- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pappkarcsi
senior tag
Így van. Nappal szép képeket csinál, ahogy az utolsó képen is talán látszódik. Múltkor nem kérésre töltöttem fel képeket, hanem csak úgy mert kipróbáltam.
Írtam, hogy rossz fényviszonyok között csináltam, direkt ezeket tettem fel, nem véletlen.
A parlamentes képet a halászbástyára tett telefonnal éjszakai módban fényképeztem. Gondolom Te sem sport módban csináltad volna.
A tropikáriumos képeket normál móddal csináltam, a halasból volt makró és sport is, mindegyik ilyen lett.
Hősök tere automata volt, de ezt azért nem olyan nehéz eltalálni.. talán tájképnek csinálta meg, már nem emlékszem.
A Mátyás templom és a parlament vicc, ez triviális. A többi meg betudható a rázkódásnak és a sötétnek, de megmondom őszintén, nem készült 150 képből 20nál több szép kép.mod: Nem a lehúzás miatt tettem fel, csak, hogy mindenki tudja mire számítson. Ezek az életszerű helyek, ezek azok a helyek ahova eljut az ember sűrűbben, nem az a sziklafalon ahova a srác felmászik a videóban.
-
pappkarcsi
senior tag
A hétvégén csináltam pár képet a telefonnal, jobb, közepes és esti fényviszonyok között, mondván úgy is annyira Exmor RS, meg 13 megapixel.. hát aki fényképezni akarja használni ne vegyen ilyen telefont..
mod: Természetesen, jobb klikk, kép megjelenítése
-
pappkarcsi
senior tag
válasz
gabeszka1989 #1723 üzenetére
Ebayről már rendeltem 3 napja. Lassan meg is fog érkezni összesen 1500Forintért 3csomag elő és hátlap, de ez még drágának mondható, mert angliából kértem, ott drágább
(#1728) feherfehaMilyen márkájú a kártya? nekem samsung cl10essel tökéletesen működik.
-
pappkarcsi
senior tag
válasz
minasm3 #1700 üzenetére
A laptopnak van egy 4400mah-as akkuja 15.6"-ra, wifi, hdd, alaplap, ledek..ennek meg fele akkor akkuja harmad akkora kijelzőre.
Szerintem gáz, hogy nem tudja feltölteni használat közben a telefont a gyári töltő. Nem is akarok vitatkozni ezen, nekem meglepő volt szembesülni egy ilyen dologgal, mert nem megszokott. -
pappkarcsi
senior tag
válasz
mrlujoak #1683 üzenetére
A laptopod mikor merül le használat közben, úgy hogy töltőn van? Az autós GPS-ed mikor merül le, ha töltőn van?
A fóliás sztorihoz: Én is úgy tudom, hogy gyárilag két fólia van rajta. Egy amit az elő használatkor lehuzhatsz és használhatod, a másik meg rajta van gyárilag, de nagyon nehezen szedhető le.
-
pappkarcsi
senior tag
Nagyon érdekes, hogy ha FULLHD-ban nézek rajta egy filmet a gyári töltője nem tudja annyira tölteni, hogy felfelé haladjon. mire végig néztem egy filmet 7%-ot merült...
Nagy problémák vannak ezzel az akkuval.
-
pappkarcsi
senior tag
Az vajon miért van, hogy ha kiválasztok totalcommanderrel egy 5megás mp3-at csengőhangnak, azt írja, hogy ismeretlen csengőhang és nem is azon csörög. Átmásoltam belső sd-re, ugyanaz. Ötlet?
A walkman lejátszó elég gyenge, hogy nem tud kártyáról csak mappát lejátszani
-
pappkarcsi
senior tag
(#1597) torrente777 A 2.at használom kicsit, kíváncsi vagyok mit tud.. Összesen 3 lett végül
Hogy üzemel a tiéd?Meglátjuk melyik marad. s3 vagy XZ.
Csak szerintem nem szépek?
Nem igazán élesek..
Az akkun ma nagyon kiakadtam, de remélem alakul majd.. 1.5A-es töltővel csak úgy feltekert 100%-ra, hogy néztem is..
Azt már most sajnálom, hogy a függöny gombjait nem tudom testre szabni.
Furcsa, hogy a programlistában nem tudom eltüntetni azt, ami nem kell -
pappkarcsi
senior tag
Ma készített képek:
Jobb klikk, kép megjelenítése -
pappkarcsi
senior tag
Rossz vicc remélem csak ez az akku dolog.. Kivettem a dobozbol a telefont, feltöltött 60%ra, ez volt 10 órakor, most 26% úgy, hogy csak a beallitasokat néztem át és végignéztem 150 fényképet.wifi off,mobilnet on. 2 dologra gondoltam: ez volt az első használat, be volt kapcsolva ez a super bravia engine és minden kepemet kiszinezte. Szerintetek?
-
pappkarcsi
senior tag
válasz
apuka75 #1293 üzenetére
(#1294) minasm3 Én az S3-at mindennap használom, munkámhoz is, majdnem minden tudását használom a telefonnak.
Semmi olyan képessége nincs a mobilnak, ami miatt a tudatos vásáró rohanna az üzletekbe megvenni. A plusz két tized hüvelyk képátló és az 1080p felbontás önmagában kevés az S3-hoz viszonyítva, a gyors, simán futó szoftver pedig ebben a kategóriában már alapelvárás, nem különleges képesség.
Jön az S4, Huawei és a ZTE is hozza a fullhd-t.
(#1294) minasm3 Egy felhasználó szempontjából írtam és akartam tanácsot adni azoknak akik le akarják cserélni az s3-ukat. Megvan még az s3-am is és két z is nálam van, de a sonykat fogom eladni. -
pappkarcsi
senior tag
1gb ramra ott a swapos kiegészítő és máris a nandflashre swap-ol nem ram, 16-20 program is simán fut ha akarom.
(#1283) Szombó S3 után nem feltűnő, hogy fullhd vagy hd, hidd el. Pedig ezen a téren nagyon szoktam figyelni
(#1283) Szombó Tettem fel re David Etemboro videot, ami az s3on nem szagatott, z-n meg az végig, ugyanugy configurált mx playerrel. Lehet adatilag 300megahertzel gyorsabb de siman betud akadni ez is, és be is akad!
(#1287) Proxyone Ha csak így lehet használni egy telefont ki kell dobniEz olyan mint s3-on bekapcsolni az energia takarékos módot.. Van értelme megvenni, ha csak 800megaherten használod. Szegény telefon csak szenved a "kiadott" feladatokkal... bár van, hogy tényleg jól jön az az 1-2 óra plusz, amit ad
-
pappkarcsi
senior tag
Vajon milyen árban lehet eladni az ilyen csodás áron megkapott telókat, mert nekem lesz 2db belőle?
-
pappkarcsi
senior tag
Az a szomorú, hogy innen nyugatra ez az az ár amennyit max elkérnek egy okostelefonért, ha két évet kötsz
még sz iPhone-okért is.
és ennyiért itthon is mindenki venné, sokkal többen mint 150ért, 200ért..
-
pappkarcsi
senior tag
Visszaigazolták a 44et, szerdán hozza a futár
Én péntek délben rendeltem.[ Módosította: CoolMan ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- ASUS routerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Túra és kirándulás topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest