- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
divid4
csendes tag
válasz
ToMmY_hun #25713 üzenetére
Mikor megvettem a telót kb 2 hétig zavart a pentile (S2-ről váltottam), mert én is szabad szemmel simán észre veszem (egyébként legjobban a gyári videólejátszó kezelő szerveinél), de így 2 hónap után megszoktam. Amúgy minden másban számomra jobb az AMOLED mint egy TFT. Színvilágban, kontrasztban, feketében, betekintési szögben nagyon pöpec. A sokak által kritizált szaturáltságot pedig 4 fokozatban lehet állítani.
-
divid4
csendes tag
-
divid4
csendes tag
válasz
GrooveHero #21137 üzenetére
Az egyik kolléga már belinkelte, de itt van még egyszer: Steinheil Curved
-
divid4
csendes tag
válasz
GeneraL_XTX #19928 üzenetére
Én speciel nem "kerülöm" a bizonyos kék színt meg más milyent sem, azért vettem a telót, hogy használjam. Olyat teszek ki amilyen tetszik
, ha egyszer beég akkor gariztatom. Persze ez csak az én véleményem.
-
divid4
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap én is beruháztam egy ilyen szépségre, fekete színben. Egyelőre ismerkedem még vele, de az eddigi tapasztalataim:
- S2-ről váltottam, kicsit nagy még nekem, de megszokom...
- Jól össze van rakva, nem recseg-ropog és a fogása is frankó!
- Kijelző színvilágban, kontrasztban kiváló, egyedül a pentile amit hátrányként fel tudok hozni, de csak ha nagyon közelről nézem, akkor látom, úgyhogy nem vészes.
- Menüben való navigálás folyamatos. Alkalmazások rögtön indulnak.
- Alap kamera beállításokkal is pöpec képeket készít, ami fontos nekem! Még egy tokot meg egy jó minőségű fóliát veszek rá
Úgy érzem jól választottam!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest