- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
becenevem
aktív tag
Na... Megtörtént az első balesetem a Wavemmel. Egy pohár sör mellett pihent és sikerült ráborítanom az egészet. (2 dl ment rá/öntötte körbe)...
Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
zack
nagyúr
válasz haxxika #14494 üzenetére
Esetleg olvasd el az 1-es hszt.
Frissült a filmek listája (immár 18db) tegnap óta:
Transformers 1
Transformers 2
Tolvajtempó
Szemtől SzembenMivel 6Mbit csak a feltöltésem, így amíg alszom, addig fogok a feltöltésekkel bíbelődni, mert az egész net kapcsolatomat lassítja. Tehát nem egyesével, hanem egyszerre 4-5 film lesz feltöltve.
Friss konvertálások, amiket még ellenőríznem kell:
9 (új animációs)
Hetedik
Beavatás
Összeomlás
Pandorum
SWAT
Viharzóna[ Szerkesztve ]
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
haxxika
senior tag
Sziasztok. Ma vettem meg (cseréltem) a saját példányomat a waveből. Mik az ajánlott dolgok amiket kéne rá tenni? T-s, jf2 a szoft.
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
kozmi55
tag
Palringoval kapcsolatban:
Ti be tudtok jelentkezni facebook chatre vele? Először azt írta rossz jelszó, most meg csak folyamatosan kapcsolódik és nem kapcsolódik rá.
Nektek is nagyok a képek/ikonok a programban? Ha felteszek valamilyen régebbi verziót, amiben már van MSN azzal is ilyen lesz?
-
válasz leslieke #14488 üzenetére
Ezt is be kéne tenni az első hozzászólásba? Csak viccelek.
Ezt olvasd el.Pffft, lassú vagyok.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
user137
őstag
válasz tortaur2006 #14484 üzenetére
belső memória kb 1x1cm
-
leslieke
Jómunkásember
válasz tortaur2006 #14484 üzenetére
Mint írtam, nincs memóriakártya!
Minden telefon 2 GB memóriával rendelkezik, de ebből kb. 500 MB érhető el, a többi a rendszeré!
Mindenképp javasolt memóriakártya beszerzése![ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
-Lenne egy laikus kérdésem, van e lehetőség egy nokia n95-ről átmenteni a névjegyzéket ill. sms-eket a samu-ra?
-Illetve milyen kóddal tudom megnézni hogy mennyit beszéltek-használták a telót?
Köszi
-
tzolta
tag
Sziasztok!
cryingdr4g0n: a legfrissebb palringot is lehet használni elfordított kijelzővel?
Ha jól emlékszem Te vásároltál már R66 élettartam licenszet... Jól működik? Van esetleg valami plusz szolgáltatás benne?[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz tortaur2006 #14475 üzenetére
Telefon, töltő, kábel. A szokásos.
Továbbá:
a böngésző "internet" helyett "webnwalk" névre hallgat,
kezdőoldalnak a webnwalk.hu van beállítva (módosítható),
ki-be kapcsoláskor t-mobile animáció van,
játékok nincsenek rajta (Asphalt5 sem),
memkártyát nem adnak hozzá.[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
tortaur2006
tag
Hali!
Ki tudja megmondani nekem, hogy a T-nél mi van az alapcsomagban? MEmkari? Mekkora a belső memória?
Plíííz!
-
kozmi55
tag
Újabb 3 kérdés
1. Esetleg van már valami megoldás a böngésző szövegtördelésére? Vagy mikorra várható valami update?
2. Feltettem az új palringot az msn miatt. De ebben minden annyira nagy, hogy szinte használhatatlan, legalább is a számomra. Valami megoldás?
3. AP UART vs. CP UART - mi a külömbség? mennyivel lassabb a teló az akkukimélő üzemmódban, mi az amit pl. nem lehet jól használni?ui.: felhedeztem az első multitasking hiányosságot ... Letettem a fájlkezelőt, majd belementem a játékok/egyéb-be ... vissza akarok menni, erre látom, hogy nem fut.
-
szaki30
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz szaki30 #14470 üzenetére
Szia!
Mit nem értesz benne?
Letöltöd a Palringo nevű programot INNEN.
Felteszed a telefonra (kábellel vagy BT kapcsolattal) mindkét fájlt. (jad és jar)
A jad-ra kattintva telepíted a Palringot.Az sTune-t letöltheted INNEN.
Utána pedig pontosan, eltérés nélkül azt csinálod, amit a 6662-ben leírtam.Az IM ikonra bökve indul a Palringo. Elindítod, csinálsz egy Palringo fiókot, majd felveszed a kívánt egyéb (MSN, Gtalk) fiókjaidat, értelemszerűen. Aztán már megy is. Háttérben is fut, ha a "letesz" gomb megnyomását követően azt választod, hogy fusson tovább.
Ennyi.
• Flies around shit - bees around honey •
-
szaki30
csendes tag
Hello! Segítséget szeretnék kérni,hogy az msn-hez szükséges programokat honnan tudom letölteni?
Ezt a hozzá szólást találtam:
http://prohardver.hu/tema/re_samsung_s8500_wave_a_harmadik_kiraly/hsz_6662-6662.html De nem nagyon értem.
Válaszokat előre is köszönöm. -
Paca2
senior tag
válasz #04441088 #14468 üzenetére
van, de semmi értelme (kézírás)
[ Szerkesztve ]
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
törölt tag
Paint szerű apps nincs erre a telefonra?
Ill. olyan, amivel lehet kézzel írni és rendes karaktert olvassa ki a kézzel írottból.Tehát mondjuk írsz kézzel egy X-et és megjelenik az x szövegként.
-
user137
őstag
miért nem lehet a Wave-ét is ilyenre csinálni? köcsög samsung...
[ Szerkesztve ]
-
user137
őstag
válasz CarKiller47 #14462 üzenetére
0. Facebook account megadása a menü / saját fiókok alatt.
1. Névjegyzék, "...", Ismerősök szerzése, Facebook, igény szerint bepipálni, "Ment"
2. Minden olyan nevet, amit nem tudott összepárosítani az FB megfelelőjével, egyesével megnyitni, "...", névjegy csatolása, Facebook kontaktra rányomni. Innentől együtt lesz a 2 kontakt. -
törölt tag
Kimentem, bekapcsoltam a helymeghatározást, pár perc alatt 7 műholdat talált.
Ez jónak számít?
-
CarKiller47
tag
Sziasztok, nem olvastam a topicot egy ideje, de másolnátok, vagy leírnátok lépésről lépésre az SN-linkelést mert nem sikerült sehogy. :S
-
kozmi55
tag
"Az előzőleg letakarított, üres képernyőket fekvő módban a behajtani tilos táblákkal törölhetsz."
Nekem a főképernyő nem fordul el magától.
[ Szerkesztve ]
-
nazax
csendes tag
Annyi kérdésem lenne a JH3-as verzióhoz, h ezen lehet állítani, h ha netre szeretnék felmenni, akkor ne a csomagkapcsolat bekapcsolását ajánlja fel, hanem a WIFI-ét??? Ez a JEE verzióban működött, itt meg vagy én vagyok béna és nem tudom belőni úgy, vagy tényleg nem lehet...
Tudom, tudom, miért nem kapcsolom be netezés előtt a WIFI-t, hiszen az annyira egyszerű itt amit nem is vitatéma, mert tényleg az, csak megszoktam az előző fw-nél, ha nincs is bekapcsolva és felakarok menni facebook-ra vagy netre, akkor is a WIFI-t ajánlja fel...
-
kozmi55
tag
Valami MSN kliens van rá? A gyári palringo csak AIM-ot és Google talkot tud.
-
nazax
csendes tag
SIKERÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜLT JH3/JH1
Fogytam vagy 5 kilót mire végzett
Köszi köszi mindenkinek a segítséget
-
satomee
senior tag
-
s4hu|SyD^
addikt
Írjátok már ki valahová, hogy az első hsz.-ben van a GYIK!
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
krysztyan
tag
Sziasztok
Szerintetek miért van az, hogy az óra a rendes időt mutatja, de ha megnézem a hívásidőket, akkor azok egy órával korábbi időpontot mutatnak? Pedig Budapest +1 óra van beállítva rajta. Szóval 11:53-kor beszéltem valakivel (és ez a telefonon az idő is), de ha megnézem a hívásinfót , ott azt írja, hogy 10:53-kor beszéltem, vajon ez miért van?
Köszi, sziasztok!"Csak a puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot"
-
peterk
senior tag
válasz F-ECT$ #14436 üzenetére
A telefon nem csatlakozik a Kies-hez:
1. Ellenőrizd, hogy a telefonon a beállítások / kapcsolatok / USB-nél "Samsung Kies" van kiválasztva.
2. Ne fusson semmi program a háttérben. Menü gombot hosszan nyomva jön elő a task manager. Itt a "Kezdőképernyő" és a "Widgetek" kivételével lődd ki a futó programokat.
3. Ha az első kettő nem segít, akkor a Kies-ben bal felül van egy "Kies" menü, abban futtasd le az "illesztőprogram visszaállítása" funkciót. Utána húzd le a telefont, indítsd újra a Kies-t és próbáld csatlakoztatni a telefont.
4. Ha ez sem segít, akkor húzz ki minden USB-s eszközt a gépből, és úgy próbáld meg. Ha még ez sem jó, akkor indítsd újra a gépet.Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
nazax
csendes tag
Sziasztok!
Fw frissítésen gondolkozom KIES-en keresztül! Olvastam már róla többfélét itt, h van akinek simán jól ment, van akinek szarakodik... Az lenne a kérdésem, h szerintetek megérné e próbálkozni vele, jelenleg JEE van a telón! Mikre kéne odafigyelni pontosan a frissítés előtt és közben, és adódhat e valamilyen adatvesztés (ha jól emlékszem azt írtátok, h a KIES-el való frissítésnél nem veszik el semmi a telóról) és most stabil e annyira a KIES, h végigvigye a frissítést!? Előre is köszi mindenkinek!
Tudom több kérdés is elhangzott már ebből és lehet ezért bitófára is kívántok , de szeretném nem elbaszni és jól megcsinálni!
-
addikt
Működött a csc-nkel?Mondjuk mind1,akkor nem érdemes vele szórakozni.De akkor a kközeljövőben várható update.Eddig amikor megjelent az oldalon,rá nemsokra a KIES is feldobta.De azért ezeknál az updateknél igazán csinálhatnának egy leírást mit javítottak!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
user137
őstag
válasz F-ECT$ #14436 üzenetére
ezeket még:
0. IMEI szám : *#06#
1. Szervíz mód : *#197328640#
2. Akku mód : *#0228#
3. Váltás CP UART és AP UART üzemmód közt: *#8740# - utóbbi akksi kímélő üzemmód (citation needed )
4. Admin menü: *#5239870*# (pre conf.:*#5239870*#, jelszónak *#27236*#, régió XEH)
5. Hardreset : *2767*3855# - mindent töröl a telefonról, gyári alapértelmezett állapotra áll vissza
6. Hálózati és simkártya állapot lekérdezés : *#7465625#
7. Firmware adatok
SW Version, HW Version, MP, RF Cal Date, CSC Version, CSC Model Spec, FFS Version, RC2 Version – *#4986*2650468#
Firmware és CSC verziószám – *#1234#
FTA SW Version – *#1111#
FTA HW Version – *#2222#
8. Tesztkódok
Wi-Fi : *#526#
Bluetooth : *#232337#
LCD test : *#0*#
Hang teszt : *#0673# OR *#0289#
Rezgő teszt – *#0842#
TM Command – *#2663# vagy *#2664#[ Szerkesztve ]
-
-
leslieke
Jómunkásember
Semmi pedofília vagy türelmetlenség?
-
rizso
addikt
-
AS
félisten
Wave vagy más?
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
carlosca
tag
Igen, viszont a hardver ellenére nem tűnik lassúnak a telefon.
-
válasz carlosca #14426 üzenetére
A firmware-verzio meg mindig csak a naptari datum, es az abban a honapban az adottvfirmware sorszama. Mindjuk erdekes, higy augusztusban mar 1.1-es szoftver, tenyleg, bar mas device, mas branch...
Nagyobb furcsasag, hogy a bongeszo meg benabb, mint eddig.
Pedig ez csak WQVGA felbontas.[ Szerkesztve ]
-
carlosca
tag
BADA 1.1 Samsung GT-S7230 Wave
A furcsaság, hogy xxjh2 vel érkezik, ami ugyebár már elszállt alattunk és xxjh3 van.
update:
nah igen karma mondasz valamit.[ Szerkesztve ]
-
ferke170
tag
Sziasztok!
Kedvező áron tudok 8GB-s SDHC, és 16GB-s SDHC kártyát. Ha érdekel írj, és megbeszéljük a részleteket. A kedvező ár több db. Rendelés esetén él. -
Polllen
nagyúr
válasz DonMedve #14402 üzenetére
Hali!
Azt tudom, hol lehet hozzáadni A kérdés az, hogy az újabb firm-ben (vagy esetleg van rá opció) már lehet-e rá keresni? Vagyis ha az univerzális keresőbe beírom a becenevet, kiadja-e a névjegyet? Nekem úgy tűnik, hogy jf2-ben csak nevekre keres...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
válasz kozmi55 #14417 üzenetére
1) Szabvány kód van rá: *#06#. Minden telefonon ez.
2) Például amiatt simán lehetett. Egyébként ez normális, ha elég intenzív dologról van szó. Nem osztottál meg túl sok részletet.
3) Én perpillanat semmit. Semmilyen Skype-képes program nincs.
4) Java ME-s dolgok voltak régen, azok itt is mennek. De nem az Appson.Más:
A JI1-ben is ugyanúgy bugos a billentyűzet... Semmi változás nincs.[ Szerkesztve ]
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Ave, Topiktársak,
Picit kulturáltabb a felülete, mást egyelőre nem tapasztaltam. Ja, de: a "hangüzenetek lejátszása" opció mintha a 2.1.7-ben nem lett volna. Bár lehet, hogy rosszul emlékszem.
STune-nal továbbra is törölni kell a settings.bint, amennyiben a háttérben futásra rá kívánjuk bírni.
• Flies around shit - bees around honey •
-
kozmi55
tag
Újabb kérdések:
1. IMEI-t még mindig nem tudtam megnézni, csak az SW verziót.
2. 4-5 óra nem túl intenziv használat után 65 %-on az akku. Tesztekben jobb eredményt ért el. Viszont a Wi-Fi szinte folyamatosan be volt kapcsolva. Az miatt lehetett?
3. Samsung Appsból milyen alap alkalmazásokat ajánlotok a telóra (úgy mint pl. nokiáknál a fring, vagy x-plore). Skypera milyen progi van?
4. Van hozzá magyar - angol offline szótár progi?
5. JH3/JH1 van fent. Van ettől újabb/jobb?? Van esetleg valami hibája, ami miatt kéne frissiteni?[ Szerkesztve ]
-
peterk
senior tag
válasz s4hu|SyD^ #14386 üzenetére
Javítottam, most már működik az eltüntetés. Sőt, ha egy sorban egyiket sem töltöd ki, akkor az egész sort eltünteti, így akár 1 vagy 2 sor magas is lehet a widget. (letöltés ugyanonnan)
krisi047 (#14387): Gondolod, hogy küzdenénk a becenevekkel, ha lenne más mód? A bondi API, amivel a widgetek hozzáférnek a telefonkönyvhöz olyan buta, hogy csak a becenévvel ellátott kontaktokat listázza ki. Ezért van a kavarás. Az általam linkelt widget egyébként pont abban más a korábban linkeltnél, hogy egyenként felveheted a kontaktjaidat (de az előbb leírt korlát miatt csak azok közül, akinek becenevet adtál).
[ Szerkesztve ]
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
bexinho23
őstag
Ha minden igaz, szombaton megyek fel Pestre, és mivel itt a környéken lévő samsung pont-ban nem csinálják meg a fw. frissítést, így muszáj a legközelebbi szervizbe eljutni. T-mobile-os fw. van rajta JF2. Ha elmegyek a WestEnd-es samsung pont-ba (sokan ezt ajánlják, ahogy olvasgattam a hozzászólásokat), akkor ezt 1-2 órán belül (még aznap) végrehajtják? Mármint a fw. frissítést. Mitől függ amúgy, hogy melyik fw.-t tolják rá? Ki van ott és milyen kedve van? Mert olvastam egy hsz.-t, aminek a lényege az volt, hogy "X" fw. teszik rá, de ha szerencséd van, akkor a legújabbat.
Amúgy gondom nincs vele, csak a filmek/sorozatok 80% folyamatosan szaggat, valamint a GPS is csak 15-20perc alatt talál jelet szabadban, kint a kertben, illetve akármerre, ahol kipróbáltam (úgy tudom ezt is javították már).
-
zack
nagyúr
válasz leslieke #14408 üzenetére
Akkor a full EU éri meg legjobban. Jelenlegi árfolyamon 14k ami nem túl olcsó.
30k alatt már lehet kapni térképestől mindenestől kis képernyős navit, ami azért GPS-re jobb mint a Wave, ez szinte biztos.
Majd Decemberig még eldöntöm. Köszi az infót.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
addikt
válasz mixi10 #14407 üzenetére
Ez nekem is megvan(mondjuk az is jó,hogy táblázatba JI1 van megadva,linken meg 2-el végződik),én arra voltam kiváncsi,hogy a nálam okosabbak mit tudnak erről!Mármint magáról a firmről..
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
zack
nagyúr
válasz leslieke #14395 üzenetére
Szívesen betársulok én is, csak valaki segítsen majd, mert nincs megfelelő kártyám. Kifizetitek, én meg előtte, vagy utána átdobom a számlátokra. Mennyi az annyi egyébként?
Csinálok majd 1-es hsz. kiegészítést, a filmes témát is kifejtve. Csak jussak odáig.
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
-
Kis@
tag
Apropó keresés. Lehetséges, hogy JH3ban eltűnt az a fícsör, hogy ha a telefonkönyvben kerestél akkor ha egy betűhöz több név is tartozott, akkor ki lehetett választani második stb. betűt is?
Kis@
-
addikt
Kérdés az Urakhoz!Találtam egy ilyet a samfirmware.com oldalon!"S8500XIJI1"-tudnak erről valamit az mélyen tisztelt fórutársaim?
gazfickó:Megoldjuk mi itt szerintem!Vagy szólunk Stohl Bucinak."-Na kié lesz a 8gigás sdhc???Kérem telefonáljanak a...!Majkáé vaze."
Pollen:Mező hozzáadása,ott tudsz csinálni!
#14403Kis@:Úgyfest,nekem sem megy!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Home server / házi szerver építése
- Külpolitika
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Független Megkímélt/1-3 hónap gar./p3970
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával