Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tudok róla kolléga!
Csak érdeklődtem, mert ugye vannak egyes dolgok amik még root nélkül megoldhatóak. Persze az Ő igénye nem ide tartozik.Mielőtt valaki kérdezné megválaszolom! Egyes dolgok telepítése, törlése még megoldható root nélkül! Pl. a Clean Master pár T-s alkalmazást ki tud vágni. Nyilván rendszeralkalmazást nem!
"Varietas dēlectat."
-
Noomaad
csendes tag
Nem tudom le fogom venni.De ahol ezek a karcok vagy repedések vannak a színek picit el vannak változva.Nem tudom mi lehet de mindjárt szét robbanok az idegtől....Őszintén szólva nem tudom mit tegyek.Van rajta most egy mattos fólia ha azt leveszem akkor marad az alap vastag fólia,de most csóró vagyok és nincs pénzem egy új fóliára.Komolyan mondom nem tudom mi legyen...
-
SkyS1gn
félisten
-
roti13
tag
Megvan, köszi! Ahogy látom itt darabokban vannak a frame ek, mint a GIF feldarabolva, és ez itt 75 képben van megcsinalva. Ha az én képeim pl 60 filebol állnak akkor valamit valahol kell szerkeszteni, vagy simán úgy van a droid írva hogy ha a végére ért a szamsornak(kepsornak) kezdje elorol? Remélem érthetően írtam le
-
-
Hát inkább ne is. Most nézem, a program fb oldalán pl azt írják, hogy nem támogatja még a 4.3-at, vagy nem is működik. Holott itt is egy kép, amin mutatja, hogy felismeri. Viszont a metódust más egy xperia s-en mutatja be
Esetleg, még akit érdekel, itt egy program, ezzel lehet, hogy működne, de ez nekem már túl zavarospszichiáter: Inkább ne írja bele. Eddig még senkinél nem működött, aki teljesen root-olatlan rendszerről indult. És ez a lényeg, hogy így is működik-e.
-
Hát igen, kár....
Kipróbáltam másik gépen is:
Ami először feltűnt, hogy a drivert érdekesen telepíti, windows update helyen nem találja. Majd kb 4-5× felugrik egy ablak, amiben igen, telepíteni szeretnénk a drivert(ez windows ablak, nem a programé).
Majd ha felrakta, akkor vagy szerencséd van, és érzékeli a program a telefont (ez nálam gépfüggő volt, egyik gépen jól ment, a másikon egyátalán nem) Ha nem, akkor vacakolhatsz a ki-be huzogatással. Ami fix, hogy érhet valamit a program, olyanokat felismer, hogy ha esetleg nincs usb hibakeresés, meg ilyenek.
Majd, ha netalántán felismeri a gép, akkor root. Na első esetben, mint már írtam, root failed-et kapni, ezt többszöri próba, és újraindítás után is így van
Másik gépen, viszont idáig el sem lehet jutni, ott a folyamat megáll a Fetching Script feliratnál, és onnan tovább se megy. Ott áll mindaddig, míg a programot be nem zárjuk (tényleg kitartó voltam, 10-15 percig is úgyhagytam). És mint már írtam, root checker programokkal is megnéztem, hátha. De az is írta, hogy ez bizony nincs root-olva.
Összeségében érdekes egy program, biztos lesz, akinél megy, nagyon megosztottak a vélemények róla facebook-on is, van akinek megy, van akinek nem. Hát nálam nagyon nem -
-
szityu161
tag
Lehet neked macárásabb, nekem nem
De amint mondtam, én nem véletlenül maradtam ennél a lehetőségnél
De mivel itt a Kingo legfrisebb működő verziója igy a legújabb gyári 4.3-at is nyugodtan lehet ezzel is rootolni. Én személyes okokból maradok a 10.3.A.0.423-től való frissitésnél ha bármi gubanc akadna a későbbiekben. Ugyanis ha tisztán telepitek 4.3 valamelyikét abban hiányzik valami ami csak a 4.2.2-ig létezett igy a 4.3-ban is benne lesz. Mégpedig a 12gombos álló billentyűzet. Ezt szoktam meg, ezt szeretem, ezen tudok gyorsan irni. 4.3-az ha tisztán telepitek, nem tartalmazza egyik 4.3-as rom sem, pedig egy párat leszedtem már. Nálam ez az oka hogy rootolás után végig frissitek. A különböző keyboard appokat meg nem szeretem.
-
szityu161
tag
Amint láttam laszlolczka hozzászólását, le is szedtem az új verziót. Telepitettem, elinditottam, észlelte a program hogy már rootolva van a telefonom, igy "Remove Root" és "Root Again" lehetőségeket felajánlotta. Leszedtem a rootot, majd telefon újraindit, rootolást megkezdtem az új verzióval, és működik ezzel a verzióval a legrfisebb 4.3 rootolása.. Tényleg örülünk!
-
szityu161
tag
-
Pityi77
tag
Samsungról váltottam.Ott ùgy működött a rootolás,hogy volt egy root zip file,amit az sd kártyára kellett másolni,és recoveryből futtatni,és amikor bekapcsoltad már rootolt volt a készülék.Erre gondoltam,remélem most vilàgosan,és magyarul fogalmaztam.Mert a Z-nél,azt olvastam,hogy csak a 4.2-őt lehet még rootolni,és gondolom utánna kell frissíteni 4.3-ra.És még azt nem értem,hogy a samsungnál,volt t-mobil,voda,telenoros,és független rom,és ezeknek volt egy régió száma.Az Z-nél viszont nem találtam ilyen jelölést.Most 4.3 van rajta,és nem szeretnék romozgatni mert jól működik,csak rootolni akarnám.
-
bosa
tag
Már találtam neten, egyébként szokásom eddig minden androidos eszközömhöz megvan minden rom illetve update. Érdemes addig beszerezni amíg van mert 1-2-3 év múlva már sehol se lesz meg. Múltkor nexus s-nél is jól jött illetve xoomnál is hogy megvolt a régi rom mert már sehonnan se lehet beszerezni (régi linkek már nem élnek)
Jha az album frissítés nekem is vacakol így kerestem és ezt találtam: [link] -
S3R6PH
tag
Yo! Köszi a választ.
Majd ha lessz pénzem biztos megveszem.
Akk. ezzel a programmal már shimán leszedhetem a [Clean Master-t] ?!?
Vagy ígyis még hasznát veszem?
-
törölt tag
Nem akartam neki Shao Khan kedvenc beszólását idézni!
http://www.youtube.com/watch?v=PxDW8h9kMXs -
oliwire
őstag
A mi kiemeltünk nemrég volt frissítve, de sajnos az elavult info-k nem lettek kivéve, így kicsit zavaros lehet az újoncoknak, azt is szerintem kezdeményeznem kell kijavítani
(#16345) pszichiáter
Igen, szoktam olvasni, ahogy írsz néha az embereknek, de szerintem semmi gond nincs vele
Néhány ember már sajnos nem nevelhető, és nem hajlandó magának megdolgozni a sikerért, vagy kicsit fejleszteni a tudását. Ha nincs s*gge alá tolva, ami kell neki és ha kicsit csípősen figyelmeztetik, hogy amúgy ezt nem nagy ész megoldani, akkor sajnos az kapja a rossz szavakat, aki "csúnyán fogalmazott" és "bántóan".
-
-
-
lmisi
senior tag
Így igaz, a rom, flash, root fix tököléssel 10 perc volt, mert ugyebár első alkalommal óvatoskodik 2x elolvassa az ember, de az alkalmazások autómatikus letöltése brutál hosszú volt. Nem kellett volna belépni a play store autentikációjába és wifit is ráért volna beállítani, ha elmentettem volna egy titanium backup app file-t sdre....
Ha meg már elkezdte leszedni az appokat, hagytam hadd csinálja. Végül is csak 116 alkalmazás települt fel.
A ssh tunellinget, céges levelezést kézzel késöbb állítgattam. A waze természetesen elszállt amikor visszaállítottam az adatait, emiatt eltávolít, kézzel loginolgatás.
Ahhh szöszölős ez az upgrade -
-
SkyS1gn
félisten
Mi a legjobb backup progi hogy legalább azokat visszapakolja majd nekem? A programok beállításait gondolom esélytelen hogy lementse, az idegesít a legjobban, tökélyre szabott rendszer és BUMM.... nekem meg nincs 1 napom hogy visszaállítsak mindent!
A root fix meg mihez van?
-
SkyS1gn
félisten
Van backup... épp elötte csináltam, de cwm nincs... azis elszállt, még a zöld jelzés se jön bekapcsnál....
Jónak de cwm-ből kellett volna csinálnom, de már nemtudtam mivel toltam fel ezelött, a te flashtoolosod nemjó, az nem is előre rootolt igaz?
Már azt se tudom honnan kezdjem az egészet
-
Blue@X
senior tag
Persze, az app fejlesztők felelőssége és lehetősége a rendszer kihasználása (és itt van a rendszer gyengesége is). Csupán a KitKat beharangozott optimalizációi adnak okot a bizalomra hogy ezt lehet még jobban is csinálni. Remélem hogy a KitKat frissítés nem csak verziószám ugrást fog jelenteni a Sony-nál hanem egy akár utolsó nagyobb kernel frissítést is. Üdvös lenne, és szép lezárása ennek a remek készüléknek
-
Blue@X
senior tag
Ez biztató, pedig nem történt verziószám ugrás (tudom hogy nem az számít, csak a nagyobb volumenű ugrások ott következnek be) Remélem a KitKat alatt számottevőbb lesz az ugrás, főleg a készenléti időn lehetne javítani véleményem szerint, tudna ez a chipset kevesebbet is enni.
-
-
-
-
-
Blue@X
senior tag
Ebben mondjuk igazad van, lehet én is most az egyszer felrakom a gyárit aztán arra mennek majd a különféle cuccok (gravitybox, xposed, etc..). Bár meg kell hagyni hogy nem rossz az eXistenZ, nagyon jól fut, reggel óta nekem 80%-on áll, jobbat nem is kívánhatnék. Csak ugye az ember egy idő után megunja ezt a biztosat és benne van a ROMozgatás...
-
törölt tag
És már be van jelentve a következő
Xperia Z (C66X6) new firmware certified with build 10.4.C.0.793
-
törölt tag
Addig végülis mind1.
Csak ugye a fólia könnyen veszi fel a karcot. Na meg elvileg gorilla glass 2 van rajta, ami nem karcolódik "elvileg". Mind1, vigyázok rá, aztán készIlyen gyönyörű telefonom sose volt, de jöv januárig nem is lesz
Na meg csendben érdeklődnék, az appok, hogy állnak? én nagyon várom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest