- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caaabi
senior tag
válasz
pepe091 #3091 üzenetére
Tudom hogy Nova hoz nem kell root, amit pedig irtál hogy kernelcseréhez kell a bootloader nyitás akkor a siyah meg társai sajnos felejtösek :S Na ez legyen a legnagyobb problémám, hisz ha a gyári kernellel is kibírja estig, akkor az már nekem megfelel
A készülék hátoldalán alul az a jelzés eltávolithato? Az lenne az a matrica ami az nfc-t jelöl? 1 hsz-ben ezt olvastam, vagy van azon kivül is valami matrica még rajta mikor ujonnan megveszi az ember?
-
Caaabi
senior tag
válasz
pepe091 #3075 üzenetére
Nagyon jó lett, gratula hozzá !
Ami még kicsit ködös nekem, hogy ha rootolom a telót, azzal ugye rendszergazdai jogosultságaim lesznek, valamint tudok telepíteni rá custom romot mert felrak egy recoveryt a telóra a root ugye ? ha pedig flashtoolal visszarakom a gyári romot akkor megszünik a root és nyoma sem marad, viszont a bootloader nyitás mikor történik meg ? Mihez kell bootloadert nyitni és hogyan?
-
Caaabi
senior tag
1hsz hiányában hozzátok fordulok azzal a kérdéssel, hogy a telefon rootolható e és használható e custom rommal anélkül hogy elszállna a garancia htc -khez hasonlóan ? Esetleg vissza lehet állítani full gyárira mint samsungnál?
-
Caaabi
senior tag
S4 újdonságaihoz visszatérve a Z re is főznek a szakácsok ilyen kézmozdulatos vezérlést ha van ra igény nem? Sok főzött rom van már a készülékhez? fém bumper tokot használ valaki ? (ebayen biztos kapható hozzá ?!) Ez a gyári fólia elöl és hátul nagyon tetszik nekem, igy a hátlap se gyűjti ugy az ujlenyomatokat vele?
-
Caaabi
senior tag
válasz
Danny750 #1986 üzenetére
Egy jó frissítéssel mind a kamera mind az uzemidő javulni fog gondolom, engem a betekintési szög nem érdekel, szemből nézem, fontosabb va rásüt a nap akkor látszik e a képernyő, custom rommal azért lehet javítani a fogyasztason is nem? Hatuljara valami fóliát használtok? Ujjlenyomatok elkerülése céljából vagy annyira nem is gyűjti? Úgy kipróbálnék egyet de Miskolcon meg sehol sem láttam :S nova launchert szereti a vas?
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, mivel az s4 nem hozta amit vártunk, ezért elkepzelhető hogy egy xperia z re cserélném le a mostani s3 asom, esetleg valaki váltott már s3 rol z re? Ha igen mik a tapasztalatok ( pozitív, negatív egyaránt érdekel) az aksi látom egy napot elmegy, de mennyi kijelzőhasznalat belőle? Kamerája tényleg gyenge lett ahogy a tesztben írták? Kijelző napsütésben mennyire látszik? Hangereje milyen kb? ( beepitett hangszóróval nem fulessel) előre is köszönöm ha kapok válaszokat a kérdéseimre ! További szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest