- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hornyaka68
csendes tag
Webshop szabályzatból:
" A megrendelt szolgáltatásokra/termékekre a szerződés a felek között akkor jön létre, mikor a termék átadása a megrendelő részére megtörténik, és a vonatkozó szerződés a Felek által aláírásra kerül."ÉS ŐK MÁR ALÁÍRTÁK, hiszen a futárnál volt!!!!!!!!!!
Fogyasztóvédelem:
"Mit jelent az internetes (online) vásárlás?
Az internetes vásárlás a távollévők között megkötött szerződések közé tartozik, azaz a szerződéskötésre a kereskedő és a fogyasztó egyidejű jelenlétének hiányában kerül sor. A fogyasztó az eladó (a szolgáltató) által üzemeltetett internetes áruházban (más néven webáruház, webshop, online shop, e-üzlet) virtuális módon, az egérrel történő kattintások vagy e-mail útján rendeli meg a kiválasztott terméket. A virtuális bevásárlás folyamatamagában foglalja az előzetes regisztrációt, a honlapon megjelenített árukatalógusban való böngészést, a termékek kiválasztását és kosárba helyezését, a kosár tartalmának frissítését és törlését, a teljesítési és szállítási feltételek kiválasztását, a pénztárban való fizetést, a megrendelés leadását, valamint a szolgáltatótól a megrendelésre küldött visszaigazolást is."Mellesleg péntek 9.07-kor rendeltem és már délután hívtak is, keddi szállítást ígérve.
-
hornyaka68
csendes tag
2013.02.25. 12.58. "Szállítás alatt" állapotról kaptam e-mail-t és SMS-t.
Inkább érdeklődj a megrendelésről a 1430-on, ne legyen hidegvíz. Ugyan is a visszavonásról már nem tájékoztattak!!!!!!Ja és a GLS ügyfeles tájékoztatott a visszarendelésről amikor felhívtam a futár után érdeklődve.
-
-
exelsior1
senior tag
Én tegnap este rendeltem, így is épp, hogy most 15-után hívtak, szal vszeg te már hétfőn kapsz hívást . (reméljük addigra nem az lesz a szöveg, ohgy elnzését de vissza kell mondanunk a rendelést mert hiba történt:S) De vszeg sima ügy lesz, csak többet kell várni, de a jóért megéri
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest