Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Ez a hallottam olyat 2 user volt, az egyik nem is ezen a fórumon, mellékesen ott mintha valami csavarhúzóval piszkálták volna a cuccot, a másik ebben a topicban volt, de az szimplán lehet egy selejt példány is, már ami a készülékházat illeti.
Ezen felül nem volt kopási probléma (tudtommal)
-
Zsolaf
addikt
-
Laraxior
titán
válasz laabom #22384 üzenetére
Akkor ez kuka... vagy fizetős kijelző csere
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
okoska74
senior tag
válasz laabom #31888 üzenetére
sms + -al. Ingyenes a Playról. Gmailba menti
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
vwpolopg
őstag
válasz laabom #60014 üzenetére
Ugyanez a gondom nekem is. Ma kikapcsoltam szokás szerint használat után a netet és azóta nem tudom visszakapcsolni sehogysem... újraindítottam a telót, kikapcsoltam, bekapcsoltam, (formázni nem fogom még ha nem muszáj)... T-Mobilos S3. Valakinek még ötlet, hogy mitől lehet?
(#60020) migabi24, (#60019) modd3r : Köszi, remélem tényleg ez mert már összef*stam magam, hogy megint tönkrement egy telóm!
[ Szerkesztve ]
-
wdx
őstag
válasz laabom #85712 üzenetére
1. A TW sok memóriát eszik
2. A többi launcherben van olyan funkció, hogy memóriában tartsa akkor is, ha már kevésnek ítéli meg a droid... egyszóval nem lövi ki.Más: ma reggel vettem le töltőről a telefont, másfél óra kijelző idő, és még 70% van az akksiban. Ez szerintem nem olyan rossz gyári romnál, gyári akkuval.
Norbika88: usb csatlakozó csere
[ Szerkesztve ]
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Projektor topic
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Vicces képek
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Fali konzol lapos tévékhez
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest