- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
okoska74
senior tag
válasz
apaszka #31435 üzenetére
Én is használom néha de én inkább az AXN Playeren szoktam sorozatokat nézni mert annak jobb a minősége. A YouTube -on is egyre több elérhető teljes műsor van. Tudom hogy ezek nem élő műsorok.
De szerintem a TV Magyarország nevű programban benne van a Magyarországon sugárzott összes szabad csatorna: [link]
Van még a HBO GO Hungary, de az csak akkor megy, ha regisztrálsz valamilyen szolgáltatást.
[link] -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
apaszka #31435 üzenetére
megneztem, sajna nincs az erdeklodesi korombe tarozo csatorna...
nezegetem a play-t, de nem nagyon talalok en olyasmi programot, amivel a sajat elofizumban (upc) levo csatornaimat tudnam valahogy nezni.most jutott eszemve, hogy valami kulso eszkoz android player+allshare nem lehet erre megoldas?
-
csabicska
senior tag
válasz
apaszka #31184 üzenetére
Persze ez nem az ő műve,csak kicsit kipucolta és "ujragondolta"egy két helyen.
Cm 10.1 romot Temasek mestertől tudok ajánlani: [link]
Ő Folyamatosan fejleszt,szinte mindennap hoz vmi ujjat.
Vagy tudsz innen is tolteni,szintén folyamatos fejlesztés:
[link]
Tényleg kissé mintha többet fogyasztana,de egyenlőre ennyi .
Használható ,stabil.Így ,hogy dual modban telepithető simán megéri.
Mikor milyen kedvem van ,azt használom.Ugyanazt nem telepitem mindkét helyre.
Sokkal simáb ,gyorsabb rendszer mint a gyári samu.
Persze nem tökéletes... -
-
apaszka
veterán
válasz
apaszka #31128 üzenetére
Írtam a Samunak,és 4 percre rá válaszoltak is !
Válasz: Galaxy S3 Érkezett: 2013. január 27.
Tisztelt Danka Attila!Köszönjük, hogy kérésével hozzánk fordult.
Tájékoztatjuk, hogy a készülék által készített fényképek minőségét nagymértékben befolyásolják a környezeti fényviszonyok, emellett természetesen az is, milyen környezetben készülnek a képek.
Biztosíthatjuk Önt, hogy mindkét készülék kamerája megfelelően működik.
Bízunk abban, hogy válaszunk teljes körű és hasznos volt Önnek. Amennyiben további segítségre van szüksége, az Ön szíves rendelkezésére állunk e-mailben, a honlapunkon megtalálható online chat szolgáltatásunkon keresztül, vagy a díjmentesen hívható 06-80/726-7864-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon.
Üdvözlettel,
Samsung Electronics Magyar Zrt.
ÜgyfélszolgálatSzerk!
Szóval náluk természetes a lilás közép a fehérnél!? Kíváncsi lennék,ha az asszonyát leönteném vörösborral,és utána elmenne e vele vacsorázni egy puccos helyre? Miért a fehér blúzon természetes a lilás folt!!!
Megjegyzem a csúcsmobilukról beszélek,nem egy 2000 forintos telefonról!
-
tzl
senior tag
válasz
apaszka #30999 üzenetére
Slideit se rossz, de a swype beta is letoltheto a swype.com oldalról ingyen.
Nálam mostanában a SwiftKey dolgozik a legtöbbet, zseniális, ahogy megtanulja fb-ról, twitterről, gmailbol, sms ből a stílusom és egyre pontosabb javaslatokat ad. Annyira jó, hogy lemondtam miatta a húzgálásról. -
Caaabi
senior tag
válasz
apaszka #30249 üzenetére
4.1.2-n elment 3-3.5 óra kijelzővel, most 2.5 kijelzö max mert az android os leszívja ahogy a linkelt képeken is látszik.. de a 4.2.1 noti barja nagyon tetszik, meg maga ez a rom, de mostanábvan egyre többet fc-znek a progik is, eddig meg semmi fc nem volt, tényleg megfontolandó egy másiok rom, mert jan2 óta nem is nagyon adtak ki frissitést, vagy nagyon dolgoznak valamin.. de lehet teszek egy próbát mondjuk egy parandroid androidra vagy másik fajta 4.2.1 es romra, esetleg a CM10 es romot megnézném , amit nem igazán értek a know issuesben hogy : laggolnak az animáciok, videozás közben fc-zik, vaku közben nem megy a touch fokus kamerázásnál, rádio nem megy, tv re dugni se lehet vagy mi, meg a bluetoothos dolgot se nagyon vágom h mit takar ez a Bluetooth: audio streaming sometimes becomes laggy or stops at a distance > 1m valamint még ez se tiszta : No exFAT support (proprietary, Microsoft)
nem vagyok pro angolos , a translate.,google meg iszonyat hülyeségeket bir forditani sajnosés ahogy látom ezt a knowissuesese oldalt se frissítették október 19 óta elvileg
-
apaszka
veterán
-
Gizmo94
veterán
válasz
apaszka #29902 üzenetére
Ez fogja hozzá és így működik. Google a barátod.
Tetrax Fix is installed in the vehicle, and one of the clips is attached to the rear of the mobile device - each clip has 3M high performance structural adhesive so once it is on it stays on. The device is then simply held in place by attaching it at the clip to the Geo unit magnetic top. Invisible Attraction - simple!
Each Tetrax Fix can be then used with up to six devices - one device per magnet included in the pack. -
apaszka
veterán
válasz
apaszka #29701 üzenetére
Bocs lejárt az idő!!!
feléért is van,bár ezt is sokallom! Bár biztosan én vagyok a sóher?
-
Frozzy
őstag
válasz
apaszka #29687 üzenetére
így csináltam és nem volt jó. volt régen egy progi ami felismerte milyen driverek vannak fent és törölni is tudtam belőle.. tehát pl nem csak 1 progit mutatott hanem az összes usb drive illesztőket az kéne nekem és kitörölgetném ami samsunghoz kapcsolódik majd KIES feltelepítése és elvileg már menne. de mindig szarakodik sajnos már vagy 3x megcsináltam :S
-
Gizmo94
veterán
válasz
apaszka #29257 üzenetére
Egy gyári kernel felrakásával a root azonnal eltűnik, tehát ez nem probléma.. Vagy ott az unroot is.. Csak ne írd már többet a muszájt ellipszilonos j-vel, mert übergáz.
p2pp Ezt a kérdést komolyanak tekinthetjük?
Ha igen, a vállasz természetesen, hiszen ha már vesz az ember ilyet, az arra való,hogy ilyesmiket dugdoss rá vele.....
-
kelzsoca
félisten
válasz
apaszka #28989 üzenetére
A kijelző és a touch panel össze van ragasztva, amikor azt olvasod, hogy: "az enyééém is foltos brühüühüü" akkor azért vinnyognak, mert este sötétben, vagy a wc-n üldögélve nincs jobb dolguk, mint lehúzni a "redőnyt" és nézegetni a ragasztási csíkokat/foltokat, ez lenne a nagy titok.
-
satesz2
csendes tag
válasz
apaszka #28704 üzenetére
Köszi szépen a választ!...
Akkor ezek szerint az már önmagában árulkodó, hogy ha belépek a kamerához, akkor nem 8 MP-s ... Viszont aza bizonyos számsor, amit írtál. A menüben hol található meg?.. Nekem még nem volt Samsung telóm.. szóval a menüje kicsit még héber ...
100.000 Ft-ért hirdetik.. független.. 1 év garival... HA gyári független..... Akkor ahhoz lenni kelll valami papírosnak is ugye?... HA az nincs hozzá, honnan tudom hogy nem egy elcseszett házi barkács hulladék ?...
Nincs esetleg valami kód hozzá, amivel meg lehet nézni hogy rootolt-e?... Illetve mikori gyártású?... VAgy mennyit telefonáltak eddig vele... Ilyesmi? -
Icetee
aktív tag
válasz
apaszka #28681 üzenetére
Vaterán árulnak pár klón S3-at, a legdurvább hogy van olyan amin rajta van a Samsung logo.
Írtam a Vaterásoknak, hogy ezt lehet nem kéne.... de nem törölték. Azt a választ kaptam, hogy nem az ő dolguk dönteni ebben. Ha a Samsung ír nekik egy mailt, hogy szedjék le megteszik.Régebben én is árultam egy klón Nokiát, amin szintén megtalálható volt a Nokia felirat, de én kiemeltem mindenhol hogy ez nem eredeti, hanem klón! Erre majdnem rendőrségi ügy lett belőle, mert hamisítvány telefont árultam. És még a Vatera is kitiltott anno.
Akkor hol az igazság?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest