Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
gfcs
csendes tag
Biztos voltam benne, hogy menni fog, de mégsem. Ugyanazok a tünetek. Origora behozza az m.origot arról átmész a teljes origora akkor behozza az aktiv.origot és nincsenek képek (csak a videokhoz), a cikkek meg not found, vicces.
Csakhogy az Operával is van egy kis gondom (több nincs, már csak megnyugtatásként).
Wifinél is engedélyt kér a rádiókapcsolatra, és hol letölt, hol megszakad, miközben a saját böngészö jól megy.Amúgy megcsinálhatnák badára, hogy ne legyen olyan döcögős a mozgás.
-
gfcs
csendes tag
Köszönöm!
OKVan esetleg a következőre is ilyen jó ötletetd, ötletettek?
Ha az Origo honlapra megyek be adja a mobil origot. Abból át lehet lépni a teljes origora, amit aktiv.origo nak jelenik meg. Képek nem jönnek be, a cikkek not found ha rákattintok.
A sima origot nem hozza, ragaszkodik az aktivhoz.Gondolom ez nem a telo hibája, de hátha van valami okosság.
-
gfcs
csendes tag
Sziasztok!
Activesync problémám, hogy az általatok leirt fogaskerék nekem nem jelenik meg.
"Az új képernyőn lehet kiválasztani, hogy miket szinkronizálsz (én csak névjegyet pl.), majd a fogaskerékkel lehet beállítani a szinkronizálás idejét, én mindig kézire szoktam rakni."
Persze T-s telefon és máshol sem találok ilyen opciót. Ő meg magától eldőnti, hogy mikor szinkronizál. Napközben szinte folyamatosan.
Valaki ismeri a megoldást, mármint nem a szoftver frissitést?
Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest