- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atmo
senior tag
Hi, erről a kernelről lehet már tudni valamit? 6.1.1.B.1.89
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
-
Danny750
őstag
válasz yodamester10 #14395 üzenetére
Én próbáltam és simán működik
(viszont kell hozzá egy smartTV)[ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
Damage401
senior tag
Igen,
SmartTV kell hozzá és DLNA támogatás
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Deck
titán
Gépről streameled a filmet a telót meg rádugod a tvre. Ennyi
PS5
-
yodamester10
őstag
Kérdésem az lenne,hogy wifin keresztül tudok-e filmet nézni tévén a teloról?
-
darvinya
titán
válasz funtom3000 #14392 üzenetére
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz funtom3000 #14390 üzenetére
Események fül.
Azonbelül eszköz hozzáadása, etc.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
darvinya
titán
válasz funtom3000 #14388 üzenetére
De jó a P-s füles hozzá.
-
funtom3000
csendes tag
Hali!
A kérdésem az lenn, hogy barátnőmnek Tipo-ja van, de nem tudjuk, hogy melyik a jó füles hozzá....amit a P-hez adtak az nem jó, sajnos, pedig jó lett volna...
szívesen cserélném vmire, ami jó hozzá, nem használt
-
darvinya
titán
válasz funtom3000 #14385 üzenetére
Nálam alvómódból 2mp és képet tudok lőni.
Ott valami gebasz van, hogy fagyizik.
-
funtom3000
csendes tag
Hali Mindenki!
A mai napon sikerült végre az egy éve hőn vágyott Sony P...
45-ért vettem, T-s.
Remélem megérte. Gyári visszaállítás, frissítés, stb megvolt.
Akku keményen csökken, 1 nap max, de egy ilyen megéri mellé szerintem, bár 12 dollár, de csak egy 2800as Litiumos vmi:
http://www.ebay.com/itm/2800mAh-Portable-Micro-USB-Flashlight-Extended-External-Power-Battery-Charger-/230850164745?pt=Battery_Chargers&hash=item35bfbdf809Ja igen, a következő történt: gyorsan akartam fotózni, alvó állapotban nyomtam egy kamera gombot, na és onnantól meg is főtt...semmi reagálás semmire, majd 5 perc múlva újraindult, mondom naaz mit kap...
Jelly Bean mennyit fog dobni a rendszeren?főleg az akkuidő lenne számomra lényeges...Nagyon szép, de az alsó műanyag vmi sem a legstabilabb...
-
kirijima
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémám lenne, apróság, de bosszantó. A Filmek alkalmazásban a már réges rég törölt videók thumbnail képei (nem kamerával felvett videók, hanem filmek, amiket a telefonra töltöttem) ugyanúgy megjelennek, és képtelen vagyok eltávolítani őket. Már töröltem a cache/thumbnails mappát is, ez se segített, nem tudom, mi tévő legyek még.
[ Szerkesztve ]
-
-
EAndrew
aktív tag
válasz darvinya #14371 üzenetére
Még nem használtam SUS-t, csak pc companion-t. Fw javítás címszóval mit csinál a SUS? Kell beavatkoznia a user-nek (lehet user error?) vagy csak csinál egy visszaállítást az aktuális firm alapján?
"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
Gyuresz
tag
Ha valamelyikőtöknek van gyári Sony bőrtokja, és nincs rá szüksége legyen szíves jelezzen privátba, mert szívesen megvásárolnám...
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
darvinya
titán
válasz EAndrew #14369 üzenetére
Vírusirtó minek, ha a user úgy is telepíthet.
Avval, hogy csináltál gyári visszaállítást még nem kaptál gyári rendszert.
Gyári rendszer eléréhez ez kell:
1. belső tár törlés/formázás
2. SUS-al fw javítás gyári visszaállítással
3. 1-es pont megismétlése.Kész.
-
somadog
tag
Sziasztok, valaki probalta a wifi direct szolgaltatast? En addig juttok el hogy bekapcsolom, de mikor kuldenek egy kepet ott nincs lehetoseg wifi direct kapcsolatot valasztani. Ha fogok egy masik keszuleket az latja a P-t kapcsolodik hozza de mikor a kuldesre nyomok nem tortenik semmi. Otlett? Koszonom.
-
Atmo
senior tag
válasz gyantaszuz #14365 üzenetére
De a lassulsá leggyakoribb oka a user error
-
gyantaszuz
aktív tag
Nálam a napokban kétszer is előfordult, hogy hosszas gondolkodás után kezdte el hívni a másik felet. És mivel türelmetlenségemben többször is rányomtam a hívásra, ezért miután bontottam a hívást, újra hívta a másik felet. És ezt annyiszor produkálta, ahányszor megnyomtam a hívást.
Gyári, .54-es rommal, kb. 0 telepített alkalmazással, fagyasztott felesleges cuccokkal (maps, fb, stb). Mondjuk nem lepődöm meg az android ilyen jellegű furcsaságain. mondhatni említésre sem méltó számomra. -
EAndrew
aktív tag
Oké, mondanám hogy basszus ez tényleg User Error, de nem merném ezt ilyen erősen kijelenteni. Szitu a következő:
Asszonykám kapott egy P-t, független .54-es ICS-sel. A telefon használt, de egy hete van nála. Vásárlás előtt (ezt nem tudom megerősíteni) és vásárlás után is történt egy teljes visszaállítás, vagyis gyakorlatilag full üres rendszerünk lett. Telepítve össz-vissz egy tiff viewer és egy avast lett. Ja és egy S3 dandelion élő háttérkép ami minden hatás nélkül megy jelen pillanatban (vagyis nincs repülő mag és vízcsepp hatás).
Probléma: (Először ahogyan ő mondta) A telefont tokból elővéve szerette volna feloldani a mintás képernyőzárat, amit ugyan sikerült de nagyon lassan követte a mozdulatait a vonal. Telefon feloldott, de menübe csak hossza "gondolkodás" után tudott belépni, majd hiába nyomkodta a vissza vagy home érintő gombokat, semmi (rezgés visszajelzés sem, pedig be van állítva). Ekkor oda jött hozzám, hogy csináljak valamit. Igaza volt, hiába nyomtam bármit, semmi nem történt. Nagy nehezen visszalépett a home képernyőre, azt hittem oké, de tévedtem. Ekkor hirtelen minden eddigi érintést elakart végezni, aminek az lett a vége, hogy a menü össze-vissza ugrált. Hozzáteszem, a lezáró gomb az érintő gombokkal egyetemben egész művelet közben nem reagált.
Ezt megunva nyomtam egy reset-et, ami után minden a normál módon és sebességen zajlik.Nos akkor most ez User Error, Softver Error vagy Hardver Error?
Üdv!
-
EAndrew
aktív tag
Sziasztok!
Valahol olvastam, hogy fagyás és lassulási problémákra panaszkodnak az ICS tulajok. Ti tapasztalataitok szerint mennyire gyakran fordul elő ilyen spontán fagyás vagy lassulás (gondolok arra, hogy 5-6 érintéssel le van maradva a telefon, és gyak. használhatatlan, csak az újraindítás oldja meg) az ICS-ben (6.1.1.B.1.54))?
Egyébként az ICS .54 és .75 között milyen javítás történt?
Üdv!
-
rObika8802
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #14350 üzenetére
igen azt észrevettem énis,hogy nem akksi kímélő...de legalább megy.. minden rosszba van vmi jó
.-.-.-.-.-.-.
-
TomWexX
addikt
válasz Ferenczi Áko #14350 üzenetére
A viber már régen is zabálta az aksit! Én már leszoktam róla és a skype-ot használom. Az minden szempontból jobb/stabilabb, nem szakad meg percenként és nem szívja az erőt annyira.
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
darvinya
titán
válasz Dzsuditt #14351 üzenetére
Én meglátásom szerint pedig az 58% a jó érték.
Van ott egy Restart 95% és 57% között.
Jól mutatja az a kis hézag a grafikonban.Nem tudom miért terjedt el ilyen esetben az újraindítás.
Mert az pont, hogy rossz.Már párszor leírtam mi az eljárás beragadt aksi kijelzésre.
-
Dzsuditt
tag
Üdv,
tudom, már lerágott csont az akksi téma, viszont valamelyik nap nekem is olyat csinált, hogy 40%-on töltőre dugtam, x idő múlva is annyit mutatott, restart után mutatta a helyes értéket, azaz 95%-ot. Olvastam is, hogy ez normális, előfordul.
Azóta viszont valamiért gyorsabban merül a telefon, eddig el szokott menni 2-3 napot, viszont tegnap késő du. 100%-ig töltöttem, lefekvés előtt max. szókeresőztem egyet, éjszakára ment a repülő mód, és 58%-on van.
Csatolok képeket, én sajnos nem nagyon értek ehhez, hátha valaki meg tudná mondani, ez mennyire normális.Köszönöm!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz rObika8802 #14349 üzenetére
Igen, csak úgy szopja le sajnos az akksit mint a huzat!
Pardon, most nézem hogy 3 nap alatt 3 frissítést kapott! A z elsőt nem tettem fel mert azt mondták, hogy szar. A másodikat feltettem, de le is töröltem mert zabálta az akksit! Most fogom a harmadikat kipróbálni!
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz yodamester10 #14339 üzenetére
Kíváncsian várom az eredményt.
-
rvgy75
aktív tag
Másnak is meghalt a Viber a legutóbbi frissités óta?
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
Atmo
senior tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy mi lehet az oka annak, hogy nem megy fel a cwm? USB debug on, és mégis megáll minden esetben a telepítés az elején "waiting for device" üzenettel...
[ Szerkesztve ]
-
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Egy gyors kérdés, elveszett a fülese a telómnak. Mi a gyári száma? MH 750?
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
yodamester10
őstag
válasz gyantaszuz #14330 üzenetére
Nekem is ilyen van csoki barnában A tok kiváló,de nekem is ez a hibája.Ezt a hajszárítós módot kipróbálom holnap.
-
Mr.C
őstag
-
@ngryb1rd
csendes tag
Nektek mennyire karcolódik az átlátszó sáv? Mert ha a fény felé fordítom akkor legalább három hajszálkarc látszik.
Nincs valami védelem ezek ellen?Google Nexus 7 - 4.2 JB___Sony xPeria P silver - 4.0.4 ICS
-
csacsi67
addikt
válasz gyantaszuz #14332 üzenetére
Én pont ezért használok minöségi foliát.Tok nem adja vissza a telefonnak az egyedi fogását.
-
Mr.C
őstag
Nekem se illeszkedik pontosan a bal oldal , de azért fogja rendesen... Szvsz megéri az árát és ajánlom a vásárlását
sudo rm -rf /*
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz Attish_v8 #14331 üzenetére
Igazából utálom a tokokat, csupaszon szeretem a telefonjaimat. Ezt is azért vettem, ha esetleg csapunk egy görbe estét akkor ne tapossuk úgy meg a P-t, mint a Defy-met (szó szerint). Szerintem nem bírná annyira, mint az.
Szóval tudok vele élni, csak kicsit visszavett a "hűű" érzésből. -
Attish_v8
csendes tag
Nem akarlak elkeseríteni, de én már leszedtem a telefonról ezt a tokot, mert nekem meg eltört a bal felső sarka. Nem ejtettem le vagy ilyesmi, egyszerűen feszült a készüléken és lehet, hogy amikor egyszer levettem róla, akkor megreccsent, nem tudom. De így jártam vele. Jó, mert védi tényleg, de azért amikor újra "meztelen" lett a telefonom, akkor jobb érzés volt megfogni. Igaz így kicsit csúszik, a Nillkin tokban ilyen nem volt. Semmi sem jó, na...
-
gyantaszuz
aktív tag
A mai napon megérkezett a Nillkin tokom a telefonhoz, viszont nem illeszkedik pontosan hozzá. A felső részén az egyik sarka nem pattan bele a tokba. Ha megpróbálom belenyomni, akkor a másik oldalon pattan ki.
Elég hülyén néz ki, plusz ha arra a sarkára esne (nem fog leesni) a telefon, akkor pont az értelmét veszítené el a tok.
Valaki tapasztalt ilyet? Vagy csak nekem defektes?
(habár lehet nekimegyek hajszárítóval )Szerk:
Időközben rájöttem, hogy az egyik oldalon a toknak az a része, ami a tokban tartja a telefont, nincs normálisan lesorjázva. Egy tized mm-es műanyag csík van meghagyva, így nem tud pontosan illeszkedni.[ Szerkesztve ]
-
Atmo
senior tag
Hali
Az az Asus Ai Charger működik valakinek a telóval?
-
Deck
titán
14%nál töltőre raktam a telefont, majd pár percre rá ugyan ennyin volt. Kikapcsoltam majd be és 57%ot mutatott.
Pár perc alatt.. Valakinek ötlete, hogy mi van?PS5
-
bumedli
csendes tag
Sziasztok!
Tud esetleg valaki segíteni? Az a problémám, hogy az appok és megnyitott ablakok kilépkednek maguktól. Vagy a kezdőképernyőm jön be, vagy a taskswitcher. Mindegy, hogy gyári app (pl Beállítások ablak, Hívás kezelő), vagy egy telepített app (pl Viber). Random, néha ciklusba kerül, aztán megnyugszik. Olyan mintha érintésérzékeny lenne az alu hátlap, vagy az átlátszó üvegtégla háta - de nyilván nem az Ha nem ér a telefon semmihez, akkor is előjön a probléma. Vissza lehet lépkedni, de elég idegesítő. A telefon másfél hetes, T-mobilos, SUS a legfrissebb Androidot írja rá. Ma újrahúztam ennek ellenére, de nem javult. Szerintem túl speckó programok sincsenek rajta.
Visszaolvastam néhány ezer hozzászólást az elmúlt egy hónapban, nem nem rémlik ilyen jellegű hozzászólás... de azért hátha. Az is, lehet, hogy én vagyok béna, mert ez az első érintőképernyős telefonom - na de ennyire csaknem
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
dajkapeter
senior tag
válasz EAndrew #14319 üzenetére
Valóban így működik, ahogy leírtad. Az sms-t, a nem fogadott hívást, az akku merülését, valamint az e-mail-eket jelzi a kis pici led a hangszóró sarkában. Bár szerintem ez nem észrevehető. Az alsó sáv az kikapcsol pár másodperccel a legutóbbi aktivitását követően és majd csak akkor kapcsol be megint, ha hozzáérsz. Van rá program, hogy jelezzen sms-nél, nem fogadott hívásnál, e-mail-nél, töltés szükségletnél, ill. hogy az alsó sáv folyamatosan világítson, ne csak érintésekkor kapcsoljon be. Persze, kikapcsolt kijelzőnél csak értesítés esetén jeleztet az alsó sávval.
Illumination Bar Notification, play-ből ingyenesen letölthető. De van aki azt mondja rá, hogy haszontalan alkalmazás. Szerintem nagyon jó, én nagyon szeretem.
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
EAndrew
aktív tag
Sziasztok!
Átolvastam a topic-ot, de nem találtam egyértelmű választ, hogy hogyan van szabályozva az átlátszó csík fényereje és megvilágítása.
Az enyémnél elég változó, addig erős amíg a kijelzőzárat fel nem oldom, majd elhalványul és minden átlátszósáv érintésnél erősödik. Ez normális, vagy van valamilyen törvényszerűség erre?Egyébként az akkumulátor kímélő rész bekapcsolásánál nem jelzi vissza a led a nem fogadott hívást, vagy csak nálam nem? Amennyiben nincs bekapcsolva a kímélő mód, úgy villog amíg észre nem veszem.
Üdv!
-
d3kk
senior tag
Azért elég bosszantó hogy nem lehet csatolni a telő belső tárolóját recovery-ben
nem tudom helyrehozni csak flashtools-os ujrapakolással mert ez a k..csög bootloopol mert megprobáltam az xperia modern home appot felrakni csak nem akartam recoveryben ahanem simán pusholtam a syste/app mappába és nem tetszik neki emiatt lehet ujrahuzni az egész telot mert a belső memoriába nincs semmilyen zip romom...
[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz Ferenczi Áko #14297 üzenetére
Újdonságok
A verzió jellemzői:
What's in this version:
Sony Xperia issue has been resolved
Improved sound quality
And all the great features from Version 2.3:
- Share stickers with friends, making messaging fun
- Include emoticons in text messages
- Send any locations as messages
- Enhanced messaging experience with new interface and sounds
- Connect with your friends in group conversations of up to 40 participants
- Option to use your device’s sounds instead of Viber’sItalodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
csacsi67
addikt
Mi haszna van? HTC nyomott olyan adat forgalmat hogy csak néztem. Múlt heten olvastam egyik tag iphonjat elloptak kimutatta ,hogy a józsefvárosi piacon van. Szerinted foglalkozott vele valaki. Fel óra múlva mar nyoma sem volt. Aki meg olyan adatott tarol a telefonján ami másra nem tartozik meg is érdemli.
-
csacsi67
addikt
válasz nintendojet #14298 üzenetére
Nem megy.De még egy akksi zabáló progi.Értelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás