehet bekapcsolni, egyből piros led és se kép, se hang. Usb csatiról régóta nem lehetett tölteni, ami nem baj mert mindíg dokkolóban volt töltve. Most kapott egy új aksit, de nem oldotta meg a problémát...
Szóval ha valaki tudna javasolni olyat aki meg tudja szerelni, vagy van valakinek müködő alaplapja, kérem jelezzen ide, megköszönöm.
Üdv -
samuki
tag
30/023/2014 10:23:24 - ERROR - ERR_SEVERITY="MINOR";ERR_CODE="0017";ERR_DYNAMIC="0x80080012 ";
30/023/2014 10:23:24 - ERROR - Error flashing. Aborted
Itt megáll a tudomány -
samuki
tag
válasz
Zsmester89 #15608 üzenetére
Hát itt a probléma. Rádugom a töltőt, piros led - sony logo - 5sec - kikapcsol. És ezt így csinálja egymás után folyamatosan. -
samuki
tag
-
samuki
tag
Senkinek nincs ötlete, hogyan tudnám feléleszteni a telefont?
( nekem is van ilyen kínai dockolom, legalább három féle forma és több színben létezik)
-
samuki
tag
Üdvözlet. Lenne egy kérdésem. Kiírta a telefon, hogy van hozzá frissítés. Nosza, géppel összekötöttem, mindent úgy csinálva, ahogyan a sus kérte. 700 mega letöltődött, közben a telefon rá volt dugva a gépre. A telepítés megkezdése előtt egyszer csak félbeszakadt a folyamat és azt írta ki a gép, hogy ellenőrizze az akku-feszt Nézem, csont üres, pedig 90%-on dugtam rá. Most azt csinálja a gép, hogy töltőre dugva piros ledecske világít, Sony logo bejön, 5 másodperc és kikapcsol. Ezt csinálja folyamatosan. Mit lehet tenni, töltést elkezdi, de a bekapcsoláskor le is meríti magát amikor bekapcsol. Hogyan lehet kikapcsolni, mit lehet tenni? Valaki találkozott már ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest