- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Shurycen
tag
Sziasztok!
Örömmel jelentem hogy bexart a t-s lg arénám és kaptam helyette egy wave-et! nagyon tetszik a készülék van e valami fontos/ajánlott dolog/progi amire szükségem lehet?
Még egy kérdés látom itt irkálnak hogy nem tudnak leszedni apps-okat samsung apps-ról én simán wifi-n felmegyek és ami ingyenes az lejön feltelepít és megy ez így rendjén van vagy majd kapom a horribilis számlát? nem gondolnám de ki tudja köszi előre is! -
-
Atesz666
csendes tag
Hali!
Olyan gondom van hogy nem tudom használni a KIESEn keresztül az Apps-ot.
Állandón frissítést kér de hiába.Rákattintok és semmi. újratölti a KIEST.
Már agybajt kapok.
Ha valaki tudna segíteni megköszönném. -
Jadro
veterán
válasz Polllen #15189 üzenetére
Én egy creative fülest használok vele. Tökéletes. A gyári nem olyan vészes, de nekem a kialakítása nem tetszik. Túl hosszú és a súlya miatt nem kellemes.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
Wave headset helyett próbáltatok már ki más headset-t? Sennheiser MM50 nem megy vele...Gyári elég gyérül szól.
+ fura módon céges gépen a wave headset úgy szól, mint egy szokol rádió, miközben otthon meg jó...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Fogash
tag
válasz leslieke #15185 üzenetére
autópálya /fizetős utak: igen,
útvonal: leggyorsabb
a gond csak az, hogy ő mittudomén 35kmh lakott területi, 75kmh lakott területen kívüli és 120kmh autópályás ÁTLAGsebességgel számol. Ha így 2 perccel jön ki rövidebbre az autópályás, akkor azt választja, míg én tapasztalatból tudom, hogy kb 30-40 perccel gyorsabb vagyok országúton, mint M0 felé. (Nagykanizsáról a győri metroig 101kmh átlagot (200km = 2óra1-2perc) sikerült legutóbb összehozni. )Ha a legrövidebbet állítom be, akkor meg elvisz minden zergecsapás falusi "földútra", az már a hajmeresztés kategória.
-
becenevem
aktív tag
válasz Fogash #15182 üzenetére
Nálam is feltűnt ez a "nem fog helyesen megjelenni" szöveg vagy mi. Jó mondom. OK.
Böngészném az oldalt, de felugrik megint. Jó, mondom! OK!!!Böngészném és megint felugrik. Mondom akkor ablak bezárás, laptop bekapcsol. Engem nem szívatsz, haver!
Meg is sértődött a Wave, mert bekapcsolta a billentyűzárat 1 perc után...
Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
Fogash
tag
válasz leslieke #15181 üzenetére
győri lakosként komoly anyázásba torkollik minden belföldi GPS használatom, amikor a Balatontól délre szeretnék eljutni. A kocsog (mindegyik, ami eddig a kezembe akadt, Garmin, iGo, tomtom...) ugyanis M1-M0-M7 útvonalat javasol, ami gyenge 100-150 km kerülőt jelent. Szóval a belföldi navigáció annyira nem hiányzik, inkább a külföldi, de ott is csak a végcél körül, településen belül. Addig elég a térképen megnézem+figyelem a táblákat kombó.
-
Fogash
tag
Sziasztok,
újabban azt vettem észre, hogy linkről megnyitott weboldalakat nem tudok két ujjal nagyítani. Széthúzom az ujjaim, megnő a kép, de amint elengedem, élsimítás helyett visszaugrik az eredeti (kis) méretre. Korábban ez nem volt, mostanában van.Illetve többször belefutottam, hogyaszongya "az oldal túl nagy, nem fog helyesen megjelenni", (vagy vmi hasonló).
Amúgy T-mobilos (JF2) Valakinél ugyanez?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Fogash #15180 üzenetére
Ár-érték arányban mindenképp a teljes EU térkép éri meg. Én december közepére tervezem a vásárlást, ha addig nem jön valami ingyenes. Alapvetően nekem elég lenne a hazai térkép is, mert csak amolyan vésztartaléknak kell, ha épp nincs nálam/lemerült, stb.. a GPS-kütyü.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
rizso
addikt
válasz mesa23 #15176 üzenetére
MOndjuk nekem csak 1.5.1 van, nem 1.5.3 (most szedem, de mire ez lejön...), de ha már behozza, hogy frissítsem, akkor miért nem frissíti magát
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
mesa23
aktív tag
Tegnap este vagy 1,5-órát szórakoztam ezzel a Kies frissítéssel, de nem volt hajlandó frissíteni, ugyan azt kaptam, mint te! Kilép-belép!
„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
s4tch
veterán
Továbbra is imádom a Kiest. Hogy lehet ezzel a telefon memóriakártyáján lévő fájlokat tallózni bluetooth kapcsolódás esetén? A content copier csak a telefon memóriájában lévő fájlokat másolja át a telefonra; ugye nem kell az átmásolandó fájlokat a telefonon belül áthelyezni a memóriakártyáról a telefon memóriájába?!
-
-
becenevem
aktív tag
Egy kérdés. T-s Wavem van (JF2).
Jelzi a telefonon az AppStore ikon, hogy van egy frissítésem.
Na megnézem melyik. Egy olyan program, amit 1 perc után letöröltem a telefonról, amikor megnéztem, hogy mi az.Nem tudom valahogy eltüntetni azt a frissítés jelzést? Csak azt engedi, hogy frissít. De akkor leszedi újra a játékot. Már próbáltam egy másikkal, azért tudom.
Áh. Minek akar egy olyat frissíteni, ami már nincs is rajta a telón?
Kolléga (neki is T-s a Wave, együtt ettük) böngészgette a zenelejátszóját, gondolta töröl mindent és csinál egy új listát, mert úgy, mint az enyém, valamit megjelenít a zenelejátszóban, valamit nem. Mikor milyen kedve van, vagy ha van új mp3 az nem akarja. Na mindegy.
Nyomta is a törlés mindent, csak azt hitte, hogy a listát törli. Ugrott is minden a telefonról. Hang, zene, hangoskönyvek.
Na, ez is egy kicsit zavaró, hogy a hangeffekteket is beteszi a zenék közé. Azokat meg nem akarom meghallgatni.
Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
rizso
addikt
válasz DonMedve #15159 üzenetére
Én vagy 10x ugrottam neki, de eddig semmi! 1.5.1.10074_45 - kihozza, hogy van frissítés, de nem hajlandó leszedni
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
s4hu|SyD^
addikt
Ez teljesen megegyezik a régebbi 1.5.3-al, mert nekem az van fent, a Samsungtól meg csak az 1.5.1-et tudom leszedni.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
-
rizso
addikt
válasz leslieke #15157 üzenetére
KIES-en belül rámegyek az apps-re, kihozz, hogy frissítenem kell a használathoz, leokézom, mintha elkezdené a letöltés, aztán kilép, kies újraindul, mintha 10mp alatt végzett volna, aztán ugyan ott vagyok, hogy frissíttetni akar
-
addikt
válasz TomWexX #15158 üzenetére
De ha ezt leszedi,akkor az majd felupdatel.Valamelyik nap biztos felrakják majd.
#15160 rizso:Nekem is ezt csináltam.Kb. 3. próbálkozásra sikerült.
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Tucobe
tag
Omnia 2-re küldtem át képeket és összehasonlítottuk. Hát látszik a különbség a Wave javára
-
s4hu|SyD^
addikt
Honnan is tudom leszedni a hivatalos KIES-t? Az újat?
-
addikt
válasz TomWexX #15149 üzenetére
Nem tudom!Igazán nem,bár attól is függ wifin,vagy mobilneten netezek,mert utóbbi tényleg gáz.
leslieke:Ja,nekem is fut már egy 20 perce,28%-nál tart.
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
addikt
Egy kérdés.most updatel nekem is a KIES,aki már frissített észrevett valami érdemi változást legalább abba?
-
zack
nagyúr
válasz morzsa #15077 üzenetére
Kedves morzsa!
Ezt a hsz.-t még pár hete tettem be a fórumba, de kikerestem neked.
"Megértést kérek mindenkitől, aki nem kapja meg "adj uram de azonnal" a hozzáférést.
Ez a lehetőség azoknak szól, akik Wave tulajok, és kiveszik a részüket a topik közösségi életéből. Minden hozzáférést kérőt amennyire lehet "csekkolok", hogy tényleges tagja e a PH! Wave táborának, amire biztonsági okokból van szükség. Tehát aki nem kap válasz privit, az legyen türelmes, idővel meg fogja kapni a hozzáférést, de egyelőre úgy ítéltem meg túl friss a regisztrációja.
A megértést előre is köszönöm, de úgy gondolom ezek a lépések indokoltak, ehhez a szolgáltatáshoz."Ez az esetedben is így történt, és amikor a pü-t küldted, még nem volt hozzászólásod a topikban. Most már van...igaz 1 darab, amiben azt kérdezed, te miért nem kaptad még meg a hozzáférést. Tehát az esetedben azért nincs (még) hozzáférés, mert nem derült ki hogy valóban Wave tulaj vagy e, és a topik közösségi életéből sem vetted ki ez idáig a részed.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Polllen #15140 üzenetére
Magyarország a Kelet-EU csomagban vehető meg, az meg 40€, de szvsz az se sok.
DonMedve: gyorsabb voltál.
Más: Nekem sincs bajom a fekete háttérrel. Amennyit látom, pont mindegy milyen színű.
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
NeRo28
aktív tag
A főmenüben valahogy meg lehet változtatni a hátteret?Mert a feketét már unom!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Polllen #15134 üzenetére
Kelet-Eu és Nyugat EU 40-40€, Full EU 50€, illetve egyes országok 30€-ba kerülnek, de Magyarország külön nem megvehető. Bővebben itt
-
TomWexX
addikt
Mindenkinél belassul a böngésző JH3-nál? Mert ha igen lehet nem is frissítek egyenlőre!
Ja és nem akarok Opera Minit használni helyette...Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
mesa23
aktív tag
válasz stanmart #15126 üzenetére
Szia! Amióta frissítettem JH3-ra, azóta nálam is lassabb lett a böngészö, sőt, pl. fórum görgetésénél is furcsán viselkedik!
[ Szerkesztve ]
„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
Varszegig
veterán
Van új vuvuzella progi, sőt már 1.0.1-nél jár. kurva jó!!
-
stanmart
csendes tag
Végre rávettem magam és frissítettem a T-s telefonomat JH3-ra. Először kieses registry trükkel próbálkoztam, frissült is szépen, pre-configgal az ikont is megoldottam, minden működött, viszont feltűnt, hogy a böngésző elég lassú lett. Főleg zoomolásnál akadt észrevehetően. JF2-ben teljesen jó volt.
Arra gondoltam, tiszta lappal kellene inkább indulni, feltettem a full JF1-et. Eddig minden király, a böngésző is. Gondoltam, hogy akkor jöhet megint a kies registry trükk, de sajnos ugyanaz lett az eredmény (lomha böngésző). Más is tapasztalta, hogy JH3-ban lassabb a böngésző (tehát a firmware hibája), vagy ez egyedi? És van valami ötletetek, mit tudnék tenni?
/To boldly go where no comment has gone before./
-
-
kozmi55
tag
Letöltöttem a Prison Poker játékot az app storeból. De mikor elinditom ezt irja ki: Kevés az erőforrás, zárjon be néhány alkalmazást, és utána kilép. Semmi nem futott a háttérben.
-
karesz560802
tag
válasz karesz560802 #15120 üzenetére
Sőt,megjeleníti az útvonaladatokat is,pontról pontra.Ha bármelyikre ráböksz,megmutatja a térképen
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz karesz560802 #15116 üzenetére
Hm... Ez viszont jó hír, hogy tervez és szimulál. Ha már látja az ember az útvonalat máris sokkal előrébb van.
Bár Kis@ azt mondta, hogy neki nem. Most mi az igaz?
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz karesz560802 #15116 üzenetére
Az is valami.
-
PáNtOs PoLáR
csendes tag
hogy tudok msn-nt használni a telefonon? elolvastam az 1hszt de az valahogy más 1 partner sincs fenn aki számítógépen? hogy tudnék azokkal beszélni akikkel számítógépen windows live messengerrel? :/
Köszönöm előre is -
rizso
addikt
Hát akkor marad majd egy naviprogram megvásárlása...Amire meg amennyit én használom, arra a R66 is tökéletesen megfelel majd.
-
Kis@
tag
Nekem lejárt a 30 nap és még útvonalat sem hajlandó tervezni. Szóval térképnek használható. Keresni lehet vele, de útvonalat nem mutat, és navigálni sem navigál.
Teaway: Én évek óta néma navigációt használok. Az IGO nekem le van némítva, és csak az útvonalat mutatja. Egyszerűen nem bírom elviselni amikor belepofáznak a vezetésembe
[ Szerkesztve ]
Kis@
-
rizso
addikt
válasz Teaway #15107 üzenetére
Sokszor az is jól jön ám, ha valaki az anyósülésen aki nézi a telefont mondja, hogy na itt és itt fordulj erre Mégiscsak jobb a papírtérképnél...
-
rizso
addikt
válasz leslieke #15103 üzenetére
És a 30 nap után azt mondjuk lehet, hogy megadok egy úticélt, azt megjeleníti, és mutatja rajta az aktuális helyzetemet? Tehát mintha hang nélkül "navigálna"...
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz Killerlaca #15102 üzenetére
Lépj ki a naviból, indítsd el megint, ha kiírja, hogy 29 nap van még hátra akkor beaktiválódott.
JH1/JH3-on legalábbis nálam kiírja. Független telón."Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Killerlaca #15102 üzenetére
Persze, jó.. örökké használhatod a térképet. A 30 napos próbaidő a navigációra vonatkozik. Azaz, ha az lejárt, akkor a térképen böngészhetsz, azt is megmondja, hogy épp hol vagy, de navigálni már nem fog.
-
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz leslieke #15100 üzenetére
Ha alapból a navigáció programot elindítod, kérdezni fogja, hogy szinkronizálod-e a licencet, na ha ráböksz, hogy igen, akkor elindul a visszaszámlálás. Nálam pl. minden indításnál kiírja, hogy mennyi napom van még hátra. Kiírja, hogy jelenleg a próba/időkorlátos verziót használom stb.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Home server / házi szerver építése
- Külpolitika
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iPhone 12 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3968
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti