- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimike79
őstag
válasz
hornyaka68 #1272 üzenetére
Szerencsére jól zárult az ügylet a T-vel. Grat az új "olcsó" telóhoz.
-
Szombó
senior tag
válasz
-
minasm3
tag
válasz
Grat!
-
Otisz
őstag
válasz
-
kyru74
aktív tag
válasz
hornyaka68 #1244 üzenetére
Na srácok NO PARA 05:16 kor ezt az üzenetet kaptam Rendelés állapota:
Átvevőhelyre beérkezett. és itt van a drágaság a kezembe királyság. Ugyhogy nyugi . -
minasm3
tag
válasz
hornyaka68 #1233 üzenetére
Teljesen mindegy... Igaza van kyru-nak. Én is pick pack pontra kértem és nekem is azt mondták hogy szerdán 14.00-tól átvehető. Tehát ha bármi kínja van a T-Mobile-nak a rendeléssel kapcsolatban előtte szólnia kell. Nem kellene, kell. Úgyhogy nagyon kiváncsi leszek a délelőttre hogy fognak-e hívni és ha igen milyen szöveggel.
-
válasz
hornyaka68 #1229 üzenetére
az a baj, hogy te még nem vetted át, nem írtad alá a szerződést, szóval erősen kérdéses a dolog, mert ugye mindennek két oldala van...
-
kyru74
aktív tag
válasz
hornyaka68 #1229 üzenetére
Ezt amúgy nem igazán értem ha most nem olvasom itt a fórumot akkor boldogan megyek be holnap 14h-ra ért a a pic pack pontra hova kértem a szállítást,és ott meg hülyének néznének hogy mit is követelek tőlük.Csak szól a T-é hogy nem szállítanak vagy majd utólag magyarázkodnak a telefonba hogy elnézést de tévedtünk az ár miatt.
-
kyru74
aktív tag
válasz
hornyaka68 #1213 üzenetére
Nagyon kíváncsi vagyok hogy neked mit fognak mondani holnap reggel esetleg majd megírnád mert ha azt mondják hogy nem küldik akkor én is elkezdek telefonálgatni.
Ezt én sem értem ha hiba történt náluk és még ezek utána még is felhívnak adat egyeztetés céljából utána jön a vissza igazoló e-mail hogy szállítás alatt akkor ez a húzásukat már végkép nem értem -
kyru74
aktív tag
válasz
hornyaka68 #1205 üzenetére
A GLS-nél mi alapján érdeklődtél vagy ők hívtak a T-s rendelési szám vagy név alapján ?
Még azt nem értem hogy a T erre miért csak most jön rá péntektől keddig mit csináltak. -
minasm3
tag
válasz
hornyaka68 #1205 üzenetére
Ebből hatalmas balhé lesz. Ha nem lesz, akkor csinálunk...
-
kyru74
aktív tag
válasz
hornyaka68 #1194 üzenetére
Velem szombat délután egyeztettek adatot és árat, holnap délutánra ígérték a vissza igazoló e-mailben nekem is ez szerepel "Szállítás alatt" akkor most kezdjek én is parázni vagy legyek nyugodt mert megkapom?
-
minasm3
tag
válasz
hornyaka68 #1194 üzenetére
Nekem is holnapi kiszállítást igértek még pénteken... akkor most mi van?!
-
Gergi
senior tag
válasz
hornyaka68 #1183 üzenetére
Na nemáár!
Nekem holnapra ígérték a szállítást, akkor ezek szerint az is veszélybe került...
Milyen állapotban van/volt az állapota? ("Szállításra vár" vagy "Futár kiszállításra átvette.") -
válasz
Hopp hopp. Na ez gáz. Most kellene utánanézni, hogy most akkor jogilag, hogy is van ez. Bár kétlem, hogy a T-vel szemben bármit lehetne ez ügyben nyerni... Esetleg kérdezz rá a T-mobile topikban 1430 fórumtársnál, hogy milyen lehetőségeid vannak ezek után, hogy mindent visszaigazoltak, és erre felrúgnak mindent.
-
Danny750
őstag
válasz
Kötelesek kiszállítani neked!!!
-
exelsior1
senior tag
válasz
Ne már, komoly? De miért tenne ilyet a T veled, ha mindenki másnak kiszállította? :S Követeld meg a szállítást, minden értesítőben ezt az árat írták stb, innentől kötelesek kiszállítani!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest