Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
magyarattila
tag
A layarral való kavarodós iránytű probléma kapott már megoldást? Vagy még mindig megöli a Layar az iránytűt?
Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna róla.
-
válasz TomWexX #14997 üzenetére
Azzal a gagyi alkalmazással nem szaladsz messzire. Viszont most van egy ötletem, ami az előző bakimból kinőve még érdekes is lehet, dolgozom rajta.
---
Na készen állsz a beszarásra?
Windows Media Playerrel meg tudtam csinálni, hogy a telefonról jön az anyag, és távirányítani is lehessen
Egy lépés kell csak:
Utána az AllShare első opcióját kell választani (telefonon tárolt média lejátszása másik lejátszón), kiválasztani a gépet, és huzzah, működik
Így néz ki a telefonon, és így a gépen (véletlen maradt kicsi az ablak, bocs).
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
TomWexX
addikt
És azt is meg tudom oldani hogy az előző alkalmazással legyen távirányítóm? Mert én nem a telefonról szeretnék filmezni hanem a gépről hdmi-n kinyomva TV-re, és a Media Player Classic Home Cinema-t irányítani távkapcsoló alkalmazással! Na ez szerintem már nem ilyen egyszerű!
---na látom rájöttél magadtól is!
-------na arra kíváncsi vagyok!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
TomWexX
addikt
Ez jó kérdés! Az jó lenne ha össze lehetne hozni a wifi routerrel ami az asztalihoz van kötve, és azon keresztül tudnám irányítani a Media player classic-ot, ami ki van tolva a nagy TV-re!
Bár szerintem ezt elég érdekes (lehetetlen) lenne összehozni!szerk.: egyenlőre azt se tudom hogy a géppel hogy tudom összekapcsolni wifin keresztül! Mármint nem nettel, hanem hogy az asztali gép lássa a telót!
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Fogalmam sincs, bár Samsung TV-m van, sajnos nem annyira okos, hogy tesztleni tudjam a programot. A gépem meg asztali PC, így azzal se tudom párosítani.
A program oldalán a leírás szerint:
Supporting TV Model
1) Model – All TV models having Internet@TV functionalities published after 2010[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
rizso
addikt
válasz leslieke #14990 üzenetére
És vajon egy laptoppal is tudna kommunikálni? Mondjuk BT-on vagy wifin keresztül, pl. Gom player alatt, vagy mondjuk media center alatt Vagy csak az arra alkalmas tv-k képesek vele kommunikálni?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
ABal
őstag
Ha nem találod a TV távkapcsolót...
[link]"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
csabám
addikt
válasz Killerlaca #14981 üzenetére
inkább rizsotól veszek rendeset mint vmi kamut, csak a 32 gbos olyan jó lett volna annyi pénzért. . .
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
boszitom
csendes tag
Hali -ingadozó- Fanok!
Most olvastam zazumisi 13213.sz. hsz-t (erősen lemaradtam az olvasással)
és teljesen igazat adok Neki.
Kicsi türelem, kicsi multiloader.SGS 5 a csúcs
-
rizso
addikt
válasz Killerlaca #14981 üzenetére
Az a +500Ft kb. az ajánlott+elsőbbségi+bélelt borítékban való küldés - szerintem ennyit megér, hogy épségben megkapja valaki...Írásnál egy ~700megás avinál olyan 5-7MB/s sebességet mértem átlagosan, de mondom, ma a 4gigással 14MB/s is volt!Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Killerlaca
senior tag
válasz Tomajdon #14972 üzenetére
Na erről beszéltem ilyen van nekem is és ebben szerintem nem csúnya a telefon mindenhol passzol rá és nem is olyan kemény bár ugye ez relatív.
Egyébként ez a szürke nagyon jól megy a telóhoz ha belerakod nem nagyon tűnik fel, hogy tokban vancsabám:
Én az tudom mondani, hogy rizso kollega által árult darabok jók mivel többünknek az van így az a +500ft megéri azt, hogy ne lutrit vegyél.Valamint ahogy nézem még gyorsabbak is az övéi.
[ Szerkesztve ]
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
csabám
addikt
Találtam a hardveraprón egy srácot aki olcsón árul 16 (7000 Ft)- illetve 32(9500 Ft) GBos microsdéket. Mondom egész korrekt ajánlat, irtam neki pü - t h milyen is pontosan! Sandisk márkájúak. 2-3mb/s sebességűek, és class2-es csoport. Szerintetek?
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
rizso
addikt
Na kaptam még pár microsd-t, akinek kell az jelezze pü-ben!
Így néznek ki! Ebből a pakkból elvileg még 4db vihető!
Amit tudni kell róluk (hogy pü-ben már csak egyeztetni kelljen):
- nem dobozos, csomagolt darabok, hanem "ismerős jó helyen dolgozik" darabok
- egy 700MB-os avinál 7MB/s fölött is volt az írás, de a 4-6MB/s általában megvan (másik is ezt igazolták vissza), szóval elég jók szerintem...
- nincs hozzá SD adapter
- mindegyik tesztelt, működő darab!Ár: 7500Ft utalás/OTP-s befizetés esetén. Az ár tartalmazza: memóriakártya, buborékos bélelt boríték, ajánlott levél, elsőbbségi küldés.
PROHARDVER!-en már elég sokan üzleteltek velem, többen vettek már ilyen microSD-t is, és eddig mindenki teljesen elégedett volt!
Ja, ma az egyetlen hozzám került 4gigás class2-es kártyával 14MB/sec is volt az írás egy 700mb .avi-nál, de a 12-13MB/s szinte végig megvolt! Most a 16gigásakat tesztelem...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
-
gazfickó
tag
nem is értem miért nincs Ilyen szép rózsaszínű változata a Wave-nek . Pedig biztos cserélnék feketéről
-
Kis@
tag
válasz Tomajdon #14969 üzenetére
Nekem is az az ocsmányság van, mint rizsónak, ugyanolyan fekete. Rendkívül ronda. És élőben mégszarabbul néz ki mint képeken Mindenesetre nagyon jó szolgálatot tesz, hiszen túlélt nem egy komolyabb esést benne. Persze nincs mindig rajta. Mondjuk úgy, hogy az alkalmi öltözéke a full naked
Védőfólia: Szerintem, hogyha nem tartasz kulcscsomót, zippo-t vagy aprópénzt abban a zsebedben, amelyikben hordod a telefont, akkor felesleges. Ja és még senkinek sincs meg 2 éve, így erről nem fog tudni nyilatkozni senki sem ...
... de ahogy olvasgatom, itt a wave-tulajok 90%-a fóliaellenes.
Kis@
-
Tomajdon
aktív tag
köszönöm a válaszokat a tokokkal kapcsolatban.
Kis@: én is inkább a másodikat néztem, mivel az előző nagyon vékony szerintem sem ér semmit, csak arra jó hogyha lerakod az asztalra nem karcolódik. ez a gelli vagy melyik egész vastag, és még a sarkokat is védi. ja és adnak hozzá full-face védőfóliát is
rizso: az elsőt nem látom, a második meg nem már túl vastag
Killerlaca: én amiket láttam sima szilikon tokot olyan csúnyák voltak hogy... persze láttam egy jót 1500 ft-ért, csak az meg betonkemény volt.
egy másik kérdés hogy egy fólia mennyire véd? mert láttam az iphone-os képet 2 év után, eléggé botrányos hogy edzett üvegnek hirdetik és így néz ki. amit láttam fóliákat az olyan volt hogy nem az egész elejét védte, hanem csak a kijelzőt, és az meg csúnyán nézett ki. invisible shieldet nem szeretnék. szóval ha valaki tud ilyen full-face-s fóliát, ami az egész elejét védi, akkor azt megköszönném ha leírná.
[ Szerkesztve ]
-
fhunor
csendes tag
van egy kis problémám... az összes e-mailnél, sms-nél és minden másnál ha megnézem az időpontját akkor egy órával kevesebbet ír, de eközben a teló órája jót mutat.. nem tudják mért lehet ez?
-
Tucobe
tag
Én gyári samsung tokot vettem hozzá. Szerintem nagyon jó!
-
törölt tag
Miért van az, hogy valamelyik játékban tudom állítani a hangerőt a hangerő szab. gombbal, valamelyikben meg nem?
[ Szerkesztve ]
-
gazfickó
tag
srácok !
Annak mi lehet az oka hogy ha be kívánok tölteni egy oldalt akk megfagy a teló és kb fél perc után ujraindul. Idáig kétszer fordult ez elõ de két nap alatt! Mindkétszer a facebooknál csinálta. Valaki járt már így? -
rizso
addikt
válasz Killerlaca #14957 üzenetére
Persze, nem a legszebb, de valamivel jobban véd, meg mivel a fém csúszik, így könnyebb zsebrerakni/elővenni...
Néztem egy olyan szilikontokot is, ami csak a hátlapot és körbe védi, elöl már nem...Jól nézett ki, de fura volt az anyaga, olyan "műanyagos szilikon" hatása volt, és kicsit elállt a telefonról a szélénél...Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Killerlaca
senior tag
válasz Tomajdon #14948 üzenetére
Szia
Nekem Szilikon tok van rajta és szerintem semmivel sem másabb ennél amit linkeltél.
Egy kicsit vastagabb lesz től ea telefon de a fogása stabilabb mert tapad a tok.
Csak a kijelző marad szabadon.
Nekem tetszik és eddig semmi gondom nem volt vele.Hát rizso bocs, de ezek ritka csúnya tokok.
Ennél amit írtam szilikon sokkal szebb és 1500ft volt próbáld ki.
A gombokat szerintem nincs értelme védeni ennyire.
Még esetleg egy fóliát tennék az enyémre és akkor már teljes a védelem.[ Szerkesztve ]
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
rizso
addikt
Nekem ilyenem van, de lehet kipróbálok majd egy ilyesmit is! Elvileg belül gumi/szivacs rögzíti a telót, így nem mozog benne, és talán egy ütődést is csillapítana...
-
zack
nagyúr
válasz Varszegig #14952 üzenetére
Azt montad nálad minden rendben az exchange sync-kel... neveket hogy szinkronizálod? Mert nekem csak a Gmailről csinálja telefonra, telóról viszont nem teszi fel a Gmail-re.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
HaKo
aktív tag
válasz cancerbats #14947 üzenetére
Ilyen nálam is szokott lenni, én mindig manuálisan szinkronizálok, és valamikor nem akarja... Nem tudom ez mitől függ, de elég idegesítő tud lenni. Ezt amúgy újabb szoftokban javították?
-
újhullám
csendes tag
Sziasztok, tudja valaki, hogy érdemes class 10- es memóriát beletenni, támogatja a vas?
Réteskék
-
Varszegig
veterán
válasz user137 #14712 üzenetére
ezt elkerülendő vettem végül fóliát rá. Először még a wave vásárlása után vettem egyet itthon, de az nagyon nem jött be, a pixeleknek adott egy piros árnyékot a kijelzőn. Aztán az ebayről bő 1 hete rendeltem ugyanattól, akitől már az i8910hd-re is vettem. Az nagyon bevált, most sem csalódtam, a kijelző ugyanolyan, mintha rajta sem lenne, nem látni a fóliát, a kijelző érzékenysége nem csökkent, sőt nekem a fólián jobban csúszik az ujjam, mint az üvegen Ha valakit érdekel, megadom privátban a linkjét.
-
Kis@
tag
Szia! Nekem sima szilikon tokom van és az a legnagyobb baj vele, hogy ronda mint a bűn! Viszont amit belinkeltél gelli tokot (a második), azt szerintem meg is fogom ma rendelni, mert rohadt jól néz ki. Azok a műanyag tokok, amik teljesen rásimulnak a telefonra (mint amilyen az első link is), szerintem semmire nem jók, max arra, hogy ne karcolódjon a hátlap, de esésnél nem csillapít semmit se, így inkább a géltokot ajánlom.
Kis@
-
Varszegig
veterán
válasz cancerbats #14947 üzenetére
rakd újra a fiókot, jó lesz.
-
cancerbats
csendes tag
sziasztok!
huh, egy kicsit nem voltam, és mennyi rengeteg hozzászólás!
sajnos én is kénytelen vagyok írni, mert felmerült egy elég furcsa problémám.
kint van főképernyőn gyári widgetként az exchange active sync, meg a gmail fiók is. egyébként az exchange is ugyanarra a gmailre van beállítva. na a lényeg, hogy kb. 2 hete valamiért nem akarja szinkronizálni az exchange fiókot. ha nyomok egy kis nyilat jobbra és a gmail felület jelenik meg a widgeten, és azt 'download'-olom, akkor azonnal letölti a maileket. de az exchange meg sem mozdul. és nem csak a widgetről indulva, hanem az emailbe belépve sem akarja az igazságot. mivel a lehetséges összes beállítást megnéztem, leellenőriztem, valamint emlékszem is, hogy nem nagyon nyomtam el semmit, ezért fordulok hozzátok, hátha volt valaki másnak is hasonló rejtélyes esete, vagy esetleg van ötlete.
időben összefügg a dolog azzal, hogy lejárt a mobil net egyenlegem, amit azóta sem töltöttem fel, de technikailag nem hinném, hogy bármi összefüggés van. wi-fin próbálkozom.
annyit látni, hogy rámegyek, hogy 'sync', egyet mozdul a kis narancssárga nyíl a wi-fi jelen, és annyi.
-
törölt tag
Nah megvan a megoldás a problémámra
Ugye mondtam hogy ha lekérdezem az egyenlegemet, akkor az az sms jelző hang szólal meg max. hangerőn, amit beállítottam, és végig lejátssza.(18mp). Ma letöröltem ezt a hangot a telefonról és most csak a T alap akármije szól és csak 2-3 mp-ig. -
epokit
tag
válasz Rotor82 #14941 üzenetére
Nekem egy régi ASUS WL-500G Premium routerem van Panasonic TX-L37V10 tökéletes.
Samsung Galaxy S6 128GB edge zöld,Samsung Gear S2 Classic,Samsung Galaxy Tab S2 8.0” 4G LTE, Apple iMac13,2 - 27-Inch, Samsung Galaxy Tab S 8.4 3G/LTE, Apple Retina MacBook Pro 13" (Late 2013),Sony Z1compact,Motorola Xoom 3G,HP TouchSmart Elite 7320 All-in-One Intel Core i5-2400S 240GB SSD 16GB
-
zack
nagyúr
válasz Rotor82 #14941 üzenetére
Szerintem nagyon kevesen használnak DLNA-t a topikban. Várj türelmesen. Ha 10x teszed fel a kérdést akkor sem lesz előbb válasz. Próbáld esetleg a nagy LCD topikban...ott előbb fogsz választ kapni mint itt.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
gfcs
csendes tag
Biztos voltam benne, hogy menni fog, de mégsem. Ugyanazok a tünetek. Origora behozza az m.origot arról átmész a teljes origora akkor behozza az aktiv.origot és nincsenek képek (csak a videokhoz), a cikkek meg not found, vicces.
Csakhogy az Operával is van egy kis gondom (több nincs, már csak megnyugtatásként).
Wifinél is engedélyt kér a rádiókapcsolatra, és hol letölt, hol megszakad, miközben a saját böngészö jól megy.Amúgy megcsinálhatnák badára, hogy ne legyen olyan döcögős a mozgás.
-
gfcs
csendes tag
Köszönöm!
OKVan esetleg a következőre is ilyen jó ötletetd, ötletettek?
Ha az Origo honlapra megyek be adja a mobil origot. Abból át lehet lépni a teljes origora, amit aktiv.origo nak jelenik meg. Képek nem jönnek be, a cikkek not found ha rákattintok.
A sima origot nem hozza, ragaszkodik az aktivhoz.Gondolom ez nem a telo hibája, de hátha van valami okosság.
-
zack
nagyúr
válasz sittes79 #14934 üzenetére
Menü - beállítások - kapcsolatok - Mobil hozzáférési pont.
Lehet akkor nem lesz más, át fogok állni Gmail-re. Mert itt van push email és activesync is. Egyébként se árt néha email címet váltani.
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
Hogy tudom a telót használni laptophoz mint 3G modem. pl. mint
a nokia pc suittal lehet a nokiát akár bluetooth-on keresztül?köszi közben megtaláltam )
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Nem tudod véletlenül upcmail-es címnél nincs lehetőség activesync használatra?
Mert baromira örülnék ha lenne.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Torry
addikt
Firmware frissítésnél ez az újraindulós téma mi miatt lehet T-s mobiloknál? Van akinek kidobja, van akinek nem.
Mert ez kicsit visszatart, multiloader-el nem akarok játszani, kell a gar.
Samsung szervizbe milyen szöveggel állíthatok be, hogy frissítsék? -
zack
nagyúr
válasz SirDöme #14923 üzenetére
Beállítások - általános - mozdulatok - tájolás. Pöttyöt rakd át tájolás módosítására.
Az áramoltatást én sem szeretem. Nem azért mert nem egyenletes, hanem mert akkor váltson képet, ha én akarom.
-
Rotor82
aktív tag
Router-t milyen gyorsat érdemes használni DLNA-hoz? A TV-m "Samsung LE40 B650", a routerem "Netgear WGR614 v7" És a gondom az, hogy kicsit sokallom a képek/videók betölését telóról TV-re, ill lejátszás közben akadozik is néha a videólejátszás a TV-n.
Túl lassú lenne a routerem adatátvitele vagy mi? -
zack
nagyúr
válasz gazfickó #14912 üzenetére
Nincs miért rajonganom. Nem vagyok rajongó tipus.
Egész egyszerűen szeretem, mert megbízható, és teszi a dolgát problémák nélkül.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
gazfickó
tag
A Wave-ben is ilyen Gorilla Glass van? Elvégre ha jól tudom ebbe is edzett üveg van.
szerk: Értem
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
-
gazfickó
tag
SlyChocolate, Zack :
akk nem csak én vagyok ilyen rajongó szintű tulaj[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
A memó kártya kérdésben én 8-16Gb Class 4-es kártyát javaslok mindenkinek. Persze jó a SanDisk Class 2 is, de nem mindegy hogy 5Mb/s vagy 7-8Mb/s, főleg úgy ha nagy méretű fájlok (pl. filmek) is sűrűn vannak másolva. Az más kérdés hogy a SanDisk Class 2 kb. egy árban van a Kingston Class 4-es kártyájával, és akkor miért ne inkább a gyorsabbat...
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Na, visszatértem.. és elolvastam az új hozzászólásokat. Látom semmi érdemleges nem történt, csak a szokásos témák maradtak.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
törölt tag
Hy!
Ezt hogy lehet megcsinálni:
Ugye a kezdőképernyőn van asszem 4 oldal hely alapból widgeteknek. Nekem ebből 6 lett valamiért, hogy lehet visszaállítani?
-
Kobe
veterán
azért ahhoz szerintem kicsit erősebb mágnes kéne
(én is olyan tokban tartom aminek a csatján van egy pontmágnes).
Azt meg emg sem említem hogy a giroszkóp-iránytű amúgy sem egy világszám szóval sokat ártani azon nem nagyon lehet nekem legalábbis az esetek 60%-ban el sem akar fordulni a kép vízszintesbe amig nem kezdem el forgatni mint a hülyegyerek, az iránytűt meg a gps telepítésekor többször is újra kellett kalibrálni, igaz tok még közelbe sem volt olyankor -
TomWexX
addikt
válasz gerobi #14900 üzenetére
Erre nem tudok mit mondani! Biztos hogy bekapcsoltad az auto bekapcsot? Bár gondolom te sem vagy teljesen hülye! Majd ha lesz a T-hez szoftver frissítés akkor biztosan megoldódik, addig meg ne kapcsold ki éjszakára a telót, ha másnapra ébresztést állítasz!
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok.http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/havidijas#dijcsomagokMobiltelefonos a 0 ft-os díjcsomagban sokat számolna a HTC időjárás frissítésnél?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest