- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergi
senior tag
válasz
gabeszka1989 #2299 üzenetére
A Sygic-et tudom ajánlani, szuperül fut rajta!
-
Gergi
senior tag
válasz
pappkarcsi #1680 üzenetére
2A-es töltőt neki!
-
Gergi
senior tag
válasz
gabeszka1989 #1568 üzenetére
Szerintem csak matrica, mivel az enyémre kicsit ferdén van ráragasztva.
NFC: [link] -
Gergi
senior tag
Az üzemidőre visszatérve, szerintem ha kiadják majd rá a 4.2.2-t, akkor nagy valószínűséggel javulni fog. Volt nexus 4-em is és ott a 4.2.1ről a 4.2.2-re való frissítéskor sokat javult az üzemidő és ezt a tényt mások is megerősítették a fórumon. (valószínűleg a 4.2.2 által elhozott újabb kernel miatt és remélhetőleg ezt az új kernelt kapjuk meg mi is majd a 4.2.2-es frissítéssel)
-
Gergi
senior tag
Az én megrendelésemmel is valami gáz van. Felhívtam a 1430at és érdeklődtem, hogy mizu a kiszállítással, mert még mindig szállításra vár állapotban van. Az ügyintéző hölgy felvette a kapcsolatot a házhozszállítási csoporttal és ott mondták neki, hogy ma semmiképp sem szállítják ki nekem, mert valami gond adódott a rendeléssel és majd keresni fognak telefonon. Sajnos ennél több infót nem mondtak neki. Hát ez f@sza!
-
Gergi
senior tag
válasz
hornyaka68 #1183 üzenetére
Na nemáár!
Nekem holnapra ígérték a szállítást, akkor ezek szerint az is veszélybe került...
Milyen állapotban van/volt az állapota? ("Szállításra vár" vagy "Futár kiszállításra átvette.") -
Gergi
senior tag
-
Gergi
senior tag
Úgy tűnik eladták az összes raktáron lévő Z-t, mert most nem kapható státuszban van.
-
Gergi
senior tag
-
Gergi
senior tag
Most hívtak a T-től és szerdára ígérték a szállítást. Rákérdeztem, az árra (meg hogy kell-e előleget fizetnem) és azt mondta az ügyintéző csajszi, hogy ezzel a készülékkel kapcsolatban voltak változások stb. és hogy még beszélnie kell a kollégájával, de majd visszahív a pontos tájékoztatás miatt. Hát ez érdekes...
Lehet, hogy nem kapom meg 44ért?
-
Gergi
senior tag
-
Gergi
senior tag
válasz
pappkarcsi #925 üzenetére
Én pénteken 11kor és még nem hívtak...
Valaki írta hogy át lehet váltani minden további nélkül a média S díjcsomagot valami 4200as netcsomagra, de nem találom a hozzászólás. Tényleg lehetséges ez? Ha igen, akkor aki írta legyen szíves priviben jelentkezzen nálam.
-
Gergi
senior tag
De jó nektek! Nekem még nem szóltak vissza. (ma 11kor rendeltem és 28-át írnak várható kiszállításra).
-
Gergi
senior tag
Egy kis éjszakai videózás a Z-vel a Note2 és a Nexus 4 társaságában: [link]
(nem olyan szar azért a kamerája)
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Túra és kirándulás topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- További aktív témák...
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Egyedi ékszerdobozka
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest