- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Nagyot fejlődhet a Galaxy Ultra periszkópos kamerája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Friss rendereken a Galaxy S25 Slim
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
dajkapeter
senior tag
Nem tudom mit vacakoltok a 2 gigás hellyel. Ha felteszel egy appot, akkor átlehet helyezni SD-re és akkor így az addigi 30-60 megából még 10-et se foglalnak. A 13 giga kinek nem elég? Mire használjátok a telefont? Adathordozásra? Arra vegyetek inkább egy 1 terrás külső vinyót! Én vettem egy 16 gigás pendrive-ot és OTG-vel használom, ha kell. Nekem van rajta 11 giga hely úgy, hogy van rajta 1 gigányi app és 4 órányi zene.
Az akksihoz meg csak annyit, hogy már nem a 3310-esek korát éljük! Mutasson az aki panaszkodik egy kényelmes fogású (méretű, súlyú) készüléket, mely bírja 4-5 napig! Az akksi bír 2 napot, ha csak néhány dologra használja az ember és nem állandó jelleggel. Viszont lemerül gyorsan, ha használja! De ez ugyan olyan, mint az autók! Ha kihasználod a teljesítményt, akkor sokat eszik, de ha tojásokkal a talpad alatt mész, akkor kevesebbet eszik, de eszik!
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!