- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
miklos0308
tag
válasz
pepe091 #7547 üzenetére
Hát ez szomorú
Mondjuk nem mintha nem lehetne együtt élni vele
Most már hallgatva a korábbi válaszokra, amiket köszönök, hogy warez progi is okozhat akadásokat, letöröltem az egyik és egyetlen warez játékot a telefonról és ismét akadásmentes, így már tényleg nem lehet rá egy rossz szavam sem, nagyon szeretem a telót, bátran ajánlom mindenkinek aki eddig kételkedett a vásárlásában, főleg, hogy nemsokkal ezelőtt jelentősen csökkentették az árát is (legalábbis T-nél)
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
pepe091 #7299 üzenetére
Ez a szappantartós túlszarutált katyvasz nem érdekel, ilyen téren nincs bajom a Samsunggal. Ami vonz az a full hd felbontás, ami aggaszt az az üzemidő és a kamera. A Note 2 ezekben perfekt. T-mobile-nál vajon van kirakva Z? Mert akkor holnap bemegyek megnyomkodni.. Bár nem tudom, hogy cseréljek e, mert a kijelzőméret az üzemidő és a kamera nagyon a note 2 felé billenti a mérleg nyelvét.. Azért köszönöm a válaszokat! (R)
-
pászka
tag
válasz
pepe091 #7251 üzenetére
Köszönöm most már minden megvan. Még annyi lenne hogy lementettem a telóról mindet, ha kész vagyok az új installal akkor vissza tudom rakni a mentésből a dolgokat, és nem piszkálja az új rendszert? Tehát nem a friss androidot fogja felülírni a régivel hanem csak a névjegyeket, filmeket, zenéket, dokumentumokat stb pakolja vissza a telóra?
-
kyru74
aktív tag
válasz
pepe091 #7105 üzenetére
Szia!
Nekem lassan megint egy hónapja van oda szervizbe a Z most a kamera miatt vittem vissza mert nem voltak elég figyelmesek összerakáskor az ott dolgozok és úgy adták vissza a készüléket hogy foltok vannak az elkészült fotókon nem tudom hogy lehet úgy összerakni egy készüléket pedig nem is a miatt vittem be javításra (lehet feltette ebédelt) .Március óta van meg és ebből lassan kettő hónap szerviz, nem tudom mit ülnek rajta ennyit de kezdek egy kicsit feszült lenni
lehet kérnem kellene egy újat helyette.
-
rviktor
csendes tag
-
Gáben81
senior tag
válasz
pepe091 #6808 üzenetére
Ott a pont...és aki azt mondja,hogy szar az vagy hazudik,vagy ő szart el valamit.
Holnap lesz egy hete,hogy nyűstölöm,semmi gondom vele,ilyen jó még nem volt soha ez a teló...nem értem milyen akadásokról beszélnek,meg hogy a Chrome is szar lett,nálam ilyen téren nem változott semmi.
Sokkal gördülékenyebb lett,ráadásul szebben is néz ki ezekkel az átlátszó sávokkal,soha nem fagyott le(mondjuk azt elötte sem)
Lekell gyalulni az egészet és újrahúzni,nem értem mit kell ettől félni -
-
Gáben81
senior tag
válasz
pepe091 #6546 üzenetére
Hát igazán nincs mit
Sajnos nem találni sehol sem már magyar T-s rom-ot...annyira vártam ezt a frissítést,végre itthon is vagyok,az idő is megfelelő,remélem ma még valaki föltolja legalább az új .ftf fájlt...illetve te legalább a .350-est azzal is lehet megtudjuk oldani...
-
boogie84
veterán
válasz
pepe091 #6086 üzenetére
Azt mondom azért az ios nem olyan rossz, vannak benne jó ötletek. Valami olyasmi is elérhető, mint az ios-ben a könyvtár (egy ikonon belül több ikon)? Ezen a képen nem tudom h van megvalósítva, lehet h pont úgy ahogy kérdezem.
Más: nem tudom h ez új e valakinek, szakértőknek biztos h nem: Secret Menu and Hidden Functions
-
boogie84
veterán
válasz
pepe091 #6074 üzenetére
Értem, köszi!
(#6075) kali: Ezért jöttem tulajokat, hozzáértőket kérdezni.
Anno volt egy Xperia X10 minim. Azon anno az ADW launchert kellett futtatnom, h így nézzen ki a képernyő, mint a mostaniak. Kérdés hogy van e olyan alkalmazás, (még merészebbet kérdezek) esetleg így működik e a telefon, mint az Ipotato képernyője, hogy az ikonok felett megjelenik egy szám, ami tulajdonképpen az értesítéseket jelzi. Pl h hány üzenetem, emailem érkezett.
Megoldott már az ondroid oldalon? Ez nagyon tetszett az ipotatoban.
-
darvinya
titán
válasz
pepe091 #5976 üzenetére
Elég csak olyan CDF számra kiadni, ami sima Z-n nincs, és máris meg van oldva minden frissítés.
Mint eddig is előfordult, hogy kimaradt egyes CDF szám és azokra nem jött frissítés.
Kernel-hez meg elég csak hozzá csapni telepítő kulcsot és máris az egész Google Edition fw telepíthető.
Ami persze nekük van, és ez nem tart 5 percnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest