Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
Aktív témák
-
user137
őstag
Karma próbál távozni, Medve is próbál, én is próbálok... nem jó ez... pedig olyan szép ez a telefon...

Srácok, nem veszünk SGS-t és megyünk át oda androidra anyázni??
-
rizso
veterán
Van valami tuti tipp/trukk, hogy a wave-en hogyan tudnek normalis hsz-t irni? Ilyenre gondolok pl h vastagon szedett, dolt...Kijelolok pl egy szot, ramegyek h kesz (es itt nyomnek pl a vastagon szedettre), de ugye eltunik a kijeloles..Csak a manualis [][/] beirasa marad?
Vagy pl hogy hogyan tudnek smile-t beszurni utolag akarhova?F-ECT$: ahogy ertelmeztem, pont azt a megoldast nem akarja...
-
Kis@
tag
válasz
Bukoba
üzenetére
Szia. Vodánál vettem 1 hónapja. A softwerbe egyáltalán nem nyúltak bele. Atomstabil jf4-es verziójú fw-vel adták. A Kies felismeri és mindenféle hackelés nélkül ajánlja fel az újabb verziókat. Szerintem a jf4 az eddigi leggyorsabb fw. Sztem sebessegben a jh3 visszalépést jelentett mégha egy csomó mindent ki is javítottak benne. 2 év samsung gari van hozzá /regeléssel sem hosszabbítható/. Csak ajánlani tudom, vedd nyugodtan a vodánál.
-
Tucobe
tag
Helló! Tv-t lehet nézni rajta? T-s vagyok de úgy szeretném, hogy nem kérem az ottani mobil tv opciót

-
zack
nagyúr
"JF4 KOR" volt, már meg is csináltam hogy "XEH" legyen.

Az akku 2 hét alatt csontra lemerült, de miután feltöltött, megnézem, hogy a Kies felajánlja e a JH3-mat.
Egyébként gyorsabbnak érzem a JF4-et az előző JF1-nél. -
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
Kész lett a telefonom. Korrektek voltak.
2 hetet mondtak mint "s.o.s. javítás" és végül 2 hét + 2 nap lett. Alaplap cserés volt, így most JF4 van rajta alapból.
Remélem a Kies ezt már frissíteni fogja, ha más nem reg. buherával.
-
DonMedve
addikt
Mérget vennék rá,hogy drágább lenne mint az SGS,de ha nem is kb annyi lenne.
-
rizso
veterán
-
DonMedve
addikt
Van benne igazság amit mondasz.Az,hogy fekete,szürke ízlés dolga.Nem azon akadtam ki,hogy 65k-t ajánlott,hanem amikor visszaírt a nemleges válaszomra.Először én is megköszöntem,és megkértem ha talál ennyiért hozzon nekem is.Erre kaptam azt a választ amit bekopiztam.Ez meg az én válaszomra jött:
"Van benne valami!
A múlt héten 78k volt a legolcsóbb most meg 84k.
Elég furán alakul az ára ennek a telónak!
Na mindegy!
Majd nem sokára megy ez lentebb is, itt az arénán is van már 70k-ért!
Azért kösz a választ!
Üdv!" -
rizso
veterán
válasz
DonMedve
üzenetére
Biztos a fekete is szép meg minden, de azt nem tudom mire ez a nagy "túlhájpolás"...Egyértelmű miért nincs belőle sok nálunk: nem a magyar piacra szánták...Ha fordítva lenne, akkor meg a "szürke" kellene mindenkinek - ami szerintem szebb is

Azon meg nem érdemes kiakadni, hogy mennyit ajánlanak érte...Ha nem jó az ár, megmondod neki, hogy kösz nem, keressen mást. Én régebben egy Acer M900 Tempora kaptam 38k-s ajánlatot is - boltban akkor 94k volt... -
DonMedve
addikt
Nem szeretem ha bután halnak meg az emberek,küldtem neki két linket,hogy szemezgessen.
Arról nem is beszélve,hogy feketét nem is biztos,hogy kap.Poén kedvéért felhívtam két boltot,nehogy én is butaságot beszéljek(
),és nincs,pedig közel 100k a telefon mindkét boltban!Komolyan mondom kezdem azt hinni,hogy a fekete kuriózum. 
-
valess
csendes tag
Hali !
Valaki tudna-e segíteni abban,h ha fűzött sms-t kapok (több sms) nem jelenik meg végig csak 160 karakterig aztán kiírja,h sérült üzenet. Beállítási probléma lehet,vagy mi fene?
Köszi
-
DonMedve
addikt
-
DonMedve
addikt
65k-t ajánlottak a telómért.Azt mondták 80 alatt kapni,valaki dobna egy linket?Mert én nem találtam.

-
k.t.a.
senior tag
Hali!
Csak szeretnék szólni, hogy akinek problémája volt a GPS műhold keresési sebességével, az mindenféle képen próbálja ki a JH3-as firmware-t. Nekem volt hogy 15 percig is keresgélt a T-mobile-os firmware-el, most ugyanott 20-70 másodperc alatt talál 7-11 holdat is, úgy hogy semmilyen segítség sincsen bekapcsolva, négyemeletesek között, felhős időben. Szerintem itt is javítottak valamit.
-
rizso
veterán
válasz
koveradam
üzenetére
Ahogy Jadro is mondta, mindkettőnek megvannak az előnyei...Jelen pillanatban a desire üzleti telefonnak jobb, viszont a wave multimédiában csap oda elég komolyan! A desire igazi előnye, hogy egy jól bevált rendszert használ, a bada meg csak most kezdett - de reméljük hamar utoléri az androidot

-
Jadro
veterán
válasz
koveradam
üzenetére
Az android nagyon jó már, ezzel tökéletesen egyetértek. A Bada még gyerek, nem mindenkinek van türelme várni a marketre és a frissítésekre. Tökéletesen megértelek. Ezért írtam kinek mi a fontos.
A Wave előtt sima amoledes O2-t nyúztam. Baromi szép a kijelzője, egyetértek, de napfényben egyszerűen sokkal jobban látható a samoled. Nekem ez fontos volt és szerencsére nem csalódtam, maradéktalanul elégedett vagyok ezzel a résszel.
-
koveradam
tag
Én egymás mellé raktam a kettőt azért a Desire kijelzője is ott van rendesen persze nem Super Amoled! De nagyobb a kijelző jóval meg a telefon hátlapjának az anyaga az nagyon jó! Nem csúszik. A Wave-el pont ez volt a bajom! Pedig nincs nagy kezem de mindig ki akart esni belőle!
Sosem szerettem az androidot eddig de most végleg bele szerettem
-
Jadro
veterán
válasz
koveradam
üzenetére
Megvannak a Desire-nek is az előnyei és a hátrányai. Pl kijelző minőségben azért ez a super amoled ráver egy kört a sima amoledre (napfényben jön ki a különbség igazán) és az akkuidő is emberesebb a Wave-ben. Kamera képességeiről meg nem beszéltünk még. Kinek mi a fontosabb ugye.

Szerk: Közben olvastam egy másik topikban hogy 80K volt.. Annyiért nagyon nem rossz!

-
-
taschner
aktív tag
Mondjuk először én is htc nézegettem mert azt javasolták de valamiért ez mellet választottam.
Tulságossan féltem de nem tudom miért pedig a n95 8gb drágább volt és nem fájt ha netán le esett.Talán vennék én is másikat és ezt eladnám olyan 70 e ft-ért ha lenne jobb és meg bízhatóbb. Talán alakul valami és cserélek. -
válasz
taschner
üzenetére
A kettő nem zárja ki egymást, Symbian topikokban is rengeteget segítettem/segítek (mostanában kevesebbet), innen a többezer hozzászólásom többsége, ismerem kívülről-belülről, pedig utálom a rendszert.
Azért szabadulnék meg tőle, mert nem adja azt, amire szükségem van. Az a szerencséje, hogy nem beszélek mostanában azzal, aki miatt annyira fontos volt az IM elérés. (
), tehát telefonként meg fórumeszközként még elmegy. Meg mobilnet AP-ként, és inkább az iPodon irkálok.Ja az meg biztos, hogy az N8-ért én nem adok ki pénzt.
Azért ha ingyen kipróbálhatom, objektíven próbálom majd megítélni. -
DonMedve
addikt
Valami HTC-re elnyomnám.Most egy Nexus One-ról tárgyalok,de lehet nem fog menni.Pénzért már elvitték volna,de annyiért nem tudom eladni,hogy vegyek valami ilyesmit.HTC HD2,vagy Desiret.Ráfizetni meg nem akarok.
taschner:Szerintem maradok veletek.Amikor tegnap rámírt a srác,egy hülye érzés kerített hatalmába,hogy meg fogom bánni.Amúgy tényleg kedvelem a kicsikét,és még szép is.De,hogy ennyit szarozzon a Samsung.

-
taschner
aktív tag
DonMedve lelép a wave teloról nem szép dolog

Miért szabadulnál tőle /karma/ nem vált be pedig sokk tanácsot adtál az embereknek.
Ki kéne probálni talán a nokia n8-at? -
DonMedve
addikt
válasz
Belgarath
üzenetére
700HUF.
Karma:Igazából nem!Alapvetően nem akarok szabadulni tőle.Vagyis helyesbíttek,mostmár.Amikor olvastam,hogy lehet csak jövőre lesznek hozzá cuccok,meg azt látom,hogy csak a szar jön hozzá,az elmúlt hónapok alatt egy faszom féjlkezelőt enm tudtak összeszórni hozzá,de a nyomorult játékok ész nélkül,elgurult a gyógyszerem.Mostmár kezdek beletörődni.Még tárgyalok egy sráccal,ha az negatívan zárul leveszem az aprót.
-
vwatesz
csendes tag
válasz
Varszegig
üzenetére
köszi a választ. Az alkalmazások\internet\ternetprofiloknál tudom megadni ezeket? Melyik profilt kell kiválasztanom? a web'n'walk vagy T-Mobile NEt-et , a T-Mobile WAP-ot és a T-Mobile MMs-t kizártam:-) vagy tök mindegy melyik van kiválasztva?
500MB-os net mellett csak azért izgulok, hogy megkérdezésem nélkül ne menjen mobil netre, mert jövő héten megyek külföldre és nem esne jól ha ott fellépkedne, frissitgetne magától jó kis roaming díjjal...
-
JMC
tag
Nekem egy fagyásom már volt, igaz, egy 3rd party program volt a ludas valószínűleg (egész pontosan a kamera vakuját bekapcsolni képes program, ami a holland store.ból tölthető le).
Akksit ugyan nem kellett kivenni, ki tudtam kapcsolni a kikapcsoló gombbal, de semmi másra nem reagált a telefon. Ami fura, hogy azóta is használtam már a programot és nem volt ilyen gondom.
-
F-ECT$
titán
válasz
Bukoba
üzenetére
Fagyást még nem, viszont olyan már volt, hogy:
-szó nélkül kilépett egy progiból
-megállt gondolkozni 10 sec-re
-és a legújabb: sorozatot néznék, tettem fel feliratot is, 6-ból 5 fájlnál nincs gond, de a 6-odiknál ha a felirat bekapcsolása gombra nyomok, akkor egyből restart
-
Paca2
senior tag
hát urak (és hölgyek - vagy fordítva
)már 3 hónapja megvan a Wave-em, de még mindig belefeledkezem néha, hogy nézem milyen szép
(forma, kijelző) -
F-ECT$
titán
válasz
Gubameister
üzenetére
Én meg megjegyzem, hogy hol áll 31-én a számláló, és utána tudom, hogy a következő hónapban meddig mehetek el. (Bár mivel főleg csak olvasgatok a neten ezért nem nagyon lépem át az 500 Mb-os keretemet.)
-
Gubameister
csendes tag
válasz
vwatesz
üzenetére
Osztom VárszegiG véleményét szerintem is nagyon jól meg van oldva a mobilinternet használatának kérdése, remekül jelez mikor akar átkapcsolódni stb.
Én is kíváncsi voltam, hogy mennyit használtam el a mobilnetes keretből ezért utána kérdeztem és ha T-s vagy akkor van lehetőség lekérni az adatokat a T-Mobile honlapján rögtön miután beléptél a telefonszámoddal. Igaz a forgalmi adat lekéréseknek van valami lekérési díja alkalmanként de inkább megéri egyszer hónap közepén ránézni mint hónap végén jöjjön a nagy csodálkozás.
-
Varszegig
veterán
válasz
vwatesz
üzenetére
szerintem mindig ezt használja, de állítsd be az alkalmazások profiljaiban.
Olyan alapfunkció nincs, ami a tudtodon kívül netre megy. De ha raksz ki widgeteket, azok már tudnak ilyet. De ha van 500MB-od, akkor miért aggódsz?
Ha van wifi, és be van kapcsolva, akkor mindig azt részesíti előnyben. Sőt, ha kikolbászolsz a sugarából, és menne a netre, akkor megkérdezi mehet-e a 3G-re. (Ha kikapcsolod a wifit, amikor kimész a wifi sugarából, akkor nem kérdez semmit, hanem használja a mobilnetet.)
Ha bekapcsolva van a wifid, és besétálsz egy helyre, ahol van elérhető wifi, és menne netre, akkor megkérdezi, melyik hotspotot akarod, vagy épp a 3g-t. Szerintem marha jól ki van találva
-
anarkee
csendes tag
válasz
romoka123
üzenetére
Hi!
Nekem is voltak hasonló problémáim a telómmal, sok mindent kipróbáltam, és akku kérdésben a következőket tapasztaltam:
-weatherbug nevű alkalmazás okozhat gondot, nekem pl letörölni se engedte, szerencsére megoldódott, de szívta az akksit eléggé
-ha nem fontos a 3G, akkor érdemes lekapcsolni, de ez nem lehet akkora terhelés, hogy 1 nap alatt lemerüljön
-programokat ne felejtsd el lelőni, van amelyik nem kapcsol ki, és csak az alkalmazásbezáró ablakból lehet kikapcsolni, pl a zenelejátszó
-nekem a legdurvább az volt, hogy sima készenléti állapotban a teló 3-4 óra alatt 30%-ot merült, ezt 2 feltöltés után is megjátszotta, aztán kilőttem a helymeghatározást
[ Beállítások->Kapcsolatok->Hely->itt mindent kikapcsoltam]-> ezután a telefont hétfő este levettem töltőről, napi ~ 30 perc telefonálás; ~30 perc játék (nem NFS, csak ilyen kis gagyik); ~ 30 perc zene és ~15 perc wifi, ezzel következő hétfő reggelig bírta a telefon úgy, hogy közben egyszer volt gépre dugva 10 max 15 percre ami alatt töltődött is ugye, szóval eléggé meg vagyok elégedve az akkuidővel.Szerintem az utolsó pont lehet az akkumerülés fő oka, érdemes kipróbálni, lehet tévedek, de szerintem a helymeghatározás azért eheti ennyire az akkuját némelyeknek, mert esetleg a panelrengetegben nem talál műholdat, de folyton erőlködik, persze simán lehet, hogy nettóbaromság amit mondok, de nálam mióta kikapcsoltam, azóta szó szerint 10x annyit bír az akksi, este a polcon meg nekem aztán nem kell hogy holdat keressen...
remélem megoldódik a gondod, sok szerencsét
Más : a helymeghatározásnál a speciális GPS-t ha bekapcsolom, akkor figyelmeztet, hogy ez költségekkel járhat, ez pontosan mit takar ? wifi kellhet hozzá, vagy mi, erre nem sikerült még rájönnöm, de sokat segítene, ha be merném kapcsolni

-
vwatesz
csendes tag
sziasztok!
Ma lett wave-m, és olyan kérdésem van, ha 500 Mb-os t-mobilos net van rajta, akkor mobilnetként mindig ezt használja, vagy ha rosszul van beállítva előfordulhat, hogy valami adatforgalmon alapuló méreg drága wap vagy ilyesmit használ? csak mert nem szeretnék hóvégi meglepetés számlát.
illetve van a telefonnak olyan funkciója alaphelyzetben, ami tudtomon kívül netre mászik, frissítget onnan valamit esetleg megkérdezés nélkül?
és belehet-e azt állítani, hogyha van wifi, akkor azt részesítse előnyben és csak akkor mobilnetezzen, ha nincs használható wifi?
előre is köszi a válaszokat
-
bal-ta
csendes tag
válasz
cryingdr4g0n
üzenetére
Szia! Én tegnap este csináltam lejátszási listát. Következő módon:
Telefont csatlakoztattam a gépre USB módban kies nem kell hozzá.
Megnyitottam a memkarin az előtte feltöltött könyvtárat amiben a zeneszámok vannak.
Rákattintassz az általad kiválasztott track-re jobb egér gombbal, ott találsz egy olyan opciót, hogy lejátsz. lista hozzáadás vagy készítés vagy valami ilyesmi, adsz a listának nevet a felugró ablakban, belehúzod a számokat, vagy foldert amire szükséged van. A kész listát mented és behúzod a kártyán a Hangok-ba. Onnan nem tudod megnyitni, de a Zenék mappában azonnal megtalálod a Lejátsz. listák menüben (fent középen) a gyorslista és a többi ilyen után. Rákatt és indul a lejátszás!! Nálam tökéletesen müxik. Lejátszás közben további listákhoz is hozzáadhatod már a számokat (gyorslista)!
Remélem érthető voltam, ha nem kérdezz !
Bizom benne, hogy segítettem
-
taschner
aktív tag
Köszönöm a váloszokat.
leslieke hogyan érted ezt/ az 5.1 simán ki-be kapcsolható, de csak fejhallgatóval. /
Vágom már.

-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
taschner
üzenetére
Nem tudom szubjektív, de nekem pl. 5.1-el jobban tetszik, csak akkor hangosabbra kell venni.
De nem hiszem, hogy igazából sokat tenne egy sztereó fül-, fejhallgatónál.
Lényegében mindegy szerintem, ahogy neked jobban tetszik, de majd otthon erőt veszek végre magamon és a Sennheiser-rel letesztelem.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Killerlaca
üzenetére
Még nem...

-
taschner
aktív tag
A zene lejátszonál találtam egy hibát mégpedig az 5.1-es csatorna csak akkor aktiválható ha a hangeffektusok ki vannak kapcsolva. Na már most csak normálra lehet tenni de ugyan az a szöveg a jf1-be lehetett.Vagy tud valaki tippet?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Killerlaca
üzenetére
Nem.
-
vendingo
veterán
Miért van az, hogy vettem egy játékot (NOVA), és SW frissítés óta nem működik?
Többször újra leszedtem, telepítettem, de csak elindul, majd fekete a képernyő.. -
user137
őstag
urak, mikor írunk első hozzászólást?

-
rizso
veterán
Samsungtól még nem hívtak vissza, viszont régebben a ValóVilágtól már igen! Még az első fináléjában küldtem be pár sms-t a nyereményekért, aztán egyszercsak néztem, mikor mondták telefonban, hogy benne vagyok a 20 nyertesjelöltben! Na mondom fasza, már csak egy lépés a 3 millától...Aztán nem 3M lett, hanem az az előtti nyeremény, egy (akkoriban) csúcskategóriás Motorola T720i (kinyitható, színes kijelző, csatlakoztatható kamera...)

Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lehet hogy arra gondolt az illető

Vagy pl hogy hogyan tudnek smile-t beszurni utolag akarhova?

Bolti garis a telóm, ezért is gondoltam, hogy említésre méltó, hogy van ilyen bolt, ahol pikk-pakk gariba alaplapot cserélnek.

2 hetet mondtak mint "s.o.s. javítás" és végül 2 hét + 2 nap lett. Alaplap cserés volt, így most JF4 van rajta alapból.

)
Arról nem is beszélve,hogy feketét nem is biztos,hogy kap.Poén kedvéért felhívtam két boltot,nehogy én is butaságot beszéljek(

. Én is szívesen szabadulnék már tőle, de a jelenlegi piacon semmi se érdekel, rosszra meg nem akarok költeni.