- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
válasz
premete #34915 üzenetére
Én a sajátomat is hoztam már vissza olyan helyről, ahol egy szerelő nem tudott volna hozzászólni, de ez tényleg létező dolog. NAND lapkákra van írva minden adat, és nem a flasheléssel rontod el, hanem az van elrontva, amit felflashelsz, ergo tök mindegy, hogy te mennyire vagy jó, ha olyat raksz fel, akkor el fog szállni úgy, hogy alaplapcsere segít csak. Ez hardverhiba, nem szoftveres már. Ha nem hiszed el, akkor egyél egy S2-t és próbálgasd a bizonytalan forrású(samfirmről bizonyára leszedték, de ott is volt) augusztus-szeptemberi romokat.
-
conanabarbár
aktív tag
válasz
premete #34341 üzenetére
Nem tudom szerinted miért kétes a lista!?
Meg aki tud olvasni,és tudja,hogy mik azok a funkciók,appok amiket nem fog használni,akkor megnézi a listán,hogy biztonságosan törölhető-e,és kész.meg ugye én pl.a titanium backuppal lementettem mindent mielőtt töröltem volna,hogy bármi gebasz esetén vissza tudjam állítani! -
Gizmo94
veterán
válasz
premete #34306 üzenetére
Bemehet véleményem szerint kezdő is a system mappába, ha tud olvasni, az a lista nagy vonalakban ok, nem tudom neked miből vérzik, de azt sem tudom, hogy milyen omegát használsz ami neked "kitakarítás" nélkül lassúbb mint a gyári. Melyik verzió? leírnád azoknak az appoknak a listáját amiket kiszedtél belőle,hogy gyorsuljon? És mi és mennyivel lett gyorsabb?
-
conanabarbár
aktív tag
-
okoska74
senior tag
válasz
premete #34158 üzenetére
A vipék nálam is megvoltak. Valami nem sikerül mostanában az ultima rommal. A 9.0 -ról 9.0.1-re frissítésnél is valamiért nem jól volt beállítva az ultima mappa joga, nem tudott bele írni a frissítő. Ezt még legalább lehetett orvosolni de ez a 10 -es, hogy nem tudja használni a simkártyát?!
Pedig egy jó rom lehetne.
-
-
Jaffa75
őstag
válasz
premete #33858 üzenetére
Mivel 1 hetes a vas, előbb két kérdés, aztán egy kérés...
Ha jól sejtem akkor itt is CWM alóllehet feltenni főzött romot, vagy bármely appot zip formátumból. (az Omega van fent jelenleg, még nem piszkáltam) Ezt a Razr M-es felületet TC-ből ki lehet másolni? Ha igen, akkor megkérlek hogy töltsd fel vhova, mert ez nekem bejövős...A One more clock külsőleg ugyanúgy néz ki mint a Circles, annyi a különbség, hogy a Circles-nél vannak a forgatás révén a plusz funkciók. Razr I-m volt előtte amin futott a Circles...
-
-
Frozzy
őstag
válasz
premete #33290 üzenetére
a teszt sebességek e-penis mérésre jók.. de semmi másra nem.
(#33289) HUTCHDB: kérdezem én, hogy miért használsz ilyen noname sz4r romokat? rakj fel egy Omegát vagy Ultimát és ha az alatt is szar akkor vegyél ájfónt.. mert nekem mióta omega volt meg ultima egy darab akadást szaggatást lassulást nem tapasztaltam és hidd el jól meg van rakva mindennel
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
premete #33290 üzenetére
Engem nem érdekelnek a szintetikus tesztek.
Ami nagyon zavaró, az a le fel görgetés akadása szinte mindenhol.
Ez kritikán aluli az sms-nél és jelen van a zenelejátszóban, a menüben is néha (amit nem nagyon értek, hogy miért csak hébe-hóba jelentkezik).
Ez nem a le fel azonnali gyors pörgetésnél van jelen, hanem ha lassan keresek pl. egy sms partnert, vagy egy zenét.
Nem sírni akarok, de az is nehezen emészthető számomra, hogy néha-néha alkalmazások indítása zárása is akad.
Nem akarok másik (oldalon) lévő telefont felhozni, mert itt nincs értelme, de hihetetlen, hogy ezeket a fejlesztők nem látják.... -
foxymaxy
senior tag
válasz
premete #29883 üzenetére
Kár túlspilázni ezt a jobb rosszabb ez az szar benne
kategóriát
Az igazság az hogy mindig lesz jobb
mert ha ez nem így volna bedőlne a
mobil gyártás, ha nem tudnának mindig valami jobbal
elő állni.
Ha bárkinek egy olyan telefon volna a kezében
ami teljes mértékben kielégítené az összes elvárását
úgy mint anyag minőség kijelző méret stb...
akkor hülye volna 1-2 év múlva venni másik telót
ENNYISlobiG: pl gyári százalékos aku jelzés
-
Sógi
addikt
válasz
premete #29916 üzenetére
Az S3 kijelzője számomra tökéletes, arra gondoltam, hogy nagyon sokat fejlődtek a kijelzők pár év alatt és nem fogsz azonnal egy nasa által fejlesztett technológiát meg kapni, mert te gondolsz egyet..
ettől függetlenül fejlesztik folyamatosan a kijelzőket és tudatában vagyok annak, hogy lesznek nagy meglepetések pár éven belül, mint ahogy az akku kapacitás növelésében is. Várom is ezeket az újdonságokat! Tehát, ha fejen állva pörögsz is, akkor is tökéletes számomra ez a kijelző per pillanat
te meg csak verd a fejed a falba, hogy ezt a számodra gyenge minőségű telefont választottad barátom
én meg addig is boldog vagyok vele
Sok igénytelen ember van itt még rajtam kívül, aki elégedett ezzel a telefonnal
nem volt túl korrekt a kijelentésed..de ez van, te ilyen ember vagy..
A "hova már" mögött volt egy smiley is kedves barátom -
bruti01
őstag
válasz
premete #29855 üzenetére
azzal nincs semmi gond hogy a cégeteknék ez lett rendszeresitve. sőt örülj neki mert nálunk nokia 1016 szintü ganyé. akarsz cserélni? ha meg nem tetszik tedd le és vcegyél másikat! de az hogy oda vissza sirod a forumot hogy a samunál minden jobb szerintem ez nem a legjobb hozzáállás! nem gondolod?
-
p06
senior tag
-
FET-MEN
veterán
válasz
premete #29855 üzenetére
szándékosan skippeltél? minden telefon képes karcolódni. én egy bb-nek is vennék tokot hidd el
-
lafaty80
addikt
válasz
premete #29841 üzenetére
Nyugi tesó, Csernus még rendel, kérjek időpontot?
U.I.: ha többször elolvastam a hszeidet és S3 helyett I5öt gondoltam oda még úgy is megállta a helyét sokszor
nem tévesztetted el a topicot......áááhhhh akkor tuti nem tudnál olvasni, olyan meg nem lehet
(#29847) foxymaxy: ellene?
-
Gizmo94
veterán
válasz
premete #29822 üzenetére
Lejárt a szerk, idő.. Még a nem IPS-esre reagálnék... Ha jól tudom az IPS 8 bitjének a 6-tal szemben főként a látószögnél lenne szerepe amivel igazán nincs baj ennél a telefonnál, sőt, nagyon jó a betekintési szög azz S3-nál.. Valamint elvileg még a színmegjelenítésre kellene még dobnia az IPS-nek, de azt meg ígyis túlszaturáltnak nevezted, bár én inkább élénknek és valósághűnek nevezném.. .. Ez enyhénszólva is képzavar, amit itt összehordtál, per igénytelennek nevezni valakit pedig azután kellene, ha legalább megismerted az életben és ez a benyomásod róla, de publikusan abban az esetben sem illendő..
Ez a kommented téged minősített, nem Sógit. -
Gizmo94
veterán
válasz
premete #29812 üzenetére
Ezzel több baj van.. Ugyan nem drága, de egyrészt az eladó nem szállít Magyarországra, másrészt ettől még távolról sem lesz pebble blue a telefon, mert a kéknél a kijelzőkeret is kék, mígnem a fehérnél ezüst és így az összhatás nem lenne eredeti. De a legfontosabb, hogy szerintem egy színváltás miatt egy üveget szétválasztani a digitizertől, melegíteni, széttrancsírozni a telefont egyenesen őrültség lenne.. Ez szerintem csak végszükség esetére jó azoknak, akiknek összetört a gorilla,de megy a digitizer..
zozyk Hát annyiért én is.... Meg amúgy is.. egy plug nem sokba tart.
PS: most néztem a Sóginak írt kommentedet.. Sógi Igénytelen lenne?? A display meg karcolódó? Na a gorilla az éppen nem.. Túlszaturált? Pff... És hogy jön ide a hátlap? Gratulálok ....
Tapaizo kérdése maximálisan jogos. +1
-
Gizmo94
veterán
válasz
premete #29670 üzenetére
Nem bántani akarlak, távolról sem.. De amíg nem ismersz fel egy alap aroma telepítőt, addig ne alkoss már ennyire sarkos véleményt publikusan a custom kernelekről, hogy tákolmányok... Ha jól állítják be, tudják is,hogy mit csinálnak, egy custom kernel nagyon jó és stabil tud lenni...
agent11 Jól láttad, pontosan ez történt.
-
agent11
tag
válasz
premete #29670 üzenetére
premete
Perseus alpha31 (09/01):
Removed my own security fixes and replaced them with the official Samsung one"Magyarul az a változás, hogy az előző próbálkozása helyett visszatette a hivatalos Samsung cuccot.
A changelist-et olvasva itt az történhetett, hogy ő jóval korábban csinált egy fixet és később amikor a Samsung kiadta a hivatalos verziót akkor cserélte ki a fixet a hivatalosra. Valószínűleg az ő verziójával sem volt gond csak mégis a Samsung verziója a hivatalos...
Nem kötözködésből írom, csak szerintem itt ez történt!
-
apaszka
veterán
válasz
premete #29664 üzenetére
Nekem abból lett elegem,hogy felraktam az Omegát,és pár napra rá frissítettem! Akkor meg jöttek a BUG_ok!
Inkább vissza tértem a gyári Romra,csak van Recoverym,és Rootom + ba! De míg nem mondjátok,hogy x a tuti jó ROM,és tényleg mindenbe tuti,és akár frissíthető,ha van hozzá valami addig nem fogok kipróbálni mást!Bár ezt nem ígérem! 100% raDe az előző Drioidos telómnál,kipróbáltam minden létező ROM ot,és azt mondtam,hogy mind nem jut az eredeti közelébe! --Na ezt nem akarom! A fiammal együtt nyomjuk ezt a típust,,és ő kicsit jobb nálam,(1000 rel )mivel ezt is tanulja,de tényleg nem jutunk vele dűlőre! Én még a SIM első berakása előtt ROOToltam,és ment rá egyedi ROM! Aztán vissza tértem pár kiruccanás után!
A fiam,meg a gyárit használta,s utána ment rá főzött,aztán a gyári,és most vissza a főzött!
??????????????????????????????? -
Yeffy
veterán
válasz
premete #29670 üzenetére
végülis lehet benne valami, nem ismerem a perzsát, Gizmo mester ajánlására Siyah-ot használok hónapok óta, és hibátlan. semmi gond, restart, ilyesmi nincs vele.
egyedül nekem a boot anim nem tetszik, meg állítólag fogyiban nem a legjobb.perzsát ajánlották még helyette, de ha tényleg ilyen "bugos", akkor szijá-s maradok
szerk.: amúgy nagyon raj ez a fehér S2...
jó kis gép, de azért S3-tól látszik, h "gyengébb", főleg kijelzőben, hiába RGB-s...
meg úgy mindenben. patent teló, csak már hozzászoktam ehhez a nagy döghöz, még ha tokbasn is kell hordanom, meg berepedt is a rohadtja... -
Laraxior
titán
válasz
premete #29639 üzenetére
Persze, ne AnTuTu-t futtass, mert ott nem nagyon jelentkezik a többletpont, hanem Quadrantot. Azonfelül az energiatakarékosságot kapcsold ki, mert, hiába van húzva a processzor, akkor csak 1000MHz-en fut. Azonkívül állítsd át performance-ra a pegasusq-t, tehát állandóan járjon a max frekvencián. Teszt után visszaállíthatod. Tesztelni mindig közvetlen restart után tesztelj, ne indíts el előtte semmiféle programot. Így kapsz a legtöbb pontot benne, de egymás után kétszer lefuttatva sosem fogsz AnTuTuval hasonló pontszámot szerezni. Bugos szar. Quadrant az jól mér.
-
válasz
premete #29593 üzenetére
a vastagitast sajnos el kell fogadni
de ha mar teszek ra egy tokot,akkor az adjon teljes vedelmet a karcok ellen! egyebkent akkufedelet meg lehet hozza szerezni, de ha a kromhatasu keretet megkarcolod, akkor azt eleg sokaig nezheted! na azt nehezen tudnam megemeszteni!
-
zozyk
addikt
válasz
premete #29184 üzenetére
Ha S3-as telefonja van,akkor szerintem ezzel meg tudod neki csinálni : TeamViewer QuickSupport
-
Piwi
veterán
-
-
premete
veterán
-
sanyirigo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest