Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Iparihangya
csendes tag
válasz Polllen #15298 üzenetére
Sajnos nincs micro usb-s kábelem se kéznél, na mindegy tanultam az esetből. Azt meg ugye tudjuk, hogy okos ember más kárán tanul a hülye pedig a sajátján.
Nem mintha kár ért volna, csak kicsit idegesítő, bár ha jobban belegondolok már kezdem megszokni, lehet fel se töltöm
-
addikt
válasz Iparihangya #15297 üzenetére
Csak a gyárinak lehet hinni.Az a tuti.Azért nem enged be,hogy védje az aksit,telefonálni,ilyeneket lehet vele,arra engedi csak használni olyankor.Töltsd fel.
Pollen:Megelőztél! Amúgy igaz,USB-ről is simán lehet nyomni.5-6 napra ki tudom tolni evvel,hogy rendesen töltenem kelljen.
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Polllen
nagyúr
válasz Iparihangya #15297 üzenetére
Használd a gyárit!
Amúgy ez már standard micro usb-s, szóval akár míg a gép előtt ülsz, simán feltölthetnéd.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Iparihangya
csendes tag
válasz leslieke #15294 üzenetére
3 féle akkumulátor töltöttség ellenőrző van fennt, ezek szerint még 15%-os a töltöttség szóval még órákig tudnék pl. zenét hallgatni. Ennek ellenére nem enged be a zenelejátszóba. Mennyire lehet hinni ezeknek a programoknak? Mert ha tényleg ennyi még a töltöttsége akkor elég gáz, hogy ennyivel előtte letilt.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Iparihangya #15290 üzenetére
Ne hagyd, hogy teljesen lemerüljön. Nem tesz jót neki.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Dotcom #15288 üzenetére
Egy-két helyen téved a cikk írója, pl.:
hogy USB-s adattárként csak akkor hajlandó mutatni magát, ha minden alkalmazást bezárunk - a widgeteket is.
Ez itt hülyeség! Simán lehet háttértár módban használni a widgetek mellett.z alkalmazások választéka egyelőre szűkös, de minden jel szerint bővül, köszönhetően a badás telefonok sikereinek és a Samsung erőfeszítéseinek,
Még csak egy telefon kapható, a Wave. A többi majd csak ezután jön.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz cryingdr4g0n #15287 üzenetére
Persze, értettem én. Csak kinek van kedve állandóan jelszót írni -> nekem nem nagyon.
Ezért lenne jó, ha itt lenne egy beállítási lehetőség, hogy hol kérje a jelszót. Nem nagy dolog, de pl. ez az LG Arénán jól megoldották.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Dotcom
aktív tag
az Alma az agyban csodákra képes...Az Apple az új Chuck Norris...
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz leslieke #15284 üzenetére
Így van, ezért írtam úgy, hogy a médiaböngészőt és a saját fájlokat IS, mert emellett ugyebár pl. az üzeneteket is levédi.
Nem lehet külön meghatározni, erre céloztam én is ezzel: "Külön jelszóvédett mappát nem tudsz létrehozni, a dolgok jelen állása szerint."• Flies around shit - bees around honey •
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Iparihangya #15285 üzenetére
Sehol, tedd töltőre.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Iparihangya
csendes tag
Sziasztok!
Ha lemerülőben van az aksim hol tudom kikapcsolni, hogy ne figyelmeztessen kb 5 percenként?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz cryingdr4g0n #15283 üzenetére
Igen, de az sok mást is levéd. Nem lehet külön meghatározni, hogy mire legyen és mire ne a jelszókérés.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz krapulax7 #15279 üzenetére
Ha a Beállítások >Biztonság menüben az Adatvédelmet bekapcsolod, akkor a Saját fájlok és a Médiaböngésző is levédésre kerül automatikusan (csak kód beírása után hozzáférhetőek).
Külön jelszóvédett mappát nem tudsz létrehozni, a dolgok jelen állása szerint.• Flies around shit - bees around honey •
-
krapulax7
csendes tag
Sziasztok!
Légyszi segítsetek nekem a Wave-el kapcsolatban... hol tudom az automatikus billentyűzár bekapcsolásának az idejét módosítani?
Másik kérdés,h lehet-e úgy mappát létrehozni a kártyán, amit jelszóval levédek a fényképeknek,videóknak?Nagyon köszönöm a segítségeteket előre is,
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Na, hát először is ez a baj, hogy nem tisztáztuk, miről beszélünk , mondod, hogy ne keverjük ide a más kialakításúakat (amit csak azért tettem, mert a kiindulási alap az volt, hogy mi szól "jobban" és mit kellemesebb viselni), mégis továbbra is általánosságban beszélünk, ha azt mondod, hogy a "Koss nem jön be", pusztán azért, mert némelyiket meghallgattad. Korántsem biztos, hogy az összes nem jönne be. (Persze nem is kizárt, de ehhez előbb meg kellene hallgatni pont azt a típust, amiről szó van.) Pl. az alsó kategóriás AKG K 315-öt is akár. De akkor nem a 313-at, és nem is az 319-et, hanem pont azt.
Elismerem, van abban igazság, hogy egy adott szériából ha az egyiket meghallgatod, akkor valamilyen szinten lehet következtetni arra, hogy ugyanazon széria többi tagjától kb. mit lehet várni. Ezt aláírom. Viszont -különböző okoknál fogva- mindig vannak kivételek. Ezt arra mondom, hogy írod: "remélem azt nem hiszed el, hogy mind a kettőt ugyanannyiból csinálták csak a CX500-on több a haszon. "
Nem, nem hiszek ilyesmit általában, azt viszont határozottan állítom, hogy konkrét esetekben bizony a marketing úri huncutságokra képes...
Az AKG honlapján a csúcsmodellnek aposztrofált 319 mélyeit leszólja a vásárlói értékelés, a felébe-harmadába kerülő 315-nél pedig egy másik személy kiemeli, hogy az mind a mély, mind pedig a magas tartományokban igen jól teljesít. (Persze ez sem az igazi összehasonlítás, hiszen nem ugyanarról a személyről van szó, plusz nem esik szó arról, hogy az illetők abszolút értékben, avagy az árkategóriájukhoz képest értették-e, amit írtak). Meg hát ugye, kinek mit jelent az, hogy "jó"? Én pl. bár sokféle zenét szeretek, általában először metállal próbálom ki a holmikat. Nem azért, mert csak azt szeretem, hanem mert amin egy Bruce Dickinson jól szól, az túl rossz cucc nem lehet. Nagyon alkalmas arra, hogy kihozza a hangkeltő eszközök hiányosságait/túlzásait. Ami ezen megfekszik, az nem lehet jó cucc, per def., mert ez a fajta zene a teljes spektrumot dinamikusan megmozgatja, és kellőképpen próbára teszi a holmit.A hangzás, a jó hangzás olyan apró nüanszokból álló összetett dolog, ami nem kizárólag anyagminőség (=pénz), hanem erősen fizikai kialakítás (alak, forma) kérdése is, ezért bizony e területen előfordulhatnak "csodák" (i.e: olcsón nagyon jól hangzó, vagy drága, de elszart holmik.) És ha végignézed a fórumokat, ahol tulajdonosok nyilatkoznak, néha panaszkodnak, akkor láthatod is: vannak! Mindenki találkozott már azzal a közhelyes sztorival, amikor egy adott hangtechnikai holminak kihozzák az új szériáját (pusztán marketing okokból), a régi jót megszüntetik, az új drágább, szarabb és a márkahű törzsközönség anyázik, mert az új széria szégyent hoz a márkanévre. Ilyenkor fordul elő, hogy azok körében, aki ismerik a márkát, beindul a nosztalgiázás, a régi széria használt ára jól felmegy, az új szériát pedig kerülik, mint ördög a tömjénfüstöt, illetve meghagyják a sznoboknak, akik csak a márkanevet nézik.
A "vallatós" dolog elsősorban a kialakításnak szólt (értsd: kényelmetlen). Hangzásügyileg pedig kb. pont az a bajom, amit írtál, hogy nevezetesen valami mindig hiányzik: vagy elég a mély, és akkor a közepek és a magasak eltűnnek, vagy "vékony" a hangzás, elégtelen a mély. Ezért az agybadugósokkal kapcsolatban általánosságban is merem mondani (természetesen csak a magam nevében), hogy -pont a kialakítás miatt- ezek és a jó hangzás fogalma nem teljesen fér össze. (Számomra.)
• Flies around shit - bees around honey •
-
Fogash
tag
válasz Killerlaca #15238 üzenetére
amikor meg elérem az M7est (mondjuk Horvátország felé menet), akkor álljak neki újra nyomkodni, hogy "innét autópályázzál b+" ? nem az igazi. de nem wave-specifikus, minden navi ilyen.
-
zack
nagyúr
Mondom mi van rajta. Play/pause gomb - bal oldalán lent, bal fent töltő csatlakozás diszkréten, ami zárható, jobb fent 3,5 jack aljzat, közvetlen alatta on/off kapcsoló, majd jobbra lent számléptetés előre-hátra. Ezek az oldalsó gombok és csatlakozások. Elöl van egy hangerő le/fel és egy hívást kezelő gomb ami ki van világítva ha nyomkodod + a Samsung felirat felett van egy kis kék LED ami folyamatosan pulzál. Kialakítása baromi igényes, az SE elbújhat mögötte. Az eleje fekete szálcsiszolt fém, a gombok krómozottak, vagy króm hatásúak, és ami a legfontosabb, hogy van csiptetője, ill. a vevőben van a mikrofon. Mindenkinek csak ajánlani tudom mert az ár/érték aránya is jó.
A BT zenehallgatás sosem lesz olyan mint direktbe zsinórosan, de a BT technikához mérten és a többi vevőhöz képest jól szól. Sokszor a mobilitás fontosabb mint hogy zsinórosan hallgassam kicsit jobb minőségben. Motorozásnál, futásnál, itthoni edzés közben is teljesített már, és elégedett vagyok vele.krisi047:
Nem érintősek, van nyomáspontjuk. Zenelejátszási idő. Itt jön az SE köcsögsége a képbe.
Nekem HBH DS980 volt, aminél szintén megadtak 6 óra zenelejátszási időt, de jó ha 2-3 órát tudott, pedig újonnan vettem. Ezért is húzták le többek között sok tesztben miért van megadva olyan adat ami nem valós. Az MW600-at csak kipróbálás szinten csekkoltam, fogalmam sincs mennyit bír, de valószínű, hogy ott is kicsit fel vannak tupírozva papíron a paraméterek, mivel a mérete kb. akkora mint a DS980 és szintén van rajta OLED kijelző ami zabálja az aksit. Próbálj teszteket keresni amikből kiderülhet valósan mennyi a zenelejátszási idő. Az tuti hogy az SBH650 megadott 6-7 órája az tuti jó és korrekt adat, de én még azt mondom ennél is többet bír, mert baromi ritkán töltöm. Szerintem míg az SE-t 3x-4x töltöm ezt 1x. Ezek az arányok.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz cryingdr4g0n #15253 üzenetére
Tény és való, én szeretem a tiszta és telt mélyeket, amit kialakításukból adódóan kevés agybadugós tud. Ha tudják is a közép vagy a magas hangok rovására. Pl. az EX85-ben számomra nem volt elég a bass és sok volt a magas, Koss-nál (amiket én próbáltam) pedig túl sok volt a mély, a magas és közép tartomány rovására. Akkor jó a hangzás ha a magas, közép mély nem nyomja el egymást és ki vannak egyenlítve. Persze mély és mély között is baromi nagy különbségek vannak. Pl. nekem a Koss amit produkált mélyet nem jött be.
De ezt a "vallatós" dolgot amit írtál kicsit túlzásnak érzem. Mi nem tetszett abban amit a CX500 tud?Értelemszerűen agybadugósokról volt szó, felesleges idekeverni a fejhallgatókat, mert más kategória a méretüknél fogva. Nekem is van komolyságos Sony fejhallgatóm, de azt sosem venném fel utcára, mert baromira bumszli és ugye senki se akar hülyét csinálni magából. De ha azt vesszük alapul hogy fejhallgató, simán összevetném a Koss PortaPro-val, és bár az enyém 35k volt, nem kifejezetten zenéhez vettem. Persze, igazad van, mindenkinek más jön be (fülhallgató, hiszen ez az alap kiindulás), és más az izlésvilága, én csak arra akartam célozni ezzel, hogy pusztán ár alapján (4-5k szint) vakon azt mondom, kizárt hogy egy ilyen kategóriájú füles akár megközelítse a 20k kategóriát hangzásban. Anyagában és technikai szinten is más a kettő közti különbség, hiszen az egyiknél a fejlesztők is 3x-4x annyiból gazdálkodhattak. Remélem azt nem hiszed el, hogy mind a kettőt ugyanannyiból csinálták csak a CX500-on több a haszon. Persze a 20k kategóriában is van "kakukktojás", de inkább azt mondom 15k felett azért van egy szint ami alá egyik füles se zuhan be hangzásban. Bár hozzáteszem Sennheiser fejhallgatót is hallgattam már aminek pocsék volt a minősége (8k szint volt).
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
rizso
addikt
válasz leslieke #15271 üzenetére
Na gyorsan megpróbáltam megoldani a hibát, és kaptam egy másikat:
A telepítés ettől még folytatódik, de lehet, hogy ez lenne a gond...64bit win7-em van! Hiba továbbra is fennáll...Na most már elég, folyt.köv. - egy kis alvás után.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz s4hu|SyD^ #15268 üzenetére
Ez már a holnap kérdése lesz...Kíváncsi vagyok, hogy helyrejön-e egy reinstalltól
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz TomWexX #15264 üzenetére
Ez most komoly?? Nem azért, mert nem értek angolul, hanem mert ez egy vicc...Na mindegy átállítottam, újraindítottam, aztán meg más hibákat dobott ki, fehér fátyol a programra, aztán meghalt...Másnál is jelentkeznek ezek?? Holnap lehet legyalulom a kiest, aztán újrarakom. Mondjuk eddig nem volt gáz az 1.5.1-gyel, csak ugye az meg most nem hajlandó az apps-t elindítani...
-
rizso
addikt
válasz G4RWIN #15258 üzenetére
Egyébként a legfontosabb nekem a netezés(facebook, msn, rendes weblapok), zenehallgatás, játék akár film nézés lenne.
Facebook - okés
Msn - nem az igazi
Rendes wablapok - nem az igazi: tördelés hiánya, jelszavak elfelejtése, teljes flash hiánya, widgetek bezárása több oldal egyszerre történő futtatásánál
Zenehallgatás - többnyire jó
Játék - az van pár, illetve elég sok várható majd még
Film - minden jó lenne, ha végre írnának egy rendes drivert (gondolom ennyi lenne az egész), és nem szaggatnának az elvileg 100%-ban támogatott kódolású filmekÉn ajánlom a telót, de azért nem titok, hogy vannak hibák, amik számomra elég zavaróak...
-
-
rizso
addikt
Nálatok is szarakodik most az Apps? Nálam ilyen:
Most meg megjavult...
És mégsem okés a dolog, mert (a vuvzelát csak a telepítéses hiba előhívása miatt telepítettem volna ):
[ Szerkesztve ]
-
G4RWIN
tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás elött állok és nagyon gondolkodok samsung wave-n. Maga a telefon nagyon tetszik majdnem mindenben + még az ára is egész korrekt. T nél és djuice -nál is néztem mind2 helyen 70k, de az előfizetés miatt a djuice -os jobban tetszik (2500ftos havidíjban nagyon jó perc és sms díjak vannak(20ft mind2) + havi 100mb adatforgalom) kerestem, nézegettem nagyon sokat de T -nél nem találtam normális netes csomagot.
Szóval nagyon tetszik a teló, de ettől az op rendszerétől és 1-2 dologtól egy kicsit félek. Pár napja olvasom a fórumot, de ahogy néztem sokaknak gondjuk van vele.
Ha most venném meg, megjelenése után jó pár hónappal most is érdemes szoftverfrissitéssel kezdeni vagy anélkül is jó? Böngésző stb amiket irtatok h nem a legjobb..
Néztem wave -n kivül még a galaxy 3 -t iphone 3gs -t is. Milyen a másik 2 készülék ehhez képest? mennyivel jobb az iphone ill gyengébb a galaxy 3? esetleg más alternativa..Egyébként a legfontosabb nekem a netezés(facebook, msn, rendes weblapok), zenehallgatás, játék akár film nézés lenne.
Előre is köszi a segitséget
-
pitimany
tag
válasz Lopottmotor #15255 üzenetére
Kösz a választ, de Nokia n86 sem megy az új számítógépen análisan, hosszabbítóval sem.
Csak elölről szereti!
Tehát nem a Wave-ben van a hiba, úgy tűnik. -
Lopottmotor
tag
Nincs valami új infó a Social HUB-ról ?
Regelni még mindig nem lehet az oldalon.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
"Én inkább azt javaslom, te hallgasd meg a CX500-at. Még a saját kategóriájában sem halllottam jobbat."
Az a baj, hogy már túl vagyok rajta
A hangzás nem feltétlenül mindig árfüggő, ezért mondtam... de hát ez a hang-dolog nagyon szubjektív... ami az egyiknek bejön, az a másiknak nem feltétlenül...
Neked jó, engem vallatni lehetne vele.Ha árkategória szintjén nézzük, akkor 20 magasságában már ott a JBL REF610, igaz, hogy nem agybadugós, és azzal utcán sétálgatni, hát...
De az eredeti kérdés leglényegesebb momentuma a hangzás volt (nem a kialakítás vagy az ár), ezért mertem megemlíteni.
A REF610 is hiába van 23 ezer körül, összehasonlítások szerint a 8 ezer körül beszerezhető Koss PortaPRO leigázza, pedig azt 1984 óta gyártják, szinte változatlanul. (Vagy épp ezért? )• Flies around shit - bees around honey •
-
Tocika
aktív tag
Sziasztok!
valaki nem tudja véletlenül mi miatt nem tudom telepíteni a zaklamp- nevü zseblámpa alkalmazást? a telepítés végén ezt kapom Application's installation package is faulity.
A kies kínlódik vagy valami belálítási gond van?
Köszi előre is! -
pitimany
tag
A Kiest elindítva egy idő után felajánlja a frissítést, csak türelem kell hozzá!
Nekem is sikerült ma a Samsung honlapjáról letöltött 1.5.1-et 1.5.3.-ra frissíteni, igaz közben megnéztem egy félidőnyi focit.
Most már enged belépni a Samsung Apps, de programot letölteni nem, mert "install error"-t ír ki.
Nektek sikerül telepíteni?Más! Komplett számítógép csere után, az alaplapi hátsó USB portok nem kezelik a Wavet és pendrive-ot, ismeretlen eszközt ír ki, de mobilrack ugyanarról simán működik.
Előlapi USB ugyanakkor kezeli a telefont. Alaplap: Asus P7P55E.
Valaki tudja mi lehet a probléma? -
ImI87
őstag
válasz krisi047 #15245 üzenetére
Na, akkor ez király. Végre fogok tudni rendesen zenét hallgatni anélkül, hogy elővegyem a telefont pl ha a vadnyugaton kell keresztülvillamosozni.
A KIES-ben hogy lehet beállítani, hogy angol vagy német user-nek tekintsen? Ez a fizetős programok miatt kellene nekem. A beállításokban csak a nyelvet lehet változtatni.
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
-
Rotor82
aktív tag
Videó felvételben a "lassítás"módban nem lehet valahogy nagyobb pixelszámot beállítani 240x320-nál?
-
zack
nagyúr
válasz krisi047 #15237 üzenetére
Próbáltam. Működni működik vele, de hangzásban nem voltam tőle elájulva. Persze a CX500-at dugtam rá. Valahogy az SE BT vevőit nem szereti annyira a Wave + az SE vevői nem a jó üzemidőről híresek. Én Samu SBH650-et vettem, szerintem ezzel szebben szól, és baromi jó az üzemideje is. Nem tudom mennyivel több mint az SE HBH-DS980 fülesemmel, de sokszorosát tudja 1 töltéssel, az biztos.
-
zack
nagyúr
válasz cryingdr4g0n #15235 üzenetére
AKG-t is hallgattam már, és Sony-t is, igaz 15-20k környéki modelleket. Amiket te említettél, ezek alsó kategóriás fülesek 4-5k környékén. Persze biztos jók, de a CX500 felső közép kategória. Nem tudom most mennyi mert már CX550 van helyette, de nem túl régen még 20-22k környéke volt. Ennyi a mostani CX550 is. Én inkább azt javaslom, te hallgasd meg a CX500-at. Még a saját kategóriájában sem halllottam jobbat. Volt Sony MDR EX85-öm is, de sehol sincs hangzásban, pedig nem túl olcsó az sem.
-
Polllen
nagyúr
válasz cryingdr4g0n #15235 üzenetére
Sajnos nem jött össze az AKG 280 pedig szépen szól...
Viszont lehet megkerülöm a samu szabványt és egy stereo jack elosztóval fogom használni az mm50-t... még átgondolom, mert az mm50 egy cx-300 mikrofonnal ugye...(ugyanott lennék, de eladtam, újat vettem -> nyűg)
Remélem azért lesz alkalmam kipróbálni egy 315-t is, abból pozitív mérleggel jönnék ki.
-
krisi047
senior tag
Látom volt ma téma a headset. Nokiát vagy valami mást használtok, amin megy a telefonálás is? Nekem fontos, hogy ne agybadugós legyen.
Illetve találtam még ezt a kütyüt: Sony Ericcson MW600
Kiváló lenne a zene távvezérléséhez és telefonáláshoz is, csak kérdés működne-e a Wave-vel. Ezt valaki próbálta már?[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz leslieke #15217 üzenetére
Köszi. Felment, nem kis küzdelem árán. Először leszedte a régit, ok. Elindul az új felrakása, és az ablak átvált fehérbe, és nem tudok semmire kattintani. Nézek mint a moziban. Aztán kilőttem, újra, de semmi. Sokadikra támadt az az ötletem, hogy kikapcsoltam az aerot a win7-ben, na ettől megjavult, sikerült felnyomni. De most szerinte ő a legfrissebb, amit akár el is hiszek neki
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz Polllen #15214 üzenetére
"sennheiser cx-300 (I-II)-t véletlenül nem próbáltad?"
Wow, még az avataromat is beidézted, hogy csináltad?
Nem, azt sajnos nem próbáltam! Meg hát ez olyan, hogy kinek a pap, kinek a papné. Mint látjuk, sokaknak bejön itt az agybadugós, én meg ki-be pakolok a szekrényből tőle.
zack: "Szerintem egy Sennheiser CX500-nak se vernek oda, nem kell ide IE7,IE8. "
Ha Te mondod: lelked rajta, de azért hallgasd is meg egyszer majd őket
• Flies around shit - bees around honey •
-
zack
nagyúr
válasz cryingdr4g0n #15211 üzenetére
"Fentiek (még az első kettő is) odavernek bármilyen agybadugósnak, garantáltan. Jó, talán a Sennheiser IE8-nak -65 ezerért- nem"
Szerintem egy Sennheiser CX500-nak se vernek oda, nem kell ide IE7,IE8.
-
gazfickó
tag
tudom h sokszor elhangzott már és elõre is szeretnék elnézést kérni a következö kérdésért!
Van olyan szótárprogram ami nem igényel internet-kapcsolatot? Ha igen egy linket pls[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz TomWexX #15222 üzenetére
Új hozzászólás,a kép linkjén Ctrl+c vissza a hsz írása ablakba,klikk a kép feliratú gombra,bejön az ablak,Ctrl+v,leokézod,mégegy oké a hsz írása ablak alján és kész.
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
rizso
addikt
válasz TomWexX #15218 üzenetére
Ezzel a screenshottal szerintem nem sokra mész...Nem tudom, hogy ez hogy működik pontosan, de talán kiállítanak egy új garpapírt az új érvényességről, vagy a régire odabiggyesztenek +2hónapot...Én is regisztráltam a T-s wave-em, mondjuk nem tudom, hogy hogyan tudom majd érvényesíteni
-
Kis@
tag
Ugyanilyen repedés van nekem is a telón, és már vásárláskor is megvolt (de csak otthon vettem észre), csak mivel a vásárlás másnapján mentem Törökországba 10 napra, ezért l@szartam, és azóta is lesz@rom. Egyébként meg nem látszik, max akkor ha kézbeveszed és direkt megnézed. Namost ez a telefon más kezében az enyémen kívül nem volt, és nem is lesz valószínűleg, engem nem zavar, nem azért vettem, hogy az alját nézegessem.
[ Szerkesztve ]
Kis@
-
rizso
addikt
válasz Varszegig #15215 üzenetére
Ahogy leslieke is írta, az 1.5.3 már okés, megy vele megint minden! Tény, hogy ez egy ez f@szság, hogy az 1.5.1 kéri a frissítést, mégsem tudja teljesíteni...Az 1.5.3 meg nem kis időbe tellett, mire lejött...
-
TomWexX
addikt
Szerintetek ha ezt kinyomtatom akkor már most is elfogadják garanciapapírnak, vagy csak a +2 hónapnál érvényes?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
Polllen
nagyúr
A sennheiser hd218 a wave-nél már nem játszik nálam...inkább otthoni használatra, de ha minden igaz, most tudok oda szerezni egy AKG K 280-t...nem mai darab, de szép hangja van.
Esetleg akkor az AKG 315 jöhetne szóba, de még össze kellene valahogy mérnem a sennheiser cx 300-zal...
-
Polllen
nagyúr
Régen nálam szempont volt, hogy headset legyen, azért is vettem a sennheiser MM50-t, szépen szól és fel tudom venni ha kell...
Mióta autóval járok ennek már nincs nagy jelentősége - nem hallgatok zenét menet közben.
Az viszont most nagyon zavar, hogy a sennheiser nem kompatibilis a wave-vel...Eddig azt hittem, hogy apple miatt, de lehet, hogy nem is a füles a gond, hanem a samsung saját megoldása...Lévén, hogy a céges gépen csak akkor szól szépen a wave headset, ha benyomom a mikrofon gombját...
Meg tudná nézni valaki, hogy más eszközzel (sima stereo jack) kompatibilis a wave füles?
(csak mert, ha nem, már az is problémás lesz, ha az ember nem samsung headset-t akar bedugni a hivatalosan STANDARD jack dugóba... )
cryingdr4g0nA sennheiser cx-300 (I-II)-t véletlenül nem próbáltad? Azt a sorban hová tennéd?
Nekem amúgy bejön az agybadugós, a legkisebbel éppen kényelmes.[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
Nekem pl. semmi bajom az agyba dugóssal! Tény és való hozzá kell szokni, és ha jól beállítod, igeni is brutál mélyet bír szólni! Olyat amilyet semmilyen más fajta nem produkál! Szvsz.
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz Polllen #15189 üzenetére
Sony MDR-ED12-vel, AKG K 315-tel és (főleg) Sennheiser HD218-cal szépen szól. Kb. ez minőségi sorrend is egyúttal.
Valaki dícsérte itt a Koss PortaPRO-t is, olyanom még nincs, de valszeg lesz, akkor tesztelem azzal is.Fentiek (még az első kettő is) odavernek bármilyen agybadugósnak, garantáltan. Jó, talán a Sennheiser IE8-nak -65 ezerért- nem.
Nyilván lesz, aki nem ért velem egyet, de számomra agybadugósok = nagy zsákutca. Kis dugóval kipottyan a fülemből, közepessel belegyógyul és szét akarja feszíteni a fejemet belülről, mintha mindjárt szét akarnék robbanni, kültéri zajok ugye semmi, de hát ez utóbbi a technológiából adódik, nem probléma annyira (bár...) Ilyen tiszta stresszesnek, feszültnek érzem magam velük, mintha magas lenne a vérnyomásom (pedig alacsony )
De leginkább gázos az, hogy a kialakítás ellenére szánalmasak a mélyeik (kvázi bármelyiknek).• Flies around shit - bees around honey •
-
csabám
addikt
Tegnap este próbáltam frissíteni a Kiest, kb 3/4 volt mire lejött, közben többszöri "nem tud csatlakozni az internetre" dologgal, de végül kitartóan kattintottam az ismétre és eljutott 100% - ig, majd egy óra várakozás után sem történt semmi. Megelégeltem és letöröltem és az általatok linkelt Kiest leszedtem majd felraktam és elvileg a _45 a legfrissebb . . . pff:S:S:S És természetesen nem működik a Apps Kiesen keresztül amíg le nem frissítem.
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
Varszegig
veterán
gondolom ez így működik: törött wave-et 1. áldozat visszahozta, szépen visszacsomagolták, raktárba be, 2. megkapja, visszahozza, raktárba be, te vagy az x., te is visszavitted, raktárba be, és ez így fog menni, amíg árulják a wave-et, vagy amíg a samu szét nem rúgja az idióta T bolt vezetőjének a tökét...
-
Jadro
veterán
válasz Polllen #15207 üzenetére
Csak füles. Ha csörög kirántom és beszélek rendesen. Ez a hátránya megvan. Ezért volt jobb az Omnia2 két részes headsetje. Ott a mikrofonos részbe be tudtam dugni és megvolt a headsetem is. Mondjuk 10 kilométer madzaggal, mert ott az alsó rész volt a hosszú, de megvolt.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
rizso
addikt
Nalam is volt repedes az aljan, de szerencsere meg vasarlaskor eszrevettem es kertem egy masikat...
-
Atesz666
csendes tag
Igen tudom hogy frissíteni kell.
Csak valamiért nem működik.
Megkérdi akarom e most frissíteni? Igen, de semmi kilép és kész
Próbáltam külön is letölteni de úgy se sikerült.Lehet hogy nem a legújabbat töltöttem.
Ebben az esetben egy linknek örülnék -
Torry
addikt
Elmesélem, mi történt velem.
Múlt héten pénteken vettem egy Wave-t T-nél, nem is ez a lényeg. Használgatom, kecskeméti lakásnál csak mobilnet van, szóval wifi nincs, sokmindent nem tudtam a mobillal kezdeni. Indultam volna fel Pestre, amikor látom, hogy 2 törés van a készülék alján. A bekapcs gomb alatt a telefon aljáig.
Néztem ki a fejemből, hogy ez ugyan mi a faszom, mert nem hogy nem ejtettem le, de zsebemben sem járt, csak egyik asztalról a másikra.
Hétfőn anya vissza a T-be(én suli), hogy ne szopassanak már, hogy egy 70e-es telefon a semmi használattól törjön. Mondták, hogy nem én vagyok az első aki visszahozta, szóval kihozott egy másikat, annak a hátulján volt egy benyomódás, szóval hozott mégegyet elvileg annak már semmi baja, csak ugye ilyen erővel azzal is megtörténhet és esetleg nem 3 napon belül, akkor meg gondolom már húznák a szájukat, vagy le is szarnának.
Furcsálltam az egész dolgot, mert egyébként a készülék eléggé minőséginek tűnik.
Itt tényleg senkinek nem volt még ilyen problémája? -
rizso
addikt
válasz Atesz666 #15197 üzenetére
Nalam is ez van...Tedd fel az 1.5.3-at, az talan majd frissul es menni fog! Mire hazaerek elvileg mar lejon, es akkor kiprobalom en is az elmeletet!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest