Hirdetés
Aktív témák
-
Szuszoka
csendes tag
Köszi Karma semmi más nem hiányzik ezen kívül egyenlőre nekem... Ez a premium várható valamikor? Tudom, tudom, fizetős lesz, de akkoris...viszont, hogy beletesznek ennyi sns-szolgáltatást és akkor ez meg kimarad....
-
Szuszoka
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek be lehet valahogy állítani, hogy a facebook "push szerűen" küldjön értesítéseket? Az iphonon be lehet állítani, hogy mindenről érkezzen értesítés a telefonra, ugyanúgy mint pl egy push emailről...Lehetséges ez itt is? Köszi előre is
Egy női avatar-testben lévő Szuszoka
(ahogy valaki legutoljára nevezett...) -
Szuszoka
csendes tag
Sajnos függőséget okoz ez a telefon...Egyszerűen csodálatos a képe és nagyszerű funkciói vannak, mindig meglep alami újdonsággal!!
Sajnos hibái is vannak, 2napos nyúzás után például: Ha exchangel szinkronizálok minden megy rendesen, egy probléma van, az viszont nem kicsi: Freemailes leveleket nem jeleníti meg...Azaz ha a feladó freemailről ír...Ennek oka? Megoldás? Tapasztalatok? Köszi -
Szuszoka
csendes tag
Sajnos függőséget okoz ez a telefon...Egyszerűen csodálatos a képe és nagyszerű funkciói vannak, mindig meglep alami újdonsággal!!
Sajnos hibái is vannak, 2napos nyúzás után például: Ha exchangel szinkronizálok minden megy rendesen, egy probléma van, az viszont nem kicsi: Freemailes leveleket nem jeleníti meg...Azaz ha a feladó freemailről ír...Ennek oka? Megoldás? Tapasztalatok? Köszi -
Szuszoka
csendes tag
Köszi a hozzászólásokat du. a gps-hez, különösen Karmának! A következő a helyzet: talál hálózatot a beállításoknál nagy nehezen, nagy ritkán, pár perc elteltéve, akkor viszont viszonylag pontosan...Miután itt megtalálta, megy a maps-on is, viszont ez az egész annyira nyögenyelősen jön össze...szerintetek ez normális? Bocs, ha fárasztó vagyok, de hát közel 100 ezer forint... Egyébként: fantasztikus, el vagyok tőle ájulva! Mondjuk a flashes videok nem működnek rajta úgy ahogy a tesztbe, csak a youtube...Erre valaki? Meg az előzőre? köszi (u.i. szuper a htc-orás widget
-
Szuszoka
csendes tag
Valaki másnál ugyanez a GPS probléma? Mindenkinél talál jelet? Minden engedélyezve van, ráadásul gyárilag...
-
Szuszoka
csendes tag
vártam 5 percet, meg sem nyikkant.... t-mobile ELVILEG 3napon belül automatikusan cserél...
-
Szuszoka
csendes tag
Bocs Karma, hogy értetlenkedem...De google mapsban működnie kellene, nem? mit csinálok rosszul?
-
Szuszoka
csendes tag
Sziasztok! Na, megvan a kicsike! Eddig nagyon tetszik, pár nap múlva írok róla véleményt úgy ámblokk, eddig egyedül a melegedése nem tetszik, amúgy fantasztikus!
Egy kérdés! Mintha nem működne a gps...Google maps ban sem...megkeresem neten, majd rábökök a kis pontra és a következő hibaüzenetet kapom, mintha nem tudná meghatározni a helyzetem: 'Your courrent location is unavalible' Természetesen kültérben próbáltam...mi lehet a probléma? Más...Ti a T-mobilos csomaghoz kaptatok leírást? nekem semmi...
kösziii -
Szuszoka
csendes tag
Ájájáj! Akkor légyszives magyarázzátok el nekem! Az egyértelmű számomra, hogy a böngésző tudja a gmailt...Én 2010-ben azért elvárom egy telefontól (ezesetben szolgáltatótól), hogy automatikusan megérkezzenek a leveleim a készülékre, ne kelljen a böngészőbe turkálni, bizonyos időközönként - mondjuk óránként - töltse le autómatikusan a leveleimet és csipogjon, ha új üzenetem vagy facebook bejegyzésem érkezett...Ez nagy kérés? Most akkor tudja ezt a T-s vagy nem? Nem ez az exchange? (bocsi, szőke....)
-
Szuszoka
csendes tag
Ezt nehezen hiszem el...Mármint nem neked, de szerintem ez nem lehetséges... Nem tudom a gmailt használni azért, mert T nél veszem? Ez felháborító... Na, most megint az iphone felé hajlok (már a régi felé...) Győzzetek meg hétfőig!
-
Szuszoka
csendes tag
Köszi a válaszokat a tegnapi kérdéseimre, rendesek vagytok!
Hétfőre terveztem a vásárlást az egyik T-pontban, de teljesen tanácstalan vagyok...Ennyire belenyul a T a Bada-ba?
1.Ezekszerint soha nem lesz gmail-pushom, ha itt vásárlok?
2.Mit tartalmaz egyáltalán a doboz?
3.Nem lehet majd szoftvert sem frissíteni...? -
Szuszoka
csendes tag
Sziasztok!
Lassan két hónapja követem ezt a fórumot és annak ellenére, hogy nagyon dicséritek a telefont, én mégis vacillálok…Tudom, hogy nem létezik és soha ne is fog létezni tökéletes telefon, viszont ha már 80 ezer forintot kiadok egyért, legalább érezzem úgy, hogy az egyik legjobb készülék van a kezembe, ami jelenleg kapható…Tudom, hogy Desiré, stb, mégis…
Lenne pár kérdésem, mielőtt megvásárlom, az utolsó megerősítésre várok1. Van köztetek olyan, aki iPhone-t cserélt Wave-re? Ha igen, mit gondolsz: jobb készülék a wave? Kevesebb idegesítő hibája van? Nagyon tetszik az iphone, de a képek gyenge minősége, a telefon életkora, gyengébb aksija, a flash hiánya, a jóval gyengébb kijelző elbizonytalanít…
2. A facebook widget jól működik? Olvastam, hogy több panasz is van rá… Facebookos értesítéseimet itt is autómatikusan megkapom, mint az iphone-nál? Push-email jól működik?
3. Szerintetek kevés netezéssel, folyamatos email letöltéssel és hírolvasással, (esetleg rss) msn használattal kijönnék egy 100 megás havi mobilnetből?
4. T-mobilos tapasztalatok? Az újabb széria került a szolgáltatóhoz? Ez a legbiztosabb forrás?
5. Ebayen van 16 gigás memoriakártya 30 dollárér…Ez elég jól hangzik, ti miért nem itt vettétek?
6. Szép? Másoknak is tetszik rajtatok kívül, ha előveszitek? (bocs…)
7. Elégedettek vagytok, vagy csak saját magatok megnyugtatására győzköditek egymást és dicséritek a készüléket?Köszi a válaszaitokat előre is
-
Szuszoka
csendes tag
Na, most aztán végleg elbizonytalanodtam…elvileg iphonet ugyanannyiért be tudnám szerezni, szóval ez nem lenne probléma…hmm…kéééész. Galaxy? Hol, mennyi? Nincs sense
-
Szuszoka
csendes tag
Sziasztok! Ne haragudjatok, talán nem ebbe a topicba, de nem tudom eldönteni egyszerűen...3 telcsi között vacillálok: iphone 3gs-Wave-Desire. Mindegyik mellett szólnak érvek, eddig a wave-felé húztam, de nem tudom...Android lenne a legtutibb, tartok a badától és minimum 3éve szeretnék telefont venni... amúgy...Netezésnél a wave mekkora adatmennyiséget tölt le? kb mint az iphone? ez fontos lehet és nem volt még szó róla itt...
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile 2
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Dell notebook topic
- Autós topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?