- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Távol tálljon tőlem, hogy ilyen szinten beleszóljak az életedbe, de ha olyan bulikra jársz, ahol csak úgy kinyúlják a zsebedből a tellát, akkor felmerülhet az is, hogy nem a megfelelő helyekre jársz
"Be lehet állítani, hogy másik gombbal is fel tudd ébreszteni!"
Tudom, de nem állítgatom át, pont jó ez így - még a végén nekem is bekapcsol a zsebemben, ki tudja, lehet, hogy én is hülyén mozgok -
Kobe
veterán
ha kicsit is figyelmesen olvasgatnád a topikot, rájönnél, hogy a wavenek van beépített mobilkövetője, ami 1 smsben értesíti az előre megadott telefonszámot, ha a készülékben sim kártyát cseréltek és mikor, valamint elküldi a simhez tartozó telefonszámot is.
Az IMEI csere meg ROM csere nem 2 fillres/perces dolog badánál, még a hivatalos szakszervízek sincsenek ellátva szoftverekkel rendesen. Ezekután én valahogy nem hiszem, hogy a Lákátos Anthony valami olyat tudna művelni a telefonnal pár órán belül ami miatt lenyomozhatatlanná válik, főleg úgy hogy használod a mobilkövetőt (nálam alap, asszony száma van beállítva amire megy /menne az sms ha a simet birizgálnák)
-
cryingdr4g0n
aktív tag
A Galaxy S frankó, meg minden, de van pár hátulütője: pl. gagyi műanyag fíling a wave-hez és ahhoz képest főleg, hogy csúcsmodell. A kijelzője nem üveg, ráadásul igazi zsírmágnes. Pont ezt minden eddigi érintőkijelzős telefonomban utáltam, hogy örökké törölgetni kell. Nem így a Wave, amit szinte semmi ujjnyomot nem gyűjt össze, taperolhatod naphosszat.
Badán van ilyen elveszett tel figyelés, gyárilag, segédprog. nélkül: ha jól rémlik, a neve "Mobilkövető", és a "Biztonság" menüpontból elérhető.
Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest