- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
apaszka #73696 üzenetére
Nem maradtál le, csak nem olvasol figyelmesen.
A kérdés címe : Greenify
Ha úgy csinálja ahogy te, akkor az addig abban az állapotban marad, ameddig nem engedélyezed újra.
A Greenifyvel meg ott lesz, de mégse, viszont ha kell, csak ugyanúgy elindítod, mint eredetileg, és máris elérhető..Kijelző kikapcsolásakor ismét fagyasztva lesz. Pontosabban hibernálva. -
r0by
addikt
válasz
apaszka #73527 üzenetére
Kijelző most 1 óra 10 percen áll. Gyári T-s rommal 2 óránál többet csak egy picivel tudtam kihozni sajnos. Úgyhogy egyenlőre csak ehez az adathoz tudom hasonlítani a majd egy napos telepítés óta. De ez méár látszik, hogy jóval jobb lesz.
Persze csak böngészgettem, forumozgattam, meg telepítgettem, nem szoktam játszani. Gondolom az azért gyorsabban szívná. -
Smylei30
tag
válasz
apaszka #73527 üzenetére
Titanick
gondolom eleg surun kezben tartja es nyomkodja rendessen
ennek a 4.3 jo a sleep modja keves aksit zabal. Am ha hasznalod rendessen mint okostelefont akkor szerintem tok mind1 mit csinalsz vele, 5ora keszenlet es csokolom van neki , talan 1 dupla ekkora aksi jo lett volna bele
-
-
eastone1
senior tag
-
kelzsoca
félisten
válasz
apaszka #72915 üzenetére
Az Google stock egyébként, tehát az AOSP alap, nem sok köze van hozzá a CM-nek, maximum annyi, hogy ezt egészítették ki, hogy saját kapcsolók is kirakhatóak oda. (pl: torch és társai)
fogsz készíteni valamit nekünk?
Nem ígérek semmit, de jövőre azért szerintem valamit összedobok.
ui: Boldog Karácsonyt Neked és a többi fórumozónak is!
-
Black&White
addikt
válasz
apaszka #72910 üzenetére
Ezen nincs mit csodálkozni, mivel a hivatalos CM-i9300 vonalon sok mindent már nem lehet várni...
Így marad pl. temasek, aki a friss CM alapra portolja a már működő OMNI, Slim, PA, vagy AOKP fícsöröket.
Pl. amit most hiányolsz, Quick Settings menüt az AOKP romokból.
Bár itt már az is egy SlimROM-ból származó módosított verzió. -
Smylei30
tag
válasz
apaszka #72907 üzenetére
Kiprobaltam mind2ot am , boeffla kernellel az eredeti 4.3 muzsikal legjobban baris antutu alapjan. Mind3 romnal feltekertem 1600 mhz +gpun huztam kicsit eredeti 20700+ produkalt Neat meg Omegaval nemtudtam 20+ ra meni. Jo ez mind csak meregetes, beallitas kerdese. Nemtudom nemsok kulonbseg van igy ranezesre az offical alapon mukodo buheralt romok kozott. Temanak lett volna jo a romja de igy h Omni fele huz kicsit elfordultam tole. Az a baj nemlehet rendessen cm témákkal feldobni a kinezetet. Status bart mar nemlehet temazni Omni sajat feluletevel lehet aliitgatni... Majd latom mit produkal kesobb, valamint az offi cm11..
-
Yeffy
veterán
-
-
Yeffy
veterán
válasz
apaszka #72808 üzenetére
ohh, de rendes vagy, hogy csak ezért felraktad, igazán megtiszteltél vele.
köszönöm, hogy foglalkoztál vele.sajna nem jöttem rá, fr-ezni meg nincs kedvem, így is egy hete nincs időm belakni, mert még mindig nem teljes. de ha minden kötél szakad, akkor sajnos muszáj lesz, mert ez aggasztó -.-
-
-
Bubukain
senior tag
válasz
apaszka #72637 üzenetére
azért az a sok fc nem mindig a szoftver hibája, sok esetben a gapps a ludas.
apropo te melyiket használod a temasekhez?
illetve azt sem árt tudni hogy ha pl a banks gapps standard verziót rakja fel valaki, akkor az bizony felrakja a google kamerát, lecserélve a Cm kameráját -
-
balazs1022
őstag
válasz
apaszka #72492 üzenetére
Szia!
Megpróbáltam e hozzászólásod szerint. bemásolni a fájlokat.
A HX camaera mod egy része működik csak. Lassított felvételnél, kilép és hibát ír ki.
Nálad, úgy láttam, hogy az is működik megfelelően.Próbáaltam a "LIB"-ből is bemásolni a dolgokat, ahogy írtad, de ez után nem kapcsolt be a teló, Szal újra kelett raknom mindent.
Leírnád pontosan, hogy mit másoltál be és, hogy hova? Illetve melyik Android verzió van fent? A 4.1.2, vagy a 43?Köszi!
-
sid87
senior tag
válasz
apaszka #72270 üzenetére
Köszi, akkor továbbra is várok. 4.3-mas samu romot meg eddig sem volt kedvem próbálni, a leírtak után még inkább nincs.
Annyira más a cm, és jobb, hogy elmondhatatlan.Akku idő talán lehetne jobb, max 2 óra körüli kijelző időt tudok kifacsarni belőle, a számomra normál használat mellett.
-
SteveJobs
őstag
válasz
apaszka #72149 üzenetére
fel raktam , de még most is fent áll a probléma . azt írja hogy : "Nincs bineárisan telepítve, és a SuperSU nem telepíthető. Ez probléma! Ha ön csak frissítette az Android 4.3-ra , akkor manuálisan kell újra rootolni erről konzultáljon..."
a root-olást megcsináltam de ezt írja akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest