- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
mrhitoshi #45864 üzenetére
Úgy volt, hogy asszonyhoz kerül pár napra a telóm, azért multiztam vissza az 1.2-t, de sokkal gyorsabb mint amire emlékeztem
Ebből a szempontból biztos, hogy jót tett a 2.0 béták több hetes használata... Egyedül a szöveg tördelés hiányzik a böngészőből...
Viszont ebből kiindulva már lehet készülni a flémelésre a 2.0 hivatalos megjelenésekor, hogy milyen szar lassú lett a BadaGoldmen75: nálam is folyamatosan, napjában többször újraindult...
-
lasarus1988
tag
válasz
mrhitoshi #45696 üzenetére
Ez a hardveres trigger miatt van. Hiába na, szűk a gatyád
Nálam is ez volt, amíg ki nem vettem a PIN kérést, így ha újra is indul a zsebemben, akkor rendesen feláll a rendszer és elérhető vagyok. Amúgy nekem a tokomon, pont a letevő gomb felett volt egy kis fémdarab, hogy világgá kürtölje a tok márkáját és az nyomta be mindig a gombot. Mióta kitéptem onnan egyszer sem indult újra a zsebemben.
-
doctorur
tag
válasz
mrhitoshi #45688 üzenetére
A minap hosszabban nyomogattam egy Galaxy Minit és egy GS2-öt. Nem akarom dicsérni őket, de tény, hogy a böngészőben sajna agyonverik az általam kedvelt Wave1-et. A beállítás egyszerűségében viszont alulmaradnak.
Sajnálom, ha kimarad a 2.0-ból az élő háttérkép, mert a GS2-ön igen jól néz ki és valszeg a W1-en is csuda szép lenne. Ha lenne. -
szebev
senior tag
válasz
mrhitoshi #45528 üzenetére
Hat nem azert,de wave I es II - hoz rosszabb tudasu telohoz kiadjak a 2.0at amire nem kell varniuk egy evet, mi meg itt szenvedunk mar egy eve es meg mindig huzzak az idegeinket haaat bekap...jak azt a hulye marketingjuket
!
Azert titkon bizom abban, hogy megkaphatjuk a 3.0at, mint ahogy a low end telok a 2.0at -
-
duvi
nagyúr
válasz
mrhitoshi #45373 üzenetére
Igen, én linkeltem de az a belső tárhelyre vonatkozik. Azért is van mellé írva, hogy microSD-vel bővíthető (max 32GB)
San398
"About phone
Total space 3.1 GB"
Szerintem ez azt jelenti, hogy 3GB-ot tudunk használni szabadon.
Ezek alapján valóban lehetséges a 4GB belső tárhely, amiből a rendszer lefoglal kb. 1GB-ot és a többi a mienk. Most is ez a helyzet a Wavekkel. 391Mb-ot tudunk csak szabadon használni, a belső 2GB-ból. A többi a rendszeré és az alkalmazásoké. -
ABal
őstag
válasz
mrhitoshi #44947 üzenetére
Annak is eljön az ideje a 2.0-val.
Nos, töröltem egy halom képet, amit odarakott backupba, ez több mega kellett, hogy legyen, de az érték nem változott. Mindeközben a Windows intéző szerint 288/391MB a rendelkezésre álló memória, amiről a telefonom véleménye továbbra is az, hogy 4,1!
-
ABal
őstag
válasz
mrhitoshi #44942 üzenetére
Nyilvánvaló, hogy betelt a memória, csak az a kérdés, hogy hogyan, ha egyszer az összes tétel mentése esetére a memóriakártya van kijelölve.
Hát, rejtély. Mit tudok tenni egyáltalán?
Duvi. nálam egy kicsit máshogy néz ki, valószínűleg az fw miatt.
Leslieke: megpróbálom
-
rizso
addikt
válasz
mrhitoshi #44686 üzenetére
Előre félek, hogy az egyik kiszemelt laptopot is betiltják, főleg ha meglátják ezt a fedlapot
De az ehhez hasonló ultrabookok miatt is lehet majd botrány... -
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
mrhitoshi #43718 üzenetére
Ezt itt Samsung monitorokra találtam, de lehet a telefonoknál is ezt alkalmazzák: [link]
A lényeg: Ha a vásárlástól számított 72 órán belül akár 1 darab pixelhibát is észlel a készüléken, akkor a készüléket a vásárlás helyén cseréltetheti ki. Ha 72 órán túl észlel pixelhibát/pixelhibákat a képernyőn, akkor a szakszervizhez fordulhat, ahol bevizsgálják a készüléket
-
mrhitoshi
veterán
válasz
mrhitoshi #43446 üzenetére
Na hát első benyomásra. Nagyon laggos. Néha annyira beragad, hogy itt halok meg.
Viszont Gmail-es fiókoknál működik a push szinkronizálás, hackelés nélkül.
A Facebook alkalmazás sokat gyorsult, és nálam a feloldás sokkal simább mint a KG7-nél, már amikor nem fagy meg. A böngésző is gyorsult (nálam). Ezt levideózom, mert tényleg nagyon jó.Szerk.: bár ezek a hülye flash reklámok nagyon belassítják. Még egy érv a reklámok ellen.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
mrhitoshi #43164 üzenetére
Bár a böngésző sem a legjobb, speedtest.net alatt simán lefagyott a teló.
-
Cymby
tag
válasz
mrhitoshi #43119 üzenetére
Prekonfignál milyen régiót választottál? Mert XEU val próbálkoztam aminek bootloop lett a vége prekonfig után. Folyamatosan újraindulgat a telefon most hogy a debug level-t levettem low-ra.
Újra felrakom a Bada 2-t de ha nem sikerül felpakolnom valahogy a PSH-t akkor nem harcolok tovább vele. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
mrhitoshi #43012 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy a telepített programok nem biztos hogy működni fognak, sőt. A widgetek sem. Ha van játék vagy bármilyen program, amit szoktál használni(pl. szótárprogram), akkor felejtős. Továbbá angol nyelvű a firm és még sok minden hiányzik belőle. Szóval csak saját felelősségre.
Heh láttátok, hogy a Samfirm aug. 9-ig pihen vagy mit írtak. Az új firm a másik telóhoz(Wave II) pedig ma jelenne meg...
toningt wave 2
Big internet problems here. not sure about release S8530XPKH1 tonight.
We can't check anything or uploading anything before 9 August! -
F-ECT$
titán
válasz
mrhitoshi #42932 üzenetére
E51-em volt, ahhoz képest pont jó volt a wave eleinte. Aztán kezdett egy kicsit kicsinek tűnni pl álló gépeléskor, netezéskor. Aztán megnéztem egy T pontban az SGS II-t, és utána már a videó, meg minden más is kicsinek tűnt.
Ez még pont akkora, hogy a legtöbb dolgot 1 kézzel meg tudom oldani, amihez 2 kéz kell, ahhoz a wave esetén is 2 kéz kellett. Elfér a zsebemben is, szóval pont jó.Féltem, hogy a felbontás a nagyobb képátló miatt rosszabbnak fog tűnni, de a több subpixel miatt ez nem észrevehető. (Persze Karma "IPS" kolléga biztosan mást mond
)
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
mrhitoshi #42854 üzenetére
A lock screen-t a háttérképen kívül lehet még módosítani? Vagy ő azt kérdezte, ahol vannak az időjárás, hírek, naptár, stb. widgetek?
San398: balra-jobbra,fel-le,átlósan mindenhogy működik.
s4hu|SyD^: tényleg, ott még vannak beállítások!neked megy a rázós feloldás? hogy megérinted a telót, rázod és felold? nekem nem akar menni.
consono: ha nincs sok olyan progid amit használsz, akkor szerintem megéri. androidot én is nézem, a legutolsó frissítés is július 11-én volt... -
-
rizso
addikt
válasz
mrhitoshi #42199 üzenetére
Az legyen a legkevesebb...A hívásindító/befejező, no meg a kamera gombja még mindig ott lesz, amik sokat számítanak. Volt egy ideig Defy-m, és arról is nagyon hiányoztak ezek. De ez a az egyik baj az új Droidos telókkal is: a SE-on kívül szinte egyik gyártó sem használ hardveres gombokat
-
consono
nagyúr
válasz
mrhitoshi #42008 üzenetére
Hát, hosszú összefoglalóra ne tőlem számítsatok
Ugye a főbb dolgokat mindenki tudja már: pl browser fényévekkel jobb és támogat html5 videót, folyamatos autofókusz videófelvételnél, mappák használata a desktopon és a menüben, működő social hub minden üzeneteddel és twitter, fafacebook frissítésekkel egy helyen, PSH hackelés nélkül is van MSN, Gtalk, hangvezérlés, stb, stb. Ami nekem fájt és ami miatt visszatettem az 1.2-t az az alkalmazások inkompatibilitása (remélem, hogy ezen a következő béta amit a hétvégére ígérnek változtatni fog) volt - meg persze az, hogy emellett nem fut az Android, még. Sok apróságban van előrelépés: pl. nekem csak miután visszatettem az 1.2-t akkor tűnt fel, hogy a 2.0-nál nem kellett létrehozni egy újabb embert a telefonkönyvben, hogy csengőhangot tudjak rendelni hozzá, megcsinálta az exchange-ről leszinkronizált kontaktomon is.Lehet külön háttérképet beállítani a lock screenre (itt mutatja az időjárást is, ha beállítottad a homescreenen), illetve változtatni, hogy hova tegye az órát. A billentyűzet is új, kisebb lett a szóköz, de pl. a helyzettől függően változik: a browserben "GO" gomb van a jobb alsó sarokban, menükben pl. "Next", hogy tovább lépj stb. Az új Samsund Apps progi szerintem jóval gyorsabb és szebb lett. Apropó kinézet: teljesen máshogy néznek ki a progik, legalább is a rendszeralkalmazások: eltűnt alulról a felhúzható menü, amik ott voltak vagy bekerültek a Settingsbe vagy külön gomjuk volt. Tényleg, így visszaemlékezve mintha kicsit iOs-esebb lenne minden kinézete, vagyis nem a kinézet, hanem a használati mód. Nekem az új kezdő képernyő nagyon tetszik, jó lenne, ha lehetne ide is widgeteket fejleszteni. Ki lehet tenni programok és mappák mellet kontaktokat is a kezdőképernyőre - illetve a kezdő, kezdőképernyő, vagy hogy is mondjam is tartalmaz egy kedvencek sávot ahonnan lehet hívni. A kontakton jobbra balra simítás megváltozott: mindkettő ugyanazt a kis sávot hozza fel, ami kibővült a hívás és sms mellett videohívással és azt hiszem email-lel (erre nem teszem le az esküt, hogy az a 4.) is.
Persze vannak dolgok, amiket szokni kell majd és itt a bugokról nem beszélek, mert azokat úgy is kigyomlálják (pl. flashnél újraindul a telő, stb.). Kisebbnek tűnik a használható képernyőméret a vastag alső és felső sávtól pl a beállításokban, de más programban is. Szerintem hülyeség, hogy mikor szerkeszteni akarod a menüt (ami most már kisebb ikonokat tartalmaz, mert 4x4-es + plusz dokk) egy kicsit lekicsinyíti még jobban, hogy design-os lehessen a képernyőváltás/rendezés, de ettől az eltávolító kis piros karika még kisebb lesz... Nem jöttem rá hogyan lehetne a homescreenek számát csökkenteni. Ilyesmik. Meg még egy dolog ami remélem csak a béta miatt volt: érezhetően lassabb a 2.0 mint az 1.2. Igazából ez is csak most 1.2-re visszaváltva tűnt fel, de akkor is...Na kb. ennyi ami egy szuszra kijött. Ha tényleg lesz új béta hétvégén, akkor valószínűleg azt is kipróbálom majd, meg az augusztus közepére ígért következőt is, Android terén úgy is nagyon nyár és uborkaszezon van (bár többé kevésbé megoldottam a MIUI-s ROM-nál, hogy lássa az SD-t, de piszkosul belassult tőle, szóval ez sem előrelépés)
szerk: még valami eszembe jutott: nem volt memória problémám amíg használtam, persze lehet, hogy olyankor simán csak újraindult
Heapnek a debug menüben ugyanúgy 247 MB körül mondott nekem is mint a Wave II-n, szóval lehet, hogy lassan elfelejthetjük azt is, hogy a Wave II-ben több a RAM...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest