- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Z70 Ultra a mobilos Elite új tagja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bilux
veterán
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
realmadrid
aktív tag
Halihó, használ valaki zenéhez bluetooth fülest ?
Meddig bírja a telefon akksija így ?
Milyen füles illik hozzá ?Köszi.
A sas nem vadászik legyekre
-
Reag3nS
senior tag
Használ valaki olyan programot, amiben beállítható, hogy kiktől ne fogadjak hívást?
Tehát pl beállítom, hogy xy ne tudjon elérni, akkor ha hív, akkor annyit érzékel, hogy pl ki vagyok kapcsolva. Esetleg időintervallumot is rendelhetnék hozzá. (pl munka után ne hívjanak abban az ügyben )
CyberGames >>> http://cybergames.hu/
-
maxim01
aktív tag
Tud valaki olyan programot ami megmutatja mi ébresztgeti a telefont? Nincs rootolva. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Iphone 6, Samsung Galaxy S3, Google Nexus7
-
Ceko
senior tag
Sziasztok!
Nem garanciális problémával melyik Samsung szervizhez érdemes fordulni?
Vagy mindegy?Betört kijelző...Légy első, amikor hallgatni, s utolsó, amikor beszélni kell.
-
Frozzy
őstag
valaki használja a MIUI-polimorph-ot ?
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Peti N95
aktív tag
válasz #07400704 #31983 üzenetére
Kiest felejtsd el, ha jót akarsz!!
Otan fogod tudni, csak kell várni, lehet 1-2 napot is! Sok??
Persze, ha most azonnal kell, akkor Odin! Utánna kell olvasni kicsit, nem bonyolult dolog![ Szerkesztve ]
★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
törölt tag
válasz borsodika #31982 üzenetére
Nem használtam még az ODIN-t,nem tudom hogyan kell.
Ez a másik kettő lehetőséget is azért találták ki gondolom,hogy meglehessen oldani valahogy,eddig működött is rendesen,csak most szórakozik!
Hozzáteszem,a telefon teljesen gyári állapotban van,és független.
Egyébként nem életbevágó a kérdés,csak ha már felajánlja a lehetőséget,akkor miért ne?Tudna linkelni valaki egy oldalt,ahonnan a legfrissebb odint letölthetem?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jó reggelt!
1 napja próbálom frissíteni a szoftvert,amikor felteszem gépre,elindítom a KIES-t azonnal jön az ablak,hogy új verzió érhető el,el is indítom a frissítést,letölti a fájlokat,és aztán semmi,és ez megy Win7-en is és XP-n is,feladtam!
Aztán próbálom a telefon saját frissítésével is,Wi-Fi bekapcs,frissítésre rányom,keres,kapcsolódik a szerverhez,és ezt írja ki egy ablakba: "A szoftverfrissítő szolgáltatás hozzáférésének biztosítása a felhasználók kéréseinek sorrendjében történik. Próbálja meg később"
De mennyire később?? már 1 napja próbálkozom minden hogyan,volt hogy 10 percenként.
Valaki volt már így? -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Arról tud valaki infót hogy miért nem tudok offline térképet létre hozni? -
Injun
senior tag
Hogyan lehet kikapcsolni a rezgést,hogy ne rezegjen amikor kikapcsolom a telefont?
-
mycso
veterán
válasz Richard #31961 üzenetére
A gyári visszaállítás, talán 3-4 perc, nekem egy hete ennyi volt....(a Triangle, az új bootloadernél valóban nem használható)
4.1.2 használ új bootloadert, elvileg régebbi rom felrakható. Majd ezután, ha OTA frissítesz, akkor fel fog menni a következő rom, mert az OTA frissítés, figyelmen kívül hagyja az újabb bootloader védelmét. (ezáltal a bootloadert is cseréli)
Egyébként ITT nagyon sok okosság van, pl. régebbi bootloaderek, ha valakinek az kell. (megj.: régebbi bootloaderrel, nem írható felül az új bootloader, kivéve at előbbi OTA módszerrel)
És akkor ráadásnak:
3 fájlos rom + hozzá a pit
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Alighanem holnap én is belépek a táborotokba! Sok kérdésem nincsen,mert olvasgattam a fórumot, tudom a ritkán előforduló típushibákat is és azt is,hogy jó lóra tettem! Xperia Ion-ról váltottam Lg Optimus 4x-re(Csak a felső-kategóriát írom). Az meg volt 1 napig,mert nem tetszett és eladtam. Az Ion után fájt a szívem,jó kis telefon volt. Szívem szerint most is azt vennék,csak az S3 olyan áron van,ami visszautasíthatatlan!
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Bzzz
senior tag
SZiasztok!
Valaki le tudná írni, hogy hogyan tudom használni az FTP Plugin for Total Commander -t? Sehogyan sem tudok kapcsolódni ftp-re a telefonommal
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
Peti N95
aktív tag
válasz gyuri81 #31967 üzenetére
Nyomta a gombot, és mindig újraindította a teledont magától! Egy felmelegített csavarhúzóval muszáj volt alakítani rajta picit! Most hibátlan, csak nem használom...
Olcsón megválnék tőle![ Szerkesztve ]
★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
Peti N95
aktív tag
-
Reag3nS
senior tag
Bezzeg a Samsung apps ikonja mellett jelzi a két frissítést..
-
Reag3nS
senior tag
Ha kapok új mailt, miért nem jelenik meg a menüben a gmail ikonja mellett a szám, hogy jelezze 1 mail érkezett?
-
atila4
senior tag
Tényleg ilyen fos az Asphalt 7 irányítása? Vagy valamit állítsak be rajta amitől jobb lesz...
[ Szerkesztve ]
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
b4sxe
aktív tag
Sziasztok par napja beallitottam hogy a kezdokepernyon az ikonok alatt ne irja a nevuket, oke csak most nem talalom ezt a vbeallitast, van olyan ebbe a nova beallitasokba, hogy felirat engedelyezese de semmi sem tortenik, a masik az hogy az idojarast sem talalom
YUMYUM
-
oxide83
aktív tag
Sziasztok!
Ti használtok valami védőborítást (védőfólia, tok stb) az S3 számára? Ugye karcmentes a felülete alapjáraton viszont a használattól eléggé ujjlenyomatos a felület. Ezek a védőfóliák meddig bírják? Megéri vásárolni egyet vagy felesleges? Ti hogy látjátok ?
-
Sógi
addikt
Ez mire is jó?
"[ATT/VZW/TMO/SPR + more] [De-Bloater / Utility / AROMA ] Ashaman v2.20 12.05.2012"
-
Sógi
addikt
válasz mondomén #31942 üzenetére
Saját fájlok - menü gomb - beállítások - rejtett fájlok megjelenítése?
(#31943) zoltan6 : Annak a "halkan csörög"-nek szinte semmi értelme, érezze csak a törődést, h foglalt vagy folyamatosan Én az ismeretlent szó nélkül kinyomom a pitsába, ha olyan napom van
Nem izgat ki és mit akar szám nélkül, de tudjuk, hogy legtöbbször telemarketing 10-ből 9-szer
A gyáriba milyen funkciók vannak? Lusta vagyok megnézni[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
válasz szuk_jozsef #31944 üzenetére
szerintem ez ilyen,nekem sem frissül,hiába van beállítva.
-
szuk_jozsef
tag
Azt szeretnem kerdezni hogy nalam miert nem frissul az idojaras widget a beallitott idokozonkent csak manualisan?
AMD Ryzen 2700x,Gigabyte Aorus X470,16gb Hyperx 2133@2800mhz ,Palit rtx 2060,Scythe Ninja 5,Cooler Master MB 500
-
Sógi
addikt
válasz zoltan6 #31887 üzenetére
Gyári 4.1.2-ben van gyári hívás blokkolás, az nem felel meg? Minek ehhez third party app?
Vagy tévednék, nekem van ilyen a beállításokban, bár még nem használtam.(#31884) mondomén: Konkrétan cwm mappát keresel vagy clockworkmod mappát? Az utóbbi sincs?
(#31883) mars622: Nem tiltottad le véletlenül az alkalmazás kezelőben?, Akkor szokott "eltűnni"...
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
válasz Ambavir #31923 üzenetére
Veszel egy wifi adaptert és a connectify nevű programmal megosztod a pc/laptop netjét a wifin, és már tudsz is telefonon netezni, nekem is így van munkahelyen
Vagy nem erre gondoltál?(#31929) Laraxior:
Alarm clock xtreme, két éve egy ébresztést sem hagyott ki, még néma üzem módban sem.
Sorry, most olvasom, h bug vadász voltál[ Szerkesztve ]
-
Ambavir
aktív tag
-
Laraxior
titán
Mit lehet elrontani azon h beállítottam az ébresztőt 4:10re? Se szundi, se semmi. Furcsa volt hogy csak egyet pittyent. Legközebb csinálok screent hogy mit dob ki a statusbarra.. Mellesleg utána a hangot sem tudtam állítani az értesítési területen.
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Ricsxx
tag
Az alap android skint lehet valahogy használni?
-
allein
addikt
Kimaradt az a megjegyzés, hogy a telefon sem játssza le ezeket a videókat amiket egyébként a készülékkel készítettem és külső memórián vannak
-
allein
addikt
Jó estét. Mai nap folyamán készítettem videókat. Mentési hely külső sd-t adtam meg mert megtelt napközben a belső memória. Ezek között van 2-3 videó aminek nincs hangja a pc-n nézve, 6-7 videót el sem indul a számítógépen: a fájl nem megjeleníthető. Valami ötlet?
-
Ambavir
aktív tag
Állítólag Reserve Tether a megoldás. Viszont seholsem tanálom.
Most találtam mégis valamit: Tethering widget?
Ismeri valaki?[ Szerkesztve ]
Azért lettem ilyen beugatós forma mert élvezem, hogy csípek mint a torma.
-
pcsabat
őstag
válasz Laraxior #31919 üzenetére
akkor mondok jobbat! Nálam az UltimaROM 8.1.1. felment, mihelyt betöltött az új rendszer kiírta h van 8.1.2. update. Rendes emberhez méltóan leszedtem, majd restart, recovery, wipe data/factory reset (mivel tök szűz volt a rendszer ezért nem okozott problémát), majd update fel és láss csodát! Betöltés után a sim kártya feloldásánál egymás után vagy 5x kővé fagyott a telefon. Ezen csak az segített, hogy microSD ki, kártya olvasóval rá egy omega V40 majd telepítés recovery-ből.... Szal én ezért kerülöm az UltimaROM-ot.
-
Laraxior
titán
Találtam egy bugot az Ultima ROMban (végre) és nem is olyan apró.
Az óra alkalmazás hal be ébresztésnél. Nem mindig, de egy pittyenés után kikapcsol magától az ébresztő és megjelenik egy ikon a bal felső sarokban, és annyi. Annyira nem zavaró mert minden kisebb zörejre felébredek, de párszor már elkéstem volna a munkahelyemről ha nem vagyok éber alvó*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
veterán
a francia függetlenekre épp most adták ki a 3. 4.1.2 romot!! nekünk is jöhetne
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Varszegig
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iPhone 16 Pro Max 256gb White Titanium, független,bontatlan
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256 GB gyárilag független Black Titanium 2 év szavatosság garancia + üvegfólia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest