Hirdetés
- iPhone topik
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
gfcs
csendes tag
Biztos voltam benne, hogy menni fog, de mégsem. Ugyanazok a tünetek. Origora behozza az m.origot arról átmész a teljes origora akkor behozza az aktiv.origot és nincsenek képek (csak a videokhoz), a cikkek meg not found, vicces.
Csakhogy az Operával is van egy kis gondom (több nincs, már csak megnyugtatásként).
Wifinél is engedélyt kér a rádiókapcsolatra, és hol letölt, hol megszakad, miközben a saját böngészö jól megy.Amúgy megcsinálhatnák badára, hogy ne legyen olyan döcögős a mozgás.
-
gfcs
csendes tag
Köszönöm!
OKVan esetleg a következőre is ilyen jó ötletetd, ötletettek?
Ha az Origo honlapra megyek be adja a mobil origot. Abból át lehet lépni a teljes origora, amit aktiv.origo nak jelenik meg. Képek nem jönnek be, a cikkek not found ha rákattintok.
A sima origot nem hozza, ragaszkodik az aktivhoz.Gondolom ez nem a telo hibája, de hátha van valami okosság.
-
gfcs
csendes tag
Sziasztok!
Activesync problémám, hogy az általatok leirt fogaskerék nekem nem jelenik meg.
"Az új képernyőn lehet kiválasztani, hogy miket szinkronizálsz (én csak névjegyet pl.), majd a fogaskerékkel lehet beállítani a szinkronizálás idejét, én mindig kézire szoktam rakni."
Persze T-s telefon és máshol sem találok ilyen opciót. Ő meg magától eldőnti, hogy mikor szinkronizál. Napközben szinte folyamatosan.
Valaki ismeri a megoldást, mármint nem a szoftver frissitést?
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Crypto Trade
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kés topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Ingatlanos topic!
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest