- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Eurós ártippek a Redmi Note 14 családhoz
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AI válaszol a Redditen a kérdésekre
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
snow2014
aktív tag
Mindég legyetek rosszak ;)
-
sharkybacsi
tag
válasz kelzsoca #78493 üzenetére
Jogos, bár a kérdés nem volt egyértelmű.
Ettől függetlenül érdemes mostanában odafigyelni a cwm (és cwm alapú) recoveryk verziójára, mert a frissek nem kompatibilisek a régebbi update binary -t tartalmazó romokkal (ezek a romok lehetnek a legfrissebbek is), lesz egy kis átmeneti időszak, míg minden rom átáll. -
snow2014
aktív tag
lenne 1 kerdesem. nem tudom valaki esetleg kozuletek probalta ezt a rom-ot
SUPERNEXUS 4.3
[ Szerkesztve ]
Mindég legyetek rosszak ;)
-
sb
veterán
válasz trobi28 #78573 üzenetére
Ez nem volt meggyőző. 4.1.2-őn a felhasználói élménnyel nincs gondom, smooth, nem laggol, ram nem fogy el. Minden szép és jó.
Pont az akkuidő lett volna a fő érv, ami miatt megbolygatnám a rendszert, mert az nem túl jó és épp az ellenkezőjét olvastam a 4.3-ról: hogy jobb lett.
-
szunyi777
őstag
Sziasztok
Kellene egy kis segitség.Adott egy app, esetemben a Viper4android, és azt szeretném a memóriában tartani 4.4.2 android alatt..
Valamiért egy idő után kilövi a rendszer, és mindig el kell inditanom manuálisan, hogy szépen dolgozzon a hangeffekt...
Van erre valami app, vagy egyéb?Kössz
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
tcb
csendes tag
A mondem kérdésben sajnos van tapasztalatom és zuluman patchelt mondemjei minden esetben megállták a helyüket.
ha már nincs hálózat cwmből feldobod a megfelelő modemet és visszaáll a hálózat.
Arra kell figyelni hogy a pathced modemeket CSAK az init.d scriptet kezelő kernelek tudják használni, ergo ebből is vannap pathelt kernelek (vagy cm11 és társainál a kernelek alapban tudják)Zuluman alkotott egy init-d scriptet is ha valaki nem akarná lecserélni a kernelt.
Nekem minden esetben az alábbi módon zajlik egy romtelepítés a szétgányolt imei miatt:
- cwmben rom telepítés
- utána rögtön cwmben még patchelt kernel vagy init.d script telepítése
- utána patched modem telepítéseezek után gond nélkül feláll a rendszer és hálózatom is van, imei is rendben
(http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1918601&highlight=zuluman&page=182)
-
GtCaT
tag
válasz Weeman1 #78586 üzenetére
Sztem meg a CWM MINDÍG hozza az EFS mappát is, a baj az, hogy nem ez a lényeg az IMEI vesztésnél!
EFS mappa visszamásolással csak akkor javul meg, ha valami belerondított a tartalmába és SEMMI más gond nem lenne egyébként.
A teljes EFS partíció mentése (visszaállítása) a megoldás, illetve az, hogy a megfelelő EFS és MODEM verzió EGYÜTTESEN meglegyen.
Tökmindegy, hogy melyik - a v1 vagy a v2.
A MODEM megfelelő verzióra történő visszaállítása legtöbb esetben segíthet - ha nincs v1 EFS partíció mentése. Nekem ez jött be - 3-4 napja szívtam ezzel.[ Szerkesztve ]
-
Smylei30
tag
Sziasztok, akartam mar kerdezni mivel en is jartam mar ugy h elszallt az IMEI szamom. Hogy van az h pl en lementettem a teljes romot cwmben, felkuldtem 1 ujat es elszall az IMEI . namarmost az elozoleg mentett romot restore-ztam es visszaalt minden a helyere. Akkor ez azt jelenti h cwm is ment EFS mappat v hogy van ez?
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
tcb
csendes tag
válasz nggabi #78582 üzenetére
sajnos alá tudom támasztani, én is belefutottem egy mókolt telóba....
sok utánaolvasás és efs mentés (különböző progikkal) után van egy teljesen penge temasek v45.1-em
A titka, hogy ARIZA áldásos tevékenysége után átálltam ZULUMAN pathcelt modemjeire és így teljes értékű a telefon!
(http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1918601&page=190 - igen el kell olvasni a nagy részét a fórumnak!!!!)Jó pár romot próbáltam (4.1.2 utána 4.3 stock után neat vonal és most temasek 4.4) de ha komolyabban utána olvas az ember és nem csak 1-2 nap alatt kezeli a kétségbeesését akkor arra tudja használni a telóját amire fejlesztették
(igen én is azért vettem ilyen telót (ennyiért -.-). hogy ne kelljen mókolnom....de samsungnak (-.-) "hála" az általuk "fejlesztett" kifinomult romokkal nem vágyom pl egy stock S4re, inkább HASZNÁLOM pl temasek kolléga romjait)
-
tibbike01
őstag
Most akkor nem érek semmit a cm11 alól mentett efs mappámmal?
Ne is próbálgassam?Már szét ver az ideg
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz kelzsoca #78581 üzenetére
ha tippelnem kéne kb a forgalomban lévő s3ak 30%-a. csak ugye addig nem derül ki míg rá nem nyomsz odinnal egy gyári romot. mostanában a van imei de csak segélyhívás is elég gyakori, nem feltétlenül lesz 0049.
ennél bővebben ne feszegessük ezt a témát
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
tibbike01
őstag
Visszaraktam a cm11-et, így a sorozatszám visszaállt de az imei még mindig 0049...
-
kelzsoca
félisten
válasz tibbike01 #78576 üzenetére
Az EFS mentés az elsődleges dolog kell legyen, amit mindenki megcsinál, ha már egyszer nekiáll romozni, tehát nem a CM11-nél csinálsz mentést, hanem a gyári rendszeren, közvetlenül root után, és felejtsük már el végre ezt a kimásolom a mappát, számtalan alkalmazás készült már erre, ami bitről-bitre tükörmásolatot készít az EFS partícióról, mert ennél biztosabb módszer nem létezik.
-
tibbike01
őstag
Sziasztok!
A következő a helyzet.Cm11 volt a telómon, és visszaraktam a 4.3-as gyári romot, DE ELŐTTE CSINÁLTAM EFS MAPPA MENTÉST.
Elszállt az imei-m és hiába írom felül a jelenlegit, nem javul meg az imei számom.
Mi a megoldás? Segítsetek kérlek.
-
snow2014
aktív tag
-
trobi28
addikt
Szerintem jobb.
Folyamatosabb a rendszer, laggokat csak a Facebook appban tapasztaltam, máshol meg sem reccen.
4.1.2 -nél azért emlékeim szerint voltak laggok rendesen
Aksi idő terén szerintem jobb volt a 4.1.2 de a felhasználói élmény miatt nekem jobb a 4.3
Ja és a 4.3 -nak jobb a ram kezelése, sose fogyott még el, folyamatosan szabad 200 mb körül és ez már elég a folyamatos működéshez[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
sb
veterán
Sziasztok!
Rég megy a 4.1.2 vs 4.3 vita, ahogy látom. Most akkor ennyi idő után van valami konklúzió? Érdemes 4.3-ra cserélni? 4.1.2-vel nincs különösebb bajom, de ha jobb az akkuidő, amit a 4.3-ról olvastam akkor váltanék.
Komoly gondok érdekelnek, a +36-os telszámrögzítés és egyéb javítható problémák nem. -
kelzsoca
félisten
-
vwpolopg
őstag
félOFF: Nincs valakinek véletlenül gyári slim coverje eladósorban Bp. környékén?
[ Szerkesztve ]
-
foxymaxy
senior tag
valaki feltudna világosítani, hogy az art és a dalvik között milyen lényeges különbségek vannak és melyik miért jobb vagy mivel tud többet mint a másik?
nézegettem leírásokat de igazán nem érteme pluribus unum
-
trobi28
addikt
Semmi
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
A képtelenség.hu oldalon néhány videót nem játszik le az S3-am se és egy Lenovo tablet se. Melyik flash player kell hozzá?
-
szunyi777
őstag
Ezek alapján akkor Svájci rommal állithatom vissza a készülékem Officalra?!
Igy vettem, és halvány lila Fi.. oglalma sincs milyen lehetett az eredeti...
Kép
Kép
Kép
KépA készülék független, de nem tudom, hogy gyárilag vagy utólag...
Kérdezném, hogy KLIOS Fórumtárs által linkelt Firmware jó lenne hozzá?
Ha ez nem lenne jó, valaki megszánna egy linkel?Köszönöm előre is...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
zho-lee
addikt
-
zho-lee
addikt
válasz SteveJobs #78538 üzenetére
Nana..
Már 3x volt a telefonomon tavaly ősz vége óta.
De sajnos, valamiért nem jön be..Az előző tipuson, ami az s3 előtt volt (HTC Sensation), azon meg sokat miui-ztam, eleinte nagyon jó volt -azzal vásároltam.
Aztán bejött, hogy mindenért fizetni kell, vagy egetverően fontos játékokat letölteni, hogy legyen kredited.
Ott, és akkor én nagyon ráuntam a miui-ra. Lehet ez a gond."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
kentucky
őstag
válasz DonMedve #78555 üzenetére
Bocsánat, Smartdroid Simple
-
W.a.T.T.O.
csendes tag
válasz W.a.T.T.O. #78554 üzenetére
A mozillával sem megy rendesen, belépek, elindul !, szaggatva, böngésző leáll!
A kormánynál vagyok vezető beosztásban! /every day a Sofőröm/ Inkább kérdezek ha nem tudom, az nem szégyen.
-
W.a.T.T.O.
csendes tag
válasz gery14 #78553 üzenetére
Köszönöm a linket.
Felraktam a flash playert (de előtte én már raktam fel egyet), előtte a régit leszedtem, a chromon továbbra is semmi, a gyárin bejön vele a kép, de mielőtt elindulna a lejátszás a böngésző leáll.[ Szerkesztve ]
A kormánynál vagyok vezető beosztásban! /every day a Sofőröm/ Inkább kérdezek ha nem tudom, az nem szégyen.
-
gery14
senior tag
válasz W.a.T.T.O. #78552 üzenetére
Adobe Flash palyer ? [link]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
W.a.T.T.O.
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy valamiért nem megy a flash player sem a gyári, sem a chrome böngészőbe. Mit tegyek, hogy jó legyen?
Nem tudom nézni a TV Gyuszin a tv csatornákat. Ja! 4.3 droid van rajta!Előre is köszi!
-
gery14
senior tag
válasz SteveJobs #78548 üzenetére
Köszi fel még este feldobtam Philz5 öt és jó lett neked mi a véleményed ? Mindent beálitotam de hogy a könyvjelzőimet nem pakolja vissza a böngészőbe idegel meg egy kicsit a kinézet is olyan szifonos hiányzik a menü is
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
fcbarca
őstag
sziasztok,melyik a legjobb rom most a söháromra?
-
641147
csendes tag
i9300 T-s.
Leaked 4.2.2. után svájci 4.3. Minden rendben működött, most garis szervizelés miatt vissza a T-s 4.3.
A svájci root-olva és számlálók TA 3.26-tal (elvileg) nullázva.
Felment a hivatalos T-s rom, minden official, de a számláló nem nullázódott.
Ezután vissza a 4.2.2. > root > TA > T-s 4.3. - Eredmény ua.
Vki segítene, hogy mi az oka?
-
bzs73
őstag
Üdv nektek.
Nekem megy minden jól a CWM 6.0.4.4 Touch GT-I9300-al, de ha 4.4.2-t teszek fel, nincs modem. Nincs hálózatsemmi. Utána visszateszem a 4.3-mat, és jó megint. Mit kell még csinálni 4.4.2-nél, mert vagy 3-mat feltettem már, mindegyiknél ez volt, hogy alapsáv nem található.gapps miatt lenne? azt nem tettem fel eddig, de nem hiszem hogy az a baj.
[ Szerkesztve ]
If a second or you are the first to lose.
-
kentucky
őstag
Jó reggelt mindenkinek Unofficial AOSPA 4.0
-
anti1966
tag
A sammobil-lal mi történt?
Minden idei romot töröltek. -
gery14
senior tag
Mostanában hibákat ír ki amikor zip böl akarok romot pl (miui ) felrakni (Stauts7)
Installation aborted. az új Philz van fent ami ma lett ide belinkelve. és előtte is csinálta a régivel valakinek valami ötlet ?[ Szerkesztve ]
-
gery14
senior tag
válasz SteveJobs #78532 üzenetére
Köszi akkor én is feldobom !
-
zho-lee
addikt
válasz SteveJobs #78536 üzenetére
Ez mekkora marhaság akkor.. én ugyan nem próbálom ki a miuit, de másnak jól jöhet, hogy leírtad melyik gapps kell mellé.
szerk: Más:első sikerélmény meg van android fronton: vettem otg kábelt, és működik, anélkül, hogy küzdenék vele egy fél napot
(mint az előző tipusnál)[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
válasz anti1966 #78521 üzenetére
Ezért van nekem gyári 4.3 alaposan kikukázva.
Ölég jónak tűnikNéha az akku kijelzése meghülyül, és pl 82% helyett 18%-ot mutat.
Más hibát nem tapasztaltam..
(vagy restart, vagy töltő 1 mp-re és a hiba eltűnik)"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
SteveJobs
őstag
A 4.1.2 gaps kell hozzá. dögölne meg!!!! Végig a 4.2 2 erőltettem
-
SteveJobs
őstag
-
bufi01
tag
Sziasztok .Mostanában arra lettem figyelmes,hogy a telefont telefonálás közben a fülemmel kapcsolgatom az állapotsorán wifi,bluetooth stb.Ez érzékelő hiba lehet?valami ötlet vagy szervíz (garanciás nem gond).Arra nem emlékszem,hogy a 4.3-as frissítés után csinálja-e vagy már előtte is.T mobilos a teló.
-
gery14
senior tag
A legújabb MIU ez lenne [link] mert a magyar oldalon nincs semmi link de valaki belinkelheti a legújabb magyar nyelvű romot megköszönném .
[ Szerkesztve ]
-
SteveJobs
őstag
válasz anti1966 #78523 üzenetére
Èn megmondom őszintèn van mikor 2 vagy 3 romot pròbàlok ki egy nap. Amit leìrtam azok valòsak az elöbbi hozzaszòlàsomba.De hàt erről szòl a dolog pròbàlni kell aztàn vagy be jön vagy nem.
Kèpzeld ha galaxy s4 lenne csak nèznèd a kezedbe semmit nem tudsz vele kezdeni.
Remèlem az s4 tàborànak a lelki vilàgàba nem lèptem bele. -
trobi28
addikt
Most 4.3 Svájci van fent.Ha fel akarok rakni négy fájlos 4.1.2 hogy mindent gyaluljon akkor elmegy az IMEI?
-
anti1966
tag
válasz SteveJobs #78518 üzenetére
Szinte mindbe belekóstoltam, egy volt ami tetszett, de próbáltam egy újat még annál is, amikor meg nem tetszett, elfelejtettem hogy melyik is volt a jó...
Ez a sok Mk6, ML2, NA5...
már azt sem tudom, hogy fiú vagyok-e vagy lány ...komolyan mondom.
Azt hiszem , hogy talán valamelyik ML-es volt a jó... -
sid87
senior tag
Neat rom 6.5
1ó20p kijelző idő és már így lemerült. CM is ennyit tudott kb.
Miért használ annyit az android rendszer? Wifi hely meghatározás is ki van kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
anti1966
tag
Sziasztok!
Mondjatok nekem légyszíves olyan romot, ami nem merül és nem laggol.
Már a hócipőm tele van azzal, hogy egyik sem jó (4.3)Köszönöm előre is!
-
szunyi777
őstag
Frissült a philz_touch_6.15.4-i9300 !
-
Mond
senior tag
válasz Zsolaf #78509 üzenetére
https://app.box.com/s/1ewkcwz7r0d0r1ap5eyy
Teljesen levett fényerőnél jobban mutatkozik és homályossá válik időnként a kijelző! A helyzet, hogy nemrég voltak és kijelzőt cseréltek! Mindegy írtam nekik, majd jövőhéten meglátjuk. Egyébként alkalmazás nélkül is látszik!
[ Szerkesztve ]
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Zárolt képernyő alatt megoldható, hogy zenelejátszó helyén változtassak?
Köszi előre is!"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
Mond
senior tag
Mivel lehet leellenőrízni a pixel problémákat?
-
gery14
senior tag
Nekem ment 10ora alatt deep be 97röl-95% fogadott reggelre. De ma felraktam a boeffla 5.1 kernelt a neat ra és lelassult a gép mint az állat pedig volt minden wipe ellöte . Na de m1
Innen melyiket kéne választanom Nem tudja vki ? független a cucos .
[ Szerkesztve ]
-
beloadjoker
őstag
válasz [P]laci #78501 üzenetére
Köszi de már túlvagyok rajta ment fel 4.04 aztán arról mobile odinnal legfrissebb .
de azért köszi !!
/ugyanis csak a számláló törlése volt a célom/
[ Szerkesztve ]
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
[P]laci
senior tag
válasz beloadjoker #78499 üzenetére
már 2 milliárdszor átrágtuk, de leírom!
Chainfire már nem foglalkozik a CF-roottal, szóval csak a CF-Auto-Root működik!Chainfire:
"I am no longer supporting this version of CF-Root. I have personally moved away from permanent custom recoveries. I will still be providing roots by way of CF-Auto-Root (click). The downloads in this thread will remain available, I just won't be updating them."[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest