- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyi777
őstag
válasz
laabom #87629 üzenetére
Filekezelőben is kellene tudnod hozzáadni saját készitésű hangot, legalább is fel kellene ajánlja.
-
OgKush
senior tag
-
wdx
őstag
válasz
laabom #85974 üzenetére
Nekem még sosem kellett akksit venni egy telefonomhoz se. Így ebben nem vagyok járatos. Elsőként nézd meg, mi fogyasztja nagyon a telefont. Lehet, hogy nem ártana egy újratelepítés (factory reset). Aztán csak a legszükségesebb appokat visszatenni... ennél olcsóbb megoldás nincs.
De van más megoldás is: böngészőből facebookozni (facebook, messenger likvidálása), és/vagy böngésző csere, tiltani olyan gyári alkalmazásokat, amiket nem használsz, stb.. -
wdx
őstag
válasz
laabom #85712 üzenetére
1. A TW sok memóriát eszik
2. A többi launcherben van olyan funkció, hogy memóriában tartsa akkor is, ha már kevésnek ítéli meg a droid... egyszóval nem lövi ki.Más: ma reggel vettem le töltőről a telefont, másfél óra kijelző idő, és még 70% van az akksiban. Ez szerintem nem olyan rossz gyári romnál, gyári akkuval.
Norbika88: usb csatlakozó csere
-
apaszka
veterán
-
vwpolopg
őstag
válasz
laabom #60014 üzenetére
Ugyanez a gondom nekem is. Ma kikapcsoltam szokás szerint használat után a netet és azóta nem tudom visszakapcsolni sehogysem... újraindítottam a telót, kikapcsoltam, bekapcsoltam, (formázni nem fogom még ha nem muszáj)... T-Mobilos S3. Valakinek még ötlet, hogy mitől lehet?
(#60020) migabi24, (#60019) modd3r : Köszi, remélem tényleg ez mert már összef*stam magam, hogy megint tönkrement egy telóm!
-
Zsolaf
addikt
-
kelzsoca
félisten
Ez a hallottam olyat 2 user volt, az egyik nem is ezen a fórumon, mellékesen ott mintha valami csavarhúzóval piszkálták volna a cuccot, a másik ebben a topicban volt, de az szimplán lehet egy selejt példány is, már ami a készülékházat illeti.
Ezen felül nem volt kopási probléma (tudtommal)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest