Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyi777
őstag
Délután egy kicsit kinlódtam az AOSB rom magyarrá varázsolásával.
Ha valaki igényt tart rá, akkor egy update.zip formájában frissitheti.
3-4 menüpont van még csak magyaritva a rendszerbeállitások/ Felh. felületnél.
Ez csak az ASOB 1.3.0 verzióhoz jó! He lesz frissités, frissiteni fogom.
Megj.:Várható a közeljövőben 1.3.2 update
AOSB_3.1.0_ORIGINALSETTING.zip Ez arra az esetre, ha nem tettszik, vagy egyéb gond, probléma!
Saját készülékemen tesztelve!
Csak Flash recovery-ből, nem kell semmi wipe... A script intézi.
Nandroid legyen
-
warezxts
senior tag
válasz
csiziktomi
üzenetére
efs mentésed legyen meg cwm backupod. aztán mehet cwmel fel a rom. ott majd tesz be kernelt meg modemet a neatrom aroma 6.5
-
gery14
senior tag
Halli ! mi a legfrissebb 4.3as-stock rom? linket sem utasítok vissza mert cserélnem a Neat legfrissebb romját !

sid87 Én is csak 3óra valamennyit

-
csiziktomi
senior tag
válasz
warezxts
üzenetére
Most töltöm le.DE teljesen nem értek ehez a SGS3-hoz.(eddig csak sony-k voltak+P6)Ezt a ROM-ot csak simán felrakom a ROOT-tal felkerült cwm-mel?Vagy kell cserélni kernelt is?Jelenleg ez van fennt:I9300XXUGMK6.
Bocs a láma kérdésért,de nem szeretnék téglát ebből is
Eddig csk rootolva van a teló.Köszi ha válaszolsz 
-
eengir
tag
válasz
Ambavir
üzenetére
"Rajta van a Kaspersky, azzal lezártam a telót a gépről. Reméltem, hogyha meglátja, nem kéri a kódot, hogy nyissam ki a zárat."
Ez k.jó ötlet! Lehet nem is kérheti, vagy visszautasithatod személyes adatok védelmére hivatkozva. Ha ez igy van, akkor ez lehet kiskapu a custom ROMot hasznaloknak. Pl ahogy Te, kijelzocserere hivatkozva ugyan miért hagynad, hogy belenezzen a telefonodba. Magyarázza meg miért kéne.
Hivatalos infot erről lehet erdemes lenne keresni.
-
gery14
senior tag
válasz
warezxts
üzenetére
1hónapja van fent kb NA7és teljesen megbolondult 10perc alatt bootol ha egyáltalán betölt. akkor most azt csinálja ha új programot telepítek és kikapcsolom a telot utána letörli az új programokat!! ! Hiába csináltam davlik és wipe cachet is plusz sd-maidal takaritotam egyszóval szar az egész és a ramot is zabálja ! akkuidőben nem rossz én boefflával használom.(néha megröccen egyedül power extrémen nem) Szóval mi a legfrissebb 4.3as-stock rom? linket sem utasítok vissza mert cserélnem a Neat legfrissebb romját
!Watt25 Tanulságosan csillog az RR-ha nagyon süt a nap

-
szunyi777
őstag
válasz
Kicsikatona7
üzenetére
Az enyém Igen. Az egeret, billemzyűzetet, konzolt is.
-
Kicsikatona7
tag
Ha OTG kábellel csatlakoztatok pendrive-ot, felismeri a telefon?
-
Ambavir
aktív tag
válasz
laci0530
üzenetére
Adná az ég!
Mosolyogtam? Oly ideges voltam... Ráadásul épp előtte szívattak meg a bíróságon.
Rátette a próbakijelzőjét, azzal ment, úgyhogy rögvest csinálta is.
Egyébként tényleg lutri volt.Nem csináltam vissza a telefont gyárira. Rajta van a Kaspersky, azzal lezártam a telót a gépről. Reméltem, hogyha meglátja, nem kéri a kódot, hogy nyissam ki a zárat. Nem kérte. Huh.
Kávét, teát sem kért mondjuk....
Szerintem amúgy is menekült: kis Edwardkámnak pont ekkor támadt kedve motorozni idebent. Én meg pont nem szóltam rá.Sheep Hááát, elég drága ajándék! Köszönöm nekik.

-
Ambavir
aktív tag
Jelentem ismét szerencsém volt.
Kicserélték gariban a kijelzőt. 
-
warezxts
senior tag
Már 2 napja megy az NA5, de mi van az NA7-el?

Egyébként ez a 4+ óra kijelzőidő engem is érdekelne, mert eléggé kiélezem aksira a dolgot de lehet már túl öreg szegény ilyenhez. -
-
becsitibi
senior tag
Sziasztok.
Van egy SIII-as készülékem,és egy ES5500W tv-m,össze lehet hangolni a kettőt valahogy?Ha igen,milyen szoftver kell hozzá?Adhattok linket is,onnan kibogarászom.
Üdv:becsitibi
-
GtCaT
tag
válasz
gery14
üzenetére
Bocs, h javítok, de rossz lett a linked.
Így helyes -
apaszka
veterán
válasz
eengir
üzenetére
Ja ,de az a kérdés így miként rakja vissza!
Persze egy kölcsön kijelzővel lehetséges lenne!
Tehát urai, nincs valakinek egy kölcsön? akár lehet üveg repedt is,csak múkodjon!

Barátomnak pont ezt mondtam,hogy a múltkor cseréltették Győrbe a leánya S3 mán a kijelzőt,elkérhette volna a repedtet,mert az érték lett volna!

Most már adtam is volna fel elsőbbségin!

-
Watt25
veterán
válasz
gery14
üzenetére
Mondjuk a "minden baja van" nem valami tudományos megfogalmazás, úgyhogy én továbbra is csak azt tudom mondani, hogy zsíros a lencse. Nem biztos, hogy a ruhád alkalmas lencsetörlésre. (Ez nem vicc, bizonyos anyagokkal nem jön le rendesen a zsír. Legjobb a szemüvegtörlő kendő.)
-
gery14
senior tag
válasz
hyperspale
üzenetére
Hehehe köszi még nincs kész teljesen a gép
Amúgy letöröltem a ruhámmal a lencsét mindig leszoktam a kép azért ennyire szemcsés mert átméreteztem a képet minden automatán volt az iso-is ! A lényeg nem látszik pont rajta
Itt az eredeti kép: [link] Ezen már igen hogy felül minden baja van érdekes az s2-m nem csinált ilyet anno. Pl a fénymérést aki lövöldözik leloval mire érdemes állítani 
-
adamho
tag
Sziasztok! Az a problèmàm, hogz a beágyazott videòk, pl indexről nem mennek. Mi lehet ennek az oka? UGNA5 rom van fönt, de az előző kettővel is ugyanez volt.
-
minek?:S
őstag
Sziasztok, bocsi ha nem ide kell írni, de nem tudjátok, hogy mivel lehet megnézni, hogy mi meríti le a telót? nekem anno mondtak egy programot, csak már nem tudom mi az.
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
eengir
tag
válasz
Ambavir
üzenetére
Hogyan bizonyítja be, hogy Te raktad újra a hivatalos ROMot, vagy mindig is úgy volt. Viszont ha nem hivatalos van rajta - akár egy másik régió kodos -, akkor az egyértelmű és ugrik a gari.
Nincs olyan, hogy gyanús, ha a gyári sw van rajta. Én szerviz előtt semmiképp sem hagynám fent a svajcit.
-
szunyi777
őstag
Akkor a Boeffla letöltési oldalról kell neked a a Samsung JB 4.3 (Version 5 only!!!) .
Van belőle stabil és teszt kernel is...
Én az AOSB alatt a teszt 5 használom.. -
szunyi777
őstag
Szia
Igen csak flash recovery
Igen járhat következménnyel ! BOOTLOOP !![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De ha csinálsz egy Nandroid mentést (Backup) Recovery alol, akkor legfeljebb visszaállitod...
Úgyhogy no para...Melyik rommal szeretnéd? Mert több féle Boeffla kernel is van...
Van Samsung alapú, Cm alapú és OMNI..
És kell majd hozzá a marketből a Boeffla config V2 . -
maxim01
aktív tag
Sziasztok! Független 4.3 van a telefonomon nincs root, gondom viszont van. Néha minden előzmény nélkül azt veszem észre, hogy a zsebemben elkezd melegedni a telefon és persze az akku ilyenkor nagyon gyorsan merül. A Gsam-al néztem, de azzal nem derült ki mi okozhatja a problémát. Van-e valamilyen app, vagy valami módja annak, hogy kiderítsem mi okozza ezt. Gondolom valamelyik alkalmazás ragad be... kb. 2-3 hete kezdte el a telefon ezt csinálni. Előre is köszönöm!
-
vwpolopg
őstag
S3-ból illetve S4-ből, Magyarországon hivatalosan, Samsung garival lehet/lehetett kapni 32GB (esetleg 64GB) háttértárral szerelt változatot?
-
szunyi777
őstag
-
bagly
tag
Sokan írjátok milyen jó ez a zzmove, de akárhogy állítgatom a boeffla kernelben, nagyon akadósak az animációk.
Milyen beállításokkal használjátok? -
gurl
tag
-
Ambavir
aktív tag
Szervízes szemmel gondolkodva.... Én egy átlagfelhasználó technikailag kevésbé hozzáértő nő vagyok.
Melyik feltűnőbb? Ha most újratelepítem gyárira visszaállítva : hogyan is tettem vissza a gyári beállításokat fekete kijelzővel? Ha nem is értek a telefonhoz, és lemerülés utáni bekapcsoláskor lett fekete. Imigyen adtam elő nekik.
Honnan ismerem a recoveryt ? Stb...
Vagy így hagyom a Svájci 4.3-mal rootolva?Ötlet? Ma beszéltem a szervízessel épp arról, hogyan s mint történt a dolog.
-
warezxts
senior tag
válasz
szunyi777
üzenetére
köszönöm! Akkor a zzmove - optimalról, zzmove - batteryre tettem. Undervoltozni nem akarom se a procit se a gpu-t (félek tőle),
Ezt a többmagos energiatakarékosságot hol tudom állítani?megvan cpu tweak a boeffla configban@gyuri81: javították az MK6 hibáit, pl a lassú ébredést home gombra
-
Alapvetően mit kell tudni erről a romról??
I9300XXUGNA5
mennyivel jobb mint az MK6?
-
szunyi777
őstag
válasz
warezxts
üzenetére
Terhelés alatt a Governor-ok be fogják kapcsolni a magokat!
Ha performance-ra állitod, akkor folyamatosan menni fog a 4. mag, és nem lesz elembarát...
Javaslom a zzmoove-battery, és a -25mv a CPU és GPU állitani...
Valamint beállitani a többmagos energiatakarkosságot.
Látni fogod, hogy ha nem nyulsz a telóhoz akkor 1 mag és 200mhz-en megy majd...
Ha viszont terheled, szépen bekapcsolnak a magok... -
borsodika
őstag
válasz
hyperspale
üzenetére
Az komoly

-
warezxts
senior tag
válasz
Watt25
üzenetére
Sziasztok! Nézem ezt az OS Monitort, és most látom a 4 magból 2 ki van kapcsolva(!!!). Boeffla-val átállítottam pegasus plus-ról (battery saver), zzmove-ra azon belül is performance, így már megy mind a 4.
Olyan időzítő nincs ami, automatikusan kapcsolja be a plusz magokat, pl. ha játszom vagy ha a két bekapcsolt már 1400-on pörög?Solved: zzmove optimal megcsinálja... most nézem alapból egy mag, de elindítottam egy TB mentést és pörgött mind a 4 fullon. Csak furi volt pl a pegasusplus yank battery mindegy mit csinálsz 1 magot fog használni, de akkor minek egy 4 magos telefon

a logcat-es kérdésem is él még

-
válasz
hyperspale
üzenetére
gyááááááááá

-
gery14
senior tag
Mit állítsak hogy ne csináljon ilyen ocsmány képeket az S3 idáig szép kepét csinált auton is most h sütőt a nap és kicsit visszaverte a fényt szinte kuka képet csinált hiába tartatom más szögből

-
Watt25
veterán
válasz
üzenetére
Hagyjuk már ezt, amíg nem vagy tisztában azzal a kifejezéssel, hogy Android esetén mit jelent az, hogy "fut".
De ha konstruktív is legyek: amennyiben valóban lassú a telefon, akkor az OSMonitor-t töltsd le. Az megmutatja, hogy PILLANATNYILAG melyik process foglalja valóban a procit. Na, ha találsz olyat, amelyik stabilan 25%, vagy a fölött terhel, akkor akörül a program körül kell körülnézni, a többivel nem kell foglalkozni. -
törölt tag
Srácok, segítsetek kérlek! A telóm - Samsung Galaxy S III I9300 - elég rendesen be van lassulva. Nézegettem az alkalmazáskezelőben az éppen futó, ill. a gyorsítótárban lévő programokat és azért meg kell hagyni, hogy nem kevés program van. Ti mit mondtok, mit tudnék csinálni, amivel gyorsítani tudnám a telót? Csináltam az előbb említett programokról egy listát - képernyő fényképezéssel. Kérlek fussátok át, hogy szerintetek melyek a feleslegesek. Meg hogyan tudnám ezeket végleg bezárni? Pl. ott van a S Voice. Nem is használom és mégis fut. Bezárom és egy teló újraindításánál ismét elindul. Kérlek segítsetek! Előre is köszönöm!

-
Vartanus
őstag
Sziasztok!
Kinéztem az SIII LTE verziót,viszont akárhol nézem függetlenül csak 1 év szervízgarancia van rá, T-nél ahol vagyok ott 2év teljeskörű gari van rá,de nyílván függő lenne és vagy 20K-val drágább. Mennyire hajlamos a hibásodásra,és ha igen általában mennyibe fáj? Azt olvastam neten hogy sok telónál a kijelző ragasztását cseszték el de ezentúl mik lehetnek? Szerintetek megér 85K-t egy vadi új S III LTE 1 év garanciával?
Esetleg tudtok olyat ahol független telókat lehet venni 2év garival?(amiket én néztem VIP-phon,XXL GSM egyetlen telót sem láttam,csak is kizárólag 1év garival...azért tudjátok nem akarok pofára esni azzal hogy kiadok 85K-t egy telóért és 1-2hónappal garancia után valami kínja lesz,ami után közlik hogy bocsi de kb 30K a javítás...
-
öregpapa
tag
Azt még nem mondhatom,mert angol tudásom hiányos,és már sokadik beállítást sem síkerűl elmentenem!!

-
öregpapa
tag
Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséget zho-lee !!!

-
öregpapa
tag
Üdv.mindenkinek.Én már hónapok óta rendszeres olvasója vagyok a fórumnak,és mindent amit "tudok" az S3-ról tőletek tanultam.Először is ezt szeretném megköszönni!!Amiért mégis regisztráltam az azért van mert most egy megoldhatatlan problémával kerültem szembe,és hiába olvastam vissza nem találtam ezzel kapcsolatos hsz-t.Arról van szó,hogy heti gyakorisággal cserélgetem a telómon a romokat,és most jutottam el a 4.4.2-ig.Az Archidroid V2.3.8-ast tettem fel és tetszik is, lehet ,hogy marad egy ídeig.Egyetlen gondom van,hogy a névjegyzékében nagyon kicsik a betük és nem jövök rá hogy lehet-e nagyobbra állítani. Ez azért lényeges mert sajnos elég erős olvasó
szeművegem van és ha éppen nincs kéznél nem tudom a névjegyzékben megkeresni a nevet akit hívni akarok.A 4.3-ban a legnagyobb betüméret beállításakor a névjegyzék betüméretei is nagyok lettek.Nagyon megköszönném ha tudnátok segíteni.Egyébként nagyon jó ez a rom és sajnálnám ha vísszakéne mennem a 4.3-ra. -
warezxts
senior tag
Ha jól gondolom a logcat arról szól hogy ha valami nem megy/fagy/újraindul a teló, akkor minden logolva van ide. Mint egy rendszerlog. Igaz?
Ha igen, akkor tud valaki adni ennek beüzemeléséről és megnézéséről valami szájbarágós doksit? Angol islehet de amiket találtam az nekem kusza. -
zho-lee
addikt
Ha kell: imperium rom
-
GtCaT
tag
Legyen EFS mentés és Nandroid mentésed a most működő rendszered alól.
Felteszed az új romot. Ha működik, akkor minden ok.Egyébként pedig EFS gond esetén az én megoldásom:
Tehát a kiindulás: működő 4.3 vagy 4.4.2 után romolgattam, és nincs hálózat, EFS kakukk.
1. Wipe -ok után felteszek egy romot, ami tutira felülírja a modemet.
(Ilyen a Neatrom 6.5, ennél Aromában lehet választani a modemet, defaulton hagyom.)
Ez már egy működőképes rendszert eredményez. (EFS ok lesz.)
2. Mehet vissza az előző Nandroid mentés (Nálam a Revolution 32.) és utánna lenyuxom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Örülök ha megvan a kettő... Pedig greenify megy, semmi extrát nem csinálok, csak böngészek meg olvasok rajta... Érthetetlen.

!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)