- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Eurós ártippek a Redmi Note 14 családhoz
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
válasz babhun #76194 üzenetére
Nah rekonstruáltam a szobádat. Én is berendeztem ugyanúgy a bútorokat XD.
Vakuval csináltam, de sztem te is.
Sztem ez nem lett zajos. Most is azt mondom h ugyanolyan a kép az új szoftal is. Sőt nekem jobban tetszik az új. Több mindent lehet állítani. De EZ A KÉP AUTOMATÁN készült.[ Szerkesztve ]
-
-
Joshi
titán
válasz Blue meth #76186 üzenetére
A 4.3 gyári T-mobile Android, én soha nem nyúltam a telóhoz szoftveresen még root sincs rajta mert nekem nem kell. Semmi olyan progit nem használok amihez kellene root vagy custom rom, na jó néhány gyári progit mellőzni tudnék de kb ennyi. Szerintem nem sok gyártó ad ki újabb romokat. A középső gomb egyáltalán nem gáz. Az a lényeg hogy venni kell rá egy szilikon tokot és egy átlátszó(víztiszta) fóliát. Ja és továbbra is vigyázni rá és nem leejteni.
ui.: a hangszórójával semmi gond nincs, de ahogy már említettem a telefonok nem szeretik ha ütik-verik őket.
[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
válasz balazs1022 #76195 üzenetére
Köszi a megerősítést. Én is így gondolom, ez a telefon már mindent tud, ami nekem kellene, szép nagy kijelző, viszonylag jó kamera (igaz, nem sokat fényképezkedek, szóval arra tökéletes amire eddig), nagyon gyors és megbízható rendszer, (szerintem) dizájnos és szép külső, és most az ára is viszonylag baráti, ahogy írtad, most jó pár helyett 100k alatt kapható. A gombbal meg neked szerencséd volt akkor. A hangszórójáról miket tudsz mondani? Jól szól? Elég hangos?
-
balazs1022
őstag
válasz Blue meth #76191 üzenetére
Én nem gondolkodnék a helyedben! Az s3 egy nagyon jó telefon, főleg most h teljesen lenyomták az árát. 60-ért használtan már lehet kapni. Ha meg komolyat szeretnél akkor meg nexus 5.
De am az S3 is már mindent tud, amit meg nem azt utólag kis mókolással meg lehet csinálni.(ui: nekem nem mozog a gombja)
(#76194) babhun: Nem mind1 h hova méred a fényt. Am elég ha csak visszább veszel az iso-ból Elég neki az 100 vagy 200. Máris jobb lesz. De lefotózom neked ugyan ezt a képet, ugyan ezekkel a beállításokkal és automatán.
[ Szerkesztve ]
-
babhun
aktív tag
válasz balazs1022 #76178 üzenetére
-
panderson
tag
Sziasztok!
Problémám: Gallery-ből eltűntetném a zenéim albumborítóit, de ha pontot írok a mappa neve elé vagy .nomedia fájlt teszek a célmappába az ugyanúgy eltűnik a gyári zenelejátszóból is.
Kérdésem: Lehet Gallery-re szelektíven / Music-ra kivételesen mappákat elrejteni?
Köszönöm!
-
Blue meth
senior tag
Uhh ez kemény. Ilyenről nem is hallottam még. Ciki lehet.
Mondjuk ami nem tetszik még mindig, az a középső gomb. Ezen a videón is látszódik, hogy olyan érdekes áll. Akárhányszor ilyet fogtam a kezembe, furcsán mozgott a gomb, bezzeg a kis csíra Ace-emben olyan stabil, nem csúszkál semmilyen irányba.Bajban vagyok, mert kinézetre nálam még mindig ez a nyerő, főleg hogy Samsungot szeretnék kövinek is, meg már megszoktam ezt a TouchWiz-t (vagy MotionWiz) is. Nagyon nincs más opció, esetleg még a Galaxy Core, de az annyira nem győzőtt meg.
[ Szerkesztve ]
-
balazs1022
őstag
válasz Blue meth #76188 üzenetére
Sokáig nézel 1 tartalmat akkor ott marad a szellemképe. Ne foglalkozz vele. Amennyit egy átlag user használja, attól nem lesz ilyen. Régen az S2-nél erősen előfordult, de ez már fejlettebb. T-mobil üzletekbe a kirakati S3-S4-ek között magad is meggyőződhetsz h milyen az ha beég. (a T-sek éjjel-nappal reklámokat nyomatnak a telefonokon és ami AMOLED azon meglátszik a nyoma)
Alacsonyabb fényerőn nehezebben ég be.(#76189) ViSAS: Hát igen.. WordOffice-ba nem szabad regényt írni . XD (sztem valami ilyesmi program lehet, de lehet internet is..)
[ Szerkesztve ]
-
Blue meth
senior tag
Jó lenne nekem a gyári android is. Nekem nem hardcore használatra kéne, de ahogy nézem eléggé megbízható készülék, szóval arra a pár alkalmazásra -párhuzamos futtatásukra- meg egy-két játékra tökéletes lesz. Titanium Grey-ben meg kikúrt jól is néz ki.
Valahol azt olvastam, hogy a kijelzője "eléggé suxxxra sikerült". Én nem tudom mire gondolt, szerintem gyönyörű a kijelzője.
[ Szerkesztve ]
-
AlrightSir
tag
válasz balazs1022 #76140 üzenetére
Köszi, utánanézek.
-
[P]laci
senior tag
válasz balazs1022 #76178 üzenetére
Az úriembernél a pont, én sem vettem észre különbséget. Sőt a HDR fotózás bővült is.
-
balazs1022
őstag
válasz babhun #76109 üzenetére
Csak miattad!
Feltettem a 4.1.2-es XXEMC2-t.
Azzal ilyen képet csinál:
[link]A 4.3-as XWUGML4 pedig ilyet:
[link]Hát ha te látsz különbséget akkor nagyon jó szemed van!
Még talán a 4.3 kapcsolón a számok jobban láthatók..
- 4+1 file repartos 4.1.2. volt rajta
- lencse mind2x meg volt takarítva szemüvegtörlövel
- több képet is csináltam és azt válogattam ki ami kevésbé mozdult be
- EXIF-be ellenőrizhető a szoftver verzióCsináltam még Low Light Conditiont is. Ha érdekel azt is felrakom, de sztem fölösleges.
[ Szerkesztve ]
-
adammkaa
senior tag
válasz Blue meth #76174 üzenetére
Nem azert hogy beleszoljak, de egy s3 topicban ajanlanak egy nexus 4 et el kene gondolkodni rajta hogy jobb vetel annyi penzert sott olcsobb is mint egy s3. Illetve egy nexus 4 van olyan gyors ha nem gyorsabb mint egy S4. Youtubon beirod es meglatod. Nezz korbe egy kicsit. Nem mondtak hulyeseget. Nekem is volt s3, szerettem nagyon, de a nexus 4 best buy kategoria most ujonnan nagyon. Sorolhatnek meg dolgokat , privatban megirom ha erdekel, de ez egy s3 topic nem ide valo.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
ViSAS
senior tag
-
tibi.234
tag
és ha nincs efs?
-
miki1985
csendes tag
Sziasztok! Valakinek nicsen véletlenül egy fehér eladó s3-ja.Független vagy vodafonos kellene! Olyan 55.000 ft környékén.Lehetöleg garanciás!
-
babhun
aktív tag
NeatROM 6.3-at raktam fel, eddig csak pozitív tapasztalataim vannak. Akkuidőröl egyenlőre nem tudok nyilatkozni, de a rendszer gyors. Remélem beválik!
-
tibi.234
tag
hello feltettem ezt a romot.
Inmortal_Rom_V10.0_I9300_XXEMC3_F2de van egy problémám nincs szolgáltatás
csak segélyhívás hogy tudnám megoldani ? -
Blue meth
senior tag
Sziasztok!
Egy S3 van terveimben, Galaxy Ace-t váltana, mostanában teljesen kiidegel ez a telefon. Sokat nézelődtem a telefonok között, de mindenképpen Samsungnál maradnék, és ha már veszek akkor egy izmosabbat szeretnék, és látom néhány helyen lement 90k-ra az ára (nem tudom átmeneti ez az ár vagy sem), igaz picit sajnálnék kiadni ennyit egy telefonért, de most az egyszer kivételt tennék.
Aki régóta használja az S3-ját jellemezze már nekem pár szóval, hogy mennyire elégedett, mennyire gyors, szokott-e lefagyogatni vagy kilépni appokból meg ilyenek.
Illetve valahol olvastam, hogy elég szar minőségű a hangszórója. Ezt megtudja valaki erősíteni? Mondjuk egy sima Ace-hez képest jobb vagy rosszabb?
[ Szerkesztve ]
-
adammkaa
senior tag
S3-ban menuben van egy olyan hogy navigacio az egyenlo a google maps-al?
Nexus 5 Black
-
senior tag
Sziasztok!
Egy láma kérdésem lenne!
Nemsokára tulajdonosa leszek egy SIII-nak, Vodafonos, és azt szeretném kérdezni, hogy felrakhatok rá bármilyen főzött romot (Neat 6.3-at néztem), vagy csak a gyári-Vodafonos ROM-ot használhatom?Köszi előre is!
-
ignisz
senior tag
A kezdó lezárt képernyőn lehet valahogy betű színt állítani?
-
tibi.234
tag
gyári 4.1.2 nek linkelne valaki letöltő linket mert amik vannak nem használhatóak:l T-mobilos a telo. köszönöm előre is!
-
Synaptic
senior tag
Azt megkérdezhetem hogy akik pácát törnek az után gyártott kínai akksik felett azok közül hánynak van ill hányan láttak már előben ? Esetleg egy ismerőstől hallották , akinek egy rokona olvasta valami oldalon .... ?
Anno 3 évvel ezelőtt vettem egy 3600MhA s szar gagyi kínai fost és a szemét azóta is 5 napot ki bír a nejem P970 ében .
[ Szerkesztve ]
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
balazs1022
őstag
válasz AlrightSir #76136 üzenetére
Csak akkor tudnál visszaállni 4.1.2-re ha lenne 4.1.2-es efs mentésed, mert íyg valószínüleg elfog mászni az IMEI. (nem leszel hálózaton). Ha mégis megpróbálnád, akkor nem kell hozzá root, csak ODIN-nal ráteszed a 4.1.2-t. Inkább tegyél rá egy Boeffla kernelt + töltsd le a a play-ről a Boeflla Sound Control-t. Akinek fontos a zene telóról az mind Boefla-t vagy Siyah-t használt. Ezzel hangosabb-ra tudod álíltani (torzítás nélkül) a telefont. Amúgy egyéb tweak-eket is lehet állítani.
-
AlrightSir
tag
Sziasztok. Tegnapelőtt frissítettem 4.3-ra (T-mobile), minden szép és jó, csak épp lecsökkent a füles hangereje, illetve az equalizer sem úgy működik, mint eddig. Ha bármerre állítom, csökkent a hangerőből, sőt, ha zenehallgatás közben kapok egy értesítést, visszaugrik az eredeti equalizer beállításra, vagy épp totál káosz lesz a hang.
Tapasztalt valaki ilyet? Annyira nem ad pluszt a 4.3, visszaállítanám, de gondolom nem tudok sima gyári visszaállítással visszatérni 4.1-re, csak root-al.
-
sb
veterán
Sziasztok!
T-s 4.1.2 van a telefonon.
- Leszedtem a jkay framework-ot,
- Futattam egy Triangle Away-t
- Nyomtam SU-ban egy full unroot-ot.OTA-n próbálnám frissíteni 4.3-ra, de csak fut a keresés és semmi nem történik.
Amíg a fentieket nem csináltam meg addig a keresés sem futott, mivel módosított romnak látta. Azóta elindul, de semmi eredménye.Mi lehet a gond? KIES-sel nem vacakolnék, ha lehet.
-
Kerio
őstag
válasz balazs1022 #76125 üzenetére
Pontosan. Ha már az ember kiad pénzt egy ilyen telefonra, és meg van elégedve vele, akkor tegyen már bele gyári akksit, hogy továbbra is kiszolgálja őt. Nekem ez az elvem
-
Kerio
őstag
válasz realmadrid #76116 üzenetére
Kínából és persze Hongkongból sem fog megérezni az esetlegesen megrendelt akku... Volt pár baleset lithium aksik miatt mostanában, ami miatt az ilyen jellegű csomagokat visszaküldik a feladónak
-
balazs1022
őstag
-
Gabesz1019
senior tag
(#76108) Maxtreme
(#76107) t_a_m_a_sKöszi a válaszokat. Akkor lehet inkább még szétnézek, valami műanyag tok után. Ez jól néz ki, de nem ér annyit, hogy cserébe nincs GPS, meg gyenge a térerő.
-
ViSAS
senior tag
Amelyikek ugyan akkorák mint a gyári, mégis nagyságrendekkel nagyobb kapacítással kecsegtetnek, az mind átverés. Még kevesebbet is bírnak mint a gyári, bár nem feltűnően. Maximum tartalék akkunak jók egy hosszú útra, én pár száz forintért jutottam hozzájuk Ace II-be és SIII-ba...ami egyébként a 2. linken szerepel.
-
Maxtreme
addikt
az a baj ezekkel a sing-sung csodákkal hogy azt írnak rá amit akarnak.
a legtöbb esetben a gyári aksi többet bír mint ezek. -
Zsolaf
addikt
Pénzkidobás! Én ilyet nem tennék bele az biztos, de belefér simán.
CSAK GYÁRIT!
[ Szerkesztve ]
-
GtCaT
tag
Hibák, amiket tapasztatam:
1. ART alatt nem fut a 3 betűs navi program (nem engedi a telepítését.)
2. Ha az általad hívott telefon ki van kapcsolva, akkor nálad csak jelzi a hívást a végtelenségig a képrnyőn, semmi hangot nem hallasz. Csak akkor van ennek vége, ha letapizod a befejezés gombot.Nekem az 1. miatt lett felejtős
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
válasz Gabesz1019 #76102 üzenetére
Nekem olyan tokom volt aminek csak a hátlap része volt fém, az oldalsó perem műanyag.
Az a tok nélküli állapothoz képest wifinél minusz 1 vonal, hálózati jelerősség minusz 1-2 vonal, a gps viszont csaknem használhatatlan volt. Volt olyan hogy később, de volt hogy abszolút nem talált műholdat. -
t_a_m_a_s
addikt
válasz Gabesz1019 #76102 üzenetére
Tapasztalatom nincs, de volt már róla szó régebben, hogy a wifit leárnyékolja kicsit, kisebb hatótávra számíthatsz. Viszont jól néz ki
Holnap majd jól beletépünk...
-
Gabesz1019
senior tag
Ilyen tokkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata? [link]
Nem árnyékolja le a telefont?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Plus, Blue, makulátlan, 128Gb, garanciális, független
- Iphone 12 Pro max 256Gb (sok tartozék!)
- IPhone SE3 2022 128GB bontatlan 1 év Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest