Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
W.a.T.T.O.
csendes tag
válasz W.a.T.T.O. #77806 üzenetére
?
A kormánynál vagyok vezető beosztásban! /every day a Sofőröm/ Inkább kérdezek ha nem tudom, az nem szégyen.
-
gery14
senior tag
válasz W.a.T.T.O. #78552 üzenetére
Adobe Flash palyer ? [link]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
W.a.T.T.O.
csendes tag
válasz W.a.T.T.O. #78554 üzenetére
A mozillával sem megy rendesen, belépek, elindul !, szaggatva, böngésző leáll!
A kormánynál vagyok vezető beosztásban! /every day a Sofőröm/ Inkább kérdezek ha nem tudom, az nem szégyen.
-
W.a.T.T.O.
csendes tag
válasz W.a.T.T.O. #78557 üzenetére
Akkor nem tudtok rá semmi megoldást a flash playerre?
Ja! És van még olyan problémám, hogy nagyon gyorsan merülök! Mit takar az akkumlátorhasználatnál a médiaszerver? Az eszi a legtöbbet!
-
W.a.T.T.O.
csendes tag
válasz W.a.T.T.O. #78648 üzenetére
Hát azért ennél picit többet vártam volna tőletek.
Semmi segítséget nem kaptam, kivéve 1 srácot egy javaslattal, 4x szóltam hozzá kérdésekkel.
A problémáim továbbra is fennálnak (aki akarja visszaolvas egy kicsit és megtalálj a panaszaimat)
Köszönöm!A kormánynál vagyok vezető beosztásban! /every day a Sofőröm/ Inkább kérdezek ha nem tudom, az nem szégyen.
-
szunyi777
őstag
válasz W.a.T.T.O. #78816 üzenetére
Ha jól tudom, akkor a flash playert már nem fejlesztik, ezért FC-et neked össze vissza..
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
snow2014
aktív tag
-
laci0530
senior tag
Nekem 4.3 alatt ezzel hiba nélkül működik a flash a gyári böngészben: [link]
Korábban láttam, hogy linkeltek egy apk-t, nem tudom, van-e különbség köztük, talán megéri feldobni.
-
szunyi777
őstag
válasz W.a.T.T.O. #78818 üzenetére
Sajnos nem tudom, nem használom a flashplayert.....
4.3-on szerettem volna, de nekem is gondom volt vele, akkor olvastam valahol.Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
laci0530
senior tag
Innen már mennie kell közvetlenül is a flashplayer.apk letöltésnek. (Dropbox link)
Ha esetleg felteszed, jelezz vissza, hogy megy-e a gyári böngészővel neked is 4.3 alatt.
[ Szerkesztve ]
-
laci0530
senior tag
válasz W.a.T.T.O. #78827 üzenetére
Nincsmit, örülök, hogy megy.
szunyi777: akkor valószínűleg (reméljük) jó lesz ott is, ha W.a.T.T.O-nál sikeres.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz W.a.T.T.O. #81298 üzenetére
Van egy ilyen Google Settings alkalmazás a telódon, csak SZÜRKE színű:
Nyisd meg.
Benne lesz olyan, hogy Location / Helymeghatározás - KATT.
Azon belül 2 dolog lesz: Location History és Location Reporting. MIND A KETTŐT tiltsd le!
[ Szerkesztve ]
-
wdx
őstag
válasz W.a.T.T.O. #88598 üzenetére
Ha van rá garancia, akkor garanciában javítják. Ha nincs, akkor recovery-be lépj be (hang fel+home+bekapcs, miután megjelenik a samsung felirat, engedd el a bekapcs gombot, a többit nyomd addig, míg megjelenik a recovery), majd wipe cache, és reboot system. Ha továbbra se indul, akkor factory reset/wipe data, reboot system. A revolverben hangerő gombokkal navigálsz és vagy a home gombbal okézol, vagy a bekapcs-al. A factory reset nulláz mindent. Ha így sem indul, akkor újra kell tenni a romot, ha úgy se, akkor elszállt valami, csak szerviz ssegít
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
wdx
őstag
válasz W.a.T.T.O. #88598 üzenetére
Illetve van más megoldás is: a safe mode.
Még nem kellett kipróbálnom, de nálad már mindegy.
Kikapcsolt telefonnál nyomd le a hang fel+hang le-t és tartsd úgy, közben kapcsold be a telefont. A hangerő gombokat ne engedd el sokáig.
Ha így elindult a telefon, akkor csak egy alkalmazás kavar be, tehát amiket utoljára telepítettél, mindet telepíts le safe módban. Majd indítsd újra a telefont.[ Szerkesztve ]
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
Janou
őstag
válasz W.a.T.T.O. #88604 üzenetére
Jól értelmezem hogy akkor download módod sincs?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest