Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
SOS!
Azt hogyan tudom beállitani, hogyha lekérdezem az egyenlegemet( *102# ), akkor a telefon ne kezdje el full hangerőn lejátszani az SMS jelző hangot.
-
gazfickó
tag
hát ma reggelre úgy látszik hogy tartogatott pár kellemetlen meglepetést a mobil.Elõször is, miután bekapcsoltam észrevettem hogy a kikapcsolása óta több mint 21 százalékot merült
pedig mondom ki volt kapcsolva! Ezután kicsivel mikor le akarom szedni a bill. zárat akkor megnyomtam rövoden a feloldó billentyũt és miután a feloldás érdekében végighúztam a képernyõn az ujjamat elkezdte tárcsázni a vezetékes telefonom!!!! Kinyomni is csak a 3. próbálkozásra sikerült
Még mindig nem tudom h az utóbbi h történhetett? Valaki járt már így? -
Tocika
aktív tag
Sziasztok!
Ma voltam a Samu szervizbe és lecserélték a T-s szoftvert a gyárira.
Most ez van rajta.
S8500XXJF4/S8500OXDJF3
Szeretném frissíteni a kiessel a telót H3-ra de nem engedi mert azt írja, hogy nem frissíthető.
Registry hack nélkül ezt lehet frissíteni ? -
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
leslieke
üzenetére
"Sokan meg nem, mert az se tudják mire jó. Én tudom, viszont nem érdekel.
"Igaz! Hát nézd, a social networking része a hubnak engem is hidegen hagy. Engem (és valószínűleg a legtöbbeket) szinte kizárólag az IM része érdekel. De az nagyon.
Egyáltalán azért érdekel sokakat a social hub, mert normális IM-et csak ez ígér - egyelőre.Nekem teljesen jó lenne helyette (sőt, még jobb is lenne!) egy normális, bada alapú IM+, Slick, eBuddy, Nimbuzz, Palringo, vagy akár egy natív GTalk, MSN (horribile dictu: Skype) kliens.
És nem hinném, hogy ezzel egyedül vagyok! Pl. a Facebook vonatkozó csoportjait nézegetve marhára nem vagyok egyedül...

-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
peterk
üzenetére
"az, hogy melyik régióban/országban mi elérhető, az nagyon sokszor a szabályozóktól, törvényi feltételektől, az adott régióra/országra érvényes jogi/licensz/stb. feltételektől függ"
Miért, KI szabja ezeket a feltételeket? Valami idegen hatalom a Zéta Retikülről?

Nem tudok olyan törvényt, ami Magyarországon tiltaná a Social Hubot, sokkal inkább mohó szolgáltatókat tudok feltételezni a háttérben, akiknek az Isten pénze se lenne elég. Na, AZT elhiszem, hogy velük nem mindig könnyű megállapodni. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
cryingdr4g0n
üzenetére
Sokan valószínűleg ennek "tudatában" (ebben a hitben) vették meg a készüléket.
Sokan meg nem, mert az se tudják mire jó. Én tudom, viszont nem érdekel.

-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
peterk
üzenetére
Nincs is ezzel semmi gond, HA nem lennének azok a fránya reklámvideók, amin a Social Hubot működő tényként állítják be... Sokan valószínűleg ennek "tudatában" (ebben a hitben) vették meg a készüléket.
Attól tartok, mire lesz belőle valami, már le fogom szarni, megszokom a Palringot, és majd az lesz az eredménye, hogy nem fogok előfizetni arra a fosra. És lehet, hogy ezzel nem leszek egyedül, és esetleg a samsung hoppon marad a fizetős hubjával. -
peterk
senior tag
válasz
cryingdr4g0n
üzenetére
Európa kiemelt helyzetben van, mert itt legalább már hónapok óta kapni a telefont.

A Social Hub más tészta, szerintem jelenleg még nem teljesen kész a szolgáltatás, ezért nincs engedélyezve. Egy-két országban szúrópróbaszerűen engedélyezték, gondolom azért, hogy legyen tesztelő. Szvsz ha elkészül, nálunk is menni fog. Egy béta állapotú szolgáltatással úgyse lennénk nagyon kisegítve.
-
peterk
senior tag
válasz
cryingdr4g0n
üzenetére
A Samsung nem teljesen hülye, tudják ők, hogy melyik mekkora piac. Szerintem az, hogy melyik régióban/országban mi elérhető, az nagyon sokszor a szabályozóktól, törvényi feltételektől, az adott régióra/országra érvényes jogi/licensz/stb. feltételektől függ. Gondolj csak arra, hogy Koreában például még csak most kerül majd piacra a Wave. Biztos, hogy nem azért, mert Korea olyan kis piac lenne.
Nyilván megvolt az oka, ami persze nem vígasztalta az ottaniakat. Akik Wave-et akartak, azok mindeddig szentségelhettek. -
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
leslieke
üzenetére
Érvnek az enyémek is érvek, ezen nem veszünk össze

"Abba ne menjünk bele, hogy a nyugatról nézve Magyarország része-e az EU-nak"
Hát ebbe tényleg ne... de itt amúgy sem nyugatról nézendő, mert ugyibár Korea nem éppen nyugaton van

Tehát összefoglalom, csak hogy pontosítsam Számodra, what is my point:
1. Koreából, keletről nézve Magyarország (amit azt se tudnak hol van így külön valószínűleg) nyilvánvalóan elvegyül a nagy masszában, aminek neve EU. Nem kívánom/feltételezem/várom el, hogy velünk külön bánjon a samsung, vagy hogy kivételezzen. Ostoba gondolat lenne.2. Az már viszont annál érthetetlenebb, hogy miért szarja le Korea en bloc az EU-t, tehát azokat az államokat is, akik "számítanak". Ugyanis nemcsak nálunk nincs social hub premium, hanem tudtommal Hollandia kivételével sehol EU-szerte...
Tehát ez nem egy személyesen nekünk szóló "diszkrimináció", és nem is így fogtam fel, még ha ez jött le, akkor se.user137: köszi!

-
user137
őstag
válasz
cryingdr4g0n
üzenetére
üveg a kijelző (mint a Wave, SuperAMOLED), műanyag a hátlap.
-
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
cryingdr4g0n
üzenetére
De legalább érvek.
Amúgy egy 100ezres telefonnak ez kicsi piac.Abba ne menjünk bele, hogy a nyugatról nézve Magyarország része-e az EU-nak. Papíron mindenképp.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
leslieke
üzenetére
"India: bazi nagy ország.. más dimenzió, mint mi.
Szingapúr: városállam.. nem nagy cucc ingyen adni a navit."
Jó érveid vannak: Magyarország se nem elég nagy, se nem elég kicsi?

India NEM része egy Ázsiai Uniónak, mert olyan még nincsen. Magyarország ellenben az Európai Unió része, ami komolyabb piac, mint India.
-
user137
őstag
urak, ha minden jól megy, holnap jön az SGS-em
, aztán 1 hét Barcelona, ahol lesz módom összevetni mind a kettőt - majd valszeg lesz egy eladó karcmentes hibátlan Wave-em 75k-ért, ha valakinek lesz rá érkezése, írjon privit 
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
cryingdr4g0n
üzenetére
India: bazi nagy ország.. más dimenzió, mint mi.
Szingapúr: városállam.. nem nagy cucc ingyen adni a navit.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Hát ez igaz, hogy ott több a lovetta, viszont Magyarország nem igazán külön piacként merül fel, hanem az EU részeként, elvileg...
Tehát itt az egész uniós piacot kell(ene) hogy nézzék... ami azért komolyabb, mint az indiai...
De ezt nem Neked kellene belátni, mert Te érted, hanem nekik... -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
cryingdr4g0n
üzenetére
Indiában több a lovetta, de én inkább a Bada 1.1-et várnám jobban.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Azt írja egy indiai arc a facebookon, hogy Indiában nov. 14-én indul a fizetős apps, és vele együtt a Social Hub premium.

Szerk.: Szingapúrban pedig ingyen navigációt kínál a telefonokra a NAVfone.
Baz, el kell költöznöm valami dzsunka országba, hogy kinyalják a s.ggemet?

-
leslieke
Jómunkásember
válasz
mrmegtette
üzenetére
Vízszintesen csinálj vele egy nyolcast.
-
mrmegtette
tag
Olyannal találkozott valaki hogy a giroszkóp húz valamelyik irányba? Lehet ezt valahogy kalibrálni?
-
F-ECT$
titán
Veddvelem:
-1 cucc bolt ára 10.000 Ft
-a boltos aszondja, hogy álljatok össze 20-an, és akkor nektek odaadom fejenként 9.500-ért
VAGY
-összeáltok 18-an, megkeresitek a boltost, hogy adja oda 9.400-értErre a 2 funkcióra való a Veddvelem, hogy mennyire jól működik, azt nem tudom.
-
rizso
veterán
Valaki vágja mi ez a VEDDVELEM?
F-ECT$: Apple-höz képest visszafogott árak szerintem

-
F-ECT$
titán
Na megvannak az i4 árak: jó, hogy nem vártam erre a telefonra

-
NeRo28
aktív tag
Hi!
Valaki meg tudná mondani,hogyan lehet ékezetes betűket varázsolni a telefonra?
Meg esetleg hol tudom beállítani,hogy nyomásra rezegjen a teló! -
rizso
veterán
Pécsi samsung szerviz: emailre még azóta sem kaptam választ, telefonon nem érem el őket jelen pillanatban...Nem baj, nem adom fel
Kicsit késik még a frissítéssel/nem frissítéssel kapcsolatos beszámolóm -
rObika8802
aktív tag
nálam van csak az h itthon a wifimet megtalálja de nem kapcsolódik rá csak ha ujraindítom az acces pointomat.. ez mitől lehet? laptopnál ilyen gond sosincs

-
cryingdr4g0n
aktív tag
"Nálam fut a háttérben alapból is. Én ezt nem igazán értem.
Nem töröltem semmit, feltettem, elindult, és ha be akarom zárni van olyan opcióm hogy "kis méret", ami a háttérbe pakolja.""Kis méret" opció az szerintem van mindenkinél: kérdés, hogy utána jön-e egy újabb, ugyanolyan ablak, ahol pedig a "Válasszon háttérállapotot" felirat található, és "Futás" vagy "Felfüggesztve" opció választható.
Mert "Kis méret" esetén ugyan futni fut a program, olyan értelemben, hogy nem lép ki, de le van pauzézva, tehát a netkapcsolatot felfüggeszti. Abból látod, hogy amikor visszalépsz bele, akkor csatlakozik újra a netre, illetve ha közben írtak Neked, csak akkor kapod meg, miután az előtérbe helyezed a proggit és az újra felcsatlakozott. Tehát míg a háttérben pihen, nem tud jönni üzeneted. Nálam legalábbis ez a szomorú helyzet.
Ha Nálad nem ez a helyzet, és tényleg megy rendesen a háttérben, az viszont tök jó, akkor azt mondom, örülj neki, mert egy gombnyomással kevesebb ("Befejezi?" kérdés után "Kis méret - "Futás" helyett csak " Kis méret") De nálam így nem megy. Sőt, valamiért egy ideje már a Nimbuzz-os trükk sem megy. (Semmilyen módon nem tudom rávenni, hogy fusson a háttérben, ha háttérbe kerül, azonnal pauze van és bontja a kapcsolatot) Megpróbálhatnád a Nimbuzzt is, hogy Nálad hogy viselkedik. Melyik firmed van?
-
Schell14
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap óta Wave tulaj lettem, Szeptember elején kezdtem el egy fekete után kutatni nagyon, akkor kifogytak a készletek. Most külföldön vettem egyet, mert itt élek, és persze szürke, amit otthonról is tudtam volna szerezni. De a lényeg, hogy már megvan a készülék. A szürke szín meg elég sötét, sokkal sötétebb, mint a képeken, így megbarátkoztam vele.
És akkor a kérdésem: jf8 van rajta-magyar nyelv nélkül, hogyan tudok magyar menüt varázsolni rá. (Kies-t letöltöttem, pár dolgot kipróbáltam, azok működtek)
-
kozmi55
tag
Na sikerült megcsinálni a Palringo-t, úgy tűnik mégis csak a jar-t telepitettem

Már a facebook chat is megy rajta.Már csak a Skype és egy navi hiányzik és tökéletes lesz

-
sede7
tag
válasz
Varszegig
üzenetére
Javaslok az 1. hsz. elejére venni egy olyasmi mondatot, hogy "Ha kérdésed van, először mindig fordítsd el a telefont; ha ez nem hoz eredményt, olvasd el a használati utasítást; ha ez sem, jöhet az első hozzászólás; ha ott sem találod a választ, használd a keresőt (itt, jobbra fent - de akár a Google-t is megpróbálhatod szóra bírni); végül ha az sem, kérdezz bátran
"Az elfordítás nekem már rengetegszer segített

-
m.zso
aktív tag
1080 p mkv-nál azt írja,h nem támogatott felbontás
-
JMC
tag
ExFAT rendszerre formázott memóriakártyáról van valakinek információja a telefonnal kapcsolatban? Eszi-nem eszi? Este kipróbálom szerintem, de gondoltam megkérdem hátha valaki próbálkozott még és van infoja.
-
Bukoba
tag
válasz
becenevem
üzenetére
Én is drukkolok, hogy ne legyen baja a telefonnak, de ilyenkor van pár aranyszabály, amit érdemes megfogadni. Ha nedvesség éri a telefont, akkor azonnal kikapcs, akksi le, SIM és memóriakártya ki. Utána szárítani kell, legalább 24 óra javasolt, de ha több, az sem baj. Amit meglepődve olvastam külföldi fórumokon is, hogy azt javasolják, hogy a beázott telefont egy tál rizsben kell eltemetni egy időre, mert az megköti a nedvességet. Az a gáz a beázással, hogy lehet, hogy működőképes marad a telefon, de a benne lévő csatlakozók elkezdenek oxidálódni a nedvesség hatására, és így hamarabb tönkremegy. A szervíz is előszeretettel adja vissza az ilyen telefonokat garanciális javításkor azzal, hogy beázott, így ugrott a gari. Persze a Wave tényleg flottul össze van rakva, így lehet, hogy megúszta teljesen a sörös fürdőt. Drukkolok, hogy így legyen.
-
zack
nagyúr
Olyan késő van, hogy már le se fekszem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bár még nem tudom mikorra válik esedékessé (talán jövő hét), de készülőben az Alien sorozat, Resident Evil sorozat, Alien vs. Predator 1,2. -
zack
nagyúr
Megnéztem egy mkv-ből konvertált Xvid-et. Tökéletesen, akadásmentesen lejátszotta. Aztán feldaraboltam egy 720p mkv-t. Sajnos ennél látható volt az enyhe darabosság.
Szóval nálam Xvid jó, mkv nem. -
zack
nagyúr
válasz
cryingdr4g0n
üzenetére
Nálam fut a háttérben alapból is. Én ezt nem igazán értem.
Nem töröltem semmit, feltettem, elindult, és ha be akarom zárni van olyan opcióm hogy "kis méret", ami a háttérbe pakolja.
Ha csak simán a menü gombot nyomom, akkor is leteszi magát a háttérbe. 
-
haxxika
senior tag
Megakadtam... Felraktam a kies-t, mobilon kiválasztom a kies módot is és elmarad a mukodj... Folyamatosan ellenőriz de nem akarja felismergetni.... Mindig ellenőriz, javaslat?
-
peterk
senior tag
-
peterk
senior tag
válasz
bexinho23
üzenetére
Én is elsősorban sorozatokat töltök, de szerencsére a HD-ban letölthető sorozatok döntő többsége nem akad. Én emiatt nem is variálok, amit leszedek a NAS-ra a média libraryba nagy TV-s filmnézéshez, azt másolom a Wave-re is, mert elviszi. A probléma eddig csak az xvid codeccel volt, akár avi, akár mkv.
-
JMC
tag
A 720p-nek akad azért létjogosultsága, mégpedig DLNA-val összekötve egy szép nagy tévével. Átküldi a hangot és a képet, és a saját forráson kívül a DLNA-n keresztül kapott forrást tudja még a tévé 5.1-ben megszólaltatni (minden mást visszatol 2.0-ra), azaz egy vezeték nélküli HD playerként tökéletesen funkcionál. ...NA. Ha nem korlátozná a FAT32 hülyesége. Nem egészen tudom miért kell egy ilyen használhatatlan fájlrendszert erőltetni az okostelefonokban 2010-ben, de ez mindegyik gyártóra igaz (oké szifon kivétel, de az szinte minden alól az). Tehát lenne értelme, de így sajnos mégsincs.
-
bexinho23
őstag
Félreértettél. Nem a wave miatt töltök 720p-t, hanem az 82-es full HD-s lcd-hez. Ezért is írtam, hogy mkv és avi kivételével más formátumot nem töltök, és nem is tudok (mert ez a 2 a legelterjedtebb). Konvertálni nincs időm se energiám. Mint ahogy írtam, csak sorozatok nézésére akarom használni a wave-et, mert filmet egyértelműen csak nagy kijelzőn nézek végig (nagy filmnéző vagyok, így a minőségre és a környezetre is "kényes" vagyok).
Tisztában vagyok a wave kijelzőadottságával, illetve a FAT32-es rendszerrel is. Pacific 720p-t próbáltam ki a telefonon, de sajnos az olyan volt, ami szaggatott.
Nekem nincs kifogásom egyik fájltípussal sem, de ahhoz hogy másnap megnézzek 2-3 20perces sorozatot, és ezt 1-1,5 óra alatt konvertáljam... akkor már megnézem helyben a laptopon.
-
AS
félisten
Samsung hamarosan elkezdi forgalmazni Wave-t D-Koreában is (Samsung hazája) Bada 1.1 el valamikor október november környékén.
Jol csinálja a Samsung saját hazája már egy jobb, Wave-t kap és 1000 apps közül válogathat.
Amerikában idén nem lesz Bada sz viszont biztos. -
wwolf68
csendes tag
válasz
becenevem
üzenetére
Valószínű a médiában nem voltak meg a kellő feltételek az allshare-hez

"A hálózati csatlakozással egyébiránt a DLNA funkciót is kiaknázhatjuk, azaz PC-ről küldhetünk jelet a tévére anélkül, hogy a két készüléknek egy közös helységben lenne. A használatba vételhez telepíteni kell a kiszolgáló PC-re a DLNA szoftvert és a tévét csatlakoztatni kell a routerhez, ami történhet kábellel, vagy vezeték nélkül (utóbbihoz a készülékkel kompatibilis USB Wi-Fi adapter szükséges). További extra, hogy a DLNA DMC mobiltelefonokkal (jelenleg például a Samsung SCH-i900-zal) is képes kommunikálni, aminek következtében a tévé képernyőjén látjuk, ha a naptárban beprogramozott teendőnk, bejövő hívásunk vagy SMS üzenetünk van – utóbbit ráadásul a képernyőn el is olvashatjuk –, illetve a telefonon tárolt multimédiás tartalmak is lejátszhatók."
forrás: LED-TV
Nekem az asus oplay lejátszóval szépen kommunikál a wave.
-
zack
nagyúr
Leginkább bexinho23-nak szól...
Elsősorban a divx/xvid-re céloztam, mivel még a 720p mkv-nek sincs túl nagy létjogosultsága FAT32 partíción. Az a másik hogy minek eröltetitek az mkv-t?
Nem használja ki egyik telefon se az mkv-k felbontását. A Wave se. Akkor meg minek?
Általában 1280x600 tól 1280x720-ig vannak a rippek. A Wave kijelzője meg 800x480-at tud. Tehát tényleg nem értem minek eröltetni...
Egy normális minőség 720p-ben 6-10Gb amit így is úgy is 2-3 kell vágni hogy lássa a Wave. Macera. Az meg a másik, hogy időben se mindegy amíg 8-10Gb felraksz. Én mp4-ben is tudok olyan minőséget csinálni mint az mkv bár ez csak 720x480 felbontás, és a mérete nem több mint 1-2Gb. Nincs darabolás, pikk-pakk fent van a memó kártyán, és a minősége is kiválló.
-
bexinho23
őstag
Sajnos csak 720p-s mkv-t töltök, illetve ha BRRip és szinkronos, akkor divx-et. Konvertálni nem akarok, mert amikor elkezdtem egy sorozatot (két pasi meg egy kicsi; 21'), akkor az 20-25 perc. Mire átkonvergálgatok 10-20 részt, azzal el megy egy nap, és oda vagyok kötve a géphez úgy, hogy semmit se tudok csinálni.
Ramban és processzorban OK a noti, videokártyában csak integráltra futotta.Ha nem javítja ez a fw, akkor így nem éri meg. Megvárom az 1.1-et. Remélem az nem igényel szervizet majd. Csak azt bánom, hogy így a 16gb teljesen felesleges volt, és kedvemre se tudok 1-1 részt bepörgetni unalmas utazások alatt.

-
AS
félisten
Nem értem nekem egy film sem szaggatott még pedig van HD, és MKV is benne.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
tzolta
üzenetére
tzolta olvtárs, igen, a legfrissebb Palringo is pördül, sőt, ebbe már bele sem kellett nyúlni hozzá.
Csak szerettem volna R66 élettartam liszenszet, de elkúrtam, és csak egy éves sikeredett. Áttettek volna lifetime-ba, segítőkészek voltak, de nem tudták megoldani, mert az éves és a lifetime ára nem egyezik meg, így adminisztrációs okokból a legjobb szándék ellenére sem lehetséges.
Működni működik, hát... nem egy iGO Primo, de elmegy. Navigál. Mondjuk a Primo is csinál hülyeségeket, pl. Bpesten simán be akart vinni egyirányú utcába a másik irányból.
Ezt még ugyanott nem próbáltam. Majd referálok, ha lesz több tapasztalatom.
Plusz szolgáltatást nem találtam a próbeverzió szolgáltatásaihoz képest, de az üfsz állítása szerint érdemes a shop ajánlatait figyelgetni, mert időről időre vannak akciós ajánlatok (mint pl. maga ez élettartam liszensz is). -
becenevem
aktív tag
Van ugye egy gyári hang fent a telón. Beyond vagy mi. Háttértár módban le tudtam törölni a telóról. Utána bementem a zenelejátszóba, hogy tényleg? Erre a bal alsó gomb a kijelzőn félig látszódott. Szürke csíkos, felirat szintén félig. Nem is reagált az érintésre. Kiléptem a zenelejátszóból task menedzserrel, majd vissza és utána jó volt. Érdekes.
Viszont az még mindig zavar, hogy ha 31-én beállítok egy jelzést és havi ismétlést kérek, akkor csak a 31 napos hónapokban jelez.
Van egy Samsung digitális kamerám. Annak a kábelével nem tudom a TV-n nézni a Wave képét.
AllShare-rel a Mediamarkt-ban fél óráig szenvedtem egy LED TV-vel, de nem találta meg. Gondoltam kipróbálom hogyan néz ki. Sikertelen volt.
-
zack
nagyúr
Ezt a hsz-t mindenképpen meg szeretném írni, mert most lett "apropója". Megértést kérek mindenkitől, aki nem kapja meg "adj uram de azonnal" a hozzáférést.

Ez a lehetőség azoknak szól, akik Wave tulajok, és kiveszik a részüket a topik közösségi életéből. Minden hozzáférést kérőt amennyire lehet "csekkolok", hogy tényleges tagja e a PH! Wave táborának, amire biztonsági okokból van szükség. Tehát aki nem kap válasz privit, az legyen türelmes, idővel meg fogja kapni a hozzáférést, de egyelőre úgy ítéltem meg túl friss a regisztrációja.
A megértést előre is köszönöm, de úgy gondolom ezek a lépések indokoltak, ehhez a szolgáltatáshoz.

-
Kis@
tag
válasz
SlyChocolate
üzenetére
Nem. Nem sok köze van a windows felépítéséhez szerintem. Meg ott sem úgy van, hogy az SP-k rátelepülnek az oprendszerre, hanem inkább beletelepülnek. Mindenesetre nem én vagyok ennek a megmondója, vannak itt nálam sokkal szakavatottabb emberek, de valahogy úgy van, hogy a JH3 majdnem minden fw elemet tartalmaz, de amit nem azt a JH1ből használja, sőt talán van olyan része, ami JF7ből való (azt hiszem az volt az utolsó teljes verzió). A lényeg, hogy van vagy 7-8 elkülönülő része az fw-nek, és egy-egy javításkor, nem adják ki mindet újra, hanem csak azt, amiben változtattak valamit.
-
Kis@
tag
válasz
becenevem
üzenetére
Remélem nem szenvedett maradandó károsodást, bár szerintem sem ázik be olyan könnyen. Nekem mondjuk szilikon tokban van többnyire, így még kisebb az esély, de természetesen én is itattam már telefont sörrel, laptopot kávéval. Valami kis gagyi nokia volt, ami sört kapott, gyakorlatilag semmi baja nem lett. A laptopnál is csak annyi volt, hogy cuppogtak a gombok a cukros kávétól, de ott meg még kevésbé tud beázni, így elég volt lepattintanom a gombokat, hogy megtisztogassam... Kívánom, hogy nálad se legyen semmi komoly.
-
rizso
veterán
Elvileg már csak 1 db 16gigás Sandisk microsdhc-m van készleten! Ha kell még valakinek a jelezze pü-ben!
Nem gondoltam volna, hogy a wave-tulajok körében ennyire kapós lesz!
Később lehet lesz még... -
becenevem
aktív tag
Eléggé jól össze van rakva a telefon. Azonnal felkaptam, hátlap le, aksi ki. Törlés.
Utána megráztam (erőteljesen), nem jött belőle semmi. Jól megfújtam, minimálisan mintha jött volna valami a középső gomb mellől. Ezután kapott hideg levegő fújást folyamatosan a teteje felől, mert ott úgy látszik, hogy ki - be nyitom az USB védőt, akkor egy kicsit nedves.Teszt: bekapcs: minden megy, még, tölt, wifi ok, forog a kép is (erős rázás nem ártott a gyorsulásmérőnek), hang csumán üvölt.
Ki is kapcsoltam, aksi nincs rajta. Majd reggel visszateszem. Pihenjen.
-
Kis@
tag
válasz
becenevem
üzenetére
És beázott? Működik még? Nagyon nem irigyellek.
SlyChocolate: A telón a JH3 van, mint ahogy a KIES is írja. A CSC verziója a JH1, az tartalmazza pl a nyelvi fájlt, de az FW-d a JH3. (Mivel nem minden fw verzió FULL, azaz tartalmaz minden egyes részletet az oprendszerhez, ezért az ilyeneknél (mármint amik nem FULLosak) különbözik a két kód, de ettől a tied JH3 ne aggódj.
-
SlyChocolate
senior tag
Help!
Most melyik fw van a telemen?
A vas a JH3-at írja de a KIES-ben meg ezt látom:
Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- MacBook Air M4 15 256GB Starlight Bontatlan + Új (Számlával!) 2 ÉV GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bocs...

pedig mondom ki volt kapcsolva! Ezután kicsivel mikor le akarom szedni a bill. zárat akkor megnyomtam rövoden a feloldó billentyũt és miután a feloldás érdekében végighúztam a képernyõn az ujjamat elkezdte tárcsázni a vezetékes telefonom!!!! Kinyomni is csak a 3. próbálkozásra sikerült
Még mindig nem tudom h az utóbbi h történhetett? Valaki járt már így?

"

, aztán 1 hét Barcelona, ahol lesz módom összevetni mind a kettőt - majd valszeg lesz egy eladó karcmentes hibátlan Wave-em 75k-ért, ha valakinek lesz rá érkezése, írjon privit

Kicsit késik még a frissítéssel/nem frissítéssel kapcsolatos beszámolóm
Nem töröltem semmit, feltettem, elindult, és ha be akarom zárni van olyan opcióm hogy "kis méret", ami a háttérbe pakolja."