- iPhone topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Eurós ártippek a Redmi Note 14 családhoz
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AI válaszol a Redditen a kérdésekre
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.robi
tag
ha rootolt a készülék és Kies felajánlotta a 4.3-as updatet, fel tudom tenni USB-vel úgy, hogy a root nem veszik el?
-
szunyi777
őstag
válasz kelzsoca #80873 üzenetére
Áh, megvan...
Eclipse..
Erre gondoltál szerintem...
Van benne bőven piros, főleg ha Verbose átváltom error-ra
Kicsit nézegettem, és valóban érdekes... De működik a rendszer, és engem ez megnyugtatHello World alaplépésekkel ismerkedem mostanság, de az is majd egy óra volt, hogy beállitsam az Eclipse-t, az SDK-t az Eclipse pluginnal, és hogy elinduljon az emulátor rendesen...
Most kb. Ennyi, amit össze tudok hozni EclipsbenAz ApkTool hatalmánál fogva, eddig más dolgokon agyaltam..., de az Eclipse-hez, kell ettől jóval több!!!
Jelenleg az App! képzés tananyagát nyálazom, követem a videóit.. Érdekes, és szép ez a világArra nem jövök rá, hogyan lehet ebbe importálni kész APK-t, vagy először Compile kell ApkTools-al, majd úgy importálni?!
Ebben ha gondolod segithetnél, ha nem lenne nagy kérés[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
nagyúr
Fasza. Keret elrepedt töltőnél (gyakori, garanciális hiba), erre a keret elkezdett ott kopni. Remélem nem fogják fizikai behatásra fogni
-
bobie
tag
válasz eszter6666 #80889 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni de a 4.4 ből nem nagyon lesz semmi
Az ígéret óta már sok hír volt de általában mind negatív.Nullán, szimplán ahogy ringat a membrán..
-
zho-lee
addikt
válasz szunyi777 #80888 üzenetére
De milyen szép tégla..
Istenigazából csak magam éreztem téglának már, amikor rájöttem, hogy túl gyors voltam.
Persze a hiba megvan azóta, persze, hogy nem frissül a 4.1.2, ha a számláló rendben van, de rootolt...
Legalábbis ezt írta itt valaki, ahogy olvasgattam visszább.
Hiába vártam én a gyári 4.3 update-t, nem jöttLényeg az, hogy a hiba már nincs az én készülékemben
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
patow
senior tag
-
szunyi777
őstag
válasz zho-lee #80886 üzenetére
Igy van...
Lett egy Soft téglád, egy ideigSora van mindennek, mint a lepény evésnek.
eszter6666 Tudomásom szerint, még nincs Hivatalos 4.4.2
Szerk.: Mostanában kaptak többen valamilyen kissebb frissitést..
Passzolom, akinek frissült.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
eszter6666
csendes tag
Sziasztok! Ma a drágaság felajánlotta a frissítést, gondolom a KitKat-re akarja magát felfrissíteni. A kérdés: Megéri? ja, öffisöl 4.3 van rajta full gyári!
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz szunyi777 #80885 üzenetére
Így van, kinek a pap, kinek a papné, nekem meg a szomszéd csaj..
Igencsak néztem tegnap, amikor 4.1.2-ről 4.4.2-re álltam át, és elköszönt az efs-em
Igaz, csak mentség, de baromi fáradt voltam.
Szerencsére még melegében megoldva.
Gondoltam, minek az a sok telepítgetés, mikor egy lépésből is meg van..Na, ez a módszer az, amit ugye csak saját felelősségre
-
szunyi777
őstag
válasz mr.robi #80884 üzenetére
Ez a kérdés kicsit furcsa...
Mint irtad, neked 4.1.2-es rendszered van jelenleg, és váltani szeretnél 4.4.2-re...
Ha javasolhatom, először frissiteni kellene egy Offical 4.3-ra, hogy frissüljön a bootloader, modem, stb, majd abból Custom recovery alól (Pl.: Philz, vagy CWM) feltenni egy 4.4.2-es rendszert..
Ha viszont nem frissül-frissült eddig automatikusan 4.3-ra, akkor már valószinűleg módositott a rendszered.
EFS Mentést készits mind a 4.1.2 ill.: ha fent lesz a 4.3-ról is!Én nem tudok viszonyitani gyári rendszerhez, mert nem használtam sem a 4.1.2, és sem a 4.3-at.
Csak egyedi CM alapú romokat szeretem.Szvsz a 4.4.2-es custom romok, sokkal jobbak jelenleg mint a 4.3-as Custom romok ! (CM alapú)
De kinek a Pap, .....[ Szerkesztve ]
-
mr.robi
tag
-
illes0102
aktív tag
válasz szunyi777 #80880 üzenetére
ne is mond... én is sajnáltam, hogy nem sajátkezűleg csináltam dehát... ez az ára ha már használtan veszem/cserélem a telefonokat pedig Sensationnál kipróbáltam volna a dróttal való szórakozást hogy rootolni tudjak
na de sikerült kifognom egy szoftverileg érintetlen S3-at ezzel kiélhetem az elnyomott buherálás vágyamat
Ui: még szép hogy mindent vissza lehet állítani. "amíg bootloader van, minden van" nem igaz?
-
szunyi777
őstag
válasz illes0102 #80877 üzenetére
Úgy lesz autómatikusan ROOT jog, ha Odinbol felteszed Pl.: A Phlilz recovery-t, és egyből Custom Romot teszel fel, amik alapból Rootoltak...
Legyen az 4.3, 4.4.2 ...Ha a jelenlegi rendszered szeretnéd megtartani, csak Root joggal, akkor viszon kell a CF-Auto-Root.
"ezeket már valaki előttem megcsinálta " Az nem izgalmas!!
Tőlem már többen kérték, hogy Rootoljam a telójukat, de NEM-et mondtam!!!
Ezt Szvsz mindenkinek magának kell megszülnie!!!
Olvasson utána, tudja legalább az alap fogalmakat, stb...
Nem véletlen árulják a készülékeket User szinten...Mellesleg mém mindig az a tapasztalatom, hogy sokan azt hiszik, hogy a ROOT az egy kis MANÓ!!
De nem is baj az...Nem véletlen kezdődik szinte minden leirás, Csak saját felelősségre.. Garanciavesztés... Tégla is lehet... STB...
Igy egy kicsit kedveszegett lesz egy átlag User...
Pedig tudott dolog, hogy maradéktalanul vissza lehet állitani a készüléket gyári állapotra!Bocs, ha hosszú lett...
[ Szerkesztve ]
-
illes0102
aktív tag
válasz sharkybacsi #80878 üzenetére
köszönöm! edzés után kicsit jobban utánaolvasok majd rég kellett saját magamnak csinálni ezeket(még S1-nél), valahogy mindig úgy jutott hozzám zsinórba 3-4 telefon hogy ezeket már valaki előttem megcsinálta
-
mr.robi
tag
megéri 4.1.2-ről updatelni 4.4.2-re? esetleg ha valaki szolgálna egy használható útmutatóval rendkívül hálás lennék
-
szunyi777
őstag
-
zho-lee
addikt
válasz kelzsoca #80873 üzenetére
Persze, biztosan, nem kötekedni akartam.
Csak egy ideig használtam a gyári romot, és ahogy áttértem a főzöttre, azonnal 10 évet fiatalodtam..
Mivel nem csinálok logcat-ot, meg ezeket a battery stats-okat, elég jól elvagyok vele.
Mondom, nekem már az eredmény, hogy este 6-ra hazaérek, és tudok még pl egy zooper skint gyártani, mert van annyi szuflája még..
Amit elvárok tőle, azt tudja röccenés nélkül. Végül is ez a cél a felhasználói élmény elérésénél.
Ja, és persze, ezzel nem szeretném azt sem mondani, hogy a gyári nem jó semmire, mert használtam, és tudom, milyen"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz kelzsoca #80866 üzenetére
Annyira nem esős-kelős, de ezt szunyi777 jobban meg tudná nézni.
Nos, a piros sorok, melyikben nincsenek ? (mert olyan érdekelne)Itt inkább annyi van, ha a system ui-t változtatnám meg arra a pár beállításra lépve előbb restart system.ui, majd utána végzi el a beállítást. De ez olyan dolog, mai nem idegesítő,meg lehet szokni, más gondom nincs vele.
Ez a sokat emlegetett beanstalk kitkat rom.akkor happy end
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Nos visszavittem az eltérő IMEIs s4 minit. Kicsit értetlenkedtek, hogy mi a problémám ha egyszer működik a telefon, de visszaadták a pénzt miután egy kicsit hangnemet változtattam.
(FullGSM)
[ Szerkesztve ]
-
Smylei30
tag
Az lenne a kerdesem, erdemes-e a Samu offi XXUGNA5 veriora felrakni Boeffla legujabb kernelet amit csinalt JB-re?mert changelogban azt latom h ott mar ettol a GNA5 verziotol is valami ujabb van.. valami XXUGNB6
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
zho-lee
addikt
válasz kelzsoca #80866 üzenetére
Hú, ez lehet, de én tudom használni a telefont végre.
Azt a pár apk-t, amit megszoktam, viszi rendesen.
Kellett egy gyári visszaállás megint, mert bármit telepítettem, vagy ez, vagy az nem ment rajta.
Ja, meg utána varázslat, ugye, mert 4.1.2-ről 4.4.2-re léptem át, és háááát a modem megsínylette..Ezen kívül nekem még az a jó benne, hogy estére, mire hazaérek, nem kell egyből töltöre dugni.
Meg tudom mókolni a kinézetét, animációt, hogy mindezt szebben tegye.
Ez egy alap 1mb-os júzer öröme.. (most magamról írtam )szerk: Most látom, hogy amit írtam, és válaszoltál rá, azt erre írtam válaszként.
Telefonról nem érzi, hogy a "válaszra" bökök..?[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
válasz eengir #80825 üzenetére
Teljesen mindegy. Kétszer volt sárga kijelző, egyszer hangszóró hiba. A negyedik is azt hiszem kijelző volt, nem emlékszem pontosan. Felhívtam őket, mert mindig én intéztem a gariztatást, megkérdeztem a hölgyet, hogy mi a helyzet ilyenkor, már 3 x volt javítva és nem szeretnénk még egyszer. Intézkedett, cserélték. Nexus S volt a telefon.
Ja, és megkérdezte a címet, hogy szeretnének küldeni valami kis ajándékot a kellemetlenségért. Küldtek egy levelet, bocsánat kéréssel(!), hogy bosszúságot okozott a termékük, és egy ilyen műszerfalra ragasztható tartót. Csak lestünk a haverral, hogy most mi van??? Nem ehhez van az ember hozzászokva ebben az országban...
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
Üdv.
Nem volt időm megnézni, de helyrejött, mint sok más is..
Visszadobtam a gyári 4.1.2-őt, és dobtam rá odinnal rootot, meg recoveryt. Feltelepítettem rá a legjobb kitkatot, és használom, végre örömmel."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
mr.robi
tag
ha rootolt a telefon nem lehet updatelni?
-
balazs1022
őstag
válasz illes0102 #80860 üzenetére
Ez tutkó jó megoldás! Én is így használom. (saját magam beállítgattam. Ha kell el tudom küldeni a beállításaimat) Régen már vki linkelte. Szal köszi neki!
Azt tudja vki h hogyan lehet eltüntetni a halláskárosodásra figyelmeztető üzit a lejátszóban? Időnként újra megjelenik. kb minden héten 3-4x szal elég idegesítő mindig leOK-ézni.
Köszi!
-
illes0102
aktív tag
válasz ittakary #80859 üzenetére
köszönöm a válaszokat, hát nem tudom akkor... :/ ittakary neked gyári rom van fent?
mondjuk lehet az is közrejátszik hogy haldoklik kissé a jack-es modul... kéne rendelnem majd egyet bele, keresgéltem de nem voltam benne biztos melyik lehet eredeti nem szeretnék valami "gagyit" belevenni. -
ystuc
tag
válasz illes0102 #80857 üzenetére
Én Player Pro-t használok, de az is halk. Füles ha be van dugva, akkor nálam az a trükk, hogy elindítom a lejátszást, felhangosítom teljesen, akkor kiírja, hogy hallás károsodást okozhat. Azt leokézom, megint hangosítom. Ilyenkor még mindig halknak találom. Megy a zene, kétszer rányomok a home gombra, bejön az S-Voice. Ilyenkor pittyen egyet a teló. Kilépek a vissza gombbal, és már hangos is a lejátszás. Az a pittyenés a trükk, nálam így működik. De itt jegyezném meg, hogy szerintem ez így nem normális, a telefonom amúgy is produkál érdekes dolgokat. Hogy az mp3 lejátszás miért szaggat sokszor, az egy rejtély, durva, ha az mp3 kiakaszt egy 4 magos procit.
[ Szerkesztve ]
Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
illes0102
aktív tag
az alap lejátszó egy kissé halk nekem, ti mit használtok?
-
szunyi777
őstag
válasz DonMedve #80852 üzenetére
Témát nem tudodm, hogy van-e, de a egyedi háttér, a sávok, menü stb... A recoveryn belül állitható!
Lehet a beállitást menteni, és minden kilépéskor betölti, a mentett beállitásokat.[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
Update : philz_touch_6.25.0-i9300
-
jimmedly
senior tag
A két számnak egyeznie kéne. Valószínüleg az aksi alatti az eredeti, amit a teló kiír az mókolt. :-(
[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz fcbarca #80844 üzenetére
Szerintem is szupi
Egy gond jött elő nekem eddig. A kamera álló hejzetben nem fényképezett!
Itt egy fix hozzá, ha neked sem lenne jó!És finomitottam, kiegészitettem még a hiányzó nyelvi sorokat.
-
lyp
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos nem jött be a dolog - előzmény - a tok nem teljesen kompatibilis a fóliával, a széléhez hozzáér picit/megnyomja (lehet amiatt, hogy nem sikerült tökéletesen középre tenni a fóliát), a tokot viszont megtartom.
Olyan tanácsot is kaptam, hogy vegyek üvegfóliát, azt biztosan nem fogja felgyűrni a tok, tartósabb is a műanyag fóliánál.
Kerestem is ebay-en, de nagyon sok félét talál, melyiket javasoljátok, ami bevált és nem túl drága?
Bár itt rákeresve az üvegfóliára van 1-2 találat, de úgy láttam az mégiscsak műanyag fólia lesz, az ára se kevés, ráadásul drágán is szállítják [link]Előre is köszönöm
Üdv:
lyp[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Nos. most értem haza, most tudtam csak megnézni. A telefon aksija alatt lévő IMEI S4 minire mutat. bekapcsolva, lekérdezve az IMEI, nem S4 minire mutat, hanem SGH E900-ra.
[ Szerkesztve ]
-
fcbarca
őstag
Ez a BeanStalk nagyon jo.. Szinte repül :-D
-
vwpolopg
őstag
Rendeltem egy ilyet a telóra kíváncsi vagyok 400 forintért milyen minőségű lesz, csodát nem várok
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Asszonykámnak a minap vettem egy S4 minit (3 hónap bolti garival). Bármelyik imei checkerbe beírom az imeit és Samu SGH E900-at hoz ki eredménynek.
Mi ilyenkor a teendő? Vigyem vissza és kérjem vissza a pénzt?
-
Feenyx
aktív tag
válasz bufi01 #80821 üzenetére
Nekem egy S2-őt cseréltek ki anno. Első szervizelésnél a hangszórója recsegett, másodszorra kicseréltettem a kijelzőt mert be volt égve, harmadszorra és negyedszerre meg azért szervizelték mert a Home gomb megnyomására legtöbbször behozta a hangutasítást (de ez azt hiszem típushiba volt, persze ez még a 4.0-ás időszakban volt amikor még nem lehetett kikapcsolni root nélkül a hangutasítást). És amikor negyedik szervizelésből jött vissza, rossz címre küldték (két cím volt nekik megadva, mert más városba járok egyetemre mint ahol lakom), annak ellenére hogy kihangsúlyoztam a hölgynek a telefonba hogy pontosan hova küldjék. Írtam a Samsungnak egy külön reklamációra használt email címre, hogy ez mégis mi, szeretnék valami kis kompenzációt kérni, hogy most utazgatni kellett hirtelen Aztán ők meg maguktól felajánlották hogy kicserélik, nem is kértem, igazából csak egy tokot akartam kérni tőlük cserébe Szóval én azt mondom, ha időd engedni, próbálkozni kell, természetesen tisztelettudóan, normálisan és nem lehordani őket a sárga földig, és fröcsögni, meg fenyegetőzni...
-
havri1
félisten
Hali!
Slimkat-en nem tudja valaki, hogy az értesítési ledet hogyan lehetne teljesen testre szabni?
Alapértelmezett színt átállítottam már kékre, de pl töltés nem piros mint a samsungnál, hanem sárga..stb..havri
-
patow
senior tag
válasz nggabi #80828 üzenetére
Nekem mindent cseréltek papiron a hot spot fagyott le mindig ,de mégsem tudták javítani csak terelgettek végig.Egy simlis kamu társaság.Az elsö két alkalommal a saját átvevö pontjuk szervizesének sem hitték el a híbát,hiába irta rá a munkalapra mindig vissza küldték hogy igy meg úgy tesztelték és jó,hát ez felháborító.
[ Szerkesztve ]
-
hori-zoli
tag
Ha betelik a garijegy, az nem jogosít készülék cserére!!!
Kapsz másik garijegyet, és addig javítgatják, amíg garis a készülék.
Anno egy Xperia X10-el jártam meg a hadak útját!! 8X javították, de mégsem kaptam másik telefont. Lejárt a gari, aztán eladtam. -
patow
senior tag
Tavaly volt egy telenoros s advance -om 5 alkalomal volt samsung szervízben ugyan azzal a hibával és két hónapomba és nagyon sok reklamációmba valamint videot kellet küldenem a híbáról mire nagy nehezen kiadtak egy csere utalványt ,egy évet biztosan öregedtem ezen a cserén , A samsung szervizének a telemaxnak kel a szakvéleménye ,ők meg teljesen inkorektül állnak hozzá. A végén már a bírósággal fenyegettem meg őket mire nagy nehezen kiadták a szakvéleményt a samunak hogy nem tudják javítani . Ezután vettem az s3-mat csere utalvánnyal plusz ráfizetéssel .
[ Szerkesztve ]
-
eengir
tag
válasz Grande Ale #80823 üzenetére
Nem úgy van, hogy ha háromszor ugyanazzal a hibával adod le akkor jön a csere? Vagy teljesen mindegy milyen a három hiba, utána cserélik?
-
ystuc
tag
válasz bufi01 #80821 üzenetére
Másfél év alatt nálam egyszer volt processzor csere, kétszer alaplapcsere, és egyszer szoftver probléma. Ez eddig 4 alkalom, betelt a garanciapapírom. Van most is gond, lassú a telefon és ha telefonálok, akkor néha annyira recseg, hogy nem értem mit mond a másik fél. Enyhén szólva elegem van... Szeptemberig garis. Úgyhogy hamarosan nekem is aktuális ez a kérdés. Sosem volt még ilyen problémás telefonom.
Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
bufi01
tag
Sziasztok.Szerintetek mennyire cserélik a készüléket mennyi hiba után.Első két alkalommal új töltőt adtak(tudom ez nem nagy hiba de 2x kellett menni a szervízbe akkor is).a 3. alkalommal mikrofon,lcd kijelző,távolság érzékelő,stb. csere.Most megint baj van a távolság érzékelővel,szinte minden hívásnál kapcsolgatom a fülemmel,arcommal az állapot sor ikonjait wifi stb.Telekomos a telefon amúgy.köszönöm a válaszokat
-
Smylei30
tag
Ez melyik verzio ?1 fajlos-most talaltam hardon, de mar nememlekszem honnan toltottem le :S
I9300XXUGNA5_I9300AUTGNA1_I9300XXUGMK6_HOME.tar.md5
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
patow
senior tag
Ha a gyári telenoros 4.3 szoftver helyett a szolgáltatoktól független 4.3 szoftvert rakatom fel a telefonra akkor a garanciát nem befolyásolja ?
-
wdx
őstag
De rossz...komolyan eljutott a világ idáig, hogy nem csak a pénzt, a cipőket, a ruházatot hamisíthatják, hanem a telefonokat is megtévesztésig?
ezekre a készülékekre mi lehet ráírva?
sumsang?
vagy simsong?Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
mr.robi
tag
sziasztok
hogyan lehet megmondani, hogy az S III hamis vagy eredeti?
a Geniune Galaxy s3/4 stb. app megbízható? -
MODERÁTOR
-
wdx
őstag
válasz Viktor0610 #80808 üzenetére
tegyük hozzá, hogy az emberek zöme csak megveszi, használja a telefont.
Nem egy ember van úgy, hogy megveszi, mondjuk nem ébreszt rendesen, vagy egyszerűen nagy, nem kényelmes, és inkább szabadul tőle.Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
MODERÁTOR
-
gery14
senior tag
Sziasztok szerintetek megérné 1az1ben elcserénli az s3-amat egy s4 re Menyire hibásak ezek az s4 ek lassan az s3am is 2éves lesz és semmi baja nem volt idáig de már érik a csere.(frissítések stb ram 4.3)
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
szunyi777
őstag
Magyar nyelvű frissités !
ROM : [BeanStalk-4.4.275]
GAPPS : @rebelos Gapps(Minimal/Standard)- Wipe Caches + Data / Factory Reset
- Flash Rom
- Flash Gapps
- ÚjrainditA magyar update.zip-et csak flashelni kell recovery-ből (Nem kell Wipe) a rom legalább egyszeri elinditása után!
Az Original.zip Az eredeti settings.apk-t tartalmazza.Nanadroid mentés legyen mindig!
Megj: Remélem tettszik majd !
Ui.: A Vicc is
[ Szerkesztve ]
-
balazs1022
őstag
Néha, időnként a zene lejátszó kiírja h "További hangerőnövelés halláskárosodást okoz" vagy vmi ilyesmi. Szal ha leokézom akkor időnként megjelenik újra az a figyelmeztetés.
Nem tudja vki h hogyan lehet eltüntetni? -
szunyi777
őstag
válasz zho-lee #80801 üzenetére
Slim_minimal_gapps.4.4.2.build.3.x
Size 64.29 MB
Ezt használom mindenhova, és nincs gond...
Lehet azért nem ment az SMS appod sem...BeanStalk Hun Update nemsokára!
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz Zsolaf #80800 üzenetére
, akkor Weeman1, sztornó
szerk: srácok! ez a gapps az őrületbe kergetett.
Nem tudom, mihez jó, de customosok szerintem ezt hagyjátok[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest