- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Aktív témák
-
peterk
senior tag
-
consono
nagyúr
válasz
consono #26287 üzenetére
Illetve "App installation failed" üzenetet kapok, ezt még sosem láttam... Viszont most kipróbáltam és a régi appjaimat sem tudom telepíteni: a szokásos Application installation package faulty üzenettel eldob minden... Tegnap költöztettem új gépre a dolgaimat, gondolom ez is bekavar. Van erre valami jó módszer, hogy az új gépen is használhassam a régin letöltött programjaimat (gondolok itt pl az Asphalt 5 HD-ra, meg az NFS-re, ami ingyenes volt, de már nem az...)?
update: Más frissen letöltött progit telepít, de a régiekből semmit nem...
-
válasz
consono #25935 üzenetére
Gyorsan előkerült két hasznos dolog is, ami biztosan jó csapásirány: 1) valami TkFileExplorer, amit más S-szériás mobilokon használtak, és olyasmi mint az STune, csak a Samsung sajátja - ki kell próbálni mit tud, és 2) Qualcomm diagnosztikai driverek
A linkeket most nem bányásznám elő újra ha nem baj.
-
-
válasz
consono #24366 üzenetére
Null driverekkel már sikerült lefordítanom korábban és inicializálni. A newlibnek hála a legközelebbi platform, amire hasonlít, a Nintendo DS - annak a konfigurációjával lehet a legtovább eljutni. Az OverlayPanel köré meg lehetne csinálni a grafikát, a hangot is ki lehet küldeni streamként, 1.3-ban van touchscreen támogatás, úgyhogy össze lehetne ezt rakni.
-
válasz
consono #24358 üzenetére
Amíg azon vacillál, hogy vegyen-e JTAG interfészt, biztosan halott az ügy, +1 írógépes csimpánz. Sajnos...
bokrosolajos: Azért a rendszer viselkedésébe belenyúlásnak lehetősége szintén nagy előny lenne az Android oldalán, és erre nincs (és a jelen állás szerint nem is lesz) lehetőség.
-
Z_A_P
addikt
válasz
consono #23593 üzenetére
Utolso kepen ranyomsz a messengerre, az bekeri neved/jelszavad, es mar lep is befele (ha MSN-t akarsz). Ezutan mar el lesz mentve a nev/jelszo, csak ra kell nyomni legkozelebb, es mar rogton be is lepett.
Igy nez ki nalam: [link]
Az athuzott reszeken van a mar egyszer beallitott email cim -
victorio79
tag
válasz
consono #23465 üzenetére
consono:Akkor nem csak én vagyok balfék.
[KOCKA]: Kívánom neked ez legyen a legnagyobb problémád a telefonnal. Én már egy pár éve biztosan látom, de nem zavart.
consono : Nem tudom 1.2-n megy-e az Stune, de azzal kiderülne.
-
Varszegig
veterán
válasz
consono #23384 üzenetére
én sem értem ezt a nagy várakozást. Nem gondoltam, hogy a devchall. megváltja a világot, lesz egy párszáz érdekes alk., de ettől még nem lessz annyi mint androidos, vagy ios-es. Na de aki csalódott, nyilatkozzon légyszi, mi lenne az az alkalmazás, ami neki hiányzik? Mert én pl. egy kezemen meg tudnám számolni, ami hiányzik, és azt leszámítva max 1-2 játék/érdekes apps ha beesik ok.
Akkor kezdem én, aki nem csalódott: kéne skype (az úgysem lehet 3rd party), spb wallet, és vpn (ez sem lehet 3rd party). Esetleg egy vicces lenne egy 3270 emulátor, meg egy putty, és tudnék a mobilról dolgoznileslieke: +1
-
s4tch
veterán
válasz
consono #22484 üzenetére
Ácsi, én nem foglaltam állást. Pollen írta ezt:
"Ez akkor lenne warez, ha fizetős frissítéseket/os-t telepítenél fizetés nélkül."
...és hát pont erről van szó, ugyanis T-s telefonra nem-T-s firmware-t hivatalosan csak térítés ellenében tehetsz. Tehát követve az idézett érvelést (amit nem én találtam ki), a multiloaderes frissítés warez, mert fizetős frissítést teszel fel ingyen. -
Polllen
félisten
válasz
consono #22484 üzenetére
Tágabb értelemben jelentheti szimplán a tilalom alá esőt is és T-vel kötött szerződésed tiltja...
Ezért a szerződésszegés és gari vesztés. De a fiatalember inkább csak visszavágni akart ezzel, nem kapcsolódik a témához szvsz...
KarmaA te megközelítésedből minden multiloader-s frissítés illegálisnak minősül, így megint nincs értelme kiemelni a T-s telókat, hiszen már a firm letöltése minősülne jogsértésnek, nem az OS csere... De utálom a jogot...
-
válasz
consono #22480 üzenetére
Nem lehet, a Samsung menet közben vezette be ezt az idióta korlátozást, elvileg azért, mert a toolchainnel is ki lehetne játszani a "másolásvédelmet".
Ebből a szempontból olyan ez a tool, mint a jailbreak az iPhone-on: rengeteg legitim használata van, de mégis a többségnek azért kell, hogy warezolhasson. Aki meg az alkalmazásait akarja demózni, az úgyis tud olvasni önerőből is.
-
pitimany
tag
-
TomWexX
addikt
válasz
consono #21898 üzenetére
Szerintem másold át a telefonra a névjegyeket, és azokat kapcsold össze a google féle kontaktokkal. Ha a telefonon lévő névjegyekhez raksz képet, az lesz az elsődleges és nem variálja át a méretet.
DonMedve: Egy metró pilótának pl. jól jön egy időjárás widget.
(nem, nekem nem az a szakmám
)
-
DonMedve
addikt
válasz
consono #21897 üzenetére
Akkor Én még hozzád képest is kispályás vagyok.Egy applaunch widget van kinnt semmi több.Ezt a sok órawidgetet hülyeségnek tartom,vannak szépek,de amíg a fejlécről nem tudom eltűntetni addig minek?Ha lezárt a képernyő,oda is ló számokkal kiírja az időt.
Időjárást megint hülyeségnek tartom,kinézek az ablakon,látom milyen az idő!
-
válasz
consono #21800 üzenetére
Melyik alkalmazások azok, amikben nincsen billentyűzetbug?
Azok, amik webcontrol köré épülnek, az SHP felől hívják a billentyűzetet, és az jól működik. Ilyen például a badapedia belső böngészdéje, de már ott is amikor egyedi nyelvet állítasz be a popup ablakban, bejön a bug - a bada felől bedől a téma.
Nem lenne hátrány azért, ha az új SDK ezt javítaná, bár a telefonok szoftverében is van elég gebasz...
-
bokrosolajos
őstag
válasz
consono #21232 üzenetére
Jó lenne erről beszélgetni a mysamsungwave-en! Örülök, hogy mást is érdekel a téma!
Épp mikor le akartam szedni az 1-est, akkor jött ki az 1.1. A második kiadás annyiban különbözik, amit írtál, belekerült a kisebb felbontású, butább gépek támogatása is. Fejleszteni viszont a S8500-asra is ezzel lehet (kell!). De eddig nem jöttem rá, hogy a szimulátort hol lehet megadni, hogy melyik gép legyen! A sample anyagok közt van ami az újabb gépen fut, és van, ami nem. Valahogy tartalmazza a futási környezetet is??, nem tudom. Sosem használtam Eclipse-t, Visual-os OO-t se túl sokat
-
TomWexX
addikt
válasz
consono #21146 üzenetére
Nem lehet. Azért szar minőségű hogy ne zabálja a netet folyton a nagyméretű képekkel. Ha jó minőségű képet akarsz, manuálisan le kell tölteni és be kell állítani.
leslieke: Szerintem mint minden más ez is szubjektív.
Valakinek hasznos, valakinek nem...Mellesleg ez a módszer leegyszerűsíti az adatok kitöltését.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
consono #20851 üzenetére
Én nokiás zokni tokot használok, 2 éve vettem 2.000 ft-ért. Egy ilyet használok.
Szerk.: Az ára itt enyhén drága. -
Faresz29
aktív tag
-
bokrosolajos
őstag
válasz
consono #20515 üzenetére
Üdv! Szerintem jól döntöttél. Én is sokáig gondolkoztam, Androidos vagy badás legyen-e.
Az első hsz-ben van:
"Hogy lehet bezárni egy alkalmazást?
Nyomd meg hosszan a menügombot a Task Manager előhívásához, majd a bezárandó alkalmazás felett nyomd meg a behajtani tilos táblát."Ez igaz is, de badán ha a hívásmegszakítóval kilépsz a programból, azzal egyúttal terminálod is, nem kell külön kilőni, mint Androidon! Ezért marad mindig memória kéznél
Arra nem találtam sehol még választ, hogyan lehet elkerülni, hogy az idegesítő kérdéseit feltegye egy java-s alkalmazás. Hiába nyomom neki, hogy egyszer kérdezze, és hozzáférhet az adatokhoz, minden egyes programindításkor újra felteszi ezt a kérdést
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest