- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gyurma23
aktív tag
Sziasztok
Valaki tapasztalt már olyat hogy a marketből letöltött játékok(700-800 megásakra gondolok) telepítés után csak loading feliratig jutnak és csak azt írják folyamatosan? Illetve az alkalmazáskezelő pedig 30-40megának látja? -
nintendojet
tag
Kijött egy myxperia nevű kiterjesztés a telefonhoz és működik!
http://www.xperiablog.net/2013/02/18/my-xperia-leaked-now-available-to-download-for-all/
Itt a leírás, nekem megy, tegnap feltettem rá az apk-t. (Visszanézttem most, de nem telejsen, ha lett volna már, akkor bocs. De plusz egy megerősítés, hogy megy P-vel is nem árthat ).
Sony Xperia P [CM] > Motorola Moto G 2014 [CM12.1] > Oneplus 3 [stock], Sony VAIO VPCCA2S1E [Arch Linux]
-
Breki
veterán
Nálam simán megy az új viber igaz másik SONY-telefonon
semmi gond nincs vele.Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
dorkacica
csendes tag
válasz rObika8802 #14294 üzenetére
köszi megvan és akkor már soha többé nem lehet frissíteni a vibert?
Dorka
-
TomWexX
addikt
-
dorkacica
csendes tag
-
Newlachka
őstag
válasz rObika8802 #14289 üzenetére
tedd vissza a régi verziót
-
rObika8802
aktív tag
amugy a vibert aki teheti tényleg ne frissítse nem indul el azóta..meg belassította a telót..most,hogy leszedtem gyorsabb lett..érdekes!
.-.-.-.-.-.-.
-
dorkacica
csendes tag
Sziasztok! Jb szerintetek március végétől várható?
Dorka
-
Dave1984
őstag
válasz retexis #14274 üzenetére
Nagyon könnyen karcolódik.Fémmel még nem érintkezett,mégis hajszálkarcokkal tele már a kijelző!Mondjuk engem nem zavar,mert nem dísznek vettem,és a fóliát nem szeretem a kijelzőn!Szóval,ha nem akarod,h.karcos legyen,feltétlen rakjál rá fóliát!
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
kerobi
senior tag
A gps-t hogy lehet benne életre kelteni? Mióta megvettem (vatera) azóta nem fogott gps jelet.
Most meg a wifi szarakodik, lefagy és csak ugy lehet lekaocsolni, ha kikapcsolod a telót. -
Knight666
aktív tag
válasz retexis #14274 üzenetére
A hátlap eléggé strapás, nekem nem kopik sehol és nem is karcos. A műanyag részek viszont sérülékenyek (nem a karcokra, inkább az ütésekre). Hozzáteszem, szerintem az alumínium sem szereti az ütéseket. Én a gyári (hozzá adott) tokjával használom egyébként.
Nem tudom miért ment ki a divatból a magnézium ötvözet, az vékonyabb kialakítással hozza ugyanazt a merevséget és jobban ellenáll a behatásoknak is. -
retexis
tag
Hali!
Most vettem egy ilyen telót, és az a kérdésem, hogy mennyire sérülékeny a burkolata?
Érdemes rá venni valamilyen fóliát vagy annyira nem karcolódik? -
darvinya
titán
Meg van a gebasz a rendszerre.
Sajna a gyors ide-oda telepítés kb.1½ hónapja és biztosági backup megtette jótékony hatását.
-gyorsan merül
-rendszerben sokkal több hiba keletkezik(ez mi átlag felhasználó nem látja)Megoldás:
SUS-al újrahúzás, de előtte mindent törölni, ez gyáriállapot a rendszeren, belső tároló formázás/törlés, teljesen feltöltés.
Csak névjegy és naptár bejegyzés szinkronizálás/visszaállítás.Esetleg root-olni és CWM-mel ellátni.
Ezután az aksi beállást megvárni.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
s4tch
veterán
Vibert ne frissítsétek, állítólag Sonykon problémás az új verzió. Ha beütött a cumi, itt a legutolsó, ami nálam megy:
http://www.androiddrawer.com/8054/download-viber-free-calls-messages-2-3-2-61-app-apk/ -
Mr.C
őstag
válasz darvinya #14256 üzenetére
Igaz, később rájöttem hogy (ha jól tudom) 4 eres (data-, data+ VCC, GND), és bocsánat, nem akarttam azt éreztetni mintha csak nyavajognék és nem fogadok el segítséget
a töltő cserét meg úgy értettem hogy kábel + töltőfej mert az előző mobilomnál is volt ilyen probléma és azt is csak úgy vették el anno
sudo rm -rf /*
-
maszat07
tag
Sziasztok!
Eddig mióta megvettem az Xperia P-t december óta minden rendben volt vele tökéletesen mködött, most kb 2napja csinálja azt hogy tulajdonképpen lefagy, hosszabb ideig le van rakva nem szekálom, felveszem valamire rábökök és megáll minden nem reagál semmire csak kikapcsolni tudom, ujrabekapsolás után minden újra tökéletes! mi lehet a gond szerintetek?? köszi előre is!Úgy pofonváglak, hogy csokorba szeded a villanyoszlopokat és felköszöntöd vele a trafóházat!
-
darvinya
titán
Urak mivel a T és most már a V is JB-t megkapta.
Aki gépnél van és gyárilag független vagy független fw-s a teloja.
Megtenné, hogy PCC vagy SUS nem jelez JB frissítést?
'54 vagy '75 fw-n.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Maxentius
addikt
Féloff: Nem lesz több NovaThor proci (angolul).
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Danny750
őstag
Mostanában nálam is gyakran szórakozik a hangerő+rezgő...........(gyakran felhangosodik és kihagy a rezgőmotor!!+tegnap egyszer csak dobta a térerőt és amikor nagy nehezen újra felállt a hálózatra kidobott egy csomó a ....alkalmazás leállt üzenetet és nem működött szinte semmi-egy újraindítás szerencsére megoldotta!!)
Már várom a jb-t.....[ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
darvinya
titán
Töltőt minek cserélni amikor a kábel hibás.
USB kábel nem csak 2 eres, főleg adat kommunikáció független a töltő erektől.
Azért, mert te ReadOnly vagy attól még illik a segítő kérdésére válaszolni.
Mert most úgy hangzik mint Te magaddal társalogsz a fórumon és a segítő meg szellem lenne amire fittyet kell hányni.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Mr.C
őstag
nem hinném h kábel baja lenne ugyanis tegnap másoltam vele 1.5 Gb adatot... akkor se töltötte bár lehet ugyanannyit fogyasztott mint amennyit kapott, de az adatátvitellel nem volt semmi gond
(#14253) darvinya köszönöm! első körben csak töltő csere lesz sztem, a mobilt nem szivesen adnám be szervizbe (valamiért nagyon ragaszkodom ehhez a darabhoz ), ha nem segít akkor készülék is megy... reméljük a legjobbakat!
És köszönöm az eddigi kitartó segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
Mr.C
őstag
válasz darvinya #14246 üzenetére
bocsánat csak nagyon el vagyok havazva... nincs idöm sajnos nagyon fórumozni, max csak read-only, de azért itt vagyok... engem most az izgatna h egy kis kopás miatt a kupakon remélem nem olyan nagy gond h visszadobják nekem... erre tud valaki választ adni?
sudo rm -rf /*
-
s4tch
veterán
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2053466
Hoppá, erről lemaradtam, pedig megmozdult valami.
-
Deck
titán
Nézegettem a telefont és a betekintési szögek nagyon jók, nem fakul se semmi. Nagyon tetszik Ez ugye azért, érdekes mivel az új xperiáknál írják sokan, hogy rosszak a betekintési szögek és fakul.
PS5
-
eami
veterán
válasz darvinya #14248 üzenetére
hát nem itt a fórumon és nem csak xperia Pvel kapcsolatban. Nekem van több kábelem is. Legutóbb amit egy külső akksihoz kaptam, szintén hasonlókat produkál. A többi kábel nem. A gyárit meg csak most vettem elő hirtelen mert sikerült megtörni az eddig használtat és szerencsére bent volt az eredeti is a táskámban
ettől függetlenül a kérdés: próbálta e már másik kábellel is?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Mr.C
őstag
válasz darvinya #14243 üzenetére
Nem, szoftveresen nem nyúltam még hozzá.
Nem szoktam ujrainditani töltés közben csak azt is kipróbáltam... Ami eddig bevált, hogy 2x 3x ki-be dugom a töltöt és utána működik (talán )Hehh a szerviz kód meg nem működik nálam
Beirom és mikor leütöm az utolsó *-ot kitörli az egészet (gyári tárcsázón)[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
darvinya
titán
Első gondolat kábel mindkét töltőn ugyanaz volt?
Gyári kábel van használva?Én javasoltam, hogy ne legyen beragadt töltetség jelzőnél újraindítás.
De még azt is javasoltam, hogy a teszt menübe lépjenek be(*#*#4736#*#*) 1 óra töltés után, és ott az Akkumulátor menüben hagyjuk amíg el nem indul a töltetség jelzés.fw javítás SUS-al teljes gyalulással és csak névjegy és a naptár visszaállítással volt?
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Mr.C
őstag
Az egész úgy kezdődött, hogy felraktam tölteni a telefont kb másfél órára, és nem írta hogy nőne a százalékos érték... Gondoltam nem nagy gond, írták sokan h van ilyen, ha hagyjuk akkor magától felkúszik az érték, nem kell ujrainditani... Nade nem ez történt....
Nem ment fentebb, újraindítás után sem. Nem gond, töltjük kikapcsolva... Működött.
Utána megint eljátszotta ezt de semmi összefüggést nem találtam, mivel néha tölt néha nem (inkább nem mostanság). Próbáltam azt is hogy teljesen lemeritettem és utána maxra fel (tudom nem egészséges), csináltam hogy egész estére fennt hagytam tölteni, akkor is volt mikor feltöltött volt mikor nem.... Volt h töltés közben hard reset.... Most ott járok h töltő csere volt eddig jó volt... Most annak a tervnek is kampec.
Fizikai sérülés nincs a csatlakozón (bár multiméterrel nem mértem rá) abban reménykedem hogy a szoftverrel lett valami (ezért is várom a JB-t)sudo rm -rf /*
-
őstag
válasz darvinya #14239 üzenetére
Valami olyasmit írt korábban, hogy rádugja és kiírja, hogy töltés, de közben mégsem tölti a telefont, a százalék sem változik. Most azt is írja, hogy ugyanaz a töltő más telót tölt.
Én azt ajánlom, hogy hagyja rajta töltőn néhány órát. Majd indítsa újra a telót (Power + hangerő fel) és akkor lehet, hogy frissülnek az adatok a kijelzőn.... azaz a % és az akksigrafikon a beállítások menüben.
1x nekem is csinált ilyet és azt hittem, hogy a teló nem veszi a töltést. Éjjelre rajtahagytam.... ugyanaz: 28% és narancssárga lámpa... Újraindítottam és egyből lett 100% és minden OK... Azóta nem csinált ilyet.Meliora sunt bono inimica
-
Mr.C
őstag
Egyre jobban idegesít ez a töltés probléma...(nem tudom ki mennyire emlékszik az esetemre) Ebből csak szerviz lesz, bár megpróbálom kihuzni a JB megjelenéséig
Már próbáltam más töltővel, pár napig nem volt vele probléma, rendesen töltötte, de most újra előjött a probléma... Érdekes mert más telefonját meg tölti rendesen
Kérdés h kicsit megkopott a kupak az alján (feltehetőleg a tok miatt ami rá van pattintva), ezért ugye nem fogják visszadobni a szerviznél h fizikai sérülés van rajta és ezért már nem javítják garanciálisan?sudo rm -rf /*
-
Allure
aktív tag
válasz yodamester10 #14236 üzenetére
SPB TV
-
yodamester10
őstag
Van valami program amivel lehet tévét nézni P-n?
-
bdani94
tag
válasz gyantaszuz #14131 üzenetére
Az a baj hogy nálam is volt már 2x hasonló eset és nekem is szoftverfriss+Hard reset után jött helyre..
szervizbe ezért nem vittem de ha még 1x megejti lehet megkérdezem h mit tudnak vele kezdeniKütyük: Matebook d15 Samsung Galaxy S23 Galaxy Tab S8
-
pezs89
tag
Az oldal legtetején van egy téma összefoglaló, abban megtalálod a kérdésre a választ.
-
Glazier
csendes tag
Sziasztok!
Én egy olyan probléma orvoslására kérnék tanácsot tőletek, amire amint olvastam másnál is volt példa, ez pedig az "alsó műanyag kupak nyüszörög, rosszul illeszkedik". Erre tudtok esetleg valami megoldást, pl. csere, ha igen hol lehetne ilyen alkatrészt beszerezni? Amúgy szuper a teló, SGS2 után mondom ezt
-
Vilagos
csendes tag
Lenne egy kérdésem. Nem igazán tudom eldönteni hogy a kijelzőn a gyári írásos fólián kívül van-e rajta még egy? Mert úgy néz ki, de feszegetni nem nagyon mertem
-
darvinya
titán
válasz Knight666 #14221 üzenetére
Nem azért nem akarom publikálni, mert nincs kedvem hozzá.
Hanem azért aki nem ért hozzá annak csak a kedvét és a pénzét venné el.És igen a OTG bekötés 4-5 láb között 100KΩ ellenállás kell, hogy tötlse ilyenkor a telot.
De ennél csak táppal működik a OTG rész!Arról nem beszélve, hogy a legtöbb alkatrész nincs Magyarországon.
Így alternatív megoldás kell, de azoknál 0.3mm lábakkal nehéz dolgozni.Annyit lehet, hogy csak az Y-OTG kábel legyártását kellene megmutatani vagy gyártatni, mert smd ellenállás nem lehetne észre venni.
De ilyenkor nincs alap OTG rész!Dokkolónál ott van még a HDMI és microHDMI bekötés is.
Ami a 19 lábbal és eltérő bekötéssel már gond.
Ráadásként forrasztó paszta kellene, stb.Ha lehetne itthon olyan alkatrészt kapni akkor 1 Nyák-on megoldható minden.
De nincs és külföldről 1-2db horror árban érkezik meg.(1000db az érné meg behozni.
Azaz 1000db dokkolót kellene legyártani.)Ha valaki kérdez és komolyan gondolja segítek.
[ Szerkesztve ]
-
Knight666
aktív tag
Én úgy tudom, hogy annyi a trükk, hogy az ID pin-t nem kötöd össze közvetlenül a HUB-bal, hanem beiktatsz egy ellenállást. Még nem néztem utána annyira a dolognak, de tervezem, hogy én is építek egy dokkolót, mert az eredeti elég drága és már HUB sincs benne . Ha darvinya nem szeretné publikálni, akkor majd lehet, hogy én ráveszem magam.
-
Cornelius79
csendes tag
válasz Cornelius79 #14217 üzenetére
Megoldottam.
Telóról Kies-re, onnan Gmail-re.
Már csak az új telcsi kell, meg abba behúzni vhogy. -
darvinya
titán
Nem az HUB-on van a hangsúly.
Hanem az OTG bekötésen.Amúgy már készen van az A dokkoló ami egyben 4 portos+HDMI+tölti a telot közben.
Így tv-n játszani konzollal vagy Bill+Egér-rel nagyon dur…
Egy kis GTA HD, meg egyéb…Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
kuk@c
tag
Ezzel Én is igy vagyok... Egyszerűen nagyszerű... Telefonáláson kívül használom játékra, emaileket nézni+küldeni, fényképezni /kis gyakorlat és nagyon jó képeket lehet vele löni/...
És hát amitől dobtam majdnem egy hátast mikor kipróbáltam: HDMI-t TV-re, OTG-n keresztül simán működik egy vezetéknélküli egér+bill. kombóval és kész az "okos" TV... Simán játszok TV-re kötve vele...
Nem gondoltam volna mikor megvettem hogy erre is jó lesz...Kérdezek is kicsit...
darvinya: létezhet olyan megoldás ami mondjuk USB-HUB és közben töltené is a telót?
Most kipróbáltam egy aktív hub-ot, de azon keresztül nem ismerte fel a pendrive-ot... :S
Láttam Te már kötöttél hub-ot rá... Az milyen márkájú volt?@
[ Szerkesztve ]
"Csak a Puffin adhat Nekem erőt és mindent lebíró akaratot..."
-
darvinya
titán
válasz Cornelius79 #14211 üzenetére
„ akkor mégis be-be tekinthetek a fészre…”
Na ha csak ennyit akarsz, akkor javaslom a gyári app tiltását és böngészőn lépj be. ( pl: én OperaMobil+turbó-t használom forumozáshoz, stb.-hez, mert van asztali nézet és így szoktam meg és jobb)
Mert akkor nem zabálja az aksit, az állandó frissítési kényszer miatt.„ …meg az e-mailek közé.”
Ezek csak kézzel frissítem, így ez is akkor fogyaszt mikor használom.
Kis mók azért kell.
Én is gyári rendszert használom, csak a lehúzható értesítési sávba beleraktam funkciókat (pl: lámpa, WiFi, mobilnet, stb. kapcsolót).
Meg egy-két javítást.De mi itt vagyunk és segítünk.
-
csacsi67
addikt
Tényleg nagyon sok waves P-re tért át.De azt nem tudom ,hogy hogy Leslike irta az elsö részt?Ö neki a wave szent semmi rosszat nem lehetett mondani a waveröl .Multkor jó beolvastatok neki olvastam. Én is voltam waves 2 hétig az elején de memoria elfogyott cimü operettet addig birtam.Nokiákba is ez volt a halálom.
-
s4tch
veterán
válasz Cornelius79 #14211 üzenetére
A wave gmail fiókba tud szinkronizálni.
-
Cornelius79
csendes tag
válasz darvinya #14210 üzenetére
Köszi!
Az a helyzet, hogy a Bada-t sem tuningoltam agyon.
Az eredeti témát használtam, egy idétlen alkalmazást töltöttem le, amivel a kisfiam játszott.
Olyan pattogtatós fóliát utánzott, mint ami a bonbonban is volt régen.
Ezen kívül még egy "villanylámpa" alkalmazás van rajta, amit alkalmanként nagyon jó dolog előkapni.
Alapvetően minden netes, és számítástechnikai igényemet a laptopomon élem ki.
A telefonon azért igényem, hogy elérhetőek legyenek a hasonló dolgok, mert ha munkám során úton vagyok, akkor mégis be-be tekinthetek a fészre, meg az e-mailek közé.
Már előre fázok az Android frissítéstől is.
Nem szeretem az ilyen itthoni mekkeléseket.
Általában mindennél az eredeti állapotot értékelem igazán (pl autók).
Így biztosan nem terhelem majd le szegényt "hülyeségekkel".Még egy szinte fölösleges kérdés...
A Bada alól van remény a telefonkönyv másolásra, vagy készülhetek az ínhüvelygyulladásra? -
darvinya
titán
válasz Cornelius79 #14209 üzenetére
Annyit tennék hozzá az előző hsz-ekhez, hogy a kupak alatt van a GSM antenna.
Így hívás közben ott ne markold, mert elfogy a térerő.
Kiegészítem annyival a UserError problémát, hogy minnél több közösségi app van fenn és szinkronizál annál gyorsabban fogy a memória és a szufla a teloból.
Ha sokat használod a kijelzőt akkor is zabálja az aksit, de ha sötétben és auton használod akkor tovább bírja.Én NeoV-ről váltottam, de előtte az X1-t nyúztam ami mai napig meg van.
Ami nem mondható el a NeoV-ről.
Igaz csak azért adtam el, mert X1 után nem éreztem annyira nagy váltásnak.Viszont a P…Hmmm…
Ép most faragok hozzá dokkolót.
Sajna túl bonyorult és félő nem lesz Logout bejegyzés az elkészítéséről, mert csak az ember kedvét venné el.
Aztán meg…Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Cornelius79
csendes tag
Mindenkinek köszönöm a beszámolót!
Elég sokat vagyok külföldön, ilyenkor nem nagyon beszélek, naponta elküldök néhány sms-t, és ha van lehetőségem, wifi-zek 1-1 órát.
Gondolom, ilyen használat mellett az akku is jobban fogja bírni.
Azért a net a Wave-et is meghúzta rendesen.A Samut már megnéztem élőben.
Az az igazság, hogy akkor még nem volt képben a Sony, mert egy havernak volt vmi Arc, vagy Ray, vagy nem is tudom, de ő azt mondta, h többször megakadt már, nem szereti. Igaz, az első okos, és Android készüléke volt.Megnyugtató, hogy azért többeknél megfordult a Wave. Akkor hasonló az ízlésünk.
Akkor, mikor vettem, nagyon szerettem.
Volt egyénisége, megjelenése, szerintem gyönyörű a képe.
Lényegében most is, szeretem, ha éppen jó, de egyszer még kiflivé hajlítom, ha felidegesít!A héten megint el kell mennem pár napra. Mire megjövök, addigra remélem, hogy meg lesz a döntés, éa a P is!
Még egyszer köszi mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz Cornelius79 #14198 üzenetére
Semmi gond a telefonnal. Még csak nézni is jó vagy fogni. A Sony egyik legjobb telefonja.Le sem cserélem egy jó ideig szerintem hiába jönnek ki újak ezt a telefont nekem készítették Ha meglesz akkor majd tudod miről beszélek.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
s4tch
veterán
válasz rObika8802 #14204 üzenetére
Navigon. Menni fog.
-
rObika8802
aktív tag
Aki esetleg használ,vmilyen viszonylag megbizható offline navit legyen kedves irni nekem privibe egy install műveletet!! Köszönöm aki segit!
.-.-.-.-.-.-.
-
s4tch
veterán
válasz Cornelius79 #14197 üzenetére
A fikázókkal ne foglalkozz, egyik hibajelenség sem jellemző a telefonra. Nem fagyogat, nem akad, nem dobja el a térerőt, ellenben működik.
Nekem is Wave volt ez előtt, minimális dolgokkal vagyok csak elégedetlen: rövid a töltő kábele, nincs rajta fizikai híváskezelő gomb (a többi droidon sincs, a Wave-en viszont volt), akksi lehetne combosabb (így is elmegy átlag 2 napot), telefonkönyvben nincs oldalra húzásra lehetőség (touchwizben van), és kb. ennyi. A kijelző meg marhajó. A színeket leszarod tűző napfényben, viszont ezt le tudod olvasni direkt napsütésben is, a Wave-et ill. más, hasonló fényerejű AMOLED-et meg nem annyira. Az automata fényerő normál helyzetben nem engedi kisütni a szemed, és a sárgák sem torzulnak. (Amúgy a sárgák béna megjelenítése még a 2.-akárhányas droidra volt jellemző, ICS alatt javult a színkezelés.)
Szerintem vágj bele bátran. A Galaxy S III Mininél jobb a P.
-
Damage401
senior tag
Nyugodj meg, legtöbb USER errorból akad. Senki semmi ilyent nem tapasztalt még, ha meg valami furcsaság van akkor a 14.200 hozzászólásban már leírtuk és kitárgyaltuk. Igazán prémium telefon a maga szegmenségben, illetve ha nem vagy számbu*i(bencsmárk) akkor ezt a telefont neked is találták. Én játékra is használom, nekem tökéletesen kielégíti a kézi konzol fogalmát is. Nem fogsz vele rosszul járni. Egyetlen egy dolog van amire most váráslás előtt figyelmeztetlek a White Magic (tm) technológia végett a legmagasabb fényerőn a színek torzulnak. De ha auton használod még napos időben kiválóan tudod olvasni róla amit szeretnél. Röviden ennyi
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
calamites
őstag
Próbálom összefoglalni:
Én panelban lakom, és jó a térerőm, eddig sehol nem tapasztaltam térerőproblémát.
A telefon nekem átlag 3 napot megy 1 töltéssel, amiben napi 10-20 perc telefonálás napi 3×20 perc net (KB) bekapcsolt energiagazdálkodással, és automata csökkentett fényerővel.
A külseje szuper (kicsit nyüszög az alsó kupak, de amúgy nagyon egyben van) a rendszer elég gyors, és a videója is igen jó. A fotóknál ha kevés a fény, akkor bizony nagyon zajos a kép.
Ha az androiddal és annak hibáival, és előnyeivel meg tudsz békülni, akkor nagyon jó telefon.
(én samsungot nem vennék, de ez elvi kérdés nálam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Horgász topik
- Androidos tablet topic
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egérpad topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest