- Mobil flották
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Eurós ártippek a Redmi Note 14 családhoz
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eengir
tag
De egyébként nem lenne rosz, ha ezt is lehetne allitani Ha már van enegrgiatakarékos mód, akkor akár lehetne pl. egy "sleep policy aggressiveness" opcio is Mert engem nem zavarna, ha naponta kellene tölteni a telefont, de szeretném ha azonnal reagalna a gombokra, vagy a hivas utan sem kellene varnom. Tudom, egy masik kernellel vagy custom ROM-mal ezeket pont lehetne allitani, de egyelöre a gyari rendszert részesiteném elönyben.
Ez persze csak egy vélemény.
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
válasz #01696768 #76665 üzenetére
Különbség:
1. össze van kötve a tunein.com oldallal
2. tudsz felvenni a rádióból és rögzíteni (természetesen SD-kártyára is)
3. nincs reklámszerintem megéri! mondjuk azt sajnálom, hogy anno 2012-ben még csak álom volt számomra egy androidos telefon, mert akkor az 55 Ft-os akcióban sokkal jobban megérte volna megvenni.
-
-
eengir
tag
Igen, ez vilagos. A kérdésem arra vonatkozik, hogy a CWM-töl is ugrik egyet a szamlalo. De csak azért tenném fel, hogy csinaljak egy rendes wipe-ot majd vissza a stock ROM. Vajon mindezek elött kell TA, vagy ha visszakerül a stock ROM, gyári kernellel, recovery-vel akkor a számlálo is nullázodik?
-
doe2
tag
Az normális ,ha a gyári 4.3 alatt rohadtul melegszik a telefon mobilinternet használat közben?
köszi! -
-
eengir
tag
Ha felrakok egy CWM-et Odin-nal majd felrakok egy stock ROM-ot akkor is nullazodik a szamlalo, vagy elötte kell egy TA?
-
-
válasz SteveJobs #76677 üzenetére
Passz. Mint mondtam, a VK30 nálam alig egy-két órát volt a telefonon. Annyira sz*r volt, hogy hozzá képest még a gyári témobilos 4.3 is egy megváltás.
Neat 6.3 meg két napja, de ez se kerek. Eleinte nagyon jó volt, de 24 óra uptime után elkezdett szaggatni. Volt egy reboot, meg kitöröltem pár system app-ot, meglátjuk mit fog virítani.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
tihi_
tag
válasz Viktor0610 #76667 üzenetére
Ismerem, köszi, lehet, hogy az lesz! Bár akkor nem lesz arcfelismerés, keresés személyre...
-
apaszka
veterán
válasz Grecky #76664 üzenetére
Most megnéztem a fiamén! Nála repül,és semmi lagg. Igaz ő temasek ROMal nyomja mióta én azt ajánlottam neki. Előtte PA volt a kedvence sokáig. De ott is frankón ment.
Ez valszeg a TW miatt van. Mint tudjuk,mindent megeszik! Az S4 et is. A TW alatt nem csak a launchert kell érteni,hanem az egész rendszerre rá van erőltetve. Ha pl Nova-t használsz,az is csak kicsit javít a helyzeten,bár sokaknak már az is elég!De mindjárt én is felrakom. Majd mondom miként viselkedik nálam.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
tihi_
tag
válasz Viktor0610 #76660 üzenetére
Sajnos, ha .nomedia van a könytárban, akkor a zenéket sem látja a zenelejátszó.
Nekem a külső SD gyökerében van egy Music mappa. Abban vannak a zenék.Van valakinek megoldása arra, hogy a galériában ne legyen ott sok-sok albumként a sok borító?
-
törölt tag
válasz [P]laci #76652 üzenetére
Azt meg tudod mondani, miben jobb a TuneIn Pro, mint a sima? Azt használom egy ideje, de nem tetszik, hogy nincs összekötve a webes felülettel. Ez már igen?
(#76664) Grecky: Sok mindentől függ ám a telefon teljesítménye, meg ahogy nekem lejött nem is mindegyik működik ugyanúgy.
[ Szerkesztve ]
-
Grecky
senior tag
válasz #01696768 #75931 üzenetére
Csináltam egy videót a kollégám S3-ján (telenor) szintén jelentkező 4.3-as Feedly-s lagokról:
http://www.youtube.com/watch?v=DyhtFOkB0-4
Na erre mondja valaki, hogy ez egy így rendben van...
6-700 MB szabad ram mellett, energiatakarékosság kikapcsolva, nemrég nyomott rajta FR-t.
Avastnak semmi köze hozzá mielőtt valaki azt írná.
Más appoknál is jelentkezik az akadozás, mégha nem is ennyire durván.[ Szerkesztve ]
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
apaszka
veterán
-
MODERÁTOR
-
Yeffy
veterán
válasz eengir #76637 üzenetére
Mostanában viszont megfigyeltem azt, hogy amikor a telo a laptopra van dugva, mintha sokkal gyorsabban reagalna a power gombra. Szinte azonnal felvillan a kijelzö és ezt többször tudtam reprodukálni
párszor már le lett írva, hogyez azért van, mert ha töltőn/adatkábelen van a teló, akkor nem működik az energiatakarékos meg deep sleep meg hasonló módok, amikkel spórol akkut a teló, így ilyenkor nem ejti a feszültséget/órajelet cpu/gpu-nak, ezáltal nem kell még arra várni, hogy visszatornássza.de szép többszörösen összetett mondat lett
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
tihi_
tag
4.3 stock galériával és zenelejátszóval megoldható, hogy a galériában ne jelenjenek meg az albumborítók, de a zenelejátszó lássa a számokat?
Valaki mintha írt volna ilyenről itt, de nekem nem akar összejönni.[ Szerkesztve ]
-
tihi_
tag
Először a Root APK Delete-vel jegeltem.
De aztán, ami nem kellet egyáltalán, azt megpróbáltam, a System/app-ból kiszedtem. Biztonság kedvéért az SD kártyára tettem. Visszamásolás, és az engedélyek beállítása után működőképesek.Most 2 napja úgy megy, hogy ezek is vissza vannak téve.
Csak a gyári alk.kezelőben vannak letiltva a számomra felesleges órák, mozgó hátterek, S jegyzet, S suggest, S voice, Weather widget, Yahoo! finance, a demonja, meg a Yahoo! News.Illetve Greenifyben azok a dolgok, amik a háttérben futnának, de nekem elég, ha akkor mennek, amikor elindítom őket. A Viber pl. állandóan fut, azt nem hibernáltam benne.
Nekem a használhatóság számít, nem az Antutu pontszám, de az is elég jó.
[ Szerkesztve ]
-
[P]laci
senior tag
-
Zsocajoca
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy problémám. Mióta frissítettem a 4.3 androidra hívás közben a hívó fél alig hallja mit beszélek, 4.1.2-nél nem volt ilyen gond. valaki esetleg tudja mi lehet a gond?
-
válasz Weeman1 #76636 üzenetére
Ne hogy darabos, iszonyatosan darabos volt. Minden mozdulatra hosszú másodpercekig meditált.
tihi_
Mivel jegelted a gyári apk-kat? Mert én a Greenify nekem csak az általam telepített programokat hozza.
[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
sheep
addikt
válasz vwpolopg #76640 üzenetére
zenére csakis poweramp. Igaz fizetős, de minven forintját megéri.
(mondjuk én eléggé vájtfülü vagyok és egy 20e ft-is fülesem van hozzá)
Ha csak néha hallgatsz zenét és ilyen mai tüc-tüct akkor jó a gyári füles/lejátszó is9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
jhany
csendes tag
Sziasztok Emberek Kéne egy kis HELP
Frissítettem a független s3-at 4.3-ra kies-en keresztül, de azóta nagyon gyorsan merül a gép....
Kapcsolgattam mát mindent, nincs ötletem már. Valaki tud segítsen egy picitMobil: 0630-719-43-57
-
vwpolopg
őstag
Ha valakit érdekel, ingyen van a Carmageddon, valami promo verzió, de eddigi játék alapján teljes játéknak tűnik, nem tudom mitől promo
Más, ki milyen zenelejátszót használ? Érdemes a gyárit lecserélni, vagy átlag zenehallgatásra bőven jó? Illetve ki milyen videólejátszóra esküszik?
[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
válasz Weeman1 #76633 üzenetére
Én próbáltam, valamiért nem működik:
Eredetileg német T-mobile brandinges FW volt a telefonon. Ezt kicseréltem ODIN-nal brandingmentes FW-re, Download módban is OFFICIAL állt.
Aztán 6.4-s CF-Root -tal próbálkoztam. Hibaüzenet nem volt, a számláló is lépett egyett. Viszont még a root checker is azt mondja, hogy nincs root-olva. -
eengir
tag
Korábban irtam - mert olvastam valahol - hogy a power gomb lag lehet lassu vagy roszul formázott SD kártyátol is. Valaki közületek gyorsan rá is cáfolt erre, miszerint semmi köze nem kéne, hogy legyen a dologhoz, és ezzel nem is nagyon tudok vitatkozni, mivel nem tudom alátámasztani semmivel (ettöl függetlenül ki tudja milyen olvasási-irási muvelteket hajt végre a telo mikor visszajön sleep-böl).
Mostanában viszont megfigyeltem azt, hogy amikor a telo a laptopra van dugva, mintha sokkal gyorsabban reagalna a power gombra. Szinte azonnal felvillan a kijelzö és ezt többször tudtam reprodukálni. Ilyenkor ugye a telefon "Connected as media device" módban van, tehat az egyetlen különbség ez az állapot és a nem csatlakoztatott között a belsö és külsö memória státuszában van. Arrol persze megint semmi informáciom nincs, hogy a rendszer ilyenkor hogy s miként kezeli a tárakat.
Ez az egész persze nem is ér ennyit, és lehet, igazam sincs, de gondoltam megosztom, mert egy kicsit azért mégiscsak böki az ember csörét, hogy az asszony S3 mini-je azonnal reagál a gombokra.
Ettöl függetlenül este kap egy full wipe-ot és reinstall-t, mert az még nem volt.
-
eengir
tag
4.3-rol 4.1.2-re repart-tal lehet visszaállni; de ha elmászik az IMEI, attol még rámehet a 4.3 ujra, nem? És akkor vissza is áll, ugye? Sajnos nincs 4.1.2 alol EFS mentésem...
4.3 tobb file-os meg egyelöre még nincs ha jol tudom. (?)
[ Szerkesztve ]
-
pcsabat
őstag
gyári T-mobil 4.3-t mivel érdemes rootolni? Épp azon gondolkodom, hogy fenn hagyom. Eddig elég szimpi, csak kitakarítanám és használok néhány app-ot amihez root kellene.
-
SteveJobs
őstag
-
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy
1. a Galaxy S3-hoz és S3 LTE-hez is megjelent már a hivatalos 4.3? (frissithető az Android update lehetőségével is?)
2. a KNOX az S3-hoz és az S3 LTE-hez is elérhető?
3. és ha ezt lehet tudni kiadják-e még a hivatalos 4.4-et is az S3-makra?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz SteveJobs #76621 üzenetére
Házat nem tudsz cserélni, csak kijelzővel együtt kompletten, mert a displayt nincs ember aki kiszedje a keretből Magyarországon, nincs gép hozzá, anélkül meg egyből porrátörik. Ha a display jó, akkor üveget tudsz cserélni, de a keret marad olyan amilyen, vagy komplett kijelzőt cserélhetsz keretestől, ez kb. maga a ház a belső keret nélkül. Ha működik és neked nem kell, engem érdekel, akármilyen cafat fos, mert mindenem van hozzá, vagy vehetsz tőlem cuccot, bármit jó áron. Ha érdekes a dolog , privátot dobj majd.
[ Szerkesztve ]
-
Nos, a NeatROM 6.3 nálam is meghibbanni látszik. 24 óra után elkezdte felzabálni a memóriát (40 mega free ), iszonyatosan akadozik, mint egy belépő szintű 512 megás telefon.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Gizmo94
veterán
válasz SteveJobs #76614 üzenetére
Most akkor a display is kikészült, meg az üveg is? Tehát nincs rajta kép? Mert ha no kép akkor ugyan van hozzá komplett hibátlan kijelzőm, gyári új, de az nem fillér.. Ebben az esetben 20k-nál ne adj többet érte.. Ha van kép, az más.. Meg kérdés, mennyire csócsálta meg az eb, mi maradt épen.
-
pcsabat
őstag
Skacok! A mai utolsó kérdésem! Az Omega V54 alá fel tudom pakolni a googy max 2.1.4 kernelt (ill. az aktuális legfrissebbet)? Vagy csak azokkal a romokkal próbálkozzak amik fel vannak sorolva ITT?
-
SteveJobs
őstag
Mennyit adjak egy törött kijelzős meg a plexy is törött végül is kutya ràgta s3 ért független?
-
-
anti1966
tag
Sziasztok!
4.3-ról frissítettem volna vissza 4.1.2-re ami nem sikerült. Fail. Azóta sehova sem enged, egyik romot sem tudom felrakni, legyen az 4 fájlos vagy 3 fajlos T-s.
Mi a francot csináljak vele???
Köszönöm szépen!
SOS!!
A készülék 9305 LTE , csak ott a fórumban nincs segítség... -
KovyBoy
tag
válasz Viktor0610 #76605 üzenetére
-
MODERÁTOR
-
KovyBoy
tag
válasz balazs1022 #76601 üzenetére
Rendben és egyelőre köszönöm, ismét.
Közben kiexportáltam egy file-t pdf-ben, nekem kínai, de lehet valakinek szemet szúr majd benne valami, ami egyáltalán nem oda való és ami okozhat ilyen problémát.
-
[P]laci
senior tag
TuneIn Radio Pro -43% -> 899 HUF!
-
balazs1022
őstag
válasz KovyBoy #76600 üzenetére
Én csak azt tudom javasolni amit leírtam. ODINNAL visszateszel egy régebbi szoftver verziót. Ha kész akkor KIEs-re is ráteheted, az majd felrakja rá a legújabbat.
Talán még nézd át az Device Stroge/Android/ Data/ és ebben a fájlokat. Lehet maradt benne valami alkalmazás emit egyszer letöltöttél és letörlés után is benne maradt.
Több tippem nincs. Max akkor szervizelteted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
- Iphone 12 Pro max 256Gb (sok tartozék!)
- IPhone SE3 2022 128GB bontatlan 1 év Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest