- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bolondember #7711 üzenetére
ez ilyesztoen hangzik.
-
válasz
manoska #7684 üzenetére
erre annyit tudok mondani, hogy csoda hogy igy lement, es szerintem ezt az arat mostmar jo sokaig fogja tartani...
(#7687) manoska : igen, ez vegulis egy csucs telefon es nem mostanaban jonnek az ujabbak, igy minek csokkenjen az aruk jobban? foleg hogy a konkurencia ala tudott menni arban elegge.
-
mint mikor cwm t rak fel az ember... eddig minden telefonon volt ilyen, Z n nincs? mert ott lehet factory reset wipe stb... ha nagyon nincs mas megprobalom susal csak remenykedtem van egyszerubb megoldas
megprobalom akkor, csak mert azt olvastam jobb az uj rommal, es roszabb lett...
-
válasz
darvinya #7449 üzenetére
az a bajom, hoyg azt nemtudom, mert igy kaptam meg, szoval, rendszer beallitasok gyari allapot visszalaitasan kivul van masik mod akkor meghallgatom, mert megprobalom azt akkor, csak ez a masodik Z-m es az sokkal kevesbe volt ilyen rocogos. Probaltam power also v felso gomb benyomassal bejutni a recoverybe, de itt mintha nem lenne
-
arra van valakinek 5lete hogyha 4.2.2 van rajta miert rocog gyari visszalaitas utan is? 4.1 el nrm emlexem hogy igy rocogott volna.
-
udv, tudtok ajanlani sony szervizt a belvarosban ahol foliat cserelnek? mert budan talatam neten hivatalost szervizt, de jolenne ha itt a belvarosban ia lenne valahol.
-
-
Üdv dokkoló minden esetben jár a készülékhez? Mert én nem kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Battlefield 6
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest