Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Danny750
őstag
Ilyen fényviszonyok között mégis mit vártok?? Nézzétek meg az One milyen képeket készít 4mpx-en........(aztán ott izomból rágyúrtak a kamerára........+mégiscsak könnyebb dolga van 4mpx-en értékelhető teljesítményt nyújtania ,mint 13-on)
Az utolsó kép már egész jó főleg egy tűszemnyi optikától, mesterséges megvilágítás mellett!
(Nappal tiszta időben lényegesen jobb fotókat lehet készíteni a Z-vel.......) -
naturepalmer
tag
Nem SD-re (ahhoz úgy tudom alapvetően root kell), henem az un. "Belső tárhelyre", ami Z esetében 16GB. Most az appokat a külön erre a célra lefoglalt 2 GB-os tárhelyre rakja fel.
Ez csak valami bug lehet amúgy, ha a T-s JB verzióban ott a lehetőség. Gondolom az e hónapban kiadásra kerülő 4.2.2-ben majd kijavítják. Legalábbis remélem. -
exelsior1
senior tag
Hát, ha tegnap este nem nézek véletlenül bele a fórumba észre sem veszem és vszeg ezzel mindenki így van, kivéve rhyme87 aki először küldött figyelmeztetést a mennyei árról, szóval, hatalmas köszönöet neki ezúton is, hogy sokunk vszeg kedden nagyon boldog és elégedett lesz a világgal egy kis ideig
-
exelsior1
senior tag
Egy pillanatig sem hittem benne, de hát néha lehet szerencse. Am, neked nagy részvét, tapasztalatból tudom milyen bosszantó lecsúszni egy ennyire jó valamiről. De biztos lesz még. Mondjuk, még midig meglephetnek az átvételkor, de már van adategyeztetést megerősítő "szállításra vár" üzenet is, szal innentől ez már nyert ügy. (remélem), az is jó, hogy végül keddet ajánlottak péntek helyett amit korábban küldtek, szal nem kell sokat várni. Mondjuk, keddig is megbolondulok
Kíváncsi vagyok , mennyi extrát nyújt a One X-emhez képest.
-
exelsior1
senior tag
Most épp hibaüzenet van. Sebaj, reméljük akik elég gyorsak és szerencsések voltak, megkapják
Rémes, hogy még nem hívtak, mást meg igen, megbolondulok hétfőig, úgy hogy még azért nem biztos, hogy sikerül-e
Utána meg márc 1-ig amikorra ki van írva a szállítás (mondjuk, amikor rendeltem még 26-a volt), de gondolom negy a kereslet ilyen árak mellett LOL
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest