- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szarvas01
csendes tag
válasz
korpicschess #17414 üzenetére
köszi szépen kipróbálom
-
Szarvas01
csendes tag
[link] találtam egy ilyet szerintetek ez eredeti oldal ??
-
Szarvas01
csendes tag
válasz
barnabasss #14955 üzenetére
igen... a facebook messenger az eszi a ramot.... azt tudom de itt pár oldalt visszaolvason egyit illetőnek a g+ miatt merült a mobil
-
Szarvas01
csendes tag
válasz
barnabasss #14953 üzenetére
újraindítás után is ilyan facebook,twitter,goolge+ engedélyezve vannak ?? mert nekem ezek húzták az aksit háttárben mindig futottak
-
Szarvas01
csendes tag
válasz
barnabasss #14951 üzenetére
nekem a 8 órás műszakot kibírja kb összesen 2órá netezéssel álandó staminában 30%-ot ha merül de ez beállítás kérdése
-
Szarvas01
csendes tag
én annyit tudok ehez hozzáfűzni h a hátlap elég rendesen karcolódik fólia nélkül igaz gépi forgácsolókén óhatatlan h ne menjen zsebembe a forgács...
-
Szarvas01
csendes tag
válasz
laszlolczka #12833 üzenetére
köszi hétvégén meg is nézem
-
Szarvas01
csendes tag
vki tud ajánlani egy romot amihez nem.kell bl-t nyitni meg esetleg xperia s-hez is
-
Szarvas01
csendes tag
válasz
xXAssassinXx #10393 üzenetére
Köszi hát akkor nekem se fog xbox-ossal
-
Szarvas01
csendes tag
Milyen controllert lehet a Z-hez csatlakoztatni ? Bloetooth-os ps3-ast ??
-
Szarvas01
csendes tag
a t-nél vettem a mobilt ha beviszem egy sony centerbe ott is garival javítjàk ??
-
Szarvas01
csendes tag
tipp h a jack csatlakozó ajtaja miért nem záródik rendesen kinyílik magától.. sztm a gumi tömítés nem megy a helyére
-
Szarvas01
csendes tag
-
Szarvas01
csendes tag
13w30-as mobil is púposodik... -.-
-
Szarvas01
csendes tag
már megint a kijelző... sztm ez lerágott csont sztm gyönyörű képe mit kell ezen ennyit rágódni ??
-
Szarvas01
csendes tag
nah én nem rég vettem a Z-t 2250ft/hónap a biztosítás és 25ezer felett van az önrész pár száz forinttal
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest