- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
torrente777_
aktív tag
Most számoltam meg 5 pixelhiba van a kijelzőn fekete alapon fehéren világít.Gariba cserélik a kijelzőt vagy a telefont mert ez elég gáz?Tmobilos.
-
torrente777_
aktív tag
Akinek gondja van a hangzással dobja fel ezt és csodálkozni fog:[link]
-
torrente777_
aktív tag
válasz
naturepalmer #2968 üzenetére
Ez egy theme nem rom!!!
-
torrente777_
aktív tag
Most már tökéletes a telefon van jó rom van jó theme nagyon jó akku fogyasztás már nem is veszek s4_et.
-
-
torrente777_
aktív tag
válasz
torrente777_ #2698 üzenetére
Most már azt mondom érdemes ezt a telefont megvenni aki még gondolkodik rajta még egy frissítés és tökéletes!!
-
torrente777_
aktív tag
A gyári böngésző system app mappába berakni jogokat beállítani és root kell hozzá:http://db.tt/z3tDVmwh
-
torrente777_
aktív tag
válasz
naturepalmer #2593 üzenetére
Most próbáltam ki a frissített 10.1.A.1.434 Romo-n is megmaradt a hiba.
-
torrente777_
aktív tag
Megcsináltam a gyári Tmobile os romot FTF File Flashtool al lehet felrakni(Ezt rakják fel a T-mobil ba):https://docs.google.com/file/d/0B7xsi1OasEBKSmdSSkRodzZ2NDQ/edit?usp=sharing
-
torrente777_
aktív tag
Egy kis teszt kijelző Sharp vagy JDC sokan panaszkodnak hogy nem jó a minősége az enyémbe Sharp van és hibátlan tegyétek fel ezt a programot és kiírja:http://db.tt/4bP0EoAK
-
torrente777_
aktív tag
válasz
Templomegere #2401 üzenetére
Sajnos ez így van ha fel van húzva a fényerő csontra akkor merül töltés közben sajnos kevés a gyári töltő hozzá én is most veszek 2000mA töltőt elég vicc,hogy ezt a töltőt adták hozzá.
-
torrente777_
aktív tag
Akkora hírem van elájultok a telefonom megjavult addig olvastam az xda t amig megtaláltam a megoldást a halott telefonomra a dokkoló részhez rákötöttem áramot és elindult a telefonom!
-
torrente777_
aktív tag
Xda n elèg sok embernek van ez a hiba.
-
torrente777_
aktív tag
Meghalt a telefonom egy újrainditàs ès többet nem lehet bekapcsolni flash mód sem jön be töltèst sem èrzèkeli kèrdeznèm a sony servíz tapasztalatokat egyèbkènt tmobil os?
-
torrente777_
aktív tag
Lehet tölteni a CWM et zárt bootloader re tesztelve tökéletesen működik:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2187363
-
torrente777_
aktív tag
Már rootolva van a telefonom amit az előbb belinkeltem működik!!!!
-
torrente777_
aktív tag
Úgy néz ki megvan a root és a bootloader nyitás:http://blog.huhka.com/2013/03/root-xperia-z-so-02e-rootingkit.html?m=1
-
torrente777_
aktív tag
Ma kipróbáltam,hogy vízálló e a telefon azóta olyan halk a csengőhang,hogy alig hallom egyedi eset vagy leveszi a hangot miután víz érte a telefont?
-
torrente777_
aktív tag
Használja valaki a Beautiful widgetet mert nekem egy idő utám megáll az óra és csak az újrainditás segít?
-
torrente777_
aktív tag
válasz
pappkarcsi #1596 üzenetére
Megtartottad a második xperia z-t?
-
torrente777_
aktív tag
Tmobile s romra rá lehet tenni flashtool al más régióból származó romot is vagy csak tmobilosat lehet?
-
torrente777_
aktív tag
Ez az első sony telefonom hozzáértőktől kérdezem a root olás zárt bootloader hez mindig ilyen nehezen érkezik?
-
torrente777_
aktív tag
válasz
naturepalmer #1482 üzenetére
Nincs bekspcsolva a stamina mód és nem jelzi.Az akku full fényerőnén max 3 órát megy 2 feltöltés után.
-
torrente777_
aktív tag
Most vettem észre nincs is feltöltve 100% ra és már zölden világít a led egyedi eset vagy csak az enyém beteg.Másik dolog a light flow ot sikerült valakinek működésre bírni a telefonon vagy valami alkalmazás van ,hogy lássam az elmulasztott eseményeket?
-
torrente777_
aktív tag
Ma megkaptam a telefont minden szép és jó de a hangminőség egy a 0 lával a sokol rádió is szebben szól ez a része nagy csalódás a másik,hogy a bootloadert nem lehet kinyitni tmobile s telefonokon ez is vicc a kijelző viszont jobb mint a képeken.
-
torrente777_
aktív tag
válasz
exelsior1 #1386 üzenetére
Én is Note2 őt használok da rendeltem egy XZ t ma jön meg kíváncsi vagyok ki lesz a befuzó és marad.Bár már egy dolog nem tetszik at XZ n most olvasom a bootloadert a szolgáltatós telefonokon még hivatalosan sem lehet nyitni ez elég gáz tudom,hogy lesz rá megoldás de kérdés mikor.
-
torrente777_
aktív tag
Megtudja nézni valaki,hogy a tmobile s telefonok függőek e vagy nem?
-
torrente777_
aktív tag
Akinek már megvan van hozzá normálisan működő navigáció?
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest