- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
#97246720 #25798 üzenetére
ja és valóban függő a teló, kipróbáltam másik sim kártyával és kérte a feloldó kódot, viszont a bootloader unlock allowed:no még mindig...hogy lehet hogy mégis működik a fastboot, kipróbáltam parancssorban hogy : fastboot devices és kiírta a sorozatszámát a telónak és hogy fastboot .....
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
#97246720 #25696 üzenetére
Ez a link???
https://mega.co.nz/#!0tkQyCiR!yV0UrkSJTvYw_NV12KGPu6zp9cIxXs3KFUuS4KYegbkHa az user agent mobilra van állítva, akkor kényszeríteni akar, hogy tegyem fel az andriodos appjukat. Ha desktop a user agent, akkor megjelenik a tárhely oldala.
Az XDA fórum ezen a linken érdekes lenne.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
#97246720 #25630 üzenetére
Most AirDroid -al kitöröltem ami nem kell, kikapcsolom és a kártyáról (microSD) mentem a képeket, hogy meglegyen.. ahogy kell) meg van egy könyvtár amiből a képeket átmásolom másikba
Bekapcs után kiderül, hogy mi változik..Berakva USB-s olvasóba a kártyát a képek látom a kártyán vannak, így arról kell törölni, mert nem törölte a kis ...khm.. na
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
#97246720 #25626 üzenetére
Hogyan lehet tiltani a G+ t ? (vagy tötöljem?
)
PC-ről nézve a G+ on nem találok képeket, ami meg van azok nem törölhetők.. (írni írja, hogy törölte de nem tűnik el..)(és nem azok a képek amik a telefonon vannak , hanem külön könyvtárak) most megint törölhetem AirDroidon keresztűl azt a sok száz képet.. (kicsit kezdem unni..) válogathatom megint mi az ami kell s mi az ami nem)
/Google+ Fotós valamit kéne elérnem, de nem találom sehol sem../
L
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
#97246720 #25583 üzenetére
Hát nálam usb 3.0-n megakad a flashelés és semmi nem történik félórán át, a 2.0-s porton meg 2perc alatt lefut.
Múltkor is volt problémám vele, win7-nél is nem csak 8.1-nél és eredeti rendszerekkel volt, intel chipset és usb vezérlő feltelepítve, szóval nem hiszem hogy a program szereti a 3.0-s portot. -
spanglee001
addikt
válasz
#97246720 #25572 üzenetére
én is mondhatnám nem nehéz rönkfából raklapot csinálni, csak egy kis szalagfűrész, egy kis méregetés, egy két szeg ide oda, egy két embléma égetés szárítgatás stb
,
mégis hallok sok olyat, hogy téglásította a telót, na majd egyszer lehet nekiállok. volt már ilyen reklámos időszakom de elmúlt, hátha megint öngyógyulásba kezdene. Elvileg jön egy új rendszer a z re első negyedévbe ha jól hallottam, majd talán az rendet rak remélem. -
flegga92
senior tag
válasz
#97246720 #25522 üzenetére
Én arra várok, hogy mikor jön ki végre egy rendes karóra, pici kijelzővel mint ami a SonyEricsson NBW széria volt. Használtan lehetetlen kapni működőt mert az oled kijelző elhalványodik benne. Nekem arra kéne csak, hogy a hívó nevét, sms, üzenet stb kiírja. Casio G Shocknak van ilyen órája, de csak azt jelzi hogy hívnak, vagy üzenet jött, az hogy kitől már nem és nem is tetszik ez a bumfordi stílus.
A barátom vett egy Gear 2-őt de azt a rengeteg funkciót nem használnám ki. Kifejezetten vicces a kihangosító rajta, amikor így felhív én semmit nem hallok belőle. Kamerának meg sok értemét nem látom, úgyis előveszem a telefont, mert szebb képet csinál. A Sony SW3 tetszene, ha nem szilikon szíjas lenne. -
-
törölt tag
válasz
#97246720 #25459 üzenetére
pár fokkal szebb képet készít mint a gyári, de nem vagyok tőle hasra esve...valamelyest élesebb a kép, de még mindig nem érezni a valódi 13megapixelt....
[portolt Z1 kamera] -
harry3
őstag
válasz
#97246720 #25454 üzenetére
Próbáld meg, hogy feloldod, lezárod, vársz pár percet, majd feloldod és mielőtt a kezdőképernyő megjelenne egy pillanatig fekete/üres az asztal. Néha előjön, néha nem.
Itt a Z3-nál is látszódik, nem hosszú, de jelen van. -
harry3
őstag
válasz
#97246720 #25451 üzenetére
Akkor csak remélni lehet, hogy 5.0-val jó lesz. Mit ne mondjak eléggé felháborító, hogy ennyire tesztelik amit kiadnak.
Engem a szerencsétlen akadozó animációk akasztottak ki, és hogy másodperceket kell várni az alkalmazások váltásánál. Nagyon fontolom a 4.3 visszarakását, csak akkor nem lesz friss billentyűzetem, átlátszó értesítési sáv, mondjuk ennyi az összes hátránya.
Nagyon látszik, hogy mikor jött ki a Z1, mert onnantól kezdve romlott a teljesítmény, csak nehogy az 5.0 is ilyen legyen. -
törölt tag
válasz
#97246720 #25388 üzenetére
Az összes telepített alkalmazás és gyári alkalmazások értesítései mennek!
-S-Voice nem fog menni
-Fitness funkciók eddig még nem mennek sajna
-SAmsung Gear App-ok telepítésére nincs lehetőség mivel egyenlőre nem megy, de valószínű nem is menni a Galaxy App más telónelindul de kiírja hogy nincs tétel, a Samsung Account működik de eddig nem sikerült szinkronizálásra bírnom
-
törölt tag
válasz
#97246720 #25387 üzenetére
Frissítés az előző hozzászóláshoz!
eddig ami működik 100%-san
-hívás jelzése
-sms jelzése
-email jelzése
-facebook messenger(hívást nem jelez, csak a nem fogadott hívást és az üzeneteket!)
-facebook értesítések
-skype(hívást nem jelez, csak a nem fogadott hívást és az üzeneteket!)
-viber(hívást nem jelez, csak a nem fogadott hívást és az üzeneteket!)
-kamera tartalom áttöltéseami nem megy egyenlőre:
-sajnos minden más, de dolgozok rajtanem nagyon akarja az igazat
-ébresztő -
törölt tag
válasz
#97246720 #25366 üzenetére
S3-nál sikerült megcsinálnom hogy ne kezelje a Gear2-őt
a build.prop-ban 4 paramétert módosítottam és 4-et beillesztettem
átírtam a telót Sony Xperia Z-nek
akkor nem kezelte a Gear2
de beillesztettem a samsung S3 paramétereit a fájl legaljára, restart, és újra működött
na majd a Z-n leszek kíváncsi hogy ugyan
így működni fog-eErre módosítottam:
ro.product.model=Xperia Z
ro.product.brand=sony
ro.product.manufacturer=Sony
ro.build.fingerprint=sasung/m0xx/m0:4.3/JSS15J/I9300XXUGNA5:user/release-keys
itt megjegyezném hogy amíg samsung/m0xx volt addig felismerte és kezelte az órát, de amint az "m" betűt kivettem már nem!de nem is csatlakozott hozzá!én ezt raktam be a build.prop legaljára:
# gear settings test
ro.product.model=GT-I9300
ro.product.brand=samsung
ro.product.manufacturer=samsung
ro.build.fingerprint=samsung/m0xx/m0:4.3/JSS15J/I9300XXUGNA5:user/release-keysakinek módja van próbálja ki, de a build.prop-ról csináljon biztonsági mentést, meg az okosóráról is, nekem a gear2 újrapárosításkor gyári resetelt!
-
törölt tag
válasz
#97246720 #25366 üzenetére
hát a tabbal nem sikerült, de youtubon van egy videó, egy srác úgy tudta csatlakoztatni a Gear-t hogy a build.prop-ban 3 paramétert átírt, a gyártót és a modellt, ezután a gear már csatlakozott a telóhoz és LG-je volt
na majd ha megjön a Z-m kipróbálom
ezeket kell erre beállítani és elviekben mükszik
csak vigyázni kell mert ha az órát újrapárosítják akkor csinál egy gyári visszaállítást!
ro.build.brand=samsung
ro.build.model=gt-i9500
ro.build.manufacturer=samsung -
harry3
őstag
válasz
#97246720 #25343 üzenetére
Jó lenne nekem is(főleg, hogy minden gomb van rajta és olyan, mint egy lejátszó), csak nekem kicsit sokba kerül. Futáskor a zsebemben szöszös lesz az ajtó és kicsit kinyílik, utána törölgetni kell, meg zene váltásánál mindig elő kell venni. A füles minőségére kíváncsi lennék. A gyárit akár mennyire is jónak mondták, hát a régi Sony Ericsson-osom ezerszer jobb, csak már eléggé lestrapált.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest