Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szimike79 #2546 üzenetére
ez nagyon sok készülék (gyártó és típus) esetén igaz, a szolgáltató főként szolgáltatást ad el, a telefonok árát úgy igazítja, hogy néha még pont nem libben át az előfizető a független készülék irányába, mert az előfizetést úgy is használná, és akkor minimálisan még jobban jön ki, de hazánkban valóban drágán adják a szolgáltatók a telefonokat - nem csak a t, hanem a többi is -, ennek viszont több oka is van...
a t-s témában is megvitattuk már ezt, én például tanultam a korábbiakból - amikor az iphone 4s megvásárlásával kivártam, és 140 e ft helyett 160 e ft-ért vettem meg, de aztán emeltek még rajta, 180 e ft lett -, ezért most induláskor megvásároltam az xperia z telefont, mert sejtettem, hogy később drágulni fog, és igazam is lett!
linkeltek 168 e ft-os árat, de az csak 1 év bolti garis, csak jobb a 2 év gyári garancia, amit a szolgáltató is biztosít, így megvettem 150 e ft-ért, abból lejöttek még az aranykártya pontjaim, kaptam 120 perc díjmentes percet is, amit hálózaton belül beszélhetek le, illeve néha még annak ellenére is kihasználom a kamatmentes részlet lehetőségét, hogy nem okozna problémát akát több készülék azonnali kifizetése sem, mert inkább nálam kamatozzon a forint, és később kevesebbet is ér, mire a végét fizetgetem.
adott összeget akkor is kifizetném számlára/szolgáltatásokra, ha független telefonban használnám a sim kártyát, a hűség sem probléma - bár mindig csak az előfizetésre írok alá, díjcsomagra sosem -, 16 éve vagyok előfizető, több előfizetésem is van, nem szándékozom felmondani egyiket sem, ráadásul cserébe is kapok kedvezményeket, így pedig több hónapnyi havidíj megspórolásra került, tehát csak jobban jártam, mint egy független készülékkel. -
spawn21
veterán
válasz
szimike79 #2546 üzenetére
én is egy nagyobb tartifát választottam (mert nekem az kell sajnos)
így konkrétan 0 ft-volt. Nem tudom miért.Xl-es tarifával hoztam el. Mondjuk az is hozzá tartozik, nem is akartam telefont csak egy simet. De ki az aki nem csábul el ilyen ajánlat esetén? Szerintem én is kifogtam egy okosabb eladót. Mert utólag sehol sem találtam ilyen konstrukciót.
-
Gergőke88
addikt
válasz
szimike79 #1230 üzenetére
Milyen gond lehetne belőle? Ha fizetve van a számla nem tilthatják le, érdekes is lenne. Mellesleg az aproban fel is tunt 1-2 keszulek..
Szerk. : 4 ember is arulja. Mondjuk aki 155-ert az kicsit vicces. Dominoban 160e.
Ha atvevohelyre kerted kapsz emailt amikor megerkezik. En is kaptam. -
Robotsyte
csendes tag
-
-
válasz
szimike79 #623 üzenetére
Lehet azért, mert a grafit nagyon puha és biztosan nem karcol, ugyanakkor hegyes is.
Mellesleg tényleg elég trén néz ki a képeken, de a lényeg, hogy lejött.
Nemsokára nekem is le kéne szedni az Ion-ról, de nem merek nekiállni.
Biztos több kárt csinálnék mint hasznot.
És az is biztos, hogy így fóliát senki nem rak fel még egyszer, mint a gyárit.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Baldur's Gate 3
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest