Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
rankesz
veterán
válasz premete #35082 üzenetére
Tudom hogy van stock kernel a leaked 4.2.1-ben, én inkább arra gondoltam, hogy a samu szokásához híven csak akkor fogja kiadni a 4.2.1-es forrást, ha már 1-2 hete kint van a hivatalos végső rom. Az pedig még nem most lesz. Addig pedig se sityak, se perseus, se egyéb kernel fejlesztés nem fog menni, ergo aki az újdonságot hajszolja annak le kell mondania a hang és egyéb tweak-ekről.
-
rjg
őstag
-
senior tag
-
okoska74
senior tag
válasz premete #35567 üzenetére
Nem tudom, hogy melyik csinálta meg hamarabb a 4.2.x -et, de az biztos, hogy a CM -esel találkoztam előbb. Aminek meglepő módon a 0 mappa volt a névjegye. És most a gyári kiadottban is benne van.
Más meglátásom egyenlőre nincs.iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
okoska74
senior tag
válasz premete #35578 üzenetére
Ebben egyet értek, de szerintem a fő vonal a CM amiből a különböző gyártók csemegéznek és módosítják a saját termékükhöz. Lehet vagy sajnos, keveset foglalkozok a témával, de CM -es szoftverrel kiadott telefonról nem hallottam.
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
addikt
válasz premete #35662 üzenetére
Helyszíni javítás volt ott is? Vagy bevitted? FixDirect, vagy Telemax? FixDirectbe, nekem mindig mákom volt. Pl kint maradt a napsütésen egy Nexus S. Megolvadt a káva kicsit és besárgult a kijelző bal felső tetején. Szó nélkül cserélték. Telemax-nál szarakodtak velem egy másik telefonnal. De legutóbb, (mióta a Fixdirect elköltözött) a FixDirect is a Telemaxnak továbbította a telcsimet. Szerintem csak átvételi pontként működnek ők már. Aztán lehet rosszul tudom.
Lehet kell egy kis kenőpénz majd?
[ Szerkesztve ]
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Brekecs
aktív tag
válasz premete #35693 üzenetére
Szia !
Az általad említett Chaos TheorY romot használom most, és eddig ez vált be a legjobban szinte tökéletes !
Most van készülőben egy új változat : Chaos HD (β) még béta verzió de biztos ütős lesz !Üdv
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
Icetee
aktív tag
válasz premete #35963 üzenetére
Szerintem olyan nagy trükkök nincsenek.
Azért van benne ekkora akku, mert jelenlegi méretek szerint ez a legerősebb/legvékonyabb/legkönnyebb akkumlátor amit telefonba be tudtak rakni. Azért van hogy a nagyobbaknak külön hátlap kell. A Motorola Razr Maxx is vastagabb a sima változatnál, amibe gyárilag 3300mAh-s aksi van, nem véletlenül.[Új trükkökkel hosszabbítják a mobilok üzemidejét ORIGO]
Nemrégiben megjelent cikkben írják is hogy: "Évtizedes technológiákat használnak a legújabb okostelefonok, legtöbbjük ezért nem is bír ki többet egy napnál egyetlen töltéssel."Biztos vannak jó utángyártott akkumlátorok is, de a gyári akkor is szerintem az egyik legjobb és nem azért bír ennyit mert ez volt olcsó a Samsungnak.
Nézd meg az autóknál, a gyári akkumlátorok elmennek akár 6-8 évet is egyes kocsiknál, veszel egy drága Varta, Banner vagy bármi neves akkumlátor gyártótól egy aksit és mennyit fogsz elmenni vele, 2-4 évet? Igaz az teljesen más akku, de azért mégis van összefüggés a kettő között.Van egy PDA-m amiben 4 éves gyári akut cseréltem le és nem lehetett már kapni hozzá gyárit, ezért kénytelen voltam utángyártottat venni. Az most lassan 1 év után már olyan állapotba van mint a gyári 3 évesen....
Az én álláspontom az hogy nem szabad nagy összegeket invesztálni az utángyártott akkumlátorokba az S3-nál, mert vehetek 20-30$-ért is aksit, nem hiszem hogy erősebb lesz a gyárinál, ami ugyan akkora méretű.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
nordican
tag
válasz premete #36739 üzenetére
Most nem kapcsoltam ki éjszakára, és így kb. 6,5 óra alatt esett 8 százalékot, egyelőre nem idegesítem vele magam, hátha elolvassa magától az üzemidőről szóló posztokat és meggondolja magát.
Más: Ha egeret vagy billenytűzetet akarok beletuszkolni, ilyen átalakítót kell vennem? (USB-aljzat + mikro USB dugó)
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
törölt tag
válasz premete #36942 üzenetére
Csak én láttam a smiley-t a végén? :? Nem gondolod komolyan, hogy bárki ilyesmit állítana irónia nélkül! Annyira fel vannak paprikázva itt az emberek mostanában, hogy az hihetetlen. Mivan, nem bírjátok idegekkel a nagy várakozást (S4)? Ha valakit sikerült ezzel megsértenem, akkor lányok nektek hamarosan megjön.
[ Szerkesztve ]
-
Đ10Đ4
aktív tag
válasz premete #36947 üzenetére
Premete, ne haragudjal. Én írtam hogy, photoshop kép. De ha vissza nézed meg látod a végén a smielyt.
Ezentúl viszont, te kaptad fel a vizet, ami nem biztos hogy, helyes volt.
Gondolok itt arra hogy, ha észre veszed a mondat végén a "kis fejet ( )".
Sajnálom ha gondjaid vannak, csak ne paprikazzuk egymást ha nem muszáj.Remélem nem veszed zokon a véleményem..
"Eladók"-kal tárgyalok, az "Árus"-ok kíméljenek, legyenek kedvesek!!! Köszönöm! ### Apró hirdetéseim .: https://bit.ly/2UD7qeW :. ###
-
bencze
senior tag
válasz premete #36947 üzenetére
Azért valami részletekre kíváncsiak lettünk volna.
Pl én valamelyik nap ezt mentettem le (remélem nem volt még itt):
remélem látható?
9 óra alatt 17% - evvan...[ Szerkesztve ]
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest